Godmorgon..

God morgon! Uppe med tuppen? Inte direkt bara grov mensvärk.. Usch så hemskt!

Aja, nu vill jag fråga er kära läsare om en sak, vet ni någon sida där dom gör ögonfransförlängning? Tyvärr så kan jag inte gå till det andra stället längre eftersom jag inte vill beblanda mig med den kopierande oseriösa acne-fjortisbloggen Pissie. Hon måste ju till och med ta mina idéer stackarn som inte kan komma på något eget? Huh.. Och på samma ställe? Smutsa ner deras rykte.

Aja, vet ni någon sida på nätet där man kan ”boka tid” typ..? Eller någon som är duktig på att göra, man måste ju fylla på var tredje vecka så det är ju dags snart. Om typ två och en halv vecka? Så vet ni något ställe i stan?

Såhär blev resultatet från sist. Valde en ”tjockare” men lite kortare förlängning. Och notera att jag inte har någon mascara på mig. I love it!fransförl'ning 004

Kolla in VILA online – besök vår nya webbshop!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (59)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Caroline Roxy - Glow face Alexandra Nilsson - VECKANS.. Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *