När ni ändå är igång

Nu när ni ändå är igång om hur fult mitt löshår är, 50.000 människor bryr sig om mig. Det är faktiskt gulligt, att folk bryr sig om mig ’:) aja, ni klagar ju på min panna också? Så nu kan ni klaga på min panna, på mitt överbett på mina snea tänder, på min glugg och på mitt s.k ”hår” eftersom jag knappt har något.

Picture0911

(Visited 156 times, 1 visits today)

117 Comments

 1. Andréa november 3, 2009 at 11:10 e m

  Äsch du är söt 🙂

  Reply
 2. Jessica W november 3, 2009 at 11:11 e m

  Paow! Du är så fin som du är! Sluta bry dig om vad folk tycker och ha löshår om du vill. Men personligen gillar jag dig bäst utan löshår 😛 Men du gör som du vill självklart! Jag har också en ganska hög panna men jag bryr mig inte om vad folk tycker om den. Jag vet att den är hög och jag önskar att jag hade en lite midre, men jag får lära mig att leva med det och gilla läget.
  Glöm inte att du är fin som du är!!

  Reply
 3. michelle november 3, 2009 at 11:12 e m

  Jag förstår inte varför alla klagar på dig? Du är ju hur fin som helst och din blogg är asbra! Dom som klagar är bara avensjuka på dig 🙂

  Reply
 4. sofia november 3, 2009 at 11:13 e m

  vad söt du är! 🙂

  Reply
 5. Anonym november 3, 2009 at 11:13 e m

  Jag tycker faktiskt att du är söt.

  Reply
 6. sara november 3, 2009 at 11:14 e m

  Jag tycker att du är supersöt !!:)

  Reply
 7. Ida november 3, 2009 at 11:15 e m

  Ta av löshåret 😀 Mycket snyggare!

  Reply
 8. Emelie november 3, 2009 at 11:16 e m

  Det är inget fel på dig!:)

  Reply
 9. Sandra november 3, 2009 at 11:17 e m

  Tjejen, bry dig inte om vad alla tycker och tänker om dig. Ta åt dig av vad som är bra, det mår du bäst av i längden. Du är bra som du är, du är du och ingen annan. Bara du kan vara du. Och du, gluggen mellan tänderna är ascharmig!

  Reply
 10. ida november 3, 2009 at 11:18 e m

  folk borde inte klaga på allt det, jag tycker du är galet söt och ditt hår ser naturligt ut på dej! du är naturligare än dem flesta vilket är brao (:

  Reply
 11. Anonym november 3, 2009 at 11:20 e m

  hahah, du är så jävla grym!

  Reply
 12. Ida november 3, 2009 at 11:20 e m

  du är fin precis som du är, man blir inte perfektare bara för man har liten panna och ingen glögg?, herregud!
  paow, du är perfekt som du är, och alltid söt!

  Reply
 13. THERESE november 3, 2009 at 11:24 e m

  Jag tycker du är söt ändå, haha (x folk är bara avundsjuka liksom.

  Reply
 14. mads&sara november 3, 2009 at 11:24 e m

  Vi tycker verkligen inte att du är ful! 🙂 Vi tycker du är jättesöt! Om man ändå såg ut som dig..

  Reply
 15. Lina november 3, 2009 at 11:24 e m

  Du är sktsöt Paulina 😀

  Reply
 16. lol november 3, 2009 at 11:25 e m

  haha, snacka om att försöka vinna sympati!Dina snyft historier biter inte!Och tänk hur andra människor som du klankar ner på så jäkla mkt känner sej!Du trackar typ alla som inte ser ut som du, tex råkar vara lite överviktiga!Du gör personangrepp på alla sorters människor, så tro knappas att nån kommer bry sig omnågon säger nått tillbaka till dej.Plus att du skryter mkt omm att du är känd och tjänar mkr pengar och blablabla..men du har tydligen inte ens råd att köpa extensions i rätt färg?

  Reply
 17. matilda november 3, 2009 at 11:26 e m

  jag måste bara skriva det här. och jag hoppas verkligen du läser det!
  jag tkr din panna är fin. nu låter jag kanske som värsta nörden haha..
  men jag har väldigt låg panna, och jag mår vääääldigt dåligt över det.
  hade så mkt hellre haft hög panna om jag fick välja. du är skitfin förresten!

  Reply
 18. Elin november 3, 2009 at 11:29 e m

  Tycker du är fin som du är, fortsätt med din blogg den är så kanon bra.

  Reply
 19. Erika november 3, 2009 at 11:29 e m

  Du är söt som socker, du är snygg i vad du än har på dig, dina tänder ger en riktig charm till ditt ansikte, ditt hår är alltid fint. 🙂 Så nu vet du!

  Reply
 20. sara november 3, 2009 at 11:31 e m

  du är fin!

  Reply
 21. Anonym november 3, 2009 at 11:32 e m

  Jag tror att folk klagar på löshåret för att du använder det frivilligt.

  De andra grejerna kan du inte styra över, så det är ju bara fel att kritisera.

  Reply
 22. olivia november 3, 2009 at 11:36 e m

  hihi jag tycker att du är superfin paow! 🙂

  Reply
 23. Anonym november 3, 2009 at 11:39 e m

  Du klagar ju på tjocka människor eller hur? då får du tåla att folk klagar på dig…

  Reply
 24. Zee november 3, 2009 at 11:39 e m

  HAHAHAAHAHA! Så du ser ut.

  Reply
 25. julia november 3, 2009 at 11:42 e m

  Hoppas att du fattar att dom som klagar inte har något liv, dom är bara avundsjuka på ditt! Helt seriöst så älskar jag din glugg, den gör dig speciell, haha! 🙂
  Pannan och det har jag inte tänkt på, och jag ser inte något udda med den även om jag kollar noga! Tycker du är jättefin!
  Hoppas att allt är bra med dig! Kram

  Reply
 26. Anonym november 3, 2009 at 11:44 e m

  Vi säger bara sanningen

  Reply
 27. emma november 3, 2009 at 11:46 e m

  haha jag orkar inte att folk bryr sig så jävla mycket om hur ”ful” du är. dom är säkert skit fula själv så ta inte till dig för allt handlar om avundsjuka!

  Reply
 28. Julia november 3, 2009 at 11:46 e m

  Ta inte åt dig av vad de säger, du är en av de sötaste människorna jag sett. Kram julia

  Reply
 29. Frida november 3, 2009 at 11:47 e m

  Du är jätte söt, folk är bara avundsjuka på dig för att dom inte änns är i närheten att kunna bli lika söt som dig!
  Har precis börjat läsa din blogg, måste säga att du är över förväntan mycket bättre än vad jag trodde! Och av alla er ”bloggtoppare” måste säga att din är den mest intressantaste.

  Keep it going!

  Reply
 30. Sofia - Allmänt störd och konstig. november 3, 2009 at 11:47 e m

  Vad fan är det att bry sig om egentligen? Att folk ens lägger märke till det. Då måste man ju fan sitta och leta problem.
  Spela roll om ditt löshår ser gult ut på en bild. Det finns väl viktigare saker här i livet än att Paows hår ser konstigt ut? Eller? Det kanske bara är så att jag råkar ha ett liv där intresset för andra människors löshår är jävligt svagt..
  Folk som klagar är ju uppenbarligen första gradens no-lifers, så varför ens bry sig om vad som kommer ur deras käftar?

  Reply
 31. Josefiin :) november 3, 2009 at 11:48 e m

  Du är jätte söt Paow!! & jag har aldrig klagat på ditt utseende & kmr aldrig göra! 😀
  förresten så har jag också ”lång panna” men jag tkr det är fint 🙂 snyggare än folk som har jätte liten passa och hårfäste som börjar över ögonen i princip!! ^^
  Puss på dig SÖTNOS!

  Reply
 32. Paul november 3, 2009 at 11:53 e m

  Första inlägget jag håller med dig om allt du skriver!

  Reply
 33. Rebecca november 3, 2009 at 11:53 e m

  Det finns bara en av dig och det är du, så var den personen och strunta i vad andra har att säga.

  Reply
 34. Anonym november 4, 2009 at 12:16 f m

  jag skulle aldrig klaga på din glugg eller din panna, herregu det är ju omoget. MEN ditt löshår FÅR man faktiskt klaga på, för det är DITT val att du tog på dig det, och det är DU som har tagit på dig det. Och du vet ju om att det är fult, så! du kanske inte är nöjd med din glugg osv heller, men det tycker jag ingen ska klaga på, för det har du somsagt inte valt själv över huvud taget. 🙂 sådär, skrev lite onödigt långt men jag är trött! hehe !

  Reply
 35. Anonym november 4, 2009 at 12:24 f m

  ingen e perfekt föfaan,

  Reply
 36. Rebecca november 4, 2009 at 12:27 f m

  jag älskar din glugg.

  Reply
 37. Anonym november 4, 2009 at 12:31 f m

  haha! rolig du e:) tycker iaf att du är as söt hursom:)

  Reply
 38. johanna november 4, 2009 at 12:32 f m

  alla är så elaka bry dig inte paow! vi älskar dig!

  jag har mer komplex än dig! och jag vet att det är jobbigt!

  men tänk på att dom som är elaka är bara avis.på dig!

  kram

  Reply
 39. Titti november 4, 2009 at 12:40 f m

  Vet du vad Tyra Banks alltid sa om höga pannor både sin egen och andra modellers att det är det som urskiljer modellerna från oss vanliga dödliga med det menade hon att det är grymt bra man får karaktär och man ska stolt över det och allt det andra ger dig också bara karatär och tro mig det är inte något dåligt det gör dig bara intressant.Sen löshåret kan vara svårt ibland men tro mig det är som du säger det är den jävla blixtens fel och tom kissies löshår ser gul ut på vissa bilder =) fortsätt att skriva så som du redan gör för det blir ju så bra och ta hand om dig själv och lycka till med allt….

  Reply
 40. Emma november 4, 2009 at 1:14 f m

  FYFAN! va du är snygg!

  Reply
 41. anonym november 4, 2009 at 1:30 f m

  nu ska jag berätta för dig paulina, jag brukar aldrig kommentera din blogg även fast jag läser den varje dag, och alla mina tjejkompisar läser också din blogg, men dom kommenterar inte heller. vi brukar ibland snacka om storbloggarna, (dig, kissie och dessie.) och sen brukar vi snacka om vem vi tycker är finast. då säger alla att du är det. visst desiree är väll fin och alexandra med. men dom ser bara vanliga ut. DU HAR ETT SPECIELLT UTSEÉNDE, och det är så grymt snyggt. du är finast just för att du inte ser ut som alla andra. du kanske inte har glugg och småfel. men det är ju det som gör dig annorlunda, och du är så sjukt fin! hoppas du läser det här och tar åt dig. kram

  Reply
 42. Jinx - utbildar sig till frisör november 4, 2009 at 2:08 f m

  Jag hade samma problem som du med tänderna. Överbett och världens glugg. Jag var missnöjd, men kunde inte ha tandställning pga att mina tänder tydligen var snea. Jag lät ’fylla på’ min glugg hos tandläkaren för något ar sen, nu har jag ingen glugg kvar! 😀 snart ska jag fixa överbettet

  Reply
 43. Fanny november 4, 2009 at 2:21 f m

  du är otroligt söt, och det vet alla – FRAMFÖR ALLT de som kommenterar om hur ”ful” du är, det kallas avundsjuka.
  keep it up girl

  Reply
 44. Alexandra november 4, 2009 at 2:34 f m

  Lyssna inte på alla avundsjuka människor 😉
  Du ÄR söt, fin, snygg, eller vad du tycker passar bäst! 😀
  och din glugg är bara charmig 🙂

  Reply
 45. henke november 4, 2009 at 2:39 f m

  Du e bara bäst paow!
  Skit ialla andra idioter, dom ha för lite fritid som gnäller:)

  o du är väldigt fin o vacker som den du är:)

  Reply
 46. Anonym november 4, 2009 at 2:43 f m

  du är snygg 🙂

  Reply
 47. ida tallberger november 4, 2009 at 3:47 f m

  men jises! Orka ens lägga ner energi, alla som klagar ser säkert inte ett dugg bra ut! Du är så fin så, finn fem fel? none

  Reply
 48. Emma november 4, 2009 at 7:22 f m

  Hahahahahahahahahahahaha. Kan bara skratta åt dig din fula jävel =)

  Reply
 49. Amanda ! november 4, 2009 at 7:57 f m

  Låt henne va som hon vill, de ska inte ni andra ha något med att göra !
  jag vet sjäälv hur de är när någon klagar på ens utseende, hur kul hade det varit om alla såg precis lika ut , inte så kul ?
  Om ni nu tycker att hon har så hög panna m.m så varför går ni ens in på hennes blogg o kollar ?
  alla är inte perfekta ! det finns alltid något som man klagar på, men ni behöver inte klaga på nån annan .
  jag är en 13årig flicka som tillomed fattar att det är barnsligt att hålla på såhär, hur gammla måste ni som klagar vara då ?
  hon får se ut exakt som hon vill.
  Bry dig inte om dom paow, dom är bara avundsjuka!
  kram ; amanda!

  Reply
 50. Lovisa november 4, 2009 at 8:28 f m

  Du är jättesöt och så och ingen skulle ha något emot ditt löshår -om det var i samma färg som det övriga håret!

  Reply