Intervju nu

Måste bara springa ner snabbt och göra en intervju. Har egentligen ingen lust att göra någonting. Har satt upp håret i en slarvig toffs och doppat huvudet i en foundationhink.. Haha eller inte.

Är arg på alla dumma småbarn som läser min blogg, och alla dumma kommentarer är anonyma? Haha jag står i alla fall för saker och ting och är alltid ärlig. Kan i alla fall stå upp för mig själ och mina problem. Anledningen till att ni tycker att min blogg börjar bli ”provocerande” så är det för att jag är en riktigt bitterfitta och skriver exakt vad jag tycker. Jag förstår inte era problem? Feta människor är ständigt irriterade och elaka, och måste alltid klanka ner på andra människor.

Förut så hade jag en rätt så rund kompis. Hon var alltid elak och på dåligt humör sen började hon träna. Hon är fortfarande inte smal, men definitivt en bättre människa. Så ja, det stämmer faktiskt. Och ni klagar på mig för att jag är för smal? Det är precis som att klaga på en fet människa. Vänta lite bitches, jag har former Jag har både bröst och höfter, men samtidigt en platt mage och rätt normala smala ben. Snart kommer en nakenbild på mig. Så ja, då kan den smällfeta kossan i Göteborg bli avundsjuk 😉

Aja, ses om någon timme sweeties 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (53)
 • bajs

  det är helt tvärtom! runda människor har oftast dålit självförtrodene och vågar inte säga vad domtycker , oich är därför vädligt tysta, bakåt, men snälla .. så säg inte att tjocka är elaka det är sånna som du som är det .

 • Anonym

  Du äger ut!!!
  Du är min förebild 😉
  Mina föräldrar klagar hela tiden på att jag är för smal,
  till & med när jag sitter vid matbordet och äter.
  Men jag tar ingen skit!
  Like you! :D<3

 • Anonym

  Jag klagar på både feta och smala så stfu.
  Men du gör precis som amir, klagar på en folkgrupp för att dina läsare klagar på dig.
  Du är lättprovocerad. Sluta ta åt dig.

 • Tove

  Du äger ut!! 😀
  Du är värkligen min förebild, Paow.
  Mina föräldrar klagar hela tiden på att jag är för smal & så…
  till & med när jag sitter vid matbordet & äter! ;O
  Men jag tar ingen skit!
  Like you! :D<3

 • olivia

  du är sjukt söt och fett ball 😀

 • Zanna

  Men nu börjar du med exakt samma påhopp som Kissie, Amir mf.. 🙁
  Tycker det är så trist.. Varför ska alla alltid vara på människor om deras yttre?
  Ser ingen insidan längre?

  Jag har själv aldrig blivit kallad fet, tjock lr liknade men jag känner verkligen med dessa människor som läser såna här inlägg och tar åt sig och mår dåligt!

  Va tråkigt 🙁

 • Madde

  Tror man tyvärr måste stå ut med lite skit kommentarer när man har en blogg.. Jag har en jätte liten blogg men jag måste ändå stå ut med anonyma skit kommentarer ibland.. Så jag kan verkligen förstå hur mycket du får..

  Men oftast är det bara osäkra avundsjuka som håller på.. De mår dåligt och tror de mår bättre av att trycka ner andra..

  Så hoppas du inte börjar ta åt dig av skit kommentarerna =)

 • IZABEL - GÖTEBORGS BARBIE

  hahhaha bäst.

  KOLLA IN GBG’S ENDA BARBIE BLOGG ; http://WWW.IZABELLUNDKVISTS.BLOGG.SE BABES 😉

 • LOLA

  HAHAHA VART HAR DU KURVOR .. DU SER UT SOM EN 10 ÅRIG POJKEEEEEE MED DIN KROPPP HAHAHAHAHAHA ÅRETS SKÄMMMT DIN SKABBIGA P*TA

 • angela

  Du behöver typ prata med någon eller börja gå ilskehanteringskurser. Det funkar inte att hänga ut någon som gjort dig besviken och blanda in oskyldiga i ditt spel inför 50.000 människor föpr att förnedras?
  Jag är inget fan av Aliette men va i helvete har hennes vikt med något att göra? OCH om du är snyggare naken!? Du får ju bara flera tusen människor att hata dig och som faktiskt inte bryr sig ett knyst om din platta mage utan din lacka brist på moral. Ta upp skiten med Amir istället för att blanda in göteborg i eran stureplanschteek-skit, så jobbar vi inte här nere. Jag fick helt plötsligt respekt för senoritajäveln som jag aldrig haft förut. DU ÄR BÄTTRE ÄN SÅHÄR. Annars- byt umgänge och sluta älta! Din teori om feta människor, jisses- slå upp träning och endorfiner isåf. Folk kanske har mkt fett på kroppen, men du är ju fett trög i huvudet.
  Angela Carlsson, Göteborg- INTE ANONYM (vad det än förändrar saken).

 • Hannah

  du har så rätt så paow 🙂

 • elin

  älskar din blogg, den bästa av alla barbiebloggar 😀

 • Anna

  Haha du står verkligen inte för det du gör eller säger. Du ”anmälde” ju falsksanning för att hon skrev sanningen om dig. Pinsamt.

 • Anonym

  Kära du, du är typ 15-16? och du tror att du kommer förbli så smal?, jag ska tala om för dig att du inte har vuxit klart än lilla gumman. Förr eller senare kommer det.

 • olivia

  hihi du har en superfin kropp paow!

 • Anonym

  snacka om att lägg in folk i fack

 • sandra

  asså snälla, kan du inte bara för en gångs skull sluta klanka ner på alla? Vem är det egentligen som måste snacka skit om andra för att försöka må bättre?

 • anonym

  din blogg är bäst!!!
  och vadå att du hhaft sex i en kompost SO WHAT?
  lev livet och ha kul sålänge man själv trivs eller?:)
  och om du har mellanrum mellan tänderna, jag tycker du är häftig som ha det utan att bry dig, utan att ha tandställning bara för att det ska va så.
  du är en förebild för att du är dig själv! du står för vad du säger du har egna åsikter sen om inte alla andra tycler som du? det är bara fett dålig stil av dem att klanka ner på dig för det. hellre va självständig än att va en wannabe:-)

 • jusse

  Hej Paow,jag är bara 10år men jag älskar din blogg och du är assnygg! 🙂 så det måste du veta bah! jag vet att jag kanske är lite liten för att ha en blogg och läsa typ alla storbloggares bloggar. men jag tycker om det! 🙂 ha en bra dag kramar från Jusse! 🙂 .

 • pamiie, babygirl ;)

  paow ?
  du har så himlarätt,
  ja vet att du inte kommer att läsa den här komnetaren eftersom att du har en massa andra komentarer att läsa &så …
  men ja vill bara säga dig en sak, alla som går bakom din rygg , skriver anonymt eller helt enkelt beter sig idiotiskt gör det för att de önskade att de vore dig, jag känner en massa människor som säger a men kolla kissie, dessie & paow, kolla hur de ser ut lalal , men ändå går de & köper exakt samma kläder som er typ, de vill bli som er & slutar inte snacka om er …
  det e ju så himla pinsamt tycker jag … ;s
  att man ska behöva vara två sidig …
  det är även synd om (baby **** ) som tror att hon e GÖTEBORGS STOLTHET ?!
  men haaalllååå ?
  liksom nej, ja själv bor i göteborg & tro mig, hon är haaatttaaadd av alla gbgare …
  aja, ville bara medela dig 🙂
  puss på en underbar blogg! §

  http://pamiie.blogg.se

 • e

  helt seriöst, fuck you. det är jävligt många småtjejer som läser den här bloggen, du ska vara en förebild. du paow, får så jääävla många att må dåligt genom att skriva så som du skriver. Aliettes kropp är alla killars dröm, du är ett skelett som alla äcklas av, jag lovar. hoppas att du inser att du är fulast i världen någon dag, alla vet att du är avundsjuk på alliette och de andra göteborgarna.

 • Sandy

  Larvigt att inte kunna stå ut med allakommentarer tjejen.
  Larvigt att anse att du kan snacka massa skit om folk du inte känner och ändå inte få kritik. du är patetisk Paulina och jag fattar varför ingen polare är kvar.

 • foto/makeupbloggen

  hahahaha xD.. go paaow.
  just nu lottar jag ut 2 presentkort värda 500 spänn i valfri affär, är du intresserad, kolla bloggen för mer info =)

 • Johan

  Det är juh fan bara br aatt hon sger som hon tycker.. inga påhopp utan rena och skära åsikter ^^

 • Sanna

  Om jag ser dig någongång kommer jag att slå ner dig så fking hårt. Skojar inte. Du förtjänar det för hur mycket har inte du tryckt ner folk här på din blogg? Du har massor unga läsare och du drar inte nytta av det förutom att du får pengar utan ger tjejer bara sämre självförtroende och sådant. Du säger att du provecerar (?) men du är nog riktigt osäker i verkligheten. Förut tyckte jag att du verkade rkt cool och härlig. Men vi får se hur många ord du kommer spotta ur dig om jag ser dig ..

 • JOSEFINE-Meandmydmusic

  Ehh så du menar att du haft EN tjock kompis som var så, därför måste alla tjocka vara bittra och arga? Herregud, en del av mina närmaste vänner är rätt runda om sig och de har jävligt bra självförtroende och är inte det minsta elaka och arga som du påstår att alla tjocka är. De är de roligaste trevligaste, socialaste människorna jag känner.
  Alla människor är olika, även överviktiga så förstår inte varför du ska dra alla över en kant? :/

 • Anonym

  haha go for it paow, älskar att du är blivit mer provocerande, jag tror att du är sån IRL, inte som kissie som fejkar att hon är världens bitch

 • emma

  Okej, så tjocka människor är elakare än smala människor? hmm, fattar inte riktigt hur du tänker. Inte för att vara elak eller så, men din blogg var så mycket bättre förut.Innan alla dina inlägg började handla om allt och alla som du hatar eller tycker är fel eller liknande. Det börjar helt enkelt bli för mycket nu. Fast det är bara min åsikt.

 • erika

  umgås inte du och dessie lika mycket längre? :/

 • Carre

  Du är ju patetisk, det ända du gör är att klaga på folk och dina läsare. Vill du verkligen att folk ska läsa den ?

  ….

 • Michaela DeLarge

  Visst, jag kan medföra min mailadress och jag en blogg som jag inte hunnit påbörja. Är det bättre nu? Eller vill du ha mitt personnummer också?

  Det är faktiskt väldigt idiotiskt det du håller på med. Denna smutskastning och påhittade antagandena är helt åt helvete. Visst att du vill skapa en inbillning om att du är en ”dum blondin” men någon jävla respekt får du i alla fall ha!

 • Anonym

  VAD FAAN INTE KONSTIGT ATT VISSA PERSONER KLAGAR! DU ÄR ETT OMOGET SVIN MED DINA ÄCKLIGA KOMENTARER! VADÅ FETA MÄNNISKOR? SKAFFA DIG ETT LIV DU ÄR SÅ HIMMLA OMOGEN SÅ DET ÄR PINSAMT! JAG E 13 ÅR OCH EE MOGNARE MIN LILLE BROR ÄR FAAN MOGNARE EN DIG, JAG HOPPAS ATT DU EN DAG BLIR AV STÄNGD FRÅN BLOGG.SE MED DINA PINSAMMA ÅSIKTER! DU ÄR MER EN PATETISK DET SKA DU HA KLART FÖR DIG!

 • Bella

  Det är väl ingen som klagar på dig för att du är för smal längre? du gick ju upp i vikt lite och nu är du helt normalsmal, och det är fint. Men asså det är inte kul att läsa en blogg där någon hela tiden ska klaga på andra o va sur, och snacka skit hit o dit. du borde kanske ta åt dig av kritiken någon gång

 • josse

  Jaa du…paow du är så himmla omogen säger jag bara skaffa dig ett liv…jag är ngr år yngre en dig alltså enligt dig är jag tydligen ett småbarn. Och vill du veta en lite hemlis små barnen är 10000000 gånger så mognare än dig. Jag har inte ens en tanke på att skriva ngt dumt om en annan människa på min blogg kan du bara nån gång inse att alla är lika mkt värda! Och sluta skriva en massa pinsama åsikter /josse

 • Anonym

  men asså seriöst,att hata alla tjocka människor eller bara grejen att dra en storts människor över en och samma kam är samma filosofi som en rasist….låter juh intelligent

 • aaaaaaaaa

  när kommer nakenbilden ? 🙂

 • hejhej

  ser fram emot nakenbilden

 • jessica

  hoppas intervjun går bra =)

 • Anonym

  vadå att tjocka är kaxiga? du, och alla andra för den delen säger ju att du är kaxig, men vänta .. är inte du hur smal som helst? hur förklarar du det.. ?

 • sandra

  Ja, folk får säga till en smal person att denne är smal. Men at säga till en fet person att den är fet, det får man tydligen inte.
  Smala personer kanske inte vill vara så smal. Likadant som fta personer kanske inte vill vara feta.
  Men varför ska man få säga till en smal person ”åh, men gud vad smal du är!” om man inte får säga till en fet person ”gud vad fet du är” !?
  Tycker det är lite konstigt, och inte fan tycker jag det är kul tt höra att jag är smal. JAG VET DET REDAN! Men finns inte så mycket annat att göra än att äta. Och feta personer har lättare att gå ner i vikt än smala personer som måste gå upp i vikt.

 • Miranda

  håller med om att det är jävligt fegt att skriva taskiga kommentarer och vara anonym. man kan iaf stå för det man säger, annars kan man låta bli och bara tänka det.

 • tufselina

  du är duktig på att generalisera du.

 • tilda

  du är fan dum i huvet!

 • Daoud

  Självklart ska man stå för det man tycker, men det behöver inte låta som någon omogen person! Du kan stå för vad du tycker lika mycket, utan att klanka ner på människor. Vadå jag tycker att de som är tjocka borde gå och träna eller iallafall göra något åt det, för att det är farligt för hälsan och INTE för att det är fult att vara tjock. Vissa personer passar faktiskt med att vara lite rundare!

  http://www.daouds.blogg.se

 • angelica

  Ganska galet.

  BUUUUUUUUS

  Har busat lite med din blogg, bara att kika in på min så ser du vad ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *