Rapunzel of Sweden

Löshår på nätet?

Har fått väldigt många kommentarer om vart jag köper mitt löshår. Vad jag uppfattat det som är att det nästan bara finns ”håraffärer” i dom större städerna. Men det finns en jätte bra sida på internet där man kan beställa hem, allt från längder till keratin. Och så clips!

Kostar ca 600-800 och har riktigt bra kvalite. Köpte själv därifrån innan jag fixade hos salong! http://www.rapunzelofsweden.com/

sdc10344_66873198

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - New campaign shoot Elin Hagberg - Hemdesigners Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *