Kväll

Kom hem för ett par timmar sen. Skulle egentligen festat idag ,men pappa tvingade mig med på resturang och lite quality time med pappsen är aldrig fel. Sen så kom Jossan hem till mig och så åkte vi in till stan och mötte upp Martin Sacki och Ballie. Sweet 🙂 Kul att träffa Sacki, har känt honom sedan jag var typ 12 .

Aja, sen drog vi till Slussen och skulle egentligen möta upp Mattix, men så blev det tydligen inte så jag gick hem. Skönt att bo så nära Slussen och sitta och vänta på tuben i typ 12 min när det typ tar 5 att gå.. Eller inte om man heter Paulina som går ut och joggar i klackskor. Haha så blond jag är! Aja, så jag och Josef skildes åt och han drog hem till betongen. Nu sitter jag med pappsen och kollar på ”Psycho” någon läskig film.. Haha..

Just det, imorgon så ska jag köpa ny digitalkamera eftersom min gamla gick sönder. Så slipper jag sno bilder från andra haha 😛

Måste verkligen göra någonting åt mitt hår! Gaah.. Men ska göra det snart 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *