Såg att FS, som för övrigt blivit en riktig usel skvallerblogg (typ lägger ut en bild ”oh shit man ser paows löshår” haha), var i farten igen.Huh :S kom på något bättre.. Aja.

Såg att personen satt och skrev att jag höll på med allt och alla, ungefär som jag vore värsta slampan? Om vi säger så här, dom senaste månaderna, eller ja dom senaste 10 månaderna så har jag strulat med kanske fyra killar och en av dom var Krille som är en av mina närmaste vänner. Två av dom andra var bögar.

Att lägga ut en bild på mig där jag pussar min tjejkompis? Det var nog det roligaste jag läst… Är jag en slampa för att jag håller på med en kille jag tycker om och pussar min tjejkompis på ett kort?  Gud så konstigt folk resonerar nu för tiden.

Ommaaagahd är paow leeeesbisk!paoeiir

Ha ha snygg bild på mig, men här är jag och Filip =)filleee

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Caroline Roxy - Bangs We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *