Blev ingen shopping idag då min mamma sov förlänge och jag slumarade medans jag väntade. Jag har verkligen jordens PMS och jag ska sitta min en jobbigt snorunge som verkligen gör att för att jävlas med mig, hostar alltid lite extra slänger dumma kommentarer hit och dit hela tiden. Jag har också mensvärk, fast inte på magen utan på ryggen så det känns som om jag har vääärsta abstinesen i benen. Aja, ska försöka att inte bli en häxa. Vi hörs om många timmar.

Puss <3

Haha jag och mamma lekte lite i webben 😛

Picture0996Picture0993

Posted in: Livsstil
Kommentarer (142)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *