Pratade precis med Dessie..

Åh, vad jag vill vara i Sthlm. Alma och Dessie är på en sån fest som jag bara älskar, lagom mycket folk lagom fula killar och snorkiga tjejer som bara hatar att älska oss.. Nej, men typ, en tjej som går runt och säger ”omg Dessie tog kort på mig hon är så j*vla äcklig” sen så smörar hon typ röven av sig.. Sen nu har dom börjat tjaffsa och Dessie hämtade en smörkniv men jag rådde henne att lägga tillbaka den och att hon ska jävlas som bara Dessie kan. Jag menar det att jag vet inte hur många gånger hon provocerar folk med sin otroligt (tillgjorda) patetiska attityd..Det brukar sluta med att Dessie får en fet snyting sen så hämtar hon mig.. Okej jag slåss inte, men jag hoppar emellan. Sist så fick jag  mitt löshår i två delar och tjejen fick ett sprucket ögonlock.. Men det roliga var att hon råkade slå sig själv när hon försökte komma åt Dessie hahaha…^ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag VILL HEM NU.

Aja, wahtever, nu ska jag hålla mig uppdaterad om bråkat och sen sova. Ska ju trots allt in till Julrean i Nybro imorgon. Me like, så om ni vill träffa mig så får ni vara ute mellan 11-13 😉 för då kommer jag att vara i stan. Puss!

donkey

Haha förstår ni nu varför det inte går att undvika henne? Tänk er en utseendefixerad clown, eller okej det var elakt. Men hon är verkligen vääärldens roligaste människa när man lär känna henne. OMG säger jag bara.. Nu är det bara att försöka få henne att visa det mer i bloggen. Och ibland så är hon faktiskt inte så underbar, men när hon hör av sig. Då jävlar!

Byt ögonförg idag! Färgade linser 199 kr!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *