När ni ändå är igång

Nu när ni ändå är igång om hur fult mitt löshår är, 50.000 människor bryr sig om mig. Det är faktiskt gulligt, att folk bryr sig om mig ‘:) aja, ni klagar ju på min panna också? Så nu kan ni klaga på min panna, på mitt överbett på mina snea tänder, på min glugg och på mitt s.k ”hår” eftersom jag knappt har något.

Picture0911

Posted in: Livsstil
Kommentarer (117)
 • Jessica W

  Paow! Du är så fin som du är! Sluta bry dig om vad folk tycker och ha löshår om du vill. Men personligen gillar jag dig bäst utan löshår 😛 Men du gör som du vill självklart! Jag har också en ganska hög panna men jag bryr mig inte om vad folk tycker om den. Jag vet att den är hög och jag önskar att jag hade en lite midre, men jag får lära mig att leva med det och gilla läget.
  Glöm inte att du är fin som du är!!

 • michelle

  Jag förstår inte varför alla klagar på dig? Du är ju hur fin som helst och din blogg är asbra! Dom som klagar är bara avensjuka på dig 🙂

 • sofia

  vad söt du är! 🙂

 • Anonym

  Jag tycker faktiskt att du är söt.

 • sara

  Jag tycker att du är supersöt !!:)

 • Ida

  Ta av löshåret 😀 Mycket snyggare!

 • Emelie

  Det är inget fel på dig!:)

 • Sandra

  Tjejen, bry dig inte om vad alla tycker och tänker om dig. Ta åt dig av vad som är bra, det mår du bäst av i längden. Du är bra som du är, du är du och ingen annan. Bara du kan vara du. Och du, gluggen mellan tänderna är ascharmig!

 • ida

  folk borde inte klaga på allt det, jag tycker du är galet söt och ditt hår ser naturligt ut på dej! du är naturligare än dem flesta vilket är brao (:

 • Anonym

  hahah, du är så jävla grym!

 • Ida

  du är fin precis som du är, man blir inte perfektare bara för man har liten panna och ingen glögg?, herregud!
  paow, du är perfekt som du är, och alltid söt!

 • THERESE

  Jag tycker du är söt ändå, haha (x folk är bara avundsjuka liksom.

 • mads&sara

  Vi tycker verkligen inte att du är ful! 🙂 Vi tycker du är jättesöt! Om man ändå såg ut som dig..

 • Lina

  Du är sktsöt Paulina 😀

 • lol

  haha, snacka om att försöka vinna sympati!Dina snyft historier biter inte!Och tänk hur andra människor som du klankar ner på så jäkla mkt känner sej!Du trackar typ alla som inte ser ut som du, tex råkar vara lite överviktiga!Du gör personangrepp på alla sorters människor, så tro knappas att nån kommer bry sig omnågon säger nått tillbaka till dej.Plus att du skryter mkt omm att du är känd och tjänar mkr pengar och blablabla..men du har tydligen inte ens råd att köpa extensions i rätt färg?

 • matilda

  jag måste bara skriva det här. och jag hoppas verkligen du läser det!
  jag tkr din panna är fin. nu låter jag kanske som värsta nörden haha..
  men jag har väldigt låg panna, och jag mår vääääldigt dåligt över det.
  hade så mkt hellre haft hög panna om jag fick välja. du är skitfin förresten!

 • Elin

  Tycker du är fin som du är, fortsätt med din blogg den är så kanon bra.

 • Erika

  Du är söt som socker, du är snygg i vad du än har på dig, dina tänder ger en riktig charm till ditt ansikte, ditt hår är alltid fint. 🙂 Så nu vet du!

 • Anonym

  Jag tror att folk klagar på löshåret för att du använder det frivilligt.

  De andra grejerna kan du inte styra över, så det är ju bara fel att kritisera.

 • olivia

  hihi jag tycker att du är superfin paow! 🙂

 • Anonym

  Du klagar ju på tjocka människor eller hur? då får du tåla att folk klagar på dig…

 • Zee

  HAHAHAAHAHA! Så du ser ut.

 • julia

  Hoppas att du fattar att dom som klagar inte har något liv, dom är bara avundsjuka på ditt! Helt seriöst så älskar jag din glugg, den gör dig speciell, haha! 🙂
  Pannan och det har jag inte tänkt på, och jag ser inte något udda med den även om jag kollar noga! Tycker du är jättefin!
  Hoppas att allt är bra med dig! Kram

 • Anonym

  Vi säger bara sanningen

 • emma

  haha jag orkar inte att folk bryr sig så jävla mycket om hur ”ful” du är. dom är säkert skit fula själv så ta inte till dig för allt handlar om avundsjuka!

 • Julia

  Ta inte åt dig av vad de säger, du är en av de sötaste människorna jag sett. Kram julia

 • Frida

  Du är jätte söt, folk är bara avundsjuka på dig för att dom inte änns är i närheten att kunna bli lika söt som dig!
  Har precis börjat läsa din blogg, måste säga att du är över förväntan mycket bättre än vad jag trodde! Och av alla er ”bloggtoppare” måste säga att din är den mest intressantaste.

  Keep it going!

 • Sofia - Allmänt störd och konstig.

  Vad fan är det att bry sig om egentligen? Att folk ens lägger märke till det. Då måste man ju fan sitta och leta problem.
  Spela roll om ditt löshår ser gult ut på en bild. Det finns väl viktigare saker här i livet än att Paows hår ser konstigt ut? Eller? Det kanske bara är så att jag råkar ha ett liv där intresset för andra människors löshår är jävligt svagt..
  Folk som klagar är ju uppenbarligen första gradens no-lifers, så varför ens bry sig om vad som kommer ur deras käftar?

 • Josefiin :)

  Du är jätte söt Paow!! & jag har aldrig klagat på ditt utseende & kmr aldrig göra! 😀
  förresten så har jag också ”lång panna” men jag tkr det är fint 🙂 snyggare än folk som har jätte liten passa och hårfäste som börjar över ögonen i princip!! ^^
  Puss på dig SÖTNOS!

 • Paul

  Första inlägget jag håller med dig om allt du skriver!

 • Rebecca

  Det finns bara en av dig och det är du, så var den personen och strunta i vad andra har att säga.

 • Anonym

  jag skulle aldrig klaga på din glugg eller din panna, herregu det är ju omoget. MEN ditt löshår FÅR man faktiskt klaga på, för det är DITT val att du tog på dig det, och det är DU som har tagit på dig det. Och du vet ju om att det är fult, så! du kanske inte är nöjd med din glugg osv heller, men det tycker jag ingen ska klaga på, för det har du somsagt inte valt själv över huvud taget. 🙂 sådär, skrev lite onödigt långt men jag är trött! hehe !

 • Anonym

  ingen e perfekt föfaan,

 • Anonym

  haha! rolig du e:) tycker iaf att du är as söt hursom:)

 • johanna

  alla är så elaka bry dig inte paow! vi älskar dig!

  jag har mer komplex än dig! och jag vet att det är jobbigt!

  men tänk på att dom som är elaka är bara avis.på dig!

  kram

 • Titti

  Vet du vad Tyra Banks alltid sa om höga pannor både sin egen och andra modellers att det är det som urskiljer modellerna från oss vanliga dödliga med det menade hon att det är grymt bra man får karaktär och man ska stolt över det och allt det andra ger dig också bara karatär och tro mig det är inte något dåligt det gör dig bara intressant.Sen löshåret kan vara svårt ibland men tro mig det är som du säger det är den jävla blixtens fel och tom kissies löshår ser gul ut på vissa bilder =) fortsätt att skriva så som du redan gör för det blir ju så bra och ta hand om dig själv och lycka till med allt….

 • Emma

  FYFAN! va du är snygg!

 • anonym

  nu ska jag berätta för dig paulina, jag brukar aldrig kommentera din blogg även fast jag läser den varje dag, och alla mina tjejkompisar läser också din blogg, men dom kommenterar inte heller. vi brukar ibland snacka om storbloggarna, (dig, kissie och dessie.) och sen brukar vi snacka om vem vi tycker är finast. då säger alla att du är det. visst desiree är väll fin och alexandra med. men dom ser bara vanliga ut. DU HAR ETT SPECIELLT UTSEÉNDE, och det är så grymt snyggt. du är finast just för att du inte ser ut som alla andra. du kanske inte har glugg och småfel. men det är ju det som gör dig annorlunda, och du är så sjukt fin! hoppas du läser det här och tar åt dig. kram

 • Jinx - utbildar sig till frisör

  Jag hade samma problem som du med tänderna. Överbett och världens glugg. Jag var missnöjd, men kunde inte ha tandställning pga att mina tänder tydligen var snea. Jag lät ‘fylla på’ min glugg hos tandläkaren för något ar sen, nu har jag ingen glugg kvar! 😀 snart ska jag fixa överbettet

 • Fanny

  du är otroligt söt, och det vet alla – FRAMFÖR ALLT de som kommenterar om hur ”ful” du är, det kallas avundsjuka.
  keep it up girl

 • Alexandra

  Lyssna inte på alla avundsjuka människor 😉
  Du ÄR söt, fin, snygg, eller vad du tycker passar bäst! 😀
  och din glugg är bara charmig 🙂

 • henke

  Du e bara bäst paow!
  Skit ialla andra idioter, dom ha för lite fritid som gnäller:)

  o du är väldigt fin o vacker som den du är:)

 • Anonym

  du är snygg 🙂

 • ida tallberger

  men jises! Orka ens lägga ner energi, alla som klagar ser säkert inte ett dugg bra ut! Du är så fin så, finn fem fel? none

 • Emma

  Hahahahahahahahahahahaha. Kan bara skratta åt dig din fula jävel =)

 • Amanda !

  Låt henne va som hon vill, de ska inte ni andra ha något med att göra !
  jag vet sjäälv hur de är när någon klagar på ens utseende, hur kul hade det varit om alla såg precis lika ut , inte så kul ?
  Om ni nu tycker att hon har så hög panna m.m så varför går ni ens in på hennes blogg o kollar ?
  alla är inte perfekta ! det finns alltid något som man klagar på, men ni behöver inte klaga på nån annan .
  jag är en 13årig flicka som tillomed fattar att det är barnsligt att hålla på såhär, hur gammla måste ni som klagar vara då ?
  hon får se ut exakt som hon vill.
  Bry dig inte om dom paow, dom är bara avundsjuka!
  kram ; amanda!

 • Lovisa

  Du är jättesöt och så och ingen skulle ha något emot ditt löshår -om det var i samma färg som det övriga håret!

 • ERICAPERZZON

  Äh folk är bara avundsjuka!:)

  /E

 • nina

  Paow ditt löshår är faktiskt väldigt fint! Du skiljer dig från Kissie och Dessie på ett bra sätt. Du är mer en förebild och vågar stå upp för vad DU tycker på ett bra sätt, inte på ett provocerande sätt som de gör. Fortsätt det du håller på för det är det vi alla läser din blogg för! Och du, jag tycker du är jättesöt även med hög panna och lite gluggar, det är ju bara charmigt och gör det ännu finare!

 • Jennifer Lodin

  Även om dom säger sånt där så är det absolut ingenting att byr sig om, eller ens lägga ner energi till att skriva om det. DU, Paulina, du är fantastiskt vacker. Du är otroligt vacker. lägg inte ner mer energi på att skriva inlägg om folk som säger såna där saker. Personen som säger; ” du har sneda tänder ”-> säger förmodligen det för att han/hon har värre. Den som säger att ”du har fult löshår” är förmodligen bara avundsjuk för att hon inte har råd själv. Och att ha kort kort kort hår som slutar ovanför axlarna är faktiskt modernt. Och eftersom att dom flesta har löshår nu för tiden och kort hår är mycket snyggare än fejkhår så skulle du ha dissat din ”wig” och gått ut en hel dag, UTAN löshåret. för du är så fantastiskt vacker precis som du är. det är sant. resten av befolkningen är bara avundsjuka. och du, min vän.. paow!.. lyssna till ditt eget hjärta. screw everybody else.

 • Anonym

  Det är grymt snyggt med hög panna! =)

 • Anneli

  Allt det där du skrev om är sånt som ”är du”. Det är sånt som du inte kunnat påverka och det tillhör din personlighet. Som sagt, ja tycker att du är jättesöt, trots din glugg osv. Men som sagt- löshåret är ju nåt som du frivilligt lägger till och som gör dig fulare.

 • anna :)

  asså folk skriver typ varför inte bara skita i löshåret , jag har typ lika kort som dig kanske lite längre , jag har löshår jagskulle inte vilja gå runt med sjukt kort hår det är ju snyggt med lågnt!

  du är fan söt som du är

 • Sara

  haha, du har svar på tal. ingen är perfekt!

 • erica

  lägg bara silverschampo i löshåret!!

 • Anonym

  Din panna och din lugg gör dig till just DIG. det är utseendet som du är fött med, det skulle jag aldrig klaga på. men löshåret måste du ju faktiskt själv inse hur jävla fult det ser ut. tycker du det ser naturligt ut att ha två olika färger?

 • Sandra

  Gud va patetiska vissa är… är man avundsjuk för att man klagar på ett visst utseende? Nej det r man inte… en aning elak är man. Paulina klagar varje jäkla dag så varförinte klaga tillbaka säger jag då.
  Söt tjej men så jäkla omogen! Knullar runt som en 25-åring men snackar skit som en 12-åring.
  Tjejen sa för nån vecka sen att det var omoget med löshår så klart som fan man hacka på det då.
  Gluggen hade varit söt om hon inte hela tiden försökte dölja den.

  Nä, klaga på gott folk så hon kan sättas ner på marken nån gång.

 • Nathalie

  Om folk gnäller på dina tänder, överbett och din panna.. Det tycker jag inte är okej… Men sätter du på dig löshår som är helt olikt ditt eget det är en annan sak. Det är inte ditt och det går och ändra på…

 • amanda

  Du e söt Paow! Jag har snea tänder, utåtstående öron och sne näsa, men folk säger väldigt ofta att jag e snygg/söt. Både killar o tjejer… Det gäller att inse sina ”brister”, men ändå gilla dom. Det e då man utrstrålar skönhet tror jag.. Puss pådej

 • Anonym

  dom som kommenterar att du har ful panna å sånt du inte kan ändra på är nog inte mer perfekta.

 • Anonym

  du är öt som du är, och din blogg är skitbra!

 • Sanna

  Eller så skiter du bara i allt fult löshår och kör med din snygga korta frisyr!
  Fixa en EGEN cool stil och du kommer vara lika populär iafl, om inte mer 😉

 • YENNIFER

  Jag vet hur det känns att ha lite hår, och det är för jävligt jag går nästan alltid med mössa/hatt/scarf eller liknande just för att få låta håret vila efter all blondering , tupering osv. och bry dig inte om vad alla säger. och det är faktiskt inte lätt att få löshåret i samma vit/gråa ton som du har. jag har exakt samma problem och blandar alltid ut mitt löshår med lite bruna slingor för att de itne ska synas på samma sätt.

  antar att du itne ens läser kommentarerna, det är faktiskt första gången jag kommenterar en blogg ens.. ehm.

 • Ida

  Klaga? Ae, du är ju dösöt! Och glugg är charmigt. Hade (vääärldens) glugg förut och snea tänder. 10 månader med tandställning – Inga snea tänder, och bara en liiiiten liten glugg, som jag behåller! Olikt alla andras tänder ju;):*

 • Julia

  du är hur fin som helst!!

 • sofia

  jag tycker du är finast utan löshår (;
  men om du vill ha det e det såklart du får ..

 • Mikaela

  Klaga på dig?! Det finns ju ingen som är snyggare! =)
  KRAM!

 • ottilia

  din glugg är ju söt! 😀

 • kim

  Går det att klandra folk som klagar på ditt löshår? Det ser inte bra ut (inte för att vara taskig), typ ost.
  Men klaga på hur du ser ut som tänder , panna osv är patetiskt, det har du inte fått bestämma själv..

 • malin

  finns inget att klaga på tycker jag.. du är helt perfekt som du är!
  girlpaower right? keep on rockin’;)

 • Anna

  Hej paow !

  Ville bara säga att jag tycker du är en jätte gullig tjej,
  med jätte fint hår(både med och utan löshår) och du har fina tänder och älskar din glugg. och din panna är det inget fel på.
  Fattar inte hur folk tänker alla vill såra alla anda människor i världen, varför då?
  räcker det inte med alla krig vi har och som har varit?
  Men du ska inte ta åt dig vad alla andra dumma människor säger om dej för du är världens sötaste och du är skit bra på att blogga.
  älskar verkligen din blogg. går in jätte ofta och kollar om du har uppdaterat något. fast jag brukar inte kommentera. men blev så arg när jag ser att folk driver med dej och säger du är ful, för det är du inte!
  aja bara det jag ville säga.

  Puss puss // Anna

 • ida

  faktiskt äre så att jag skulle vilja ha din glugg ! den e så otroligt söt tycker jag de gör liksom hela dig paow ! skit gulligt och du får inte ta bort de för då blir du inte paulina mera . alla har nått personligt ! men jag tkr att du ska byta löshår faktiskt e de lite gult men annars är du skit gullig och vadå din panna? de är väll inge fel på den ser ju helt normalt ut ! kraam . visa upp de här inlägget i bloggen så får alla fatta hur underbar och perfekt du e !

 • hej

  hela du är fin, bara att löshåret borde va lite ljusare 🙂

 • Anonym

  men vad är det svåra? tvätta löshåret med silverschampo så är det problemet ur världen! Tycker du själv att det är snyggt med vitt hår til öronen, resten är knallgult? Svara på det !

 • Erica

  Paow, du är den sötaste av alla bloggerskor men jag störde mig bara på att du verkar blivit tillfälligt färgblind ;>

 • Emma

  Det är inte det vi klagar på, utan det är att du inte ser att ditt hår är vitt och löshåret är gult…? Eller du kanske tycker det snyggt. Alla har ju olika smak. haha!

 • Anonym

  Dom är bara avundsjuka. Jag är det iallafall, haha men åtminstone vågar jag erkänna det istället för att kränka ner dig om dina ”brister”.

 • hanna

  din glugg är jätte söt

 • Sandra ~ Kenzalover

  men asså, varför har du så lite/kort hår då?
  har det blivit för slitet av all blondering?
  eftersom jag blonderar mitt hår hela tiden, och försöker spara det långt så undrar jag om mitt hår också kan bli skitslitet så att jag måste klippa av det? 😮
  🙂

 • Anonym

  skit i idioter, du är fin!

 • stajjny

  1. Du ser 1000 ggr personligare, sötare och snyggare ut utan extentions 2. Gluggen är bara personlig, inget man ens bryr sig om om inte ngn påpekar det, men det är inte svårt att fixa. Finns folk som rär så fula att inte ens plastikkirurgi skulle fixa det 3. Hög panna? Det har ju tex Tyra Banks, en av världens vackraste supermodeller, det säger väl allt 😉

 • emelie

  du är ju jättefin! =) Har också hög panna men hellre det än liten

 • Anonym

  du är skitsöt ska du veta. bryr dig inte om vad folk säger. allt handlar om svartsjuka. keep up the good work!

 • m

  du är söt, och du är så jävla grym!

 • Anonym

  Men sluta våldta ditt hår… snälla…

 • sofia

  ush.. blir ledsen när jag läser inlägget. fan att folk ska va så elaka! 🙁

 • cassandramarouki

  du är jätte fin, folk som klagar är bara sjukt avensjuka..
  men jag tycker at du ska vara jätte nöjd över hur du ser ut ! 🙂

 • ida

  paow, du är otroligt söt & jag säger inte det här för att fjäska för dig eller någonting, utan jag tycker verkligen det.
  det finns nog många fler än 50.000 som bryr sig om dig!
  du ser naturlig ut & du är jättevacker till skillnad från kissie, hon & hennes bröstförstoringar,förstorade läppar hela hon består ju av botox?
  & dessie som klagar på saker som hon har photoshoppat så grymt dåligt, patetiskt.

  du&din blogg kommer gå om dom en vacker dag, o dom ska ta åt sig så jävla mycket.
  för du, du kommer bli sveriges STÖRSTA,ÄNDA bloggerska!
  keep up the good work paulina. 🙂

 • S

  Jag har högt hårfäste alltså jag har ganska stor panna. Jag har tandställning för jag hade snea tänder och överbett.
  En gång sa en person till mig att en annan person såg helt konstig ut därför att han hade stor panna, men vafan liksom ska man vara någon jävla skylt docka??

  Jag kanske inte brukar sätta upp min lugg för jag inte direkt är ”stolt” över den och önskat att jag hade en liten panna, Men seriöst dom som tycker man ser konstig ut om man har hög panna har ju fan något fel, orkar inte höra sånt… Så fuck dom och vi som är lite mer ”speciella” har fan inget att skämmas över!! vi är fan snygga, det är ju fan inte snyggt att se ut som alla andra, BORING!!

 • Kicki

  det som folk klagar på är det som gör dig annorlunda. och det som är annorlunda får dig att sticka ut ur mängden. Att du använder lörhår är för att du känner dig fin i det, och man ska väl alltid ta sig själv före alla andras åsikt?

 • amanda

  du är fin men det är klart folk klagar när du har nästan vitt hår sen har du gult löshår?

 • nina

  Du vet att du itne är ful 🙂

 • jennie

  du är jättesöt! =)

 • amelia

  MEN FATTA ATT DU SER 100 GÅNGER MOGNARE UT NÄR DU INTE HAR LÖSHÅR I OCHINTE SMINKAR DIG SOM EN IDIOT. INGEN KOMMER NÅGONSIN TA DIG PÅ ALLVAR NÄR DU SER UT SOM DU GÖR. man behöver inte klä sig i festkläder varenda dag.

 • Anonym

  bry dig inte om dem du är söt 🙂

 • Ellen

  Löshår är fint på dig vanligtvis. Men det där var ju fan GULT. kycklinggult.

 • felicia

  Äsh, de är ju drag som inte är perfekta,som gör en till den man är, och de blir ju snyggt då på ngt vis, får man ju hoppas! Du är söt iallfall, ibland tycker jag att vi är lite lika, du har en dubbelgångare ! Om jag ska va ärlig, fast jag är nog en ful kopia av dej ..

 • Anonym

  hahaha snälla ta åt dig så får du känna på din egen medicin, du e fett ful..

 • Anonym

  En sak paow. Du är så mycket annorlunda än Kissie och Dessie, du verkar mycket mer snällare, inte en jävla plastbarbiedocka som Kissie, naturlig liksom. Keep it up och bry dig inte om vad dom säger. Du är vacker

 • paulina

  men herregud människa, ser du seriöst inte själv att ditt löshår är gult?
  det är fan inget fel med att ha löshår, men ja tror de e dags att du köper nytt :S

 • Anonym

  Det finns ingen anledning att klaga på hur någon ser ut, när inte någon kan hjälpa hur man nu ser ut(om man räknar bort alla kändisarnas plastikoperationer & andra människors plastikoperationer också i för sig). Men man ska vara sig själv, det finns så många av alla andra, varför ändra sig? Otroligt onödigt, de som klagar har nog inte särskilt bra självförtroende ändå,

 • Anna

  Hej tjejen 🙂 Du är jätte söt både i långt och kort hår, säger nån någonting annat snackar de bara skit 🙂

 • P.D

  FIXA DINA TÄNDER!

  -Kom hit så ska JAG fixa DINA tänder.

 • tessan

  Din blogg är grym och jag har läst den hur länge som helst. Har du läst craptastic.blogg.se, hon har skrivit skit om dig och jag blev irriterad. Hon hr nu hoppat åp mig i ett dumt inlägg.. IDIOT. Du är jättesöt precis som du är (Eller precis som jag har sett, för nu ska vi inte ta i, haha!)

 • J & L

  Fast det är ju jävligt fult:D

 • mmm

  det ‘r sjukt att n[gon ens klagar p[ dej
  du ‘r tusen g[nger vackrare ‘n alla dessa fortfarande fjortisar som inte v[gar ers’nna sina egna fel!

 • J & L

  nej Paow du e fan söt :(. fegt av alla som klagar..

 • Belly

  Ska jag säga varför dom säger så? Jo för att du är finast av bloggarna, så dom är avundsjuka. Speciellt Kissie, hon är ju fan helt jävla bäng kolla hur hon själv ser ut? Plastic not so fantastic….?

 • Anonym

  Men sluta ha så jävla bra självförtroende och tro att du är något?
  Se dig i spegeln och var realistisk, de är inte vacker men en panna av din storlek, den där gluggen, överbettet, snea tänderna, näsan, osvosv.
  Du som tror du är så ”snygg”, ta en titt på de tjejer som killar vill ha, Natacha, Silvstedt, systrarna Graaf, Gynning, Rosing, Jordan, Carmen Electra, Angelina Jolie osv, tror inte någon av de har överbett, gluggar, onormalt hög panna, snea tänder, eller din fula näsa.
  Du som tjänar så ”mycket” på din blogg och inte har något emot plastikkirugi tydligen kanske borde börja fundera över några operationer?
  Det skulle verkligen hjälpa dig.
  Man märker så tydligt på dig att du är en svag person, du skriver en massa självkritik på bloggen för att få repsons från folk där de säger, ”du är inte ful Paulina, du är jättesöt!” tex, för att stärka ditt självförtroende, man ja kan lova dig att 98% av de som skriver det också är små osäkra flicko som inte vet vart de ska vända sig i världen, herregud, du leker väl fortfarande med fantasin om att du är Barbie och Brad Pit som Ken?
  Dags att växa upp och inse fakta, du är inte söt, du är inte rik, du är inte stark som person och du är definitivt ingen Barbie!

  -Tror du, seriöst, att det du skriver skulle bita på mig? En anonym nolla som spyr på min blogg? det är ju MIN blogg som du sitter och läser och skriver i var och varannan dag, så nog gör jag något som du gillar i alla fall. Puss och tack för att du läser min blogg!

 • Lcakc

  Idiot du är din fula *****

 • modemix

  aw, du är sjukt vacker paulina. and i mean it.

 • Anonym

  dina tänder är faktiskt inte särskilt konstiga…man tänker knappt på det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *