Gud så lat jag är..

Okej, ibland så måste man få vara värdelös. Jag sov till halv åtta idag, men jag är ju i Småland så ingen skada skedd, jag får väl köpa det ”dyra” på mellandagsrean i stället. Jag som är såååååååååååååå rik, haha nooot!

Min kusin och min plastpappas syster (och hennes man) gick nyss. Så, ja, vad ska man göra nu? Blogga..? Nä – inga idéer. Ta egna bilder? Nää orkar inte fixa mi. Ta kort på vad mamma köpte till mig idag? Nää orkar inte ladda kameran. Titta på tv, äta? Bra alternativ. Men jag kan inte äta, jag åt typ en liter gräddfil med två vitlökar i igår och jag mår fortfarande illa.. Euw..

Men men nu ska jag hitta på något så hörs vi om en halvtimme eller ngt med ”årets”. Hugs <3

ggggggggggggggggggg

Plugga Till Bartender Med UtbildningsGaranti! -Boka Nu!!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *