New York?

svarptal_53415005

Skulle inte du åka till New York med Steffi? Eller hade du inte råd haha?

Svar: Hej du och puss på dig också! Jo, det stämmer att jag skulle följt med, och jo, jag hade faktiskt råd att åka, men det skulle kännas dumt att betala 11.000 för en biljett utan hotell, så jag sa att jag hellre åker till New York efter jul – då betalar man ca 6.000-8.000 med hotell. Då kan jag ta dom extra tusenlapparna till att shoppa med. Dessutom var det krångligt att ordna allt eftersom jag var Thailand. Jag vill också kanske stanna längre än en vecka… Det är precis vad jag ska göra. Kommer att åka utomlands mycket år 2010 =)

Aja, lite tråkigt att det inte blev av nu i alla fall, för det skulle nog varit ganska kul att fira nyår på Time Square. Men men :).. Jag hoppas i alla fall att Steffi och Anna har det jättebra där, vilket jag säkert tror att dom har!

stefi

En söt bild på Steffi ( lånad från http://typsteffi.se nej inte alls reklam 😉 )

Posted in: Livsstil
Kommentarer (82)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *