Ja du..

Jag kan skaffa tandställning och nytt löshår, frågan är vad du kan göra? Det där med brunt ansikte och vit kropp var inne år 2007. Jag går inte runt och skriker på stan, eller skiter i mina kompisar på Blog Awards för att hänga men en fet bög.

Att jag har haft sex i en kompost.. Ja det har jag. Fast då var det vinter när jag var tillsammans med min pojkvän (haha ,ja jag vet hur det låter). Till skillnad från dig så ligger jag inte runt med alla Göteborgs fjortiskillar. Var vi inte på en fest där du hade legat med 9 av 10 killar? Började du skriva skit om mig för att jag sa till killen du ligger med att jag inte tyckte om dig och att jag tyckte du var pinsam, var det inte då du började skriva skit om mig i bloggen ?

Ja, du kankse borde börja kalla dig Göteborgs s*a*pa ist ? 😉 och just det hörde lite saker av en vän till mig – att du gick runt och skröt om din blogg? Skryter du med dina 1000 läsare ? Aw 🙁 Men visst är jag snäll som skriver om dig? Nu får du besöksrekord. Grattis.

Visst har jag slickat Amirs röv för att han var en av mina närmaste vänner, men aldrig Gaybloggens.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (108)

You might also like

Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Mina senaste videos..
 • Henning

  helt rätt! läs min blogg nu (:

 • Elin

  Okej… drama, drama, drama..

 • carro

  helt rätt Paow! you go! <3

 • Maria

  Du är så sjukt omogen!

  Om du nu kan skaffa bättre hårförlänging, varför gör du då inte det istället för att se ut som ett jävla as på varje bild?

  Du kanske inte har råd?

  Du är sjukt avundsjuk på Baby senorita, för hon har allt det du någonsin drömt om. Du ser ut som ett vandrande lik med peruk och löständer, medans hon är perfekt!

  Varför tror du hon får så många killar för? Medans du får ha sex i en jävla soptunna, hahaaha!

 • Bella

  Men säg det till henne då istället? tror inte hon direkt tar åt sig av att du sitter o skriver saker på din blogg. och du umgås ju inte med henne heller, så du vet ingenting om henne? orka tro på massa rykten och sånt. Kan du inte bara sluta skriva en massa konstiga saker om andra, och börja blogga som vanligt igen?:S

 • hanna

  snälla paulina kan du svara på denna fråga? kommer du få tandställningen kostnadsfritt eller måste du betala själv?
  kram hanna

 • MJ

  du är bara grym tjejen!

 • MATHILDAS FOTOBLOGG

  haha fan orka hålla på o tjaffsa

 • Hanna

  Fyfan vad jävla barnslig du har blivit..
  Ska börja bråka med allt och alla. Du är ju så jävla mogen….

 • hälsningar från gbg :)

  Maria , klockren.

  Gillar ingen av er fjortisar. Men som du ALLTID säger att du kan skaffa tandställning & nytt löshår, VARFÖR GÖR DU ALDRIG DET DÅ?

  Gillar du att se ut som en smutsig h*ra eller ? 🙂

 • dmartinsson

  Haha ni gör juh bara detta för att få mer läsare smart gjort:P ofta du berätta sånna saker haha 😛

 • Matilda

  Hahaha du är sorglig!

  Är det ända du kan klaga på henne är att hon har mycket solpuder och han hon har kurvor!

  Enligt min åsikt är du ful och pinnsmal du är Aliettes motsats ! Hon är naturligt vacker och vad är du ? En översminkad fjårt ! Hon är Göteborgs stolthet och du är klassad som stockholms trash …. inte konstigt att det enda ligg du får är i en soptunna

 • Anonym

  din blogg sjunker när du ska klaga och snacka skit om allt o alla. du är jättevacker, varför inte visa det? både på ut och insidan? att skriva om att du haft sex i en kompost så hela sverige kan läsa det. är det verkligen så smart? du kan bättre!

 • paulina

  hahah kompost HAHA OMGGGG det där var kul. är på din sida paow 🙂

 • Anonym

  Haha hellre vara kurvig, än att se ut som en 12årig pojke i kroppen. Din glugg är dessutom skitful, white trash!

 • Daoud

  Jag vill bara säga till Paow och till Göteborgs fucking fula stolthet att de kan växa upp och skriva om mognare saker än vem som har legat med vem och vart, eller om ditt löshår är inköpt på loppisen eller på NK, elleer vem som har en fet vän, orka liksom!!!

  http://www.daouds.blogg.se

 • jolin

  hon är patetisk!! 😉
  Paow,du är bäst<3

 • Tornevall

  Men snälla lilla vän, slappna av nån gång!

 • Rozi

  Men gud vad ni håller på att bråka.. peace man!

 • sabina

  Är inte du bara 15 år och tror du är kissie? Du borde lägga ner ditt skitsnack om alla andra, fyfan du ser ut som helvete och tro fan att du bara fick ha sex i en kompost grej, din såkallade ”pojkvän” tyckte nog inte du var värd så mycket bättre. Och att kalla baby senorita slampa? Var det de bästa du kunde komma på? Hon är MYCKET snyggare och bättre än dig. Det är sjukt att små 15 åringar ska hålla på och tro att dom är snyggare än vad dom är eller hur ska man säga, du tror du är något som du inte är. din blogg kanske är känd, men varför tror du? Du är den skabbigaste och fulaste människan som finns på hela jorden för helvete, lägg ner och väx upp du är 15 år .

 • josse

  paow jag håller verkligen med dig till 100% <3

 • danni

  helt rätt paow! att ni måste bloggbråka är rätt synd:/! men jag står fortfarande på din sida än hon aliette? hon är bara pinsam och att hon inte förstår det. jag har också glugg mellan tänderna,så då är vi två!;D
  keep up the good work! du gör det iallafall bra.
  kolla gärna in min blogg också;D!

 • ebba

  paow, om du skulle varit en smart kvinna skulle du inte ha besvarat hennes diss/hiss inlägg med ett hiss/diss inlägg själv. du skulle ha skrivit ”okej, jag härmar olga (eller vem fan det nu var) för jag tycker det låter snyggt. big deal?”. då skulle baysenorita framstått som barnslig. och du skulle haft din heder i behåll…

 • Amanda

  Oh du är så jävla patetisk eller ni båda är rent ut sagt patetiska seriöst det enda ni kan göra är att sprida massa lögner om varandra,grow up och ta det face to face om ni nu har stake att göra det!
  Din blogg är så tråkig för det första alltid samma skit…

 • soffi

  helt rätt paow;)<33 go for it Paow!

 • evelina

  du är bäst paow! 😀

  läs min blogg allihopa!

  http://bloggevelina.blogg.se

 • emely

  vare inte du som sa att du aldrg skulle vilja ha tandställning? att det är det fulaste som finns? you are a sneaky little liar you bastard 🙂

 • Anonym

  Men skärp Dig nu Tjejen!!! Du kanske ska pausa med bloggandet ett tag nu, de börjar bli patetiskt med Dina påhopp på andra människor, eftersom det är det enda som Du gör.

 • Sofia

  Aliette är hur go som helst men frågan är hur bra du känner henne? Eftersom du tydligen kan med att yttra dig? Du kanske träffat henne under en helg eller två men jag tror inte du vet någonting om henne, annat än vad du sett och hört. Du kanske borde ta dig tid att faktiskt lära känna henne och SEN yttra dig istället för att vara så barnslig och prata massa skit om personer du faktikst inte vet någonting om.

 • Anonym

  hoppas du läser detta paow, hahaha, lilla aliette hade nämligen sex med minst 2 pers på samma fest på nyår, eller ja, den sista hon försökte med kunde inte få upp den, hmm, konstigt?;) nej inte speciellt

 • Anonym

  Tack för att du tipsade om denna härliga och klämkäcka bloggerska, Och dessutom,så är hon en stor skönhet i jämförelse med dig!! Nu säger jag : BYE BYE till din blogg.

 • julia

  jag tycker de är gulligt med dina tänder 😉

 • Micaela

  Haha fortsätt, det är det här som är kul att läsa.
  Och snälla ni ”euw en kompost” Hhaha fattar ni inte att det är en kul grej eller? Jävla feminister.

 • kiki

  HAHAHAHA du e så ful och töntig. låt världens snyggaste aliette vara! och förresten var det väll inte dej hon skrev skit om! bara för att det är en blondin så är det inte du! så det var du som började din pinsamma blonda hoehoehoe

 • isabella

  åh, jag stör mig på hon ‘baby senorita’ eller vad hon nu heter, jag har aldrig hört talas om henne förräns du tog upp henne i bloggen, klart ni börjar bråka, nu får hon ju mer läsare i sin blogg. Så är det med alla nyuppstartade bloggare, dom bråkar med stora bloggare, får sina läsare och tror att dom är kända, hahah man kan bara skratta åt såna patetiska jävlar. Plus hon har fin kropp, är kurvig och brunett, och du är smal, blond och fin, men ni behöver inte klaga på varandras utséende, för ingen bryr sig. ALLA ÄR OLIKA BYGGDA, deal with it. Snälla paow, skriv inte om henne mer i bloggen, då får vi se om hon lägger ut massa patetiska inlägg om dig för att få fler läsare, det är dom man ser vem som är patetisk. Och till sist, folk skriver att du är slampig, men varför tittar dom inte på hon andra tjejen? Dom enda som vet sanningen är ni två, så inga andra töntar behöver gå runt och snacka massa skit.

 • Jennifer♥

  FAN GO PAOW!:D
  håller med dig till 110%
  Hon börja ju också,den som är med i leken får leken tåla;)
  Jag är på din sida paow!

 • Zanna

  Gumman, vet du vad jag tycker?
  Jag tycker du inte alls ska skriva om någon av dom i din blogg så som dom gör med dig, för det bevisar bara att du tar åt dig, att deras åsikt betyder något!

  Jag hittade din blogg igår faktiskt 😛 Men har läst en hel del OM dig på gaybloggen bl.a.. Men när jag såg din blogg så utbrast jag till min man ”GUD vilket söt liten tjej” och vi pratade en stund om att vi hoppas att du väljer en annan väg i blogglivet och inte låter dig påverkas utav dom andra.. Så nu håller vi tummarna för dig här hemma, okej?

  Ta bort detta inlägg och visa att du inte sjunker till deras nivå en gång till, låter inte det skönt? Då kommer dom att ge upp och sluta att ge sig på en så pass mkt yngre och söt tjej.. Du har mer liv framför dig än dom, du har inte redan den stämpeln som du har, inte vitt va vi vet iaf! 🙂 Jag tror att det är avudsjuka allt detta, så stå bara på dig!

  Kom igen nu, tjejen!

  Fortsätt vara bara dig själv 🙂 !

  Kram //Zanna

 • Kariin

  helt jävla rätt Paulina , skit i vad de säger

  KRAM

 • Karin

  asså fattar inte er som kommenterar anonymt och är värsta dryga ;s omoget bara

  GO PAOW !

 • IZABEL - GÖTEBORGS BARBIE

  ni är ju dumma i huvudet som tycker det där fettot aliette är snygg, har ni sett henne utan smink? hon är helt jävla grå i ansiktet, paulina är iallafall söt utan smink.

  paow, aliette vet inte vad hon snackar om hon går runt helt jävla mobbad i gbg och leker ”känd” 95% av de som läser hennes blogg hatar henne ! HAHA, du är bäst.

  LÄS GBG’S BARBIE BLOGG ; http://WWW.IZABELLUNDKVISTS.BLOGG.SE

 • marrepersson

  paow, TA FUCK INTE ALL SKIT DOM SKRIVER!
  asså shit, den dära ”baby seniortia (?) har jag ALDRIG, ALDRIG hört talas om, helt seriöst, ingen snackar om henne. varken posetivt eller negativt. hahahah ojojoj! men dig hör man snack om dagligen typ, att du är den bästa blogg dom följt och att kissie och dessie bara skirver en massa skit för att komma upp på ”listan”. men du är ärlig och de gillar jag, jag diggar dig stenhårt! och den dära baby …. skit bloggen, hahahhahaha! dom säger att hon har allt du vill ha.. ehm okej, vi säger så här.. ‘TROR NI PÅ SJÄLVASTE ALLVARET ATT PAOW HADE SETT UT SOM HON GÖR IDAG OM HON HANDE VELAT HA ALLT DEN DÄRA BABY TJEJEN HAR?’ hahahahaha, tror knappast de. den dära baby seniortia (?) är fucking fett bred asså.. och jag säger inte de är fel, men pawo har så fan mycket finare utseénde asså,.

  så lägg ner era äckliga små fjortisar!!!! blir så jävla förbannad asså ;s
  palla försöka trycka ner nån.. ni kommer ändå aldrig lyckas! 😉

 • Mikael

  Men väx up för fan!

 • ebba

  du e inge bra på att dissa 😉

 • fsfdss

  neej, gillar din glugg,det är ju hur sött som hellst!:)

 • dojte

  inget bra att skriva sånt på internet eller?

 • madde

  du har spårat ur.

 • P A U L A

  Vi förstår vitsen! Man kan sammanfatta ditt, Aliettes & Amirs bråk med en enda mening: Amir är falsk, du är omogen och Aleitte får ta skiten!

 • Anonym

  Nu visar du ju bara hur f*vla omogen du igentligen är! Alexandra har ju perfekt hår och allt hon e super söt och varför bryr du dig ens opm hennes liv ere för att du inte har något liv själv eller? Till och med Dessie är mognare än dig! Och skaffa tandställning om du nu kan de??? har du inte tänkt opp din glugg? Assåe Paow jag älskade din blogg men du har blivit omogen och har inget bra självförtroende. Du har inget liv som klagar på andra Kissie Dessie & Amir e 3 vanliga personer de skriver inte lika mycket skit för de tänker på sitt eget liv som e ntressant att läsa om du försöker bara få läsare genom att snacka skit de e ju ingen bra blogg-.-. Skaffa ett roligare liv och skriv om de istället?? Snälla mogna till din j*vla fjortis

 • Rebecka

  Jag bara älskar din blogg Paulina ,så jävla bäst är du!:)
  Fan min dröm skulle vara att få träffa dig!

 • Simon hansson

  du suger bäääääänis ditt fjårs

 • Mads&Sara

  Bra att du vågar säga något!! 🙂

 • Elin

  Är på din sida, helt klart! Du är den bästa bloggerskan ever, fuck henne. Jävla sl**** hon är! :s YOU GO PAOW! <3 LOVE YOU!

 • Sanna

  ta tag i ditt liv..

 • Smartie

  -.- fatta att han skämtar nån gång o att du gör honom ännu rikare… jag gissar nog en matematisk uträkning :p (Vild gissning…) :p:p:p
  5 % av amirs läsare brukar läsa din blogg varje dag. 1/2 av dina läsare brukar inte läsa Amirs blogg och 1/2 av dom läsarna hittar Amirs blogg o börjar läsa den. Av ren gissning så fixar du några nya Amirstammisar o han tjänar kanske 5000 kr på bråket som din ovänn kan lägga beslag på.
  Om du ska bojkotta hans blogg ska du göra det rätt…

 • cattis gustafsson.

  hhaha stå på dig. du är ändå den bästa bloggarna av dom alla?

 • Johan

  Stand up for yourself flicka lilla 😀

 • Afsan

  JAG STÅR PÅ PAOWS SIDA, DET GÖR HELA AIK!!!!!!!!!!!!!

 • sofia

  men paow, SLUTA, du förstör för dej själv, och den enda som förlorar på det här är DU. visa att du inte är en omogen dessiefjortis u då.

 • KATYABABE

  Du är bara sur för att hon har naturligt underbart hår, är snygg söt och har killar som vill ha sex med henne. Att kalla henne fet är förfan pinsamt

 • i :)

  Paulina, sluta nu 🙁
  Du kommer stå där HELT själv tillslut när folk inte orkar mer.
  Va en riktig vän, då blir allt bättre.
  Ta en bloggpaus, gör vad som helst, Förstör inte för dig själv bara..
  vi läsare bryr oss om dig och vill ditt bästa.,
  Visa den rätta Paulina, inte sånt här trams?

  Vi läsare finns här för dig och vi gillar dig, men snälla sluta.
  Både du och alla andra kommer må SÅ mycket bättre om ni slutar i ”peace” 😮
  <3

 • Anonym

  BelleOfSweden?
  Hon är vidrig. Aliette också.

 • kellebasi

  SLUTA DIN FUCKING FJORTIS OCH OMOGNA PAOW. SNÄLLA, INGA URSÄKTER I VÄRLDEN KAN FÅ DIG ATT VERKA NORMAL IGEN! ATT SOLA KROPPEN GÅR SNABBARE ÄN ATT HA TANDSTÄLLNING I TVÅ ÅR.. SNÄLLA DU ÄR BARA PINSAM, FYFAN FÖR DIG PAOW. xoxo kellebasi

 • Anonym

  Du är äcklig och amir kommer ändå ALLTID vara bättre än dig!

 • Jeanette

  fyfan har du slickat amirs röv? och haft sex i en kompost? alltså jag trodde du var den mognaste bloggaren och du va den bästa men nä, inte undra på varför du inte har kompisar, du skriver ju skit om alla hela fucking tiden

 • Emma

  Men snälla Paulina! Vad har hänt med dig? Jag tyckte jätte bra om dig förut, nu bråkar du med alla, har inga vänner kvar och du aggerar väldigt omoget. Börja skolan o få någon ordning på ditt liv!

 • anonym

  skärp dig.. det här är bara på en omogen nivå. hur gamla är ni?

 • Linnea

  jag tycker du ska byta header till din gammla eller en ny! <3 You goo girl

 • Gabbies

  Men jisses vad e detta.. Ni beter er som småbarn o det e inte ens kul o läsa. SKÄRPNING!

 • erika

  Jag tycker det här har spårat ur något förbannat.
  Varför kan ni inte bara ignorera varandra ifall ni stör er så mycket på det ena och det andra? Det märks fan inte att ni är 16 – 18 år för jävlar vad barnsliga ni är. Vem fan bryr sig om vem som har mest besökare på sin blogg? Visst jag har ingen stor blogg men jag tror inte att ifall jag hade det så hade jag inte försökt tävla med en massa andra om det hela tiden. Vafan kommer ni bli när ni blir vuxna då? Kommer ni leva på era pengar ni får av att skriva meningslösa texter varje dag?
  Det kommer inte funka, och faktiskt så hoppas jag att det skiter sig rejält för er någon gång i era liv så ni inser hur patetiskt det är å hålla på såhär. Bygg upp era liv istället så ni har någonting att gå efter. Annars kommer ni sluta som sorgsna och gamla tanter som inte ens fått ut någonting än drama i era liv.

 • UNZIP.SE

  LAGERRENSNING AV MÄRKESUNDERKLÄDER

  PERFEKT JULKLAPP

  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE

 • Sofia

  Förut tyckte jag att du var mogen. Men vad är du nu? Väx upp Paow!

 • natalie

  Men den som håller på kan ju köra upp något!

 • Anonym

  lägg ner!
  HAHAH du är så jävla sämst.

 • towe

  älskar din blogg!
  keep up the good work 🙂

 • Martine

  Haha! Hvem er jenta du skriver om? Link?

 • bella

  FYFAN VAD BRA SKRIVIT!

  älskar det där sista ”Visst har jag slickat Amirs röv för att han var en av mina närmaste vänner, men aldrig Gaybloggens.”

  ouf, du kommer komma långt Paulina, det kommer du verkligen.

 • Anonym

  Gillar dig tjejen.
  Du är söt o kanonfin med lr utan smink.
  Tycker d e lite taskigt att folk ska ge sig på dina tänder….
  De fixar man ju inte bara sådär…

  Har insett att Amir verkar vara en skitstövel.
  Han kan ju bara packa ihop.

  Men jag tror dessvärre att du måste coola ner dig lite. Iaf just nu.
  Det bästa vid bråk är att vända andra sidan till. Då blir det de andra som får stå där m byxorna nere.

  Stå på dig tjejen!

 • Anonym

  Fan vilken elak bitterfita fjortis du är.
  Avundsjuk så det skriker för att han valde Kissie istället för dig.

 • nääädii

  väx upp din patetiska fjortis

 • S

  Det märks att det är dig det är fel på eftersom det alltid verkar vara du som startar alla bråk. Pinsamma människa! & det dära med att tjocka är på dåligt humör? Du kanske är en tjockis inuti för du är fan alltid förbannad. Haha, idiot!

 • anonymen här

  asså sluta klaga på paow, hon får väl skriva vad hon vill & tycker
  har ni aldrig varit arga på ngn och skrivit ut de på bdb eller eran blogg?!
  wtf, det är ni som är pinsamma!

  och ja tycker inte heller de är rätt av dig paow att skriva
  det är fel på tjocka människor,snälla bli inte som dessie.
  vi ber dig

  puss, en som läser din blogg stup i kvart 🙂

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Men herregud.

  Hur gamla är ni?

  10 år?

  Det är verkligen ”fjortiskrig” på gång. Omoget och töntigt. Jag hoppas att ni inte kommer ångra allt som ni säger och gör sen när ni blir ”gamla nog” att förstå vad ni håller på med.

  Rannsaka er själva lite då och då – det är uppiggande – jag lovar.

  Säg förlåt, ta i hand och tänk på att ni är MÄNNISKOR och individer båda två.

  Vad skulle du göra om tjejen dog imorgon – skulle du vara stolt över dig själv då?

  Det skulle inte jag 🙁

  Kram C

 • paow

  Du är toppen paow! Stå på dig mot dom alla falska wannabes fron GBG!!
  Aliette är skabbig och tjock så blir inte förvånad att hon ligger med så mycket hon kan innan hennes knän inte pallar längre.

  Är med dig till 100 %

 • natha

  asså snälla vafan det här är paows blogg det är fan hennes åsikter låt henne vara !!!
  kram <3

 • Anonym

  HAHAHA FAN VA SKÖN DU ÄR!!!!!!, ÄR DET BARA JAG SOM HAR MÄRKT ATT AMIR HAR BLIVIT FETT ”KAXIG” PÅ BLOGGEN FRÅN INGESTANS, OCH SÄN NÄR HAR HAN VART EMOT SINA LÄSARE? STACKARN KANSKE SER UPP TILL SIN LILLA kB KOMPIS.. FORTSÄTT SÅDÄR PAOW JAG SVÄR DU HAR MÅNGA SOM HÅLLER MED! PEACE

 • Anonym

  jag gillar inte dig paow.
  du är bara omogen, och försöker låtsas vara mogen i bloggen.
  det är synd om dig.

 • p

  du är ju bara för jävla störd. hatar människor som dej. tror att du är något? så jävla häftig bakom dataskärmen..

 • olivia

  måste hålla med nästan alla som kommenterat! ganska omoget att skriva skit om henne på din blogg istället för att säga det till henne ist.
  tyckte om att läsa din blogg förr, men har tröttnat så jäkla mycket på dig nu!
  och du tror att du är bättre än alla andra, det verkligen synd om dig aom tror det. hoppas din statistik sjunker riktigt rejält nu.

 • Sofie

  Sluta skriva skit, du förlorar bara på det.

 • http://nattstad.se/CarpeDiem

  ”Var vi inte på en fest där du hade legat med 9 av 10 killar?” HAHAHAHAHAHAAH ÄR DET SANT? FAN VA BÄST HAHAHAHAHAHAH

 • cilla

  Shit orka att folk säger att hon jävla baby senoritaär perfekt, en perfekt människa är en som är snäll (omtyckt för den delen med), det är inte hur hon ser ut. Jag känner varken Paow eller Hon Aliette f*n skapet, Paow verkar däremot mycket snällare, hon går inte runt och kollar snett på folk heller, OCH PAOW ÄR SÅ MYCKET FINARE, och hon har definitivt ingen rumphaka som syns på flygfoton! Go Paow!

 • angelica

  Ganska galet.

  BUUUUUUUUS

  Har busat lite med din blogg, bara att kika in på min så ser du vad ;D

 • rebecka j

  EN FRÅGA BARA TILL ALLA SOM KOMMENTERAT/KOMMENTERAR: KAN MAN HJÄLPA HUR MAN SER UT, DET VIKTIGA ÄR VÄL ATT MAN SJÄLV MÅR BRA.

  du behöver prata med någon! Man behöver inte vara psykolog eller ett geni för att inte fatta att du inte mår speciellt bra. Om du inte kan prata med din mamma/pappa så tycker jag faktiskt att du ska gå och prata med en psykolog. De må låta jätte pinsamt men sen så kommer du märka hur mycket det faktiskt hjälper.

  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *