Ja du..

Jag kan skaffa tandställning och nytt löshår, frågan är vad du kan göra? Det där med brunt ansikte och vit kropp var inne år 2007. Jag går inte runt och skriker på stan, eller skiter i mina kompisar på Blog Awards för att hänga men en fet bög.

Att jag har haft sex i en kompost.. Ja det har jag. Fast då var det vinter när jag var tillsammans med min pojkvän (haha ,ja jag vet hur det låter). Till skillnad från dig så ligger jag inte runt med alla Göteborgs fjortiskillar. Var vi inte på en fest där du hade legat med 9 av 10 killar? Började du skriva skit om mig för att jag sa till killen du ligger med att jag inte tyckte om dig och att jag tyckte du var pinsam, var det inte då du började skriva skit om mig i bloggen ?

Ja, du kankse borde börja kalla dig Göteborgs s*a*pa ist ? 😉 och just det hörde lite saker av en vän till mig – att du gick runt och skröt om din blogg? Skryter du med dina 1000 läsare ? Aw 🙁 Men visst är jag snäll som skriver om dig? Nu får du besöksrekord. Grattis.

Visst har jag slickat Amirs röv för att han var en av mina närmaste vänner, men aldrig Gaybloggens.

(Visited 22 times, 1 visits today)

108 Comments

 1. Henning november 8, 2009 at 1:15 e m

  helt rätt! läs min blogg nu (:

  Reply
 2. Elin november 8, 2009 at 1:17 e m

  Okej… drama, drama, drama..

  Reply
 3. carro november 8, 2009 at 1:28 e m

  helt rätt Paow! you go! <3

  Reply
 4. elin november 8, 2009 at 1:29 e m

  you go girl!

  Reply
 5. Maria november 8, 2009 at 1:30 e m

  Du är så sjukt omogen!

  Om du nu kan skaffa bättre hårförlänging, varför gör du då inte det istället för att se ut som ett jävla as på varje bild?

  Du kanske inte har råd?

  Du är sjukt avundsjuk på Baby senorita, för hon har allt det du någonsin drömt om. Du ser ut som ett vandrande lik med peruk och löständer, medans hon är perfekt!

  Varför tror du hon får så många killar för? Medans du får ha sex i en jävla soptunna, hahaaha!

  Reply
 6. Bella november 8, 2009 at 1:34 e m

  Men säg det till henne då istället? tror inte hon direkt tar åt sig av att du sitter o skriver saker på din blogg. och du umgås ju inte med henne heller, så du vet ingenting om henne? orka tro på massa rykten och sånt. Kan du inte bara sluta skriva en massa konstiga saker om andra, och börja blogga som vanligt igen?:S

  Reply
 7. hanna november 8, 2009 at 1:36 e m

  snälla paulina kan du svara på denna fråga? kommer du få tandställningen kostnadsfritt eller måste du betala själv?
  kram hanna

  Reply
 8. MJ november 8, 2009 at 1:42 e m

  du är bara grym tjejen!

  Reply
 9. Hanna november 8, 2009 at 1:47 e m

  Fyfan vad jävla barnslig du har blivit..
  Ska börja bråka med allt och alla. Du är ju så jävla mogen….

  Reply
 10. hälsningar från gbg :) november 8, 2009 at 1:47 e m

  Maria , klockren.

  Gillar ingen av er fjortisar. Men som du ALLTID säger att du kan skaffa tandställning & nytt löshår, VARFÖR GÖR DU ALDRIG DET DÅ?

  Gillar du att se ut som en smutsig h*ra eller ? 🙂

  Reply
 11. dmartinsson november 8, 2009 at 1:49 e m

  Haha ni gör juh bara detta för att få mer läsare smart gjort:P ofta du berätta sånna saker haha 😛

  Reply
 12. Matilda november 8, 2009 at 1:53 e m

  Hahaha du är sorglig!

  Är det ända du kan klaga på henne är att hon har mycket solpuder och han hon har kurvor!

  Enligt min åsikt är du ful och pinnsmal du är Aliettes motsats ! Hon är naturligt vacker och vad är du ? En översminkad fjårt ! Hon är Göteborgs stolthet och du är klassad som stockholms trash …. inte konstigt att det enda ligg du får är i en soptunna

  Reply
 13. Anonym november 8, 2009 at 1:55 e m

  din blogg sjunker när du ska klaga och snacka skit om allt o alla. du är jättevacker, varför inte visa det? både på ut och insidan? att skriva om att du haft sex i en kompost så hela sverige kan läsa det. är det verkligen så smart? du kan bättre!

  Reply
 14. paulina november 8, 2009 at 1:56 e m

  hahah kompost HAHA OMGGGG det där var kul. är på din sida paow 🙂

  Reply
 15. Anonym november 8, 2009 at 1:56 e m

  Haha hellre vara kurvig, än att se ut som en 12årig pojke i kroppen. Din glugg är dessutom skitful, white trash!

  Reply
 16. olivia november 8, 2009 at 1:59 e m

  hihihi!

  Reply
 17. Daoud november 8, 2009 at 2:00 e m

  Jag vill bara säga till Paow och till Göteborgs fucking fula stolthet att de kan växa upp och skriva om mognare saker än vem som har legat med vem och vart, eller om ditt löshår är inköpt på loppisen eller på NK, elleer vem som har en fet vän, orka liksom!!!

  http://www.daouds.blogg.se

  Reply
 18. jolin november 8, 2009 at 2:05 e m

  hon är patetisk!! 😉
  Paow,du är bäst<3

  Reply
 19. Tornevall november 8, 2009 at 2:05 e m

  Men snälla lilla vän, slappna av nån gång!

  Reply
 20. Rozi november 8, 2009 at 2:05 e m

  Men gud vad ni håller på att bråka.. peace man!

  Reply
 21. sabina november 8, 2009 at 2:05 e m

  Är inte du bara 15 år och tror du är kissie? Du borde lägga ner ditt skitsnack om alla andra, fyfan du ser ut som helvete och tro fan att du bara fick ha sex i en kompost grej, din såkallade ”pojkvän” tyckte nog inte du var värd så mycket bättre. Och att kalla baby senorita slampa? Var det de bästa du kunde komma på? Hon är MYCKET snyggare och bättre än dig. Det är sjukt att små 15 åringar ska hålla på och tro att dom är snyggare än vad dom är eller hur ska man säga, du tror du är något som du inte är. din blogg kanske är känd, men varför tror du? Du är den skabbigaste och fulaste människan som finns på hela jorden för helvete, lägg ner och väx upp du är 15 år .

  Reply
 22. josse november 8, 2009 at 2:11 e m

  paow jag håller verkligen med dig till 100% <3

  Reply
 23. danni november 8, 2009 at 2:11 e m

  helt rätt paow! att ni måste bloggbråka är rätt synd:/! men jag står fortfarande på din sida än hon aliette? hon är bara pinsam och att hon inte förstår det. jag har också glugg mellan tänderna,så då är vi två!;D
  keep up the good work! du gör det iallafall bra.
  kolla gärna in min blogg också;D!

  Reply
 24. ebba november 8, 2009 at 2:13 e m

  paow, om du skulle varit en smart kvinna skulle du inte ha besvarat hennes diss/hiss inlägg med ett hiss/diss inlägg själv. du skulle ha skrivit ”okej, jag härmar olga (eller vem fan det nu var) för jag tycker det låter snyggt. big deal?”. då skulle baysenorita framstått som barnslig. och du skulle haft din heder i behåll…

  Reply
 25. Amanda november 8, 2009 at 2:15 e m

  Oh du är så jävla patetisk eller ni båda är rent ut sagt patetiska seriöst det enda ni kan göra är att sprida massa lögner om varandra,grow up och ta det face to face om ni nu har stake att göra det!
  Din blogg är så tråkig för det första alltid samma skit…

  Reply
 26. soffi november 8, 2009 at 2:16 e m

  helt rätt paow;)<33 go for it Paow!

  Reply
 27. emely november 8, 2009 at 2:18 e m

  vare inte du som sa att du aldrg skulle vilja ha tandställning? att det är det fulaste som finns? you are a sneaky little liar you bastard 🙂

  Reply
 28. Anonym november 8, 2009 at 2:18 e m

  Men skärp Dig nu Tjejen!!! Du kanske ska pausa med bloggandet ett tag nu, de börjar bli patetiskt med Dina påhopp på andra människor, eftersom det är det enda som Du gör.

  Reply
 29. Sofia november 8, 2009 at 2:20 e m

  Aliette är hur go som helst men frågan är hur bra du känner henne? Eftersom du tydligen kan med att yttra dig? Du kanske träffat henne under en helg eller två men jag tror inte du vet någonting om henne, annat än vad du sett och hört. Du kanske borde ta dig tid att faktiskt lära känna henne och SEN yttra dig istället för att vara så barnslig och prata massa skit om personer du faktikst inte vet någonting om.

  Reply
 30. SANNA november 8, 2009 at 2:21 e m

  Jaså

  Reply
 31. Anonym november 8, 2009 at 2:22 e m

  hoppas du läser detta paow, hahaha, lilla aliette hade nämligen sex med minst 2 pers på samma fest på nyår, eller ja, den sista hon försökte med kunde inte få upp den, hmm, konstigt?;) nej inte speciellt

  Reply
 32. Anonym november 8, 2009 at 2:25 e m

  Tack för att du tipsade om denna härliga och klämkäcka bloggerska, Och dessutom,så är hon en stor skönhet i jämförelse med dig!! Nu säger jag : BYE BYE till din blogg.

  Reply
 33. ebba november 8, 2009 at 2:30 e m

  kompost… haha :d

  Reply
 34. julia november 8, 2009 at 2:31 e m

  jag tycker de är gulligt med dina tänder 😉

  Reply
 35. Micaela november 8, 2009 at 2:32 e m

  Haha fortsätt, det är det här som är kul att läsa.
  Och snälla ni ”euw en kompost” Hhaha fattar ni inte att det är en kul grej eller? Jävla feminister.

  Reply
 36. zandra november 8, 2009 at 2:36 e m

  okey du är omogen

  Reply
 37. kiki november 8, 2009 at 2:40 e m

  HAHAHAHA du e så ful och töntig. låt världens snyggaste aliette vara! och förresten var det väll inte dej hon skrev skit om! bara för att det är en blondin så är det inte du! så det var du som började din pinsamma blonda hoehoehoe

  Reply
 38. isabella november 8, 2009 at 2:40 e m

  åh, jag stör mig på hon ’baby senorita’ eller vad hon nu heter, jag har aldrig hört talas om henne förräns du tog upp henne i bloggen, klart ni börjar bråka, nu får hon ju mer läsare i sin blogg. Så är det med alla nyuppstartade bloggare, dom bråkar med stora bloggare, får sina läsare och tror att dom är kända, hahah man kan bara skratta åt såna patetiska jävlar. Plus hon har fin kropp, är kurvig och brunett, och du är smal, blond och fin, men ni behöver inte klaga på varandras utséende, för ingen bryr sig. ALLA ÄR OLIKA BYGGDA, deal with it. Snälla paow, skriv inte om henne mer i bloggen, då får vi se om hon lägger ut massa patetiska inlägg om dig för att få fler läsare, det är dom man ser vem som är patetisk. Och till sist, folk skriver att du är slampig, men varför tittar dom inte på hon andra tjejen? Dom enda som vet sanningen är ni två, så inga andra töntar behöver gå runt och snacka massa skit.

  Reply
 39. Jennifer♥ november 8, 2009 at 2:41 e m

  FAN GO PAOW!:D
  håller med dig till 110%
  Hon börja ju också,den som är med i leken får leken tåla;)
  Jag är på din sida paow!

  Reply
 40. Zanna november 8, 2009 at 2:41 e m

  Gumman, vet du vad jag tycker?
  Jag tycker du inte alls ska skriva om någon av dom i din blogg så som dom gör med dig, för det bevisar bara att du tar åt dig, att deras åsikt betyder något!

  Jag hittade din blogg igår faktiskt 😛 Men har läst en hel del OM dig på gaybloggen bl.a.. Men när jag såg din blogg så utbrast jag till min man ”GUD vilket söt liten tjej” och vi pratade en stund om att vi hoppas att du väljer en annan väg i blogglivet och inte låter dig påverkas utav dom andra.. Så nu håller vi tummarna för dig här hemma, okej?

  Ta bort detta inlägg och visa att du inte sjunker till deras nivå en gång till, låter inte det skönt? Då kommer dom att ge upp och sluta att ge sig på en så pass mkt yngre och söt tjej.. Du har mer liv framför dig än dom, du har inte redan den stämpeln som du har, inte vitt va vi vet iaf! 🙂 Jag tror att det är avudsjuka allt detta, så stå bara på dig!

  Kom igen nu, tjejen!

  Fortsätt vara bara dig själv 🙂 !

  Kram //Zanna

  Reply
 41. Kariin november 8, 2009 at 2:41 e m

  helt jävla rätt Paulina , skit i vad de säger

  KRAM

  Reply
 42. Karin november 8, 2009 at 2:43 e m

  asså fattar inte er som kommenterar anonymt och är värsta dryga ;s omoget bara

  GO PAOW !

  Reply
 43. IZABEL - GÖTEBORGS BARBIE november 8, 2009 at 2:45 e m

  ni är ju dumma i huvudet som tycker det där fettot aliette är snygg, har ni sett henne utan smink? hon är helt jävla grå i ansiktet, paulina är iallafall söt utan smink.

  paow, aliette vet inte vad hon snackar om hon går runt helt jävla mobbad i gbg och leker ”känd” 95% av de som läser hennes blogg hatar henne ! HAHA, du är bäst.

  LÄS GBG’S BARBIE BLOGG ; http://WWW.IZABELLUNDKVISTS.BLOGG.SE

  Reply
 44. marrepersson november 8, 2009 at 2:46 e m

  paow, TA FUCK INTE ALL SKIT DOM SKRIVER!
  asså shit, den dära ”baby seniortia (?) har jag ALDRIG, ALDRIG hört talas om, helt seriöst, ingen snackar om henne. varken posetivt eller negativt. hahahah ojojoj! men dig hör man snack om dagligen typ, att du är den bästa blogg dom följt och att kissie och dessie bara skirver en massa skit för att komma upp på ”listan”. men du är ärlig och de gillar jag, jag diggar dig stenhårt! och den dära baby …. skit bloggen, hahahhahaha! dom säger att hon har allt du vill ha.. ehm okej, vi säger så här.. ’TROR NI PÅ SJÄLVASTE ALLVARET ATT PAOW HADE SETT UT SOM HON GÖR IDAG OM HON HANDE VELAT HA ALLT DEN DÄRA BABY TJEJEN HAR?’ hahahahaha, tror knappast de. den dära baby seniortia (?) är fucking fett bred asså.. och jag säger inte de är fel, men pawo har så fan mycket finare utseénde asså,.

  så lägg ner era äckliga små fjortisar!!!! blir så jävla förbannad asså ;s
  palla försöka trycka ner nån.. ni kommer ändå aldrig lyckas! 😉

  Reply
 45. fanny november 8, 2009 at 2:51 e m

  you go girl!

  Reply
 46. Mikael november 8, 2009 at 2:51 e m

  Men väx up för fan!

  Reply
 47. ebba november 8, 2009 at 2:54 e m

  du e inge bra på att dissa 😉

  Reply
 48. fsfdss november 8, 2009 at 2:55 e m

  neej, gillar din glugg,det är ju hur sött som hellst!:)

  Reply
 49. dojte november 8, 2009 at 2:57 e m

  inget bra att skriva sånt på internet eller?

  Reply
 50. madde november 8, 2009 at 2:58 e m

  du har spårat ur.

  Reply
 51. P A U L A november 8, 2009 at 2:58 e m

  Vi förstår vitsen! Man kan sammanfatta ditt, Aliettes & Amirs bråk med en enda mening: Amir är falsk, du är omogen och Aleitte får ta skiten!

  Reply
 52. Anonym november 8, 2009 at 3:07 e m

  Nu visar du ju bara hur f*vla omogen du igentligen är! Alexandra har ju perfekt hår och allt hon e super söt och varför bryr du dig ens opm hennes liv ere för att du inte har något liv själv eller? Till och med Dessie är mognare än dig! Och skaffa tandställning om du nu kan de??? har du inte tänkt opp din glugg? Assåe Paow jag älskade din blogg men du har blivit omogen och har inget bra självförtroende. Du har inget liv som klagar på andra Kissie Dessie & Amir e 3 vanliga personer de skriver inte lika mycket skit för de tänker på sitt eget liv som e ntressant att läsa om du försöker bara få läsare genom att snacka skit de e ju ingen bra blogg-.-. Skaffa ett roligare liv och skriv om de istället?? Snälla mogna till din j*vla fjortis

  Reply
 53. Rebecka november 8, 2009 at 3:07 e m

  Jag bara älskar din blogg Paulina ,så jävla bäst är du!:)
  Fan min dröm skulle vara att få träffa dig!

  Reply