Godmorgon.. Eller snarare godnatt? Nej, jag vaknade nu, helt sjukt!

Jag var vaken hela natten till igår, somnade kl 11 på morgonen, vaknade kl halv 8, somnade kl 12 på natten igår och vaknade nu (!). Det måste nog vara något fel på mig haha! Okej, men det blir i alla fall bra uppdateringen idag.

Tänkte göra några tidinställda inlägg så att ni inte sitter blogglösa, eller vad man ska kalla det, när jag åker bil fjortontusen mil idag tbx till Stockholm, men först ska jag kika in det lilla som finns kvar av mellandagsrean här i Nybro. Och så kl 14.00 så åker vi =)

tatto

En nyårsgåva kanske? Till någon du tycker extra mycket om?

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - New drop x Lices Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *