Blev ingen shopping idag då min mamma sov förlänge och jag slumarade medans jag väntade. Jag har verkligen jordens PMS och jag ska sitta min en jobbigt snorunge som verkligen gör att för att jävlas med mig, hostar alltid lite extra slänger dumma kommentarer hit och dit hela tiden. Jag har också mensvärk, fast inte på magen utan på ryggen så det känns som om jag har vääärsta abstinesen i benen. Aja, ska försöka att inte bli en häxa. Vi hörs om många timmar.

Puss <3

Haha jag och mamma lekte lite i webben 😛

Picture0996Picture0993

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *