Nattblogg ”lagom” =)

Jag fick ett mejl från en tjej, Johanna hette hon, där hon skrev att hon beundrade mig för min förmåga att ramla och sen resa mig upp (hoppas ingen är så iq-befriad så att han/hon tror jag menar det bokstavligt talat) inför flera tusen människor.

Det är sant, jag är inte överdrivet svag men samtidigt inte jättestark. Jag mår absolut inte dåligt trots mitt misslyckade (än så länge) liv. Som jag sagt, utbildning är ett stort hinder för många människor. Att man blir pushad så hårt för att bara bli en vanlig människa – varför?

Varför är det ingen som står och säger i skolan ”man kan lyckas utan utbildning – det är inte allt”. Sverige är det mest jämställda landet i hela världen, det är det enda språket i världen som använder ordet ”lagom”, i alla fall sägs det så. Att vara lagom är tråkigt, att vara naturlig är tråkigt. Att man måste klä sig i jeans och lågskor är tråkigt, att man måste ha fett på kroppen är tråkigt, att man är konstig om man klär sig annorlunda är tråkigt.

Varför hatar alla Kissie och älskar Kenza? Är det för att hon är naturlig och inte har tid att skriva skit? Lagom smal, lagom mycket lön, lagom fint hus, lagom hund och lagom brun? Vem bestämmer vad som är naturligt? Det är instinkter vi människor har, vi firar jul bara för att vi måste, vi måste fira nyår bara för att.

Varför måste man vara någon annan än den man egentligen är bara för att majoriten säger det? Tänk om jag vill vara ett vandrade benrangel som mår piss? När majoriteten är normalmullig. Varför ska någon säga ”du ska ha villa, volvo och vovve” och ha ett vanligt jobb. Vem säger att det är  fel att vara en hora? Vem säger att det är smutsigt att visa upp sin kropp? Alla kvinnor ser typ likadana ut. Vem är det som bestämmer sånt? Varför är det fel att vara fejkad?  

Okej nu ska jag komma till saken – varför är det fel att vara för mycket?

ppppppppppppppppppp

 Jag vill inte vara lagom, anatgligen så vill jag vara allt eller inget.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (80)
 • anna hedlund♥

  jämnstädiga? vad är det..?

  i sverige vill arbetsgivarna att du iaf har gått ut gymnasiet, men de flesta arbetsgivare vill att du även ska ha gått på högskola.. & de som har gått på högskola konkurerar ut de andra när de gäller jobb eftersom de har högre utbildning. visst kan man läsa på komvux osv, men de som söker in från gymnasiet har högre priotering, därför kommer de in före de som söker in från komvux. det är inte så lätt som du verkar tro.

 • Malin

  många är väl avundsjuka på att man bara kan vara ”lagom” och inte för mycket kanske?
  kram på dig paow!

 • Jag

  Gumman! Du har rätt om mycket. Men faktum är att en utbildning skulle hjälpa dig. Du kan skriva kreativt, men inte stava och grammatiken är hemsk. Det gör att din framtida karriär som skribent, som du dkulle kunna ha, inte kommer bli av för folk ser ner på dem som inte kan ens de enklaste skrivreglerna.Så fixa detså kan ditt liv nog bli underbart och du kommer inte bli dömd som WT längre. Kram!

 • Linda - du vet att du vill kolla ;)

  SJUKT bra skrivet Paoow .. =)
  Har tänkt precis samma sak, men inte kunnat få ihop det till en text haha.
  Bra jobbat (Y)

  Man ska få vara den man vill vara.
  Vill man inte gå i skolan och skaffa sig en utbildning så ska man inte heller göra det. Visst, man får nog en aning jobbigare liv och får kämpa lite mer men vad gör det? Det som inte dödar en gör en bara starkare.. Jag har ingen utbildning för att jag inte vill ha det. Eller vill och vill, jag känner helt enkelt inte för att plugga. Varför ska jag slösa mitt liv på att göra något ja inte vill? livet är alldeles för kort för det =) take care !

 • linn

  det är väll självklart varför dem flesta inte gillar kissie. Det är för att hon är taskig och ger sig på folk som aldrig gjort henne nått. Hon gör allt för publicitet och verkar inte ha nån självrespekt alls, och ingen respekt för andra heller. Hon bryr sig inte om hon sårar någon på sin väg mot kändisskapet, en äkta B-kändis…

 • Charlotta ♥

  God morgon ♥
  Vilken tjusig blogg !

 • jennifer

  NEJ, vi ogillar inte Kissie för att hon är annorlunda. Vilket hon inte ens är. Hur många fjortisar är det inte som går runt och provocerar andra? Mer än hälften av sveriges tonårsflickor gör så. Och förlåt då, förlåt för att jag råkar vara svensk & förlåt för att jag inte uppskattar människor som klankar ner på andra. Kenza har ju iaf lite självrespekt.

  & jag trodde du var annorlundare än Kissie, att du var aningen säkrare i dig själv. Men du har just bevisat att du är minst lika blåst som henne.

  Tack & Hej

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Varför det är fel att vara för mycket?
  Eftersom att det i de flesta fall betyder att du trycker undan någon annan. Du kanske har självkänslan, men är det verkligen schyst att utnyttja det till den graden?
  Den som är för mycket gör alltid så att någon annan får för lite. Dessutom brukar man vanligtvis trubbas av, så det som man tyckte var nog med uppmärksamhet för inte räcker längre.
  Och vad ska du göra då?

 • sindy

  jag gillar det mesta du skriver, men som du ser är det inte därför ”vi” ogillar Kissie så mycket som vi gör. Hon har ingen respekt för någon, så varför skulle man själv vilja respektera henne för? Vill du vara smal, divig, rik, känd fine var det men ha respekt för dina medmänniskor för dom kanske är inte lika starka som dig eller dom helt enkelt inte vill ha ett liv som den du strävar efter.
  När det gäller utbildning så håller jag inte med, utbildning är det bästa bagaget man kan ha med sig i livet. Dom kan ta din lycka, dom kan ta din rikedom, ditt kändisskap, du kan bli fet och du kan sjunka hur djupt som möjligt i detta lilla liv. Du kan ha allt för att i ena sekunden inte ha något, men KUNSKAP är INGET dom kan ta från dig. UTBILDNING är INGET dom kan ta ifrån dig. Du kanske inte tycker att det är viktigt nu, men tro mig. Du kommer ångra dig när du har blivit äldre.

  Ta hand om dig tösen <3

 • ewelina

  du skriver så sjukt bra, och du är hur mycket mognare än alla de andra bloggare. Iaf ibland(a) ne men i sättet och allt, man vet ju inte riktigt hur du är i vanliga livet, men det är så söt och naturlig och verkar vara en riktigt bra människa ! Fortsätt med det du gör, du kommer komma långt <3

 • Anonym

  Du har rätt, vad är det för fel att visa upp sin kropp? Det är ju deras jobb och alla tjejer är typ likadana.

 • Jenny

  Jadu, därför att det är ett faktum att utan utbildning så kommer man ingenstans, speciellt inte när man inte har grundskoleutbildnin som du inte fulländat. Jag vet inte hur många procent som går en gymnasieutbildning men de som inte gör det räknas ju till ”slummen”.

  Måste tipsa dig om att börja på distansgymnasium som jag själv ska börja på (går i 2an) eftersom jag inte gillar skolmiljön & alla hål- och dötimmar. Tar dessutom lång tid att ta sig till skolan. Men man måste dock ha mycket diciplin & kunna allt hela tiden eftersom man gör en stoor tenta inom varje kurs.

 • Anonym

  Älskar din blogg paow (;

 • Bitte

  Detta är mitt gebit:

  Den starke är inte den som aldrig faller,
  utan den som finner styrkan att resa sej igen.
  //Hans-Olof Görebrant

 • Anonym

  SJUKT BRA SKRIVIT !

 • Paow-lover;)

  Håller med dig om varenda ord =•)

 • cattis gustafsson.

  Du är underbar när du skriver sånt här, sitter här hemma och tänker. Du har SÅ rätt, varför ska man vara lagom? Varför ska man inte kunna vara annorlunda?

 • Araxia

  Var den du är, men det finns olika gränser..

 • elin

  det är bra att vara för mycket tycker jag, det har alltid jag varit;)

 • misii =)

  Kunde inte sagt de bättre själv, så jävla rätt! 😀

  – Lev farligt, dö ung och kom till himmelen som en kung! 😉

 • Gratis

  MEN HERREGUD PAULINA! Ordet Lagom och naturlig är bara ord. Vad fan är lagomt och vad fan är naturligt? håll keft med ditt lilla skitsnack.

 • Gratis

  NEJ, vi ogillar inte Kissie för att hon är annorlunda. Vilket hon inte ens är. Hur många fjortisar är det inte som går runt och provocerar andra? Mer än hälften av sveriges tonårsflickor gör så. Desustom är jag snyggare med hästlängder än kissie.

  & jag trodde du var annorlundare än Kissie, att du var aningen säkrare i dig själv. Men du har just bevisat att du är minst lika blåst som henne.

  Tack & Hej

 • Anna

  Intressant inlägg 🙂 När de gäller kissie och kenza så förderar jag faktiskt kisse, hon är mycket roligare och sen har jag hört att hon är najs irl medans kenza är en bitch hehe.

 • William

  Hahaha, sjukt klipp!

  Fick mig att as garva iallfall.

  Undrar fall det är seriöst eller inte?!

  Kolla!

 • Frida

  Ja, varför är det fel att mörda människor ? Vem har bestämt att dt är fel att våldta , kidnappa en? Mördare och våldtäktsmän är som dom är , måste de ändra på sig bara för andra tycker det är fel? Lilla gumman.. Det finns faktiskt rätt och fel här i världen, annars skulle du inte haft så mycket att klaga om.

 • emma

  det är en fråga om moral. om du nu ens vet vad det är. när du blir äldre kommer du resonera annorlunda, och förhoppningsvis också lära dig hur man skriver korrekt på svenska. förstår verkligen inte, du ser dig som en förebild för många unga tjejer och ändå predikar du om dina tankar som kan få dem att välja samma väg som du har tagit. en väg som inte leder någonstans. utbildning är allt. att man är utbildad betyder inte att man är normal, tråkig. det är ditt beteende som lämnar ett intryck hos människor. du kan vara hur annorlunda eller konstig som helst. men på rätt sätt. att inte utbilda sig löser ingenting.

 • alexandra

  haha din tönt! lagom finns i fler länder till exempel serbien!!!!!

 • sandra

  Hur vet ni ens att kissie är taskig irl? neej det vet ni inte, människor kan skriva vad som helst på internet.. man vet ju inte vad som är sant? plus att kissie hon får pengar för att vara så.. och ni vet inte heller om kenza är taskig och bara snäll på internet..jag föredrar hellre kissie än kenza!

 • Lindaaah

  ORKA! paow.se = nya emo bloggen -.-

  alla har problem, du verkar tro att du är den enda.

 • Amanda

  Jag håller faktiskt med dig. Det borde vara upp till var och en om vad man vill göra med sitt liv. Vill man väga 30 kg så fine och trivs med det, varför måste alla andra lägga sig i då? Det här hatet mot tex Kissie finns för att folk inte har något bättre för sig, dom tål inte att någon står ut ur mängden och säger sånt folk inte vågar.

 • NICOLE

  Det var bra skrivet! Ärligt talat så kan jag inte låta bli att tycka om dig. Men ibland när du får en Dessieidé och skriver nått jävla bajs så tycker jag bara att du är som alla andra. Nu visar du att du inte är det och det tycker vi om! Fortsätt så, var inte någonting, var allt 🙂 <3

 • Anonym

  Kenza är trevlig och hänger inte ut folk, eller skriver skit till sina läsare. Därför stör man inte sig på henne. Sen hur hon är utanför bloggen, det är inte vårat problem, men tror inte hon är någon elak person där heller.

  Kissie däremot provocerar och ser ner på sina läsare, därför börjar man ogilla henne.

  Men DU däremot, du provocerar inte, du hänger ut folk och skriver riktigt hemska och vidriga texter om dem. Du är RIKTIGT elak.

  Sluta analysera saker så mkt, man blir behandlad så som man behandlar alla. Det man ger får man tillbaka 😉 jag tycker inte synd om dig, du förtjänar inte nåns sympati, för du skiter i andra och om du sårar dem, varför ska folk bry sig om dig då? usch. väx upp.

 • Anonym

  och det är grymt svårt att komma nånstans utan utbildning, om du söker jobb får den med utbildning jobbet såklart. Men har man nån talang, typ att man kan sjunga elr nåt annat, då kanske de e lättare. Men gymnasieutbildning behöver man åtminstone till det mesta, sen om man går högskolan elr inte, de e upp till en sj. Men man kommer alltid längst med en utbildning.

 • Anonym

  Men var inget då! Du är då den som är mest normalast av du, dessie och kissie. Bara för att du är blond och har en blogg som dom två så ser du ut som en wannabe. Färga håret brunt och var dig själv! Lovar att det är värt det. När du försöker provocera det minsta ser det bara fejkat ut. Du kommer inte långt på det, börja inte så nu som 15åring, Kissie håller på så för att hon är misslyckad, det är det ända sätter för henne att hålla kvar läsarna. Be yourself och sträva efter en bra och intressant blogg. Lovar att du inte kommer ses som speciell bara för att du är blond! fan mkt roligare att läsa din blogg när kissi och dessi bara kopierar varandras saker, blir som att läsa samma blogg två ggr.

 • LAAHME

  Sverige är inte det enda land som beundrar folk med bra attityd och värdiga åsikter. Och ett sk. svensson liv.. snälla, varenda jävla amerikansk tjejfilm innehåller ”svensson familjer” om man räknar bort volvon dårå. Och för guds skull gå i skolan- Jag dömer ingen som har svårt för skolan, men ska du se till att skaffa dig en framgånsrik karriär och allt va det var så tror jag att en färdig grundskole utbildning är en jävligt bra merit ha ha.

 • Anonym

  vem har sagt att vi älskar kenza? :p HELL NO!

 • snälla svara?

  var har du köpt den klänningen, den är så fin!
  bra blogg, btw (:

 • maaadde

  ett av de bästa inlägg du skrivit ^^

 • Emma

  Jättebra skrivet 🙂 Och jag tror att så många hatar Kissie för att hon är så elak i bloggen och har alldeles för mycket botox i läpparna: D

  Kenza är söt. Men jag tycker att man ska vara sig själv, inte som majoriteten, intel agom. som man själv vill.

  Sjuukt bra skrivet!! 🙂

 • izabella

  Som sagt, utbildning är allt de inte kan ta ifrån dig.
  Men vem har sagt att kravet i sverige är att ha ”villa, vovve o volvo”?. Kravet är att man ska vara utbildad (alltså inte leva på bidrag). Säger inte att det är något rätt eller fel med det, men så är det! Har man inte ”något” så hamnar man i slummen, och är förevigt olycklig! Det är lättare att lära sig saker när man är i våran ålder paulina, det är inte lika lätt när man är 30, och om du inte orkar med det nu, hur ska du orka sen?

 • emma

  tror de var de vettigaste du någonsin skrivit i din blogg. ett tecken på att du är mkt mer mogen än de två andra blonda fjortisbloggarna (D/K) som överdriver allt.

 • Holly

  Du har rätt, definitivt. Man ska inte tvingas in i något mönster av någon annan. Man ska ha det livet som är mest attraktivt för en själv. För vissa kanske det är att skaffa två barn villa och volvo, medans andra kanske vill bli buddhistiska munkar, och andra vill flytta till LA och bli en svinrik hemmafru. I vilket fall borde allt vara socialt accepterat…

 • M.

  Du är starkare än de flesta bloggare, och det gillar jag med dig. Dock tycker jag att du kan skippa skitsnacket om andra ibland!

  Uppstartad igen ( Thisissex.blogg.se), Spana in för sextips, kärleksproblem och m.m!
  / Thisissex.blogg.se

 • mimmi

  håller med när man har jobb så e man fast de går inte o ändra sig elr jo de går men de e svårt,jag tänker innte ha en plats som är hemma elr jo när jag 40 å livet typ e över =p jag tänker vara på resande fot 😉

 • Josse

  Jag håller med dig. jag känner mig alltför vanlig. Men ändå absolut inte. Jag ser vanlig ut. Men egentligen finns det så mkt mer. Jag har vart med om saker som ingen borde få vara med om. Sett saker som jag aldrig kommer glömma. Har hört och vet saker om mina nära och kära som man aldrig kan ta tillbaka. Jag har heller ingen utbildning, försökte på gymnasiet flera gånger men det gick bara inte. Nu är jag 19 år och väntar barn. Jag har ingen utbildning, inget jobb. Men jag har mig själv och folk omkring mig som jag vet aldrig kommer lämna mig. Herregud, jag klarar mig. Du med! Vi är starka och sålänge man kämpar och håller huvudet högt för det vi är och har åstakommit så klarar vi det 🙂

  Eller vad tror du? 😉

  Kram Josefin

 • K

  Håller med dig till 100%. Du är smart paulina låt inte nån ta de ifrån dig. Du kommer komma långt ska du veta. Håll huvudet högt och må bra de är de som är viktigast, låt inte kommentarerna trycka ner dig.

 • elinor

  var har du köpt den klänningen? 🙂

 • Anonym

  Det första bra du skrivit någonsin kanske! 🙂

 • anna

  Hej Paow!
  jag tycker det va jätte bra skrivet, jag tycker iallafall att allt det här vanliga är så tråkigt, så som så många är, jag vill göra nogåt med mitt liv som jag själv blir nöjd av, jag hatar när folk frågar vad jag vill jobba med när jag växer upp, jag vill inte ha et vanligt jobb, jag vill inte leva ett vanligt liv i villa o me volvo, jag vill framförall inte fastna och bara sitta här i sverige i nogån sunkig lägenhet, jag vill göra annorlunda saker , jag vill inte sitta och jobba på kontor, jag vill improvisera fram not själv, men bara för jag inte vill allt det här betyder det inte att jag inte vill ha trygghet, men jag är rädd, framförallt är jag rädd för att inte ta steget och vara annorlunda,
  kraam

 • pau

  Det handlar inte om att vara ”vanlig”, utan mer om att man ska vara sig själv. Man ska våga sticka ut om man vill det. Sen ska man köra på sin egen stil, och inte ta på sig samma som alla andra, bara för att dom har det liksom. Fan dumpa fjortis stilen bara, ingen gillare.

 • Filippa

  Paow, du har rätt om det mesta. Bra skrivet tycker jag! Fast bara en sak; det är väl mer så att alla ska vara smala ? För det är liksom så man är snygg och blablabla, det tror jag iaf att de flesta har fått för sig..
  Och paow! Du kan klara dig skitbra utan utbildning, jag tror inte att skolan är för alla, du kanske kan hitta något annat sätt som du lär dig på. Det är jag säker på att du gör! Du är smart och bara du vill kan du nå hur långt du vill:) kram!

 • moi

  Ja enligt vissa av dina läsare så måste du väga lagom, för då ser du ju ut precis som alla andra

 • amanda

  så jävla bra skrivet!

 • moi

  A-dr3am: Fuck dig =)

 • Hanna

  SÅ JÄVLA BRA SKRIVET ! <3

 • Anonym

  SJUKT BRA SKRIVET! FAN VA SMART DU ÄR! GO PAOW!!

 • KATYABABE

  DITT BÄSTA INLÄGG HITTILLS PAULINA! SÅ JÄVLA SANT!!

 • malihn

  ååååh! hur kan folk sitta och skriva skit om detta inlägg? kanske inte hoppa av skolan ett år va jätte smart men guuudd de är ju inte kört. kan ni inte ba fatta de hon vill ha sagt?
  jaja inte dit jag ville komma! ville ba säga att vissa dar skrattar jag åt dej(men oftast med dej), vissa dar gråter man med dej, vissa dar läser man de bara, men vissa dar är du min idol! 😀 som idag, du gjorde min jävla dag 😀 så bra sagt, jag är så sjuuuukt normal, även om inte detta inlägg kmr få mej att vara ”onormal” nu så kmr jag kanske ibland tänka om.

 • amanda

  Toppeninlägg! Men jag tycker att du kan få vara ddig själv, lika som ”emos” är sig själva, lika som fattiglappar är sig själv, lika somfeta är sig själva..du fattar ? du klagar jämt p åandra, på att dom är störda osv. att supa sig full varje helg är minst lika stört

 • Rania

  tss. du har inte rätt på någonting? ofta man inte behöver utbildning? hur fan ska man lyckas med livet annars? vafan ska du göra när du blir äldre o din blogg inte e ”känd” längre? du e inte så gammal nu heller! skäms lilla flicka skäms !

 • vanlig o vanlig ....... !

  eh , utbildning , aa jag vet inte kanske för att kärna pengar? och göra det man tycket är kul ? och få mat i magen , haru tänkt på det eller ? , tror du att kvinnor tycker det är kul att visa upp sin kropp för män , tror du att dem vill det ? nae det är för dem ska kunna få mat på bordet och kläder på kroppen dem har väll förfan inte valt det själv ! , ja men det är ju JÄTTE bra att kvinnor är så jävla fixerade över sitt utseende det är ju JÄTTE bra att 10 åriga tjejer går runt i string och svälter sig själva för att va smal , och det är ju JÄTTE bra att en 15 årig tjej vill ta in massa silikon i brösten bara för att va sexig bah för att va annorlunda , fyfan , jag vet inte hur du tänker , men det måste finnas rätt och fel för att en människa ska må bra ! , du kanske har lyckats med den här bloggen för att få pengar men den kanske kommer spricka snart och vad har du då , ingen utbildning ingenting ! , man kan inte leva på pappas pengar hela livet , det måste du kunna lära dej ! det är fan inte fel att va fejkad men om du vill operera ditt ansikte och svälte dej själv och må som du mår så får du göra det men tänk lite på vad du förmedlar till andra små flickor som kanske läser din blogg , bara för att du kanske vill må piss för att va fin så kanske det inte ska bli ett sånt helvete i andras liv haru tänkt på det ? , du kanske är jätte smart i verkligeheten men då tycker jag att du har valt fel väg för i sånna fall tycker jag att man kan bli känd på ett annat sett än att skriva skitsnack och sånt , kenza har iallfall ett jobb ett roligt karriärsmässigt jobb! Hon kan iallafall va en riktig förebild till människor ! än ni skvaller bloggar som lever på era blogg och pappas pengar och snackar bah skit! oh jag håller med jennifer , där om att det finns tusentals fjortisar som provecerar varandra om o om igen , inte rätt diskussion att ta upp direkt och du ,du är vanlig jag ser kopior av dej gå runt på stan , ….

  o föresten jag tycker ABSOLUT inte att det är fel att va annorlunda, det är bara det att man kan va annorlunda på rätt sett och det är inte du, iallfall ingen bra förebild…

 • rebecca

  Sant det du skriver.. du är duktig på att skriva och få ut saker i ord. verkligen ett ämne som man kan diskutera.. du borde skriva mer om sånna här saker =)

 • nathalie

  Du måste inse VERKLIGHETEN Paulina. I dagens samhälle kommer man ingenstans utan utbildning så är det bara, hur mycket du än tycker att det är fel och att man inte behöver utbbildning kommer du ändå vara tvungen, annars kommer du inte in på det jobb du vill ha för arbetsgivare ger inte jobb åt vem som helst och självklart inte till någon som inte ens gått grundskolan. De vill ha de som har högst betyg och verkar lämpligast för jobbet, och eftersom du inte har visat att du är engagerad och verkligen kämpat för att ja jobbet då kommer du antagligen inte få det. Jag vill inte heller gå i gymnasiet eller högskola men man måste inse att det är verkligheten vi lever i och som om någon skulle lyssna våra åsikter. Hoppas allt går bra för dig ialafall.

  Kram

 • nathalie

  Du måste inse VERKLIGHETEN Paulina. I dagens samhälle kommer man ingenstans utan utbildning så är det bara, hur mycket du än tycker att det är fel och att man inte behöver utbbildning kommer du ändå vara tvungen, annars kommer du inte in på det jobb du vill ha för arbetsgivare ger inte jobb åt vem som helst och självklart inte till någon som inte ens gått grundskolan. De vill ha de som har högst betyg och verkar lämpligast för jobbet, och eftersom du inte har visat att du är engagerad och verkligen kämpat för att ja jobbet då kommer du antagligen inte få det. Jag vill inte heller gå i gymnasiet eller högskola men man måste inse att det är verkligheten vi lever i och som om någon skulle lyssna våra åsikter. Hoppas allt går bra för dig ialafall.

  Kram

 • Josefin

  Det var fan läsvärt, jag är imponerad! 😉

 • sofie w

  hejhej 🙂
  jag tycker att du är så jävla mogen! du är inte som dom andra bloggarna, dom tex kissie, hon photoshopar alla jävla bilder för att se smalare ut? och dessie, lät typ krille slicka på bröstet när hon har en kille?aja, gör vad dom vill. varför de, man ska väll respektera hur man ser ut.visst man kanske vill ändra på saker,men vafan alla ser ju itne perfekta ut! jag tycker du verka vara en assnäll person och dom som har dig som kompis borde vara stolt. jag tycker verkligen att inlägget var bra och att du vågar säga vad du tycker! det är ju många som hoppar av skolan nått år, fan du är ju fortfarande ung.. man har god tid på sig! livet är inte kört, fattar inte varför alla är så jävla negativa, alla lever ju exakt samma går i skolan,skaffa jobb gifter sig å skaffa barn å hela köre.. det är ju bra att nån här i liver gör nått annorlunda också, bara för att alla vill leva som andra så behöver inte du direkt! blir så irriterad på människor som bara sitter å klagar, har dom inget bättre liv för sig elr? aja,skulle nog kunna fortsätta aslänge.. säkert 100 rader till, men ja skulle ändå inte få nå svar ändå.. men fortsätt som du gör! du är fan bäst 🙂 och ta inte åt dig vad alla andra negativa människor säger,!

 • Amanda

  Hej! Jag måste bara skriva en kommentar när det gäller det här känner jag!
  Och jag tycker att du har skrivit det jääävligt bra! Kunde nog inte ha skrivit det bättre själv. Otroligt bra!

 • Anna

  Jag tycker absolut att alla människor svara precis som de själva vill. Annars skulle jag t.ex. aldrig våga ha den hårfärgen jag har.
  Däremot är det tråkigt att vissa människor inte tål människor som vågar vara sig själva och inte vill följa det vanliga mönstret.
  Fortsätt vara den du är och skit i alla andra!

 • Sanna

  Har bleve en klänningfantast..
  Din rosa klänning är ju ursöt, vart har du köpt den? =)
  Kanske inte vill berätta men ett försök skadar ju aldrig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *