Känner mig som Homer..

Snyggt haha..!Picture0990Ligger helt orörlig, har ätit en liter gräddfil men typ 10 vitlökar i och nästan en hel chipspåse. Och okej då, jag är inte speciellt tjock, men jag är inte lika smal som förut, min mage har börjat gunga om jag går typ.. Usch jag ska bo på gymmet och sluta äta chips sen. Jag tror att min viktångest beror på all julmat.. Är jag ensam om det? Mitt nyårs löfte är att väga 42 igen, inte 47.. Och tänk er, jag är jätteliten också. Typ 1,62 lång.

Nej slut med ångesttankarna nu. Jag vill åka hem.

Kolla in VILA online – besök vår nya webbshop!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (177)
 • Anonym

  hmm 47 är ju inte mycket precis 🙂 själv är jag 157 lång väger 42 vill väga mer, så va stolt som KAN gå upp i vikt inte alla som kan det 😉

 • Cassandra

  Jag är 1,59 och väger 52 kg. Jag tycker INTE att jag är tjock.

 • Anonym

  Du har hur snygg kropp som helst ! 🙂
  Jo jag har ångest, jag vill gå ner mer men jag tar mig inte till gymmet nu jag bor uppe i norrland i skellefteå och här har vi då snöa in 😉

 • ellie

  snälla människa!!! jag är 162 och vägen 53 och jag är inte tjock!!
  och jag tror om du börjar att gymma så kommer du gå upp i vikt för muskler väger mer än fett så tror inte du kommer gå ner till 42 igen om du inte ska börja banta igen..?

 • anonym

  hmmm 47 är ju inte mycket 🙂 själv är jag 157 väger 42 vill väga mer, så va stolt att du KAN gå upp i vikt för det finns folk som inte kan de hur mycket dom än äter 🙂

 • Elin

  Ge dig. Hur gammal är du? 15? 16?
  Om jag själv ska jämföra min kropp som jag har nu, när jag är snart 20, med den jag hade när jag var 15,16 finns ingenting som är sig likt. Jag har alltid varit smal och det är jag fortfarande. Jag har tränat mycket under hela tonåren och inte ätit speciellt onyttigt.
  MAN VÄXER. Du har ju inte växt klart ännu! Och när jag säger växer menar jag inte att man blir fetare. Du är bara barnet fortfarande. Skärp dig.

 • -.-

  anorexi kallas det, gå till en läkare och få hjälp för i helvete.

 • paulina

  det handlar mest om psyket. är lika lång som dig och väger som dig. dock ska jag skita i vikten och istället bry mig om hur kroppen ser ut. Träna och äta rätt så kroppen blir snygg. Dessutom är 47 undervikt, haha. Hellre väga mer, ha muskler och snygg kropp i spegeln än fästa sig vid vågen och dra sig i magen, haha 😀

 • linnea

  jag väger 57 och jag är inte tjock:P
  är iofs 173 cm menmen.
  jag tycker att du är finare nu, den gamla bilden som du la in för nån dag sen(när du skrev typ ”här va ja lagomt smal”) på den bilden ser du sjuk ut. alltså du ser FÖR smal ut. jag säger inte att du var ful då men du är fan så mycket snyggare nu. (mer rumpa och bröst) 😉

 • Anonym

  haha sluta ljug om din vikt.

 • Cicci

  Jadu, jag om ngn vet vad du ska väga. Jag håller på att utbilda mig till dietist. En kvinna ska väga 110 kilo mindre än sin längd. Så du ska alltså väga 52 kg. Om du går ner till 42 kg så är du 10 kilo underviktig. Det kan verka fint på utsidan någon vecka, sen kommer finnarna fram, hormonerna sprutar ut och energin tar slut direkt vilket gör att du blir trött och inte orkar med någonting. Det i sin tur leder till depression.

 • louise

  Paulina, du är jättesmal, Lugna ner dig (; Duvill väl inte få viktproblem igen?

 • jadu mitt namn är Vickie

  PINSAMT, snälla 42 kilo ? vill du väga så ? ingen kille gillar ben !

 • elvira ♥

  Paulina du har en perfekt vikt för din kropp!
  Jag är 1.70 och väger 10 kilo mer än dig (tycker inte att jag är tjock).
  Man ska inte vara bensmal, det är inte snyggt. Man ska ha lite kött på sig, bara mer att älska!

 • Hannes Mauritzson

  Jag vägde 92kg men började svälta och gick ner till 63.6kg på 5 månader!
  Nu fortsätter jag gå ner i vikt för jag äter endast ett mål om dagen, följer ditt förra spår!

  Och du är inte tjock alls..! Kram

 • caroline

  jag är 1.70 och jag väger 69kg och jag är jävligt stolt över det. orkar inte vara en pinne. det kallas former typ

 • Pysen :)

  asså shiiit paow seriöst..
  jag är 14 år.. är 159 och väger 50-52 typ..
  och jag är skit onöjd med min mage och kropp, har aldrig gillat den..
  men snart så ska jag börja träna 🙂
  hade jag vart du hade jag verkligen gilla kroppen du går runt och bär på, du är smal och jätte fin 🙂

 • Anonym

  ge dig nu, jag är precis som dig, lika lång ungefär och väger runt 50, och vill minst av allt gå ner i vikt:S aldrig! du har asfin kropp, va som du är ! en chipspåse hit och dit gör inte mycket skillnad=)

 • M.

  Du vill inte att folk ska tro du har vikt problem , men varför skickar då in dessa inlägg? Vill inte vara elak, men om du haft problem med detta förutom och ska nu gå ner 5 kilo, så borde du inse att det kan skapa problem.

  Nu har Thisissex.blogg.se kommit tillbaka! Kolla in bloggen för mycket fräscht material om sex, kärlek och förhållande.
  / Thisissex.blogg.se

 • Anonym

  tycker inte du ska gå ner i vikt! du är snygg som du är!

 • Anonym

  1,62 är inte litet på nått sätt, det e typ genomsnitts längden, dvs super normalt 😛

 • LÄS DETTA PAOW!

  snälla paulina kan inte du säga skriva ett inlägg om vad du tycker om Kenza och ”hennes” sko collection som hon kopierat raaaaaaaaaakt av hahah hon e fan patetiskt snällllla berätta va du tycker, läs hennes blogg där hon har ”försvarat” sig hahaha jag dör

 • elin

  Men Paulina sluta, vad hände med att du skulle sluta provocera så mkt?
  Jag är 1.67 lång och väger 53, då har jag även D-kupa och jag får alltid höra av mina vänner att jag är för smal.. så snälla lägg ner.

 • Viktoria

  du är undernärd ;o ,
  du ska väga runt 55-60 ;o ,
  gå inte ner i vikt, du har fin kropp redan, du kommer få pinnsmal kropp o det e FULT…;p

 • J skriver

  hejj paow 🙂
  asså jag bara avgudar dig 🙂 du är inte en sån där
  fjortis ! & du har inte en sån fjortisblogg heller 🙂
  du är naturligt helt enkelt.

  snälla kan du printa dena text o lägga upp på din blogg ? ;D
  det skulle betyda så himlans mycket så du anar inte !
  jag är en tjej på 15 bast & bor i karlstad.
  jag vågar inte säga vad jag heter.
  men jag börjar på J iaf ^^

  xox

  / anonym <3

 • Frida

  Hej, snälla paow..jag älskar din blogg, men när du börjar prata om vikter o skit så är din blogg i den samma, jag är ungefär lika gammal som dig 1 år yngre och jag tkr att jag själv är tjock när du skriver att du ska väga 42 kg?! SINNESSJUKT!
  När jag väger 52, jag skojjar inte..det är inte kul alls o läsa sånt, jag har haft samma problem som du har haft för ett tag sen, allt detta med maten, jag var sjuk..som du, och jag vill så gärna läsa din blogg, men när jag läser detta kommer domma hemska, verkligen hemska tankarna upp i mitt huvud, att man ska va smal, och att du som är 16 år ska väga 42?!

  Snälla bli inte sån här, jag ber dig

 • Jessica

  Fast vikt spelar egentligen ingen roll. Jag är 164 och väger 48 kg, min kompis är 166 och väger 56 kg, hon ser smalare ut än mig.

  Förresten lider jag av grov undervikt och ska egentligen gå till doktorn för det. Man behöver fettet för att överleva tex kyla. Nu får jag stå med lår som blir helt skumma, blodådrorna blir svarta och allt.

  Gå du till gymmet, men sluta inte unna dig godsaker.

 • Kevin

  homer ;D

  jätte fin ! <3

 • Beltina

  Jäklar vad många det är som vill gå ner i vikt jag är 1.56 och väger ca 41 kg och är underviktig, mitt nyårslöfte är att gå upp till 47 kg.

  Du har en jättefin kropp. du är inte tjock 🙂

 • J skriver

  okej då ,
  jag heter Jennifer :))

 • Anonym

  var e ditt navel smycke? 😮

 • Amanda

  Du är fin som du är ! 🙂 Men har inte du någon navelpiercing längre ? :O

 • Anonym

  VARFÖR KLAGA ALLA :O.
  Det är hennes liv, hon får bestämma själv hur mycket hon ska väga. Man är snyggare om man väger mindre, så är det bara !?
  Alla som klaga är väl bara avis.

 • m

  du har inte växt klart än , och kommer förmodligen inte väga 42 igen, om du inte får typ anorexi…

 • Alina

  Som en av dina försvarare måste jag nu rycka ut och försvara dig. Mot dig själv. 47 kilo är jäkligt lite om man är 162 cm lång. 42 är ordentlig undervikt.

  Ditt BMI är 16 om du väger 42.

  Du är underviktig. Du behöver gå upp 7 kilo för att bli normalviktig, eller 2 nu idag för att ens komma till understa kanten av normalvikt. Kom inte dragande med ”jag har smal benstomme” eller något annat för du är helt enkelt ”för lätt” nu.

  Skärp dig nu, inte nog med att du ger normalviktiga, och överviktiga, galna idéer, du får andra underviktiga att tro att det är normalt att vara så mager. Du behöver hull. Nu.

 • Anonym

  haha fan va fet du har blivit :O

 • Anonym

  47 är lite? :s och du är SNYGG NU!

 • Anonym

  fan vad fet du har blivit :O

 • olivia

  din kropp är jättefin paow! =)

 • Miranda Persson

  ”Anonym skriver:
  2009-12-28 kl 00:08

  VARFÖR KLAGA ALLA :O.
  Det är hennes liv, hon får bestämma själv hur mycket hon ska väga. Man är snyggare om man väger mindre, så är det bara !?
  Alla som klaga är väl bara avis.”

  Jo, tjena bruden (om du är en brud), man är inte alls snyggare om man väger mindre om man redan är underviktig.

  Paulina, din rumpa och dina bröst kommer att ta stryk om du tappar 5 kilo nu. Om du vill bygga upp snygga hängisar både fram och bak så ska du se till att gå ned i vikt, annars bör du nog i stället gå upp i vikt. Ditt tjat om vikt är sjukligt. Du behöver inse att du är för smal. Låt gå för att du behåller din undervikt, men att minska vikten ytterligare kommer du bara må dåligt av, för du verkar ju verkligen inte äta nyttiga saker, utan bara skräp som godis och chips och dip…

  Byt ut mot vettig mat och behåll eller gå upp i vikt!

 • linnéa

  Själv har man gått från 54 till 62 kilo.. Så vet hur det känns. Dock trivdes jag där vid 54 och hade aldrig velat väga under 50.. haha och jag är 165 så.. men ja jag fattar faktiskt vad du menar fast du är så mycket smalare än mig fortfarande

 • Fettopolisen.

  Fyfan va tjock du är hahaha.

 • sofie

  Palla bry sig om vikten Paow, livet är för kort.

 • M0rten

  47kg där tycker jag att du kan stanna, kanske till och med gå upp 3 kg till 50 så man har nått att hålla om när man trycker dig, tro mig mycket sköönare för killen om du har lite kött på benen så att säga.

 • viks

  HAHAHAHHA!! JAG VISSTE ATT MAN KUNDE JOJJA MED VIKTEN MEN INTE FAN VISSTE AJG ATT MAN KUNDE GÅ UPP OCH NER I LÄNGD SÅDÄR! 😀 HAHA DU ÄR JU OLIKA LÅNG VARJE GÅNG DU PRATAR OM DET. FÖRUT VAR DU TYP 172 NU ÄR DU 162??? HAHAHAHAHA!

 • -

  Hej Paulina!
  BMI är inget exakt mått som stämmer in exakt på alla, beroende på att muskelmassa, benstomme osv kan variera. Men det är en väldigt bra måttstock som stämmer in någerlunda på de flesta som inte har extrem muskelmassa eller liknande.

  BMI ca 19,5-25 räknas som hälsosamt.

  Om du är 1.62 och väger 47 kilo så ligger ditt bmi nu på cirka 17,91 (Dvs. en del undervikt)
  Om du skulle gå ner till 42 kilo skulle ditt bmi landa på cirka 16. (Räknas som grov undervikt)

  Man skiljer dock mellan naturliga undervikt och provocerad undervikt. Naturlig undervikt är ofta inget farligt. Däremot provocerad undervikt är farligt för kroppen! Förmodligen har du ”naturlig undervikt” och som du säger är du naturligt smal och har alltid varit, men genom att banta ner dig ytterligare 5 kilo så kan du komma att hamna i provocerad undervikt som är extremt farligt.

  Och glöm inte bort att kroppen förändras, din kropp är inte färdigutvecklad. Att du går upp i vikt i den ålder du är, behöver absolut inte betyda att du blir tjockare!

  Förvisso räknar man på ett annat sätt för barn/ungdomar, där man brukar dra gränsen vid 16 år. Men med tanke på att du är precis i den åldern så kan BMI för vuxna vara en bra riktlinje.

  Jag vet att du inte är dum, du vet säkert redan detta jag precis skrivit. Så det är inte därför jag skriver det, utan ibland kan det vara bra att få det svart på vitt för att påminnas. Och som du själv säger sitter din känsla av ”tjockhet” mycket mer i psyket än i den faktiskt kroppen, och när det är så kan siffror ner skrivet bli ett litet wake-up och ge en förmåga att inse att psyket spelar en ett spratt.

  Så en lyckospark till dig och en förhoppning om att du kan besegra din ångest och känsla av övervikt, och se verkligheten när du tittar på dig själv! Du har ett vackert utseende.

 • THERESE KLEMOLA

  jag tycker 42 är FÖR lite.
  jag väger just nu 54 och är 162 cm lång .

 • Maddoh HSTD

  hahah Paow, alvarligt, jag e 1,64 väger 44-47kg (: och jag e smal, o du e fet 😉 hahaha hahahahaha jag dör.. och jag har överdriven ämnesomsättning som gör att jag nt går upp i vikt 🙂
  äter förfan morgon lunch middag kväll o allt däriemllan 😀

 • En anonym som vill väl

  Hej Paulina!
  BMI är inget exakt mått som stämmer in exakt på alla, beroende på att muskelmassa, benstomme osv kan variera. Men det är en väldigt bra måttstock som stämmer in någerlunda på de flesta som inte har extrem muskelmassa eller liknande.

  BMI ca 19,5-25 räknas som hälsosamt.

  Om du är 1.62 och väger 47 kilo så ligger ditt bmi nu på cirka 17,91 (Dvs. en del undervikt)
  Om du skulle gå ner till 42 kilo skulle ditt bmi landa på cirka 16. (Räknas som grov undervikt)

  Man skiljer dock mellan naturliga undervikt och provocerad undervikt. Naturlig undervikt är ofta inget farligt. Däremot provocerad undervikt är farligt för kroppen! Förmodligen har du ”naturlig undervikt” och som du säger är du naturligt smal och har alltid varit, men genom att banta ner dig ytterligare 5 kilo så kan du komma att hamna i provocerad undervikt som är extremt farligt.

  Och glöm inte bort att kroppen förändras, din kropp är inte färdigutvecklad. Att du går upp i vikt i den ålder du är, behöver absolut inte betyda att du blir tjockare!

  Förvisso räknar man på ett annat sätt för barn/ungdomar, där man brukar dra gränsen vid 16 år. Men med tanke på att du är precis i den åldern så kan BMI för vuxna vara en bra riktlinje.

  Jag vet att du inte är dum, du vet säkert redan detta jag precis skrivit. Så det är inte därför jag skriver det, utan ibland kan det vara bra att få det svart på vitt för att påminnas. Och som du själv säger sitter din känsla av ”tjockhet” mycket mer i psyket än i den faktiskt kroppen, och när det är så kan siffror ner skrivet bli ett litet wake-up och ge en förmåga att inse att psyket spelar en ett spratt.

  Så en lyckospark till dig och en förhoppning om att du kan besegra din ångest och känsla av övervikt, och se verkligheten när du tittar på dig själv! Du har ett vackert utseende.

 • julia

  Din kropp är ju helt perfekt! Gör verkligen ingenting om du går upp lite, men vore ju lite av en katastof om du gick ner!

 • Caroline

  Men please! Viktnoja värre. Jag är 1,64 och väger 54 och jag är inte ett dugg fet. Det är normalvikt, man kan väga 5 kg ”för mycket” och fortfarande anses normalviktig. Lägg ner!

 • BARBIEGRIS

  du är skiiiiitsnygg, du ska fan inte ens tänka sådär… jag är 1,58 och väger 58 jag är inte fet!!!!! va fan paulina!!

 • e

  hade inte du hål i naveln?:)

 • Emma

  du är ju hur smal som helst. och ska inte ha nån viktnoja. skärp dig 😉

 • Linn

  kolla in min blogg 🙂 du kan bli min nya favorit blogg 😉

 • amandaah,

  snälla du.. ja är typ exakt lika lång som du? kanske nån cm längre.
  men jag väger ungefär 55/56 kilo.
  min kropp är NORMAL VIKTIG!
  visst, ja kan tycka att ja är lite fet ibland, haha men och. alla har sånna dagar?
  ja tränar nästan varje dag och äter nyttig mat.
  grejen är den att de flesta av mina kompiar är smalare än mig, men så ska jag inte tänka. för dom har inte alls fin kropp. inga bröst, inga former.. omg;s stackars dom säger ja bara. dom VILL till och med gå upp i vikt men dom kan inte.
  så de är jävligt synd om dom..

  men du, bara så du vet..
  MUSKLER VÄGER MER ÄN FETT!
  så om du går till gymmet och inte går ner i vikt lr nått
  så kan de ju bero på att muskler väger mer än fett som sagt.
  haha herregud. patetisk du är. sluta proveceraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. om du är seriös med detta..
  SÖK HJÄLP FÖRFAN!

 • Emma

  hmm. tycker du har helt perfekt kropp! så som de ska se ut 😀

 • lovisa

  SNYGGASTE KROPPEN AV ALLA BLOGGARE LÄTT :OOOOO

 • Antonia

  ärligt talat.. jag känner ångest med pga av all julmat!
  men du vägar 47, jag är bara några cm längre och jag väger 50..
  SÅ HERREGUD, 42?? vad tänker du med? du har normal vikt nu, om inte undervikt. fatta hur sjukt mycket bättre du ser ut nu, framför allt friskare. så snälla, skärp dig!

 • evelina

  jag är bara 160 och jag väger runt 47, jag tycker verkligen inte att jag är tjock och det är jag inte heller 😀

 • anna

  Om du är 162 ska du väga minst 49 kg, det är det allra minsta. Högst 65 kg. INTE 41 kg! Då väger du för lite. Ditt BMI blir då nästan 16, vilket är alldeles för lite. Så du behöver inte alls gå ner i vikt. Du kan däremot börja träna om du känner att magen gungar och du har lite för mycket fett, vilket jag däremot inte tror att du har. Då kommer fettet försvinna och muskler blidas, men du får räkna med att det kommer leda till lite viktökning. Det är positivt, eftersom muskler väger mer än fett.

  Jag tycker att du ska sikta på att inte förbränna fett utan bygga muskler och äta mycket, men hälsosamt, och inte dricka alldeles för mycket alkohol. Hoppas du inte svälter dig nu… Puss

 • Cissi

  Haha man e fan inte tjock om man väger 5 kg mindre än 10 kg för sin längd liksom du, 5 kg lättare än vad du eg ska väga. Du kan väga 52 kg och är ändå smal. Om du väger 5 kg mer så 57 kg är du ändå smal. Sluta tjata om din vikt, Paulina 😉

 • Emily

  Du är så vansinnigt SÖT! 42 eller 47 kilo spelar ingen roll. Du är smal oavsett, och du har en ängels ansikte.

 • Emily

  du e fan läskig , anorexia barn . seriöst ser du itne hur smal du är ? :S

 • cilla

  Du ska typ väga runt 50 enligt den j*vla mallen som inte stämmer in på alla personer. Du var faktiskt jäääätte smal innan, du är fortfarande smal fast med kurvor. Det är tummen upp på det! Men jag vet hur det känns och gå upp väldigt fort, man känner sig lätt fet osv. Jag är 164 och väger runt 58 kilo, förr vägde jag runt 49 kilo man känner sig större än vad man är. Folk i min omgivning säger att jag är smal fast när jag tittar i spegeln så känner jag mig större än vad jag är för att jag inte vant mig än. Det kanske bara är dags och vänja sig för din del :)?

 • Anonym

  men herregud jag e 12 o väger 43 o e 156 typ jag e INTE ENS NÄRA FET jag e smal o stolt:) så vafan snackar du om!! Men asso när man e 12 o jag väger typ 43 så kmr jag stanna där typ så när jag blir typ 16 kmr jag väga 46 typ

 • julle

  sluta tänk på det var glad för att du har fått större bröst och kvinnligare figur… du är fortfarande smal !

  ha de bra tjejen.

 • RRRRR

  bekräftelsehoreri på hög nivå. Väx upp!

 • Maren

  Inte fint at vara liten! Jag tycker at det ar fint at vara lite bred, ser mer feminin ut! 🙂

 • Maren

  Nu ar har du perfekt kropp, kanske lite mer rumpa hadde varit finare..

 • emelie

  lilla gumman, du behöver hjälp. du är otroligt smal, nästan liten äckligt smal. och du vill bli smalare? det är farligt. 47 är inte mycket. speciellt inte för din längd.

  jag är 154cm och väger 50kg. jag är smal och har plattmage för de liksom!

  vet inte om du söker bekräftelse eller va det nu än är. antingen behöver du hjälp, eller så måste du helt enkelt bara växa upp.

 • Anonym

  42 kg?! är du seriös? FAN VA LITE. Hur kan man vilja väga 42 frivilligt?
  Mogna till lite nu, väx upp. 15 förfan.

 • Anonym

  Jag håller med emelie. Väx upp nu. Vad är det du leker för lek?

 • Anonym

  nu ser du frisk ut och fin, du kommer inte se frisk ut om du håller på att du ska gå ner i vikt massa, det är väl förfan bara att käka.

 • moi

  ”Jadu, jag om ngn vet vad du ska väga. Jag håller på att utbilda mig till dietist. En kvinna ska väga 110 kilo mindre än sin längd. Så du ska alltså väga 52 kg. Om du går ner till 42 kg så är du 10 kilo underviktig. Det kan verka fint på utsidan någon vecka, sen kommer finnarna fram, hormonerna sprutar ut och energin tar slut direkt vilket gör att du blir trött och inte orkar med någonting. Det i sin tur leder till depression.”

  Du snackar så jävla mycket skit cici. Ifall det är det ni lär er på din utbildning är den inget att ha. En människa ska inte väga nån speciell vikt, alla ska inte se likadana ut, folk är olika naturligt. Och bara för att man väger mindre än vad du sa så har man inte finnar och depression. Jag har alltid varit smal. Du snackar så jävla mycket skit. Att vilja hjälpa folk med ätstörningar med lögner är inte rätt väg att gå.

 • Gratis

  du är ganska mullig..

 • JenniferKarlsson

  iaf det du kallar homer , det är den figuren som du ska vara !

 • louise

  något emot feta människor eller ? :s

 • Anonym

  du har en jättefin kropp enligt mig och jag tycker inte du borde gå ner i vikt !
  men det är du själv som bestämmer,om du bestämmer dig för att gå ner i vikt
  vilket jag hoppas du inte gör kan du lägga ut tips på blogg hur du gör ?!

 • Anonym

  du har en jättefin kropp enligt mig och jag tycker inte du borde gå ner i vikt !
  men det är du själv som bestämmer,om du bestämmer dig för att gå ner i vikt
  vilket jag hoppas du inte gör kan du lägga ut tips på blogg hur du gör ?!

 • johanna

  jag vet att du har haft ätstörningar och du ser att det fortfarande jagar en. man måste tänka framåt och inte ge efter så man faller tillbaka, jag väger 37 kg och är 165 cm och vill egentligen väga mer men det är så svårt att gå upp. Jag äter inga sötsaker, dricker inte sötdricka eller äter inte snabbmat. Detta är inget jag är speciellt nöjd med, och ibland kan jag riktigt längta att äta en muffin eller mitt före detta favoritgodis MAOAM. Jag har pendlat genom mitt liv. har alltid haft ätstörningar men det blev bättre då jag började spela fotboll och då vägde jag väl som mest 42 kg. men sedan när jag sluta fick jag värsta störningen och gick ner till 36 kg:O Det var inte roligt, skickades till alla möjliga doktorer, jag åt knappt något, ingen rejäl frukost och ingen kvällsmat, samt väldigt små middagsportioner. sedan lyckades jag gå upp till 38 kg och då mådde jag bättre fast trots detta fall jag tillbaka denna sommaren och gick ner till 36 kg. nu har jag lyckats gå upp ett kg eller knappt det väger ju typ 36 utan kläder. Jag vill egentligen väga mer för då mådde jag bättre men trots detta faller jag åter igen tillbaka. Jag tror du och jag är väldigt lika:) Jag vet inte hur det kommer gå för mig, jag vet inte ens om jag kommer leva länge till om jag fortsätter som jag gör så fall inte tillbaka, det är det väärsta du kan göra! Du kommer inte må bättre, för om du går ner kommer du vilja gå ner ännu mer.

 • isa

  nice att äta mkt, älskar mat! 🙂

 • kärleksbrev

  ja du såg lite mullig ut på den bilden! men de är du ju inte… smal som en sticka, men fokusera inte så mycket på vikten, när du tränar bygger du även muskler som väger endel. jag själv är 1,68 och väger 55kg, men de går inte att få tag i nå fett få min mage. fast jag vet själv vet att du tycker du är skit snygg på bilden och vill få många kommentarer som säger – nee du är helt perfect, precis som du själv också tycker.

 • Anonym

  jag väger 60 kg

 • amanda

  Varför fortsätter du tjata om att gå ner i vikt när tons of ppl säger att du näst intill är ett anorexiabarn? Om du ahr ätstörningar så ta kontakt och få hjälp. 47 vägde en 145 cm kille i 5:an i min forna klass. Och hans revben syntes långa vägar. 47 kg är inte mkt.

 • Anna

  Alltså SERIÖST. Själv är jag 1,62m och väger 49 kilo. Och jag är för smal. Det vet jag om och blir ofta påmind om av folk kring mej, så kom inte och säg att du börjar bli fet för lilla flicka, det är du gaaaalet långt ifrån att vara.

 • Kajsa

  Du såg faktiskt stor ut på bilden.. :O

 • Anonym

  aaah jävla fetto asså
  om du tkt du var fet skulle du inte ta en bild på dig posa sådär och visa magen

 • Kajsa

  Hej! Du jag har inte läst din blogg så länge..
  kan du inte berätta lite om dig? Vad har du för intressen, har ni hus i thailand? Hur bor du? Familj? Syskon? Sånt! 🙂
  Skulle vara kul att veta. DU ÄR GRYM!

 • Blatte Blattesson

  Varför så äckligt smal för skaffa mera kött vafan

 • nattieslife,

  Du e skit snygg 😉
  eller ja din kropp är helt perfekt.
  skulle inte klaga!

 • kameron

  sluta ljug om din längd! du är INTE kort. Typ 165..har sett dig på stan o vi är lika långa. Jag väger 57 och har BARA muskler:) inte massa fett som du mohahahah. du är sjukt ful! kolla bara ditt äckliga ansikte. gå och dö BLOGGHORA!

  Svar: Jo, visst, tjenare, kommentarer från såna som du gör min dag! Har svårt att sluta skratta… 🙂

 • Lina

  oj nu kännr jag mig jättetjock hehe. Är 159 cm och väger runt 54/55 kilo vilket jag tycker är en bra vikt. Personligen tycker jag att det är fint med lite kurvor och som sagt lite kött på benen men antar att folk tycker olika. Bara så att du vet så är du fin som du är och behöver verkligen INTE gå ner i vikt. 🙂

 • Anonym

  Kasta inte bort den tid du har nu med att banta. Tro mig, det är inte värt det. Du är smal, synd att du inte ser det själv. Men man blir aldrig nöjd. Eller hur?

 • COME ON!

  asså gud! 47 är inte så mkt, min syster väger 47 och hon är 16 år, fast 1,63 cm lång. och hon KRIGAR för att gå upp i vikt, men det går ej. så var glad! jag är 12 år, 1,55 cm lång och väger 43,4 kg. men jag är inte tjock! Det var ju du som skrev, vem bestämmer vad som e lagom o blablabla… svaret är MEDIA! har du någonsin sett en tjock tjej på framsidan av t ex. ELLE? eller DKNY? Eller som modell? nej, det är för att media har sagt till oss att S är fint, och L är trash! häslan försämras ju självklart om man är i L pga. fett. visst banta då! men tänk vilken ålder du är i, en 45 åring bör ha stl M. Inte S. Du väger lagom, ser ut lagom
  ! vad innebär ordet lagom ens?mitt lagom kanske betyder mycket för dig? träna, men du går ej ner i vikt. Banta, men du blir sjuk! träna och gå upp i vikt(muskler!) för du RÖKER, DRICKER OCH FESTAR. din kropp behöver lite näring!

  Sluta röka, du kommer att ångra dig sen! Tatuera dig inte, vad händer när du e 60 år? Om du nu ens kommer att leva så länga pga. din tid nu!

  SÅ GÖR INGENTING ÅT DIN KROPP! DEN ÄR FIN SOM DEN ÄR !

  BLI BARA MER HÄLSOSAM, JAG MENAR NT ATT DU SKA SLUTA ÄTA CHIPS. EN SLUTA RÖKA FÖRFAN!

  VÄÄÄÄÄÄXXX UUPPPPP!

 • cissi

  jag är 168 cm lång, även om jag inte e så kort så hade jag varit lite längre men men
  sen så väger jag 52 kg jag vet inte om det är så spec mycket, men jag är inte alls spec smal eller nånting jag har lår höfter och put mage som alla tjejer ska ha. jag tro inte alls man ska bry sig om vikten, jag var sjuk för två år sedan och då gick jag ner från 48 kg till 42 kg jag märkte det inte alls på min kropp på utsidan, men jag var så klen. så jag tycker inte du ska gå ner massa kilo, bara du själv som ser det. kanske det som räknas men man mår knappast bättre. vi växer och kilona växlar hela tiden. dessutom har du jätte fin kropp 🙂

 • Anonym

  då är man underviktig! men ärligt jag är 1,64 och väger 44 och jag är inte underviktig jag är bara smal. Gå inte ner i vikt för du är smal. hahah jag väger mindre för jag har inga bröst >:D

 • Anonym

  Du är så fin varför göra dig ful? Jag tycker du ska hålla dig där du är… Jag själv är 161 och väger 38 men jag fösöker gå upp! ALLA ÄR OLIKA…

 • michaela

  du va ju inte tjock! jag är typ 1,65 och väger mellan 56 och 57 😛 och jag är inte tjock!

 • Anonym

  hahhha anorexia nästa 😀

 • Anonym

  den där bilden till den där texten bara skriker om att du vill ha bekräftelse från dina läsare. ganska patetiskt.

 • E

  jag tror att din vikt på 47 kilo är ganska lagom, och det skulle nog inte skada för dig att väga typ 50..

 • moa

  jag är 162 & väger mellan 42-44, det pendlar lite. jag tycker det är lagom, men alla gnäller ..

 • Anonym

  men lilla gumman visst vet väl du som alla andra att väga 42 eller 47 om man är över en och sextio som du är inte normalt!
  tycker så synd om er småflickor som är så fixerade vid vikt och annan skit

 • hjhj

  hon har klippt sig bara för att hon var tvungen .. hon har gjort en ny film , och då var hon tvungen att klippa sig :/

 • Anonym

  har du inte hål i navlen?:O

 • f

  hahaha, du säger att du är tjock med dina 47 kilo till dina 162 centimeter.. din vän annie som är 1.50 någonting har nyss gått ut med att hon väger 47… tänk på vilka du sårar genom att säga något sånt här.

 • AA

  du verkar ena missnöjd med din kropp nu?

 • Anonym

  aha är det nu man ska säga ”ååh du e så smal, du borde gå upp i vikt!”? 😉

 • anamaria

  ah verkligen ut som homer, lite för många donuts kanske ;D??

 • Anonym

  Jag är 1.63 och väger 55 kg. Jag har xs i alla mina kläder.

 • hej

  du är finare som du är nu !

 • Anonym

  Men snälla, det här med ”normalvikt” börjar suddas ut nu. Paow trivs bäst med att väga 42 kilo, ni har säkert också någon trivselvikt. Och om någon börjar klaga på eran trivselvikt och säga att det INTE är normaltvikt, ändrar ni er plötsligt då? Nja, tror inte det. En sak är väl ätstörningar men det är väl inte det vi pratar om nu.

 • Anonym

  har inget medlemskap, så detta blir anonymt. men jag är 1,57 lång och väger 41 kg. Varje dag får jag kommentarer om att det ser ut som om jag har aneroxia? och att jag är för smal. Du som är en decimeter längre hade sett ännu smalare ut? och face the fact, ingen vill se ut som om man har aneroxia? Man ska ha kött på benen, det är fint. Ingen uppskattar ett benrangel och jag tror inte du hade uppskattat din egna kropp heller då. var stolt över din kropp som den är & gå upp i vikt istället för att gå ner!

 • Emma

  så.. om jag är ca 150.. (kort jag vet) och väger ca 42-43kg.. så skulle du, i min kropp, tycka att det var några kg för mycket??? hmmm.. vad nöjd med dej själv, du är fin som du är. 🙂

 • pialkiaa

  håller med man kännser sig så jävla fet och äcklig efter all jävlajulmat man dryckt i sig :s haha *träning* nästa!

 • Karin Sjölund

  vet att du säkert inte läser detta man jag har varit underviktig som fan och då växer man inte,formerna,brösten,rumpan ja osv. försvinner hur fint är det?
  men jag är 1.62cm vet inte riktigt vad jag ska väga men över 50 är normal vikt iaf, en kompois som är 1.60cm lång går ner i vikt vad hon än äter och jag ser/är med när hon äter mat från t.ex. max men hon går ändå bara ner i vikt. hennes läkare sa att hon ska väga runt 50kg för normal vikt.

  Sure det är din kropp,ditt beslut men killar gillar tjejer med former,bröst och rumpa.

 • K

  Tyvärr är det ju så att man går upp i vikt när man börjar bli kvinna liksom.. det går inte att undvika om man inte ska hetsbanta…

 • Lisa

  Jag är 20 år och är 171 och väger 47 kg! Äter som en liten gris men vikten står alltid still 🙂 är nöjd med min kropp trots att det finns folk som alltid säger att man har ätstörningar. Tycker det är lite lustigt att så få människor känner tilll något som heter bra ämnesomsättning! Haha, alltid retar det någon 🙂

 • K

  vill du väga 42 kg? herregud det skulle ju se vidrigt ut! jag är 165 och väger 53kg och jag tycker att jag är riktigt smal.. Shit det är verkligen olika hur folk tänker. tycker bara synd om dig

 • STINA LINDBLAD

  kollade ditt inlägg lite längre upp.
  har du bra betyg i skolan och sånt?
  eller har du det svårt med att få höga betyg?
  skulle varit intresseant att veta. så kansk du kan peppa andra till att bli bättre:)
  dont know.
  men du verkar inspirera ganska många tjejer. att vara som man är.
  och du är verkligen nt tjock:)
  du är jätte söt

 • Cilla

  42?!!!! Är du helt galen eller, människa?
  Vill du att folk ska titta snett på dig? Eller iofs så gör dom ju redan det. 42 är ju ASmycket om man är så lång som du är (jag är nästan lika lång som du, 1,65)
  väger 31 kg. Jag vägde typ lika mycket som du gör nu också, för cirka 4 månader sen, sen började jag spy upp maten. Kilorna bara rasade! Kanske nånting du borde testa? 🙂
  Lycka till! Puss.

 • sonja

  Läste igenom kommentarerna, herregud ”Cicci” som kallar sig dietist. Man blir ju fan inte deprimerad bara för att man inte följer ”En kvinna ska väga 110 kilo mindre än sin längd” regeln! Jag är 170cm lång och väger 47kg och jag har varken finnar, dålig ork eller någon jävla depression på gång. Jag har en fin slank kropp som tjejkompisarna är avundsjuka på och killarna står i kö för att få mej. Och nej, jag har aldrig bantat, jag äter precis vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill. Cicci släng dej i väggen !!

 • K

  jag är 1,57 och väger 57 kg !!! =) Många säger till och med att jag har den perfekta kroppen.. inget som hänger eller så men inte pinnsmal. Jag har stora bröst och rumpan finns med.. Killar älskar det så gå upp lite i vikt paow. Jag tränar fem gånger i veckan så det mesta är nog muskler men iaf. =) var nöjda med er själva allihoppa =D =D förresten så är det självförtroendet som gör att man ser bra ut så håll huvudet högt och så blir ni mycket snyggare!!!!

 • tse tse

  Fan va fet jag måste vara i hennes värld. Jag är lika lång och väger typ 16 kg mer. Jag är så sjukt nöjd med mina 162 cm och 63kg. Jag älskar min kropp!

 • emma

  Paulina, jag är också runt cirka 1,61-1,62 cm lång.
  Jag väger 46-47 och jag vill väga mera! Jag ser ut som en liten flicka och jag är ändå 15 år.
  Tycker inte du ska vilja gå NER i vikt, utan tycker du ska lägga på dig istället!
  Love <3

 • C

  Löjligt Paulina, löjligt.

  Vad vill du att vi ska skriva?

 • Amanda

  Konstigt säger jag bara, jag är 161,7 men väger 52 kilo och det är ganska chockande för folk för jag är pinnsmal! :O Du kanske inte kommer läsa detta men jag tycker att du är fin som du är, klart man gå till gymmet lite då och då för att få lite muskler alltså inte såna feta då! Och du som säger att killar gillar tjejer med bröst, rumpa och former kan väl bara dra åt h*lvete! Varför ska man leva upp till killarnas krav! Man får väl fan se ut hur man själv vill! :O

  Btw, du har en bra blogg! (=

 • Amanda

  var stark istället. någon gång måste du stå emot ätstörningarna, annars blir du aldrig frisk. Vill du dö i förtid eller? det är seriöst det du kommer att göra annars.

 • BettinaW

  öööööööööööööH !!!???? vafan? du kallar dej själv turvis ”mogen för din ålder” och turvis ”barnslig” ja men vafan lixom? väx upp- gå i skola så sku du lära dej att på ett LITET BARN SOM DU (!) ändras kroppen i och med att man kommer in i puberteten och ändra tills man är ung vuxen (btw du är LÅNGT IFRÅN att vara det!) jag fyller snart 20 och min kropp förändras fortfarande lite. inte mycket men aningen, så det märks. det är bara att acceptera. och att du kallar dig fet, ja ifall du har typ eatingdisorder så är det annan sak men då måste du fan skaffa hjälp för vilekn vanlig dödlig som helst ser ju hur spinkig du är !!

 • sandra

  du kommer inte ha en liten kropp för resten av ditt liv? När man blir äldre förändras även kroppen, och för det betyder det inte att man blir tjock? Du är fortfarande bara barn ju, herregud. Du verkar inte vara helt frisk i huvudet. Sök upp hjälp kanske?

 • Tessan

  OJ, du skall väga ungefär 52 om du är 1.62 gumman. Gå upp lite mer i vikt! Och det lär du göra om du går på gym och får muskler ;D

 • Gabriella

  jag är 1,54 och väger 48 .. Är jag överviktig!? :O

 • alexandra

  jag är 170 och väger 42. jag vill gå upp du är fan normal.

 • Schniffel

  Det är ju klart att det är upp till dig om du vill gå ner i vikt eller inte, men bara av att se på bilden i det där inlägget så kan jag säga att du inte är tjock någonstans 😉 Jag är några centimeter kortare än dig, men väger drygt tio kilo mer, varken känner mig tjock eller ser tjock ut xD Huvudsaken är ändå att man mår bra ^^

 • Birgitta

  nej snälla!!! gå inte ner du är hur fin som helst pch absolut inte tjock :O<3
  jag e 1.74 o väger ca 52 ja tka ja e tjock! :O 🙁

 • Nathalie N

  Patetiskt.. Vill du att andra ska tycka att dom är feta när du skriver att du vill väga 42 ? eller vafan det va..Aja jag väger mer än det och är 165 🙂 är inte direkt ledsen över det , MUSKLER VÄGER MER ÄN FETT 😉

 • Anonym

  du är ju underviktig då? jag är 159 och väger 50, jag är typ normal.. inte överviktig och inte underviktig

 • Nathalie

  Jag känner verkligen igen mig hur du känner. Fast alla säger hur smal man är så känner man sig ändå som ett fetto, det spelar liksom ingen roll vad andra tycker.
  Men så du vet tycker jag att du är smal och du behöver INTE gå ner i vikt. Du är skitfin ju:)

  kram

 • Anonym

  jag är 1,58 och väger 45 :S måste banta nu för faan :S

 • Anonym

  Du er faktisk undervektig når du veier 47 kilo og er 1.62, det som er bør veie når en er 1.60-1.65 er 50-54 kilo, så du ligger en del under det! Så vær heller fornøyd med 47 kilo enn sykelige 42 kilo.

 • Anonym

  jag är 1.62 och väger 54. känns inte bra när du då sitter och säger att du är tjock. vad fan är då jag ?

 • Anonym

  Du är jättefin Paulina, gå inte ner i vikt..

 • Linnu

  Du är jätte smal gumman! Snälla börja inte banta… det ser inte snyggt ut att vara som en pinne. Och killar gillar inte såna tjejer.

 • N

  OMG FATSO
  MAN THE HARPOONS, I SPOT A WHALE!!

  Seriöst

 • alexandra H

  Många tar åt sig av ditt inlägg, men det är upp till dom.

  Jag tränar varje dag och inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att jag älskar att träna. Mår så jävla dåligt annars.
  Jag är kort, 1.58 ca och jag väger 55 typ.
  Om du kollar på min blogg får du avgöra själv om jag är tjock eller inte.

  Men du är varken ”lagom” eller ”för mycket” vad det gäller kropp.
  Just nu är du för liten.
  Och att försöka gå ner i vikt kommer göra att du ser sliten ut, får mindre bröst osv osv. tillslut kan det spåra ut.

  Veet inte varför jag kommenterar, inte gjort det på någon bloggare förut.
  Antar att det är tröttheten och tjaffset på vikt och utseende, det påverkar alla. 🙂

 • Smal men sund

  Ge dig nu Paulina. Jag är också naturligt smal, 1.74 och väger ca 56 kg. Satsa på lite muskler istället och kom ihåg: det är inte siffrorna på vågen som gör ditt utseende, för det är bara siffror. Tro mig; det är snyggare med en muskulös kropp än ett benrangel. Been there, done that så att säga.

 • sara

  ”Jadu, jag om ngn vet vad du ska väga. Jag håller på att utbilda mig till dietist. En kvinna ska väga 110 kilo mindre än sin längd. Så du ska alltså väga 52 kg. Om du går ner till 42 kg så är du 10 kilo underviktig. Det kan verka fint på utsidan någon vecka, sen kommer finnarna fram, hormonerna sprutar ut och energin tar slut direkt vilket gör att du blir trött och inte orkar med någonting. Det i sin tur leder till depression.”

  fan vilken BULLSHIT cissi herregud 😐 jag är 152 så vaddå ska jag väga 42 kg hell no vägde förrut ca 40 och då hade läkarna sagt att jag måste väga ca 47-50 för att va normal och inte benig!

  idiot du är 😐

 • Anonym

  har du tagit ut navel piercingen ?

 • sara

  hej sötnos<3 du e perfekt;)

  Iallafall,,,Vart har du gjort av din piercing?<33
  Jag har också en navelpiercing, så jävla sexyy;D

  Peace and love and PAOWIEE

 • Louice

  du e typ min ” idol ” ,
  men blir faktist lite besviken när
  du skriver detta om ” viktminskningen”
  för du är faktist inte ett dugg tjock, du
  är en människa ? ;|

 • Nathalie

  Jag känner precis likadant som du Paow..
  Jag är 1.65 lång och väger 49 kg. Jag vill gärna också tappa några kilon!
  Haha hänger du med till gymmet imorgon bitti eller?:)

 • paulina

  men paulina…. du e verkligen inte tjock, tkr du e perfekt vikt!!!!
  inte behöver du gå ner i vikt!!!
  btw, du har ett väldigt fint namn^^,

 • Johanna 'shorre'

  Sa himla liten ar du inte, man ska igentligen vaga 62, om du nu ar 1,62 cm lang. Men alla ar olika. Jag kan saga att jag ar 1,67 och vager 62, men ska igentligen vaga 67. Konstigt nog sa ska de vara sa… :S

 • Emma

  Alltså du måste skoja… Jag är 158 cm lång och väger 45 kg. Och min läkare kallar mig underviktig och anklagar mig gärna för att ha anorexia trots att det beror på min ämnesomsättning. Det är SJUKLIGT att väga 42kg… Min kusin hade anorexia och vägde 42 som minst. Och då var hon JÄTTESJUK.

 • Lovisa

  UPPLYSNING TILL ALLA IDIOTER!

  Anorexia är inte att man är smal, det är en psykisk sjukdom, alltså sitter den i huvudet och har egentligen inget med vikten att göra. Give Paow a break för fan, nog för jag tycker att hon är perfekt som hon är men hon säger inte åt er att gå upp eller ner i vikt. Vad ger er rätten att hoppa på henne hur som helst? Är det för att hon har blont hår, rosa läppar och en stor blogg eller? Och att kalla henne hora är bara lågt eftersom jag tvivlar på att hon tar betalt för sex.

 • nicolina

  Tkr du det är för lite att väga 50 eller 55 om man är 174 cm ? snälla ge mig ett svar, på din blogg:) elr om du kikar in på min o bara svarar. skulle vara kul att veta vad du tkr 🙂
  Jag tkr iaf du är lagomt smal och fin:) Du är en jag ser upp till för du vågar sticka ut och vara dig själv! 🙂
  Puss nikkan

 • Linnea

  Du är ju jättesmal ändå. du är långt ifrån tjock. och du är en mycket bätte förebild än kissie och dessie är iallafall! så glöm inte det. ps: love youre blogg! 🙂 <3

 • Klara

  jag är 1,71 och väger ca 53. tycker inte att jag är tjock! men du kanske gör? äh, är du nöjd när du väger 42 så tkr jag att du ska göra det oxå. det ända som är viktigt i all denna vikthets är ju att man är nöjd med sig själv!

 • evelina

  jag är 1.64 cm lång och väger 55. & är knappt tjock.

 • Madde

  GÅ INTE NER I VIKT!!

 • cornelia

  seriöst, jag har inte vägt så lite som 47 sen jag gick i 8:an, det är 3-4 årsedan, jag är 172 och väger 56, vet inte om det är en bra vikt eller ej… försöker att aldrig tänka på vikten igen. Är en så kallad ”recovered” anorektiker/bulimiker om man nu någonsin blir frisk. Till er alla som hetsar över vikten GÖR inte det, det är sååå otroligt lätt att få anorexia, jag såg en bild på en porrstjärna som heter stoya och tyckte hon va fin och ville se ut så! efter det gick det bara utför!

 • Lina

  öjj ! Jag är 14 år och hade exakt samma problem . Slutade äta mat . Jag sov hela tiden för att slippa hungern . Jag var 156 cm och vägde 49 kilo . Gick ner till 46 kilo senare . Problemet är att jag slösat 7 månader till att banta, istället för att växa i längd. Nu har jag ångrat mig jätte mkt för jag kunde ha blivit längre . Det känns så jobigt när alla är så fina och långa .

  Nu har du Paow växt klart och det är synd att du inte kunde bli längre men det berode säkert på dina matvanor :/ Jag önskar dig all lycka nu och tänk bara på en nyttig diet xD Jag äter nu bara smått o gott bara på helgerna när man är med kompisarna o så 🙂 Ät bara inte fett och onyttig mat helt i onödan. Man ångrar sig efter man ätit sig mätt . Japp, jag vet det känns igen . PUSS O KRAM sötnos ! <33

 • Lina

  öjj ! Jag är 14 år och hade exakt samma problem . Slutade äta mat . Jag sov hela tiden för att slippa hungern . Jag var 156 cm och vägde 49 kilo . Gick ner till 46 kilo senare . Problemet är att jag slösat 7 månader till att banta, istället för att växa i längd. Nu har jag ångrat mig jätte mkt för jag kunde ha blivit längre . Det känns så jobigt när alla är så fina och långa .

  Nu har du Paow växt klart och det är synd att du inte kunde bli längre men det berode säkert på dina matvanor :/ Jag önskar dig all lycka nu och tänk bara på en nyttig diet xD Jag äter nu bara smått o gott bara på helgerna när man är med kompisarna o så 🙂 Ät bara inte fett och onyttig mat helt i onödan. Man ångrar sig efter man ätit sig mätt . Japp, jag vet det känns igen . PUSS O KRAM sötnos ! <33

 • Natali

  Jag är 166 och väger 46 kg. Jag har dessutom fött 3 barn (är 31 år) jag vill bara säga att du förmodligen kommer att behålla din vikt runt 47-50 kg. Det ser så ut på din kroppsbyggnad. Att folk tror att man har Anorexia eller liknande bara för att man är smal är löjligt. Du är dock bara 15 år och behöver bevisligen inte banta. Så gör inte det! Acceptera att du kommer att gå upp och ner att par kg i vikt de kommande åren men ät precis det du vill. Banta inte. Ät det du vill och motionera lite då och då. Du bygger upp en bra grund genom att träna när du är ung.

 • Anonym

  *Står mållös*

  Alltså… Lilla vän, sök hjälp.

  Och sluta ljuga om din vikt. Du är fullständigt lagom.

  Det här inlägget är inget annat än ett försök att få uppmärksamhet. Tänk dig lite för hur du framställer dig själv på internet!

  Lägg ner med att hora dig framför kameran, lilla fröken titta-på-mig-titta-på-mig.

 • caroline

  fan va fet ja känner mej nu, är 162cm och väger 57..

 • Jennie

  du är ju dum i huvudet på riktigt

 • din mamma

  du borde väga ca 50kg. banta gör man sen när man är för fet, inte när man är för smal. varför är det så jävla svårt för er att förstå? 😀 ja vet egentligen inte varför ja läser era bloggar (din, dessies och kissies), de är alla precis likadana och ni är alla precis lika onödiga. jag tycker väl att det är kul att få skratta åt er alltid ibland när jag själv har tråkit, så tack för det I guess.. 😀

 • pff

  Jag är 1.61 och jag väger 62 kg och jag är fortfarande precis lika snygg och stolt, bara det att jag mår tusen ggr bättre. Väx upp och kiss my fat ass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *