Rapunzel of Sweden

Löshår på nätet?

Har fått väldigt många kommentarer om vart jag köper mitt löshår. Vad jag uppfattat det som är att det nästan bara finns ”håraffärer” i dom större städerna. Men det finns en jätte bra sida på internet där man kan beställa hem, allt från längder till keratin. Och så clips!

Kostar ca 600-800 och har riktigt bra kvalite. Köpte själv därifrån innan jag fixade hos salong! http://www.rapunzelofsweden.com/

sdc10344_66873198Skapa din egna stil på Milajki.com!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *