Jag har en dröm..

Jag har aldrig haft några speciella mål i livet. Eller jo, men dom har jag redan uppfyllt, jag drömde om att bli känd, vilket jag absolut inte är, men jag är väl rätt igenkänd i vissa åldersgrupper.

Ett ganska patetiskt ”mål” om jag får säga det själv, men jag har intresserat mig av språk speciellt amerikanska (engelska),hur det är att leva där, hur det skulle vara att gå på High school – att flytta iväg från tråkiga otroligt lilla Sverige. Att flytta till USA, där allting händer. Jag känner att jag gjort mitt i Sverige nu och egentligen vad är det för mening att vara ”känd” i Sverige? Jag vill uppnå nya mål, utomlands. Jag drömmer om att se mig själv i Florida, gift med en rik man och någon form av karriär. Inget pappersjobb inte, inte designer, inte stylist. Men någonting. När jag fyller 18 så är inte mitt mål i livet att flytta hemifrån. Utan att börja spara pengar så att jag kan åka till USA. Och så småningom flytta dit. Antingen så kommer jag lyckas eller misslyckas, men jag vill bort från harmlösa tråkiga Sverige.

Jag har alltid sagt att jag faktiskt vill bli något. Jag anser om man skaffar sig en utbildning och ett jobb, så är man fast. Tyck att jag resonerar fel och korkat, men jag vill vara någon som man kommer ihåg, inte dö som en Svensson träskomorsa med Volvo, villa och vovve. Jag är väl bara en liten flicka med stora drömmar, I guess? Det är flera som sagt med mig ”du kommer att lyckas”. Jag vet inte med vad, eller när, men när jag fyllt 20 så har jag lovat mig själv att inte bo kvar här, så nu är det bara att dubba min röst och börja ligga med producenterna.  Nej, skoja bara.. Men snart så smäller det, då jävlar!

damns

Jag har gjort en idolbild till mig själv typ. Som symboliserar, eller ja symbolerna – lycka ,pengar och framgång. Lite töntigt kanske, men låt mig drömma.

Låna hem och prova glasögon! Inga kostnader förrän du bestämt dig!

(Visited 43 times, 1 visits today)

80 Comments

 1. Anonym december 28, 2009 at 3:29 f m

  kanske skulle gå klart skolan först ? (:

  Reply
 2. jossan december 28, 2009 at 3:29 f m

  du är så jävla bra ;D du är min absoluta favorit

  Reply
 3. naathalie december 28, 2009 at 3:35 f m

  GOOO PAAOOW! Måste bara säga att från början så gilla jag inte dig, men när jag börja läsa din blogg mer o mer så insåg jag hur fin och bra tjej du verkligen är! Förresten bra skrivet! puss på dig o din blogg hihi=)

  Reply
 4. sonja december 28, 2009 at 3:38 f m

  asså ja har blitt helt fast för din blogg 😐 hehe (:

  Reply
 5. nattiiih december 28, 2009 at 3:39 f m

  Aw gud vad söt du är, 🙂
  Keep going blondie girl!

  Reply
 6. pimpXprincess december 28, 2009 at 3:41 f m

  Värst vad alla hatar Sverige då … :/

  Reply
 7. Anna december 28, 2009 at 3:44 f m

  XD nice blog

  Reply
 8. filly december 28, 2009 at 3:44 f m

  man ska alltid ha drömmar!
  jag drömmer sjukt mycket,
  lite för mkt kanske ibland haha.
  men jag tror jävligt mkt på mig själv. 🙂

  Reply
 9. Diana december 28, 2009 at 3:46 f m

  Jag är just nu i USA och har bott här i snart ett år och jobbat som au-pair och pluggat på college. ÄLSKAR USA och skulle lätt kunna bo här längre.. Hittade ingen rik man att gifta mig med men jag mår bra ändå ;D haha Vill man så kan man 😀

  Reply
 10. SHOAKAN ☆ december 28, 2009 at 3:46 f m

  bra, flytta dit med mig 😀 vill också flytta dit när jag blir äldre… 🙂

  Reply
 11. Anonym december 28, 2009 at 3:50 f m

  Fina Bilder XD

  Reply
 12. estelle december 28, 2009 at 3:52 f m

  alla har drömmar 🙂
  vill oxxå bort från sverige

  Reply
 13. Alex december 28, 2009 at 3:53 f m

  Tycker bilden blev fin. Slår vad om att det går bra för dig, Paow! Oroa dig inte. 🙂

  Reply
 14. PG december 28, 2009 at 3:54 f m

  Drömmar ska man ha, och sen hur dom ser ut är upp till var och en, så dröm på =)

  Reply
 15. jané december 28, 2009 at 4:03 f m

  Damn girl. Du tog orden från min tunga, haha känns som om jag skrivit ner allt de där. Riktigt rätt har du, vill du att det ska hända saker eller bli något stort så är det usa du går till. De landet har allt!
  Kram

  Reply
 16. mode&tips december 28, 2009 at 4:22 f m

  kolla in denna bloggen

  ( http://veneziabogdanov.blogg.se )

  där kan du läsa hur du kan locka ditt hår hur du får de perfekta ögonfransarna och om mitt liv. Det är en blogg man helt klart vill följa och En blogg alla gillar!
  besök om inte kom ihåg de du kommer ha nytta av de, de finns klädtips och det kommer komma in massor av klänningstips till nyår!

  Reply
 17. VÅGAR DU KLICKA? december 28, 2009 at 4:22 f m

  kolla in min blogg

  där kan du läsa hur du kan locka ditt hår hur du får de perfekta ögonfransarna och om mitt liv. Det är en blogg man helt klart vill följa och En blogg alla gillar!
  besök om inte kom ihåg de du kommer ha nytta av de, de finns klädtips och det kommer komma in massor av klänningstips till nyår!

  Reply
 18. olivia december 28, 2009 at 4:34 f m

  oki!! =)

  Reply
 19. ! december 28, 2009 at 4:40 f m

  jag har en stooor dröm om att jag ska flytta till usa när jag är typ 16 och försöka bli en skådespelare. jag vet att chanset är sjukt liten, men im dreaming

  Reply
 20. Sofie december 28, 2009 at 5:54 f m

  gör som jag och tvivla aldrig på vad du vill.
  se det inte som en dröm, för en dröm kallas en dröm för att den aldrig slår in.
  jag ska flytta dit om 2-3 år, jag har inga planer på att bli känd där men jag ska dit, och många har sagt emot försökt sabba idén för mig genom att tycka den är korkad och dumdristig. Men jag har aldrig tvivlat en sekund, och det är på det sättet man lyckas.

  Reply
 21. josefin december 28, 2009 at 6:32 f m

  håller me, vill inte heller bo kvar i sverige i hela mitt liv,
  de e bara bra att ha drömmar/mål i livet 😛

  Reply
 22. jen december 28, 2009 at 8:24 f m

  Flyttade till Usa för dryga 2 månader sen. Det är en jäkla skillnad från svensson-dricka mellanmjölk – köra volvo livet man är van vid därhemma!

  Reply
 23. Anonym december 28, 2009 at 10:08 f m

  jag bodde i florida, usa i tio månader som utbytesstudent, och high school där jag bodde var extremt tråkigt! dem har så mycket regler, för allt, man får inte ens hålla handen i skolan eller kramas. min skola hade även dress code, vilket innebar att man inte fick ha på sig vad man ville, du fick istort sett inte visa något från halsen till knäna. många lärare behandlade en som att man inte var värd mer än en fluga, som bara skulle sitta i sin bänk, hålla käften och lyssna när dem ”utbildade” en.
  Men jag ska inte klaga allt för mycket, förutom skolan var allt underbart! dock fanns det inte mycket att göra om man är under 21 eller har bil och körkort så man kan ta sig till ställen.

  Reply
 24. Hanna december 28, 2009 at 10:34 f m

  så klart man kan lyckas utan utbildning. Men jag tror det beror på hur man menar med lyckas , man kan ju knappt bli städare utan utbildning.

  Reply
 25. Anonym december 28, 2009 at 10:41 f m

  du kommer aldrig kunna flytta till USA innan du är 20år. Du måste få tillstånd att bo där, det finns bara ett antal människr i hela världen som får flytta dit per år. Min pojkvän och hans familj har sökt sånt tillstånd i 35år nu och inte lyckats få det, alla has släktingar bor där men dom har inte fått det. DET ÄR JÄTTE SVÅRT. så vidare du inte hinner gifta dig på 3 månader (du få max vistas i usa i 3 måader) så ordet lycka till lär du behöva.. 🙂

  Reply
 26. Anonym december 28, 2009 at 11:12 f m

  jag vill samma sak som du paulina! 😉 fast ändå inte, för jag kommer sakna min familj och alla vänner och sånt :/

  Reply
 27. Matilda december 28, 2009 at 11:14 f m

  Jag tycker det låter som en strålande idé 😉 Jag har själv samma dröm och ska försöka förverkliga den efter studenten som jag tar nu till sommaren. Var glad att du har blogglönen, spara på den. Som ”vanlig” människa måste jag ta till blod, svett och tårar för att få tag på ett jobb, haha 😛

  Reply
 28. ellen december 28, 2009 at 11:18 f m

  Det känns inte som att en utbildning gör så att man är fast, utan det underlättar bara inför dina senare val i livet. och ett jobb, ja då får du känna på hur det verkligen är att leva, vilket ansvar och vilken frihet det är att du tjänar dina egna pengar, att inte vara beroende av någon annan än dig själv !

  Reply
 29. cecilia december 28, 2009 at 11:22 f m

  hejja hejja! jag tycker du ska klart gymnasiet först men sen kan du flytta till USA, jag har bott där i snart3 år och jag älskar det! allting är så lätt! och det är absolut inte fel att drömma.. vem gör inte det?

  Reply
 30. A december 28, 2009 at 11:23 f m

  folk kan klara sig utan en utbildning – absolut! men en utbildning skadar inte liksom 😛 det är bara att ge sig fan på det man vill och då ska man nog lyckas 🙂 jag känner flera framgångsrika som inte har värsta utbildningen bakom sig, men de kämpade och fixade sig tillslut en bra karriär

  Reply
 31. Anonym december 28, 2009 at 11:37 f m

  du kan jo söka som utbytesstudent?
  jag gör det til mitt andra år här på gymnasium (nästa)
  da får du uppleva american high school på sitt bästa!

  Reply
 32. louise december 28, 2009 at 11:38 f m

  Jag älskar sättet du tänker på asså.

  Och i detta fall tänker jag typ likadant. Inte för att jag är känd i Sverige… Jag är bara 13 år och sure, jag älskar Sverige, men jag vill verkligen bo i USA. Där händer allt ju.

  Reply
 33. Hanna december 28, 2009 at 11:40 f m

  Håller med dig till 100%. Men i dagens läge så kommer du tyvärr ingen vart på att inte gå i skola. Bli lite mer insatt i politiken så lär du få upp en klarare syn om hur det ”riktiga” livet är. Det är ingen liten dröm värld som du lever i, tyvärr!

  Reply
 34. hanna december 28, 2009 at 11:40 f m

  du är precis som jag.
  antingen allt eller inget, inge mellanting lixom.
  har stora drömmar om ett framgångsrikt liv i USA.. precis som jag!

  hoppas det går bra för dej flickan! 🙂

  Reply
 35. paulina december 28, 2009 at 11:44 f m

  fyyfaann va brraa 😀

  Reply
 36. hejh december 28, 2009 at 11:56 f m

  Va utbytesstudent ett år, då bor man hos en värd famlij och går på high school ^^
  det ska jag göra iaf, verkar hur roligt som helst

  Reply
 37. elin december 28, 2009 at 12:01 e m

  haha men sötnos en utbildning är alltid bra att ha!

  Reply
 38. Frida Andersson december 28, 2009 at 12:03 e m

  det är min dröm med!! USA IN MY HEART! jag älskar allt med USA! det äger! vill verkligen flytta dit! min högsta dröm att bo där. go paow! älskar din blogg!! ♥♥

  Reply
 39. Linnea december 28, 2009 at 12:04 e m

  Jag har samma dröm, faktiskt. En av mina bekanta flyttade till USA när hon var 14, och hon går i skolan och allt där.
  Kram.

  Reply
 40. elvira ♥ december 28, 2009 at 12:10 e m

  fortsätt drömma! du kommer dit en dag om du bara kämpar 🙂

  Reply
 41. isabella l . december 28, 2009 at 12:15 e m

  Min moster och mamma flyttade till L.A. direkt efter studenten, mamma kom hem och min moster är kvar där än.

  Reply
 42. isabella december 28, 2009 at 12:48 e m

  Paulina? Du är en kändis i mina ögon och säkert många andras. Folk tänker på dig,pratar om dig och beundrar dig. Och kom ihåg de är många som skulle vilja byta liv me dig.Ge aldrig upp en dröm, för när den väl gått i uppfyllelse så är det värt besväret. Du är speciell alla är speciella på något vis. Jag tycker din blogg är bra för att du berättar sannigen,du berättar om dina drömmar,privatliv o annat.
  // Ett fan som beundrar dig för den du är<3

  Reply
 43. Anonym december 28, 2009 at 1:00 e m

  Har inte läst igenom kommentarerna så det jag säger kanske redan är sagt.
  Men det är väldigt svårt att komma in i USA, antingen ska du gifta dig med en amerikanare, bli aupair i ett år eller så, vilken inte ger dig greencard, eller bli anställd vilket är ganska svårt då du måste vara någon form av typ kärnfysiker eller ha en ”mastersdegree” för att om dom ska anställa dig på ett företag så måste dom motivera varför just DU kan göra det här jobbet bättre än alla amerikaner i hela USA.
  Du kan också plugga där, men det kostar ganska mycket och det är ju också bara nått år eller så. Visst kan du försöka ansöka om något sorts tillfälligt visa som du kan försäka förlänga, men att ens få det är VÄLDIGT svårt. Kan länka en blogg jag läser där en tjej som bor i USA berättar lite hur det är. http://bo-i-usa.blogspot.com/

  Reply
 44. emma december 28, 2009 at 1:11 e m

  du vet att du kan flytta utomlands med en utbildning? det säkerligen är större chans att du kommer gifta dig med en man som vet att du har någonting innanför pannbenet. är din lycka och dröm att flytta utomlands, gifta dig rikt och bli en hemmafru? i salute you. värsta jag hört i hela mitt liv. stackars flicka

  Reply
 45. evelina december 28, 2009 at 1:20 e m

  det är bra att ha drömmar 😀

  Reply
 46. Anonym december 28, 2009 at 1:48 e m

  det behövs ingen 5-årig utbildning för att jobba i showbiz 😉
  btw, håll hårt i din blogglön, för att bo i usa kan kosta en slant…
  följ dina drömmar flicka lilla 🙂 kram

  Reply
 47. emma december 28, 2009 at 1:49 e m

  jag har samma dröm som du, jag vill flytta utomlands och göra kärriär där, jag känner som du fast liite annorlunda, jag har nämligen kommit underfund med var jag vill göra. du kanske känner som jag? för jag vill INTE HA ETT VARDAGLIGT JOBB. gå till samma sak varje dag. jag vill att det ska hända lite. därför vill jag jobba med film, spela in filmer utomlands. det blir aldrig samma sak då! tänk att få åka till typ afrika, australien, sydamerika, ja allt, och spela in filmer! men jag är lite annorlunda,för jag går i skolan i sthlm, men du kan säkert lyckas ändå utan utbildning med dt du vill göraah 🙂

  Reply
 48. Karro december 28, 2009 at 2:01 e m

  Du kanske ska ha en utbildning innan du drömmer? -.- Jävla ig barn. Jag har 300 poäng nu, slå det loser!

  Reply
 49. Sofie december 28, 2009 at 2:02 e m

  Tro mig, du låter jävligt desperat och jag tror du kmr bli en såndär swedenslut i america som knullar alla som har pengar eller som är en producent. Snälla paow, du o alla vet att utbildning är ingen idé för dig som har screwat upp ditt liv så jävla mkt eftersom du är så kåt på uppmärksamhet att du visar fittan och brösten i bloggen!

  Reply
 50. Anonym december 28, 2009 at 2:15 e m

  Haha ja lycka till utan utbildning och blogglönen kommer du inte långt med i USA.
  USA när du fyller 18 ? HA glöm det gumman, det finns inte.

  Reply
 51. ★ HANNA ★ december 28, 2009 at 2:19 e m

  har också alltid velat flytta till USA 🙁

  Reply
 52. mk december 28, 2009 at 2:22 e m

  själv flyttar man till new york till sommarn som 17 åring !
  jag vet inte hur det kommer att bli men jag älskar utmaningar 🙂

  Reply
 53. matilda december 28, 2009 at 2:54 e m

  okej du vill inte bli designet stylist okej… Skadu bli skådespelare då eller? I usa krävs att man har talang eller utbildning+ du kan inte bara flytta till usa dom skiter fullständigt i om du har 300 miljarder du måste vara en tillgång till landet och få greencard LOL

  Reply
 54. Emma december 28, 2009 at 3:01 e m

  Din blogg är super. Och man ska ha drömmar, jag har lika stora drömmar som du. JAg hoppas verkligen att du lyckas! 🙂 Söt fanbild av dig själv, sånt måste man få göra ibland 🙂

  Reply
 55. Julia december 28, 2009 at 3:36 e m

  det där är ju mina drömmar :O haha fett läskigt, det är exakt likadant :O

  Reply
 56. M. december 28, 2009 at 3:57 e m

  Drömmar ska man ha. 🙂

  Uppstartad igen ( Thisissex.blogg.se), Spana in för sextips, kärleksproblem och m.m!
  / Thisissex.blogg.se

  Reply
 57. alva december 28, 2009 at 4:14 e m

  jag förstår dej, tänkte precis samma sak men när man väl kommer till usa så naej.. där finns inte allt som man tror, var i usa förra året och det var inte så häftigt som man tror.

  Reply
 58. Therese december 28, 2009 at 5:30 e m

  Åh jag håller så med dig! jag vill också flytta från tråksverige till Amerika, vill bli modell och göra något av mitt liv, istället för att ha ett tråkigt svenssonliv här

  Reply
 59. L i n n [ S A I K ] december 28, 2009 at 6:03 e m

  Jag har aldrig tyckt att du verkar särskilt smart över huvud taget, tycker mest du babblar på om saker du inte vet ngt om, men jag känner inte dig så kan ju bara döma efter vad du skriver.. Hör inte hit dock, det jag ville säga var att jag verkligen känner igen mig i det du skriver, men jag tänker snarare plugga skithårt och gå på college där(USA), och komma på vad det är jag vill. Något vill jag bli, något stort, men jag vet inte vad. Håller med dig i det du säger – varför nöja sig med Sverige när det finns en hel värld där ute & vi kan bli precis vad vi vill om vi försöker? 😉

  Reply
 60. Hannah december 28, 2009 at 6:19 e m

  Hahah…lycka till med att flytta till USA om du inte ens skaffar dig en hel *grundskoleutbildning*

  Reply
 61. Emelie december 28, 2009 at 6:23 e m

  Jag förstår hur du menar med ”fast”. Men jag lovar dig att utan utbildning blir det svårt. Utan utbildning är du fast. Och då menar jag verkligen FAST. För även ifall du bestämmer dig för att flytta någonstans så måste du ha jobb för att överleva. Jobb får du om du har en utbildning. Tips: Plugga utomlands. Allt i ett!

  Reply
 62. linnea december 28, 2009 at 7:56 e m

  precis. Varför smälta in när man ka sticka ut? Sverige är tråkigt, alldeles för lagom av allt. Jag har lovat mig själv att aldrig bli som någon annan. Jag vill adrig bli en i mängden, jag älskar att få uppmärksamhet för att jag är just jag. Skulle inte vilja ha den för att jag var som någon annan. Kanske svårt att fatta, men ändå så jävla lätt.

  Reply
 63. Danielle Hansevall december 28, 2009 at 8:56 e m

  Jag drömmer om att få bli skådis, vara med i någon film elr nåt..jag vill även bli
  förattare och modell 🙂 Jag vill inte helr dö som nån jävla svensson..

  Reply
 64. Felícia december 28, 2009 at 10:34 e m

  lilla människa?
  DU ÄR REDAN UNDERVIKTIG!

  Reply
 65. s december 28, 2009 at 11:42 e m

  om du inte är medborgare så får du inte bo i usa. de enda sättet är att gifta sig med en amerikan.

  Reply
 66. elin linnea december 28, 2009 at 11:43 e m

  visst pluggar man på universtiet en himla massa år är man rätt fast eftersom det är för dyrt för att plugga till något annat.

  Men att säga att man fastnar för att man går gymnasiet är inte annat än dumt, riktigt jävla korkat är det. Du fastnar som faan genom att inte ens ta studenten, INGEN kommer vilja anställa någon som knappat klara grundskolan. Varken här eller i USA.

  Reply
 67. Anonym december 29, 2009 at 12:22 f m

  skitbra skrivet. jag säger som många andra också säger – du kommer lätt lyckas!!

  Reply
 68. Anonym december 29, 2009 at 12:23 f m

  jag håller med dig elin linnea. Ingen vill anställa någon som inte ens klarar av grundskolan. Men du kan ju alltid bli playboy brud eller något om det nu är ditt mål i livev, för det är ungefär det du kan bli om du ine ens orkar gå klart grundskolan.

  Reply
 69. My december 29, 2009 at 12:34 f m

  Jag håller med Elin linnea. Tror du seriöst att någon vill anställa någon som är för lat för att ens gå ut grundskolan. Grundskolan är minimum, kan du inte ens klara den kommer du inte att få något jobb. Och utan jobb får du inga pengar. Okej du kanske inte behöver vara så smart för att bli playboy brud eller liknande om det nu är din dröm så visst. Jag tycker dock inte att man är mer spännande eller mindre tråkig om man inte har en utbildning. Det visar ju bara att man är… dum. Och att man ´´låser sig´´´om man skaffar en utbildning är seriöst det dummaste jag någonsin hört. Har man en bra utbildning kan man få flera olika jobb, du kan inte bli någonting som kräver intelegens. Medans vi som utbildar oss kan bli vad vi vill och lyckas i livet. Vi kan flytta utomlands och få jobb där medans du kommer bli fast i sverige och få jobb som kassörska på Ica eller liknande.

  Reply
 70. Emilie december 29, 2009 at 2:12 f m

  GOOSHH DU ÄR SÅ COOL! paow du är bara bäst asså! min dröm är också att bli känd (sångerska)
  När du skrev det här inlägget kände jag bara att jag blev så glad! Och på tal om inget, det jag verkligen gillar är att du inte tycker att du är ( känd) Även fast du är det då hehe:)
  Du verkar vara en så underbar och rolig tjej! Du verkar vara lite som mig hehe:) skulle inte du kunna tänka dig att börja med en sån där läsar fika någon gång? skulle vara kul! hoppas på att träffa dig någon gång:) Jag försöker absolut inte smöra för dig nu hehe:)
  Kram Emilie!

  Reply
 71. Johanna 'shorre' december 29, 2009 at 2:15 f m

  Jag har bott i USA i manga ar, 8 ar for att vara exakt. De ar inte sa himla speciellt som man tror att de ar. Visst de ar fint och har mycket mycket mera grejer en vad Sverige har, men de ar val for att Sverige ar mycket mindre? Man kan uppna sina drommar aven fast man befinner sig i Sverige. Menmen, life is just a game, you win some and you lose some. De finns inte sa mycket man kan gora at saken. Lycka till med livet paow, tycker att du har kommit langt.

  (Kan ej skriva aao, pa en amerikanst labtop, sorry!)

  Reply
 72. Prosha december 29, 2009 at 1:06 e m

  Hejsan paow,du verkar vara en riktigt smart tjej nu när jag läser det här inlägget. Jag tänker själv flytta till usa efter gymmnasiet och gå på santa monica college så jag ville bara skriva att du ska följa din dröm!

  kram

  Reply
 73. Johanna december 29, 2009 at 2:49 e m

  Jag vill EXAKT samma sak, även fast alla tycker att jag är dum i huvudet som vill bo där ;s Haha..
  Men om jag bor kvar i Sverige när jag är 30 kan jag lika gärna ta livet av mig xP

  Reply
 74. vilma december 29, 2009 at 4:08 e m

  asså paow , jag älskar verkligen din blogg. du är så jävla bäst!
  du står för den du är&du gör vad du vill&inte vad dom andra tycker oh
  tänker, vill&gör. du är helt klart min favorit av alla bloggare!
  forsätt , forsätt såhär. så kommer DU bli enormt känd&älskad.

  lätt B Ä S T !

  Reply
 75. Anonym december 29, 2009 at 4:21 e m

  så jävla rätt! stå kvar vid de o kämpa vad som än händer!

  Reply
 76. elin december 29, 2009 at 9:49 e m

  åk iväg som utbytesstudent! 🙂

  Reply
 77. Fråån en tonåring januari 1, 2010 at 4:20 f m

  jag är amerikansk medborgare, DET ÄGER ;D

  Svar: Amerikansk? Inte medborgare i USA då? Amerika är väl i alla fall så mycket mer än USA, men jag gissar du menar att du är medborgare i USA. Enda avundsvärda med medborgarskapet är möjligheten att vara i USA utan att behöva visum/green card (beroende på hur länge man ska stanna).

  Reply
 78. bella november 7, 2010 at 2:10 f m

  Jag ska åka till USA nästa år och gå på high school. jag kommer även flytta till USA när jag fyllt 22 😀 läs min utbytesstudent blogg här: http://www.bellaiusa.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *