Ja du, det där mer Amir..

Det finns så mycket att säga om honom. Jag kan inte säga att jag inte är falsk och inte snackar skit, så om ni nu vill se Amir som ”ängeln i spelet” så gör det. Det finns så mycket att säga om honom. Han snackar skit om varenda människa han träffar, går bakom ryggen på alla.

Jag orkar inte skriva något långt, men han ser alla människor som stalkers och när han snackade skit om mig till vissa personer i Göteborg så satt Aliette och sa ” jo, men exakt”.. Jag tycker inte om henne, för att hon är nog en av dom största wannabes och stalkers jag träffat…

Sen det där om Amir – jag behöver inte bevisa något. Man måste bara lära sig hur han fungerar. Han byter vänner som han byter underkläder – det är inget rykte, det är sant. Se honom hur ni vill, jag vet ”sanningen”, fy fan säger jag bara för den människan.

Du kan aldrig stå upp för det du säger och inte stå för dina åsikter. Ja, that’s it…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *