Godmorgon!

Hello!

Vaknade för ett tag sedan och sitter och dricker en egengjord juice. Smaskigt ^^ Och som sagtm det är Nyår IMORGON? Gaah omg har ingen klänning inga skor ingen sprit och är kalasblek. Its sucks.. Aja Wahtever idag kommer iallfall filmteamet hem till mig. Om typ exat en timme. Nu måste jag bara sminka mig lite och borsta tänderna sen så är det klart!

Aja, får väl sola solarium i några timmar sen bada i BUS. Funtade på att solduscha men det är så värdelöst. Man blir skitfläckig där kläderna skavar och den är omöjlig att få bort.. Så ja, jag ska bli en vandrade morot imorgom. Yeei ;D

ööööh

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *