Varför är mörkhåriga mer accepterade än blondiner (oftast)?

Jag har alltid ställt frågan till mig själv, varför är brunetter oftast mer accepterade än blondiner? Är det kanske för att blondin föknippas med Barbie som förknippas med perfekt? Inte för att blondiner ser bättre ut än brunetter. Handlar det om avundsjuka? Eller om perfektion, att det är fler blondiner som går runt med rosa läppar bara för att det ses som ”tjejigare”? Att blondiner är mer feminina, fast det egentligen inte är något som skiljer oss från brunetter, det är bara en hårfärg…

I dagens samhälle så är folk så dömande, ni sitter säkert där ute och hatar mig, när ni egentligen knappt vet om vem jag är. Jag hatar dömande människor, döm aldrig någon.

 

Alla hatar någon man inte känner, alla dömer utan att veta, men ingen vill bli dömd själv?

Humbucker Bandtröjor & Merch!

(Visited 1 times, 1 visits today)

103 Comments

 1. madde december 26, 2009 at 11:11 f m

  FÖRST?! 😀

  Reply
 2. Johanna december 26, 2009 at 11:19 f m

  jag säger bara, ”dömd att bli bedömd” alla är vi dömda att bli bedömda…

  Reply
 3. Sjuka Bibelcitat december 26, 2009 at 11:24 f m

  Frågar man Anna Anka ser ju brunetter ut som sprängda rövhål.

  Reply
 4. maja december 26, 2009 at 11:26 f m

  det stämmer precis in det du säger,
  jag och mitt ”kompis gäng” gör allt tillsammans.
  vi är 8 st varav 3 blondiner,en av dom är jag.
  om något händer så skyller ALLA över det på oss blonda utan att ta reda på vems felet igentligen är. det är enklare att skylla över det på dom ”dumma blonda”.
  så man har blitt hatad av massvis med folk pga att vissa tycker det är enklast att bara lasta över skiten på oss.
  åter igen så dömmer dom en pga hårfärgen.

  dumt att jag sitter och skriver det här till dig men tur att någon känner likadant som mig.

  Reply
 5. ines classy&Fabulous december 26, 2009 at 11:27 f m

  Alltså jag tror det är så bara för att blondiner har oftast fått folket att tro att dom är dumma och så oseriösa!” vilket alla inte är såklart! Men det är väl bara o prove them wrong?
  Plus vi brunetter kan faktiskt också gå runt med rosa läppstift, och vadå perfektion? har sett mer brunetter som är perfekta än blondiner.. sönder blonderat hår och ljusrosa läppstift, är faktiskt inte så snyggt 🙂

  Reply
 6. Piinky♥ december 26, 2009 at 11:32 f m

  tävling på bloggen (veckans heting) var gärna med!

  Reply
 7. ello december 26, 2009 at 11:34 f m

  men gud vilka ”djupa” funderingar du har som du verkligen MÅSTE dela med dej i bloggen… asså vad är de föör big deal diskussions ämne? -.-’

  Reply
 8. Olivia december 26, 2009 at 11:39 f m

  och du känner alla i Thailand eller? Du dömer ju varenda thailändare, pucko! I det samhället som jag lever i är det ingen skillnad på brunetter och blondiner, ofta blondiner ses som en annan typ av människa -_- även om du var brunett så skulle jag ogilla dig, det sitter ändå inte i hårfärgen fast det kanske inte du har fattat?

  Reply
 9. ph december 26, 2009 at 11:39 f m

  Det finns en viss skillnad på blondiner som ser naturliga ut och skippar platina håret, kortkort och att visa hela tuttarna. Om en brunett gör samma saker blir väll hon också dömd på samma sätt. Tagga ner på att försöka se ut som en barbie då så kanske folk slutar döma dig!

  Reply
 10. Bessieblond (: december 26, 2009 at 11:41 f m

  Det är säkert tack vara alla fjortisar -.-’ . Som färgar sig blondt och år runt och skämmer ut sig själva och deras omgiving.
  Eller Pissie, för den delen.
  Håller med ’ines classy&Fabulous’ (aa)

  Reply
 11. Caroline december 26, 2009 at 11:42 f m

  Det är ju nån förutfattad uppfattning som råder ute i samhället. Det känns ju som att någon skapade den redan från början att ”blondiner är korkade” och att det lever kvar än idag. Nog för att många blondiner är utseendefixerade och korkade, men det är ju bara slumpen som visar det. Det finns ju minst lika många brunetter som är utseendefixerade och korkade. Men det är ju blondinerna som får ta smällen och stå i rampljuset för att vara så. Det är i alla fall någon som från början skapat det och det lever kvar i samhället än idag. Det är en stämpel som är svår att få bort, kanske kommer den alltid att finnas kvar. Men i vilket fack kommer vi brunetter med blonda slingor? Är vi halvdumma och medelmåttiga eller? 🙂

  Reply
 12. Emma december 26, 2009 at 11:44 f m

  Jag fattar det inte heller. många ser ner på mig bara för att jag är blondin. Medans killar tror att dem kan göra vad fan som helst med en för att man är blondin. Det är ju faktiskt bara en hårfärg. Men blondiner har många gånger fått folk att tro att dem är dumma och även oseriösa, och kissies och dessies dumma bloggar gör ju ingenting bättre. Så många har ställt till det för de andra blondinerna.

  Reply
 13. Jeanette december 26, 2009 at 11:48 f m

  Jag tycker du är jättesöt precis som du är! Tycker det är starkt av dig att kunna skriva något och stå för det. Även om du säger att du är omogen så är du en av som mest mogna bloggarna.
  Keep on rocking!

  Reply
 14. kalle december 26, 2009 at 11:51 f m

  det måste vara för att brunetter i större utsträckning än blondiner kan stava…

  Reply
 15. kristina december 26, 2009 at 11:52 f m

  det kanske är bara för att blondiner ser dummare ut och inte är lika kloka som brunetter är, det är ingneitng jag vet om det är sant eller inte men det är så folket ser bloniner, och många stör sig ganska mycket på blondiner eftersom hur ni beter er, vissa tycker att ni är slampia och att ni släpper jätte lätt till killar, och jag känner as många som är såna, ibland kan det vara sant, och brunetter visar inte heller lika mycket hud som vissa blondiner gör, det finns brunetter som är värre också säger inte nu att brunetter är bättre, men det är mest blondiner som är såna och jag vet och känner jätte många som är såna, brunetter har mer respekt och så är det bara, jag vet och ser jätte mycket och hör mycket, så annars skulle jag inte sitta här och skrivit nu en massa, men det är bara att skita i folket vad dom tycker, lev livet bara och softa 🙂

  Reply
 16. Love december 26, 2009 at 11:54 f m

  Alla tror ju att blondiner är som dessie och kissie…

  KOLLA GÄRNA IN MIN BLOGGISH!

  Reply
 17. Emma :) ♥ december 26, 2009 at 11:56 f m

  jag vet inte ! :O <33
  Haha fett konstigt!
  Men blondiiner har mer kul elr hur? 😀

  Reply
 18. ida december 26, 2009 at 12:03 e m

  blodinbella blir väl accepterad? det är för hon inte kör på den sönder blonderade varianten. okej, nu är hon äkta blondin, men man kan färga den färgen plus att hon har blondat nu för hon tog ju bort det bruna. det var typ fjortisarna som började blonda sitt hår sådär oerhört mycket och då blir ju alla förknippad men fjortisar när dom blondar sitt hår. det där var en fundering som var uppenbar!

  Reply
 19. Araxia december 26, 2009 at 12:06 e m

  tänk lite..
  inte alla blondiner men några e fjortisar, de är ute o festar till typ 4 på morgonen,
  de håller på med killar. går till vem man vill och håller på sådär..

  plus att vi, brunetter ser oss för och det brukar oftast vara blattar som e brunetter
  för ni andra svenskar e ju bara wannabees, så blattarna tänker stort när det gäller
  killar och sådana snuskiga grejjer.. vi får tillexempel inte vara ute till klockan 4på morgonen för att vi har föräldrar som bryr sig.

  SÅDÄR har jag min åsikt om det, och jag kommer inte att ändra på den hur du än försöker och hur mycket du än skriver om blondiner o så..

  ps. dessie e ett exempel på fjortis, festar mycket, dricker mycket, går i sängs med vem hon vill.. jaa du har nästan avslöjat allt.

  Reply
 20. eve december 26, 2009 at 12:12 e m

  Gumman! Tror du tror att alla tänker som du gör… I den stora världen så finns det säkerligen sådana generella tankar om blondiner och femininitet och ytlighet.

  Men sanningen (min sanning iaf) är att det är vad man gör det till. Att stöpa sig i en form med alla ”sexobjektsattribut” som blonderad, silikontuttar/läppar, vulgär klädsel osv gör dig till det du kallar ”blondiner”, inte själva håret. Kolla Jordan, lika bimbo i vilken hårfärg och sen typ Elin Woods, Gwynet Paltrow och även Elin Kling och Shecity. Inga vulgära bimbos trots blondheten.

  Se saker lite mer nyanserat liten så kan blir livet lite klarare.. God fortsättning!

  Reply
 21. Nathalie Davidsson ♥ december 26, 2009 at 12:13 e m

  håller med dig , men det är också en ursäkt om man är lite trög ibland!
  så jag tycker mer bara det är roligt! 🙂
  älskar din blogg

  Reply
 22. Kajsa december 26, 2009 at 12:14 e m

  Hej Paulina! Känns så jäkla skönt att det är någon som vågar skriva av sig om lite mer ”personliga” saker. Att allt inte bara ska handla om mode, skönhet och olika sorters ideal. Du har verkligen så jävla rätt i det du skriver, innerst inne vet vi nog alla det. Det handlar väl bara oom att acceptera det. Man ska inte döma någon för man vill inte bli dömd själv, precis som du säger. YOU GO GIRL!! Keep up the mf good work 😉
  Många kramar, Kajsa.

  Reply
 23. anna december 26, 2009 at 12:20 e m

  jag tror det beror på fjortisar för dom är ju blonda, ja om inte vit håriga och framstår inte så värst bra och man har ju alltid sagt blondiner är dumma i huvudet.. det sitter kvar i huvudet liksom, Men det stämmer ju inte alls! Det finns smarta blondiner och dumma brunetter…
  Men jag håller med dig, Jag tycker också det är fel, genom att se hårfärgen på en person kan man väl inte se hur många hjärnceller personen har? :S nej jag tror inte det.

  Reply
 24. Hedda december 26, 2009 at 12:20 e m

  Jag har varit blondin i flera, flera år och är brunett nu. Märker absolut ingen skillnad på hur folk kollar. Tjejer kollar oftare snett nu när jag är brunett ifs.
  Fast kan förstå att det är annorlunda för dig, du är igenkänd. Grejen med igenkända personer är att det alltid ska finnas något ”fel” – fast det inte är ett fel. Typ som en hårfärg.

  Reply
 25. Bella december 26, 2009 at 12:22 e m

  Det där är bara fördomar du har. De flesta skiter i om man är blond eller brunett.

  Reply
 26. Anonym december 26, 2009 at 12:22 e m

  till ello: Men det är hennes blogg och den är till för hennes tankar, om du nu tycker det är så onödigt LÄS INTE DÅ! och kommentera inte det, skriv det på din egen blogg!!!!

  Reply
 27. Bella december 26, 2009 at 12:23 e m

  ”Men i dagens samhälle så är folk så dömmande, ni sitter säkert där ute och hatar mig.” Det där var ju en fördom? eller kanske detta meningen som provocering? :S kan du aldrig skriva något ordentligt som du faktiskt menar och har tänkt igenom. Det är inte din hårfärg som gör att folk dömmer dig, det är allt elakt och respektlöst som du skriver och gör. -.-

  Reply
 28. Anonym december 26, 2009 at 12:24 e m

  kanske dessie, kissie o typ paris hilton ha lite förstört blondinernas typ bild eller så? dom fördummar sig själva och leker bimbon? Om jag typ ser en platinablond tjej med rosa förknippar jad det genast som ett kisse wanna be . det är synd att de behöver vara så, jag är själv blond 🙂 men det finns ju också korkade och diviga brunetter, men dom glömmer man ju genast! precis som du sa så skall man inte döma utsidan, varken man har blont hår, fixade naglar, rosa läppar kan man vara hur smart och trevlig som helst. så kan ju också en rödhårig tjej vara hur bimbo som helst !

  Reply
 29. Clara december 26, 2009 at 12:27 e m

  Hahahah du undrar det BARA för att du inte är accepterad. Lilla du, du kommer aldrig bli accepterad vilken hårfärg du än har?
  Och vadp ”Vi kan inte dömma dig” ? Du skrev j ufan en lång text om hur jävla dålig och elak du var igår typ. Hhaha paulina du är otroooligt mycket värre än både kissie och dessie eftersom att DU är falsk irl, de är falska i bloggen. Så vitt jag vet är dem skit snälla i verkligeheten – men inte du? Hahah tänk lite innan DU dömmer OSS paulina. Om någon dömmer någon här så är det du som sitter och dömmer dina läsare. Euw, puss och hejdå 😉

  Reply
 30. En tjock katt i en smal värld december 26, 2009 at 12:29 e m

  Oftast beror det ju på att fjortisar och andra tramsiga människor väljer att vara blondiner. Ser man någon i rosa mjukisdress och blonderat hår så tänker man lätt ”trög bimbo”. Sen finns det ju givetvis många blondiner som är skitsmarta och normala, men dom syns ju inte lika mycket. Blondiner måste ju lätt skrika och hålla på för att synas. 😉

  Reply
 31. Anonym december 26, 2009 at 12:30 e m

  jag håller med dig, jag är själv blondin och min syster brunett. jag märker hur hon får massa hjälp i affärer och sånt, men när de gäller mig får jag inte alls någon hjälp. hatar verkligen folk som dömer utan att veta vem än är, stör mig jävligt mycket på det!

  SÅ ALLT FOLK, SLUTA DÖM FOLK FRÅN UTSIDAN!

  Reply
 32. Anonym december 26, 2009 at 12:32 e m

  du skulle vara mycket sötare i svart hår 🙂 <3

  Reply
 33. Jenny december 26, 2009 at 12:36 e m

  Jag håller med dig Paulina. och jag ser att det är många som läser din blogg och sen kommenterar helt onödiga saker. Om folk nu inte tycker om dig, varför läser dom din blogg? Något jag aldrig förstått.
  Jag läser din blogg för att den inspererar, är kul & du är en tuff tjej.
  Keep going, jag kommer inte sluta tycka du är grym!

  / Jenny.

  Reply
 34. TripleSex - Sex som det ska vara! december 26, 2009 at 12:44 e m

  Det är väl inte blond som folk ser ner på, det är sönderblond… Dvs vitt. För att om någon ser ut som ett schackbräda är det svårt att ta dem på allvar.
  Jag har haft så gott som alla hårfärger du kan tänka dig, inklusive platinablont (en kort period). I mitt fall så blev jag inte annorlunda behandlad för att jag var blond.
  Så alla blonda blir inte illa behandlade. Dock så är det inte så konstigt att man blir trött på fjortistjejer som gång på gång upprepar ”intelligensen sitter inte i hårfärgen!”. Inte på grund av deras hårfärg. Utan för att det är störande att höra samma gamla argument om och om igen, när det faktiskt finns en hel del viktigare saker att tänka på här i världen.

  Visst, jag håller med, det är orättvist att folk kanske tycker att du är korkad för att du är blond.
  Men är det inte mer orättvist att en tjej med utländskt efternamn inte får det jobb hon förtjänar bara för att hon har ”fel” namn? Att en kille blir sedd som terrorist och inte får argumentera för sin åsikter som kommunist bara för att han kommer från Iran?
  Det tycker jag faktiskt är lite viktigare än det problem som du drar upp. Ska vi få en rättvis värld måste vi börja med de stora problemen först.

  Reply
 35. pimpXprincess december 26, 2009 at 12:49 e m

  Det beror mycket på attityden. Blondiner går ofta runt och säger att dom är snyggare än brunetter och blablabla.

  Jag är väldigt blond, men eftersom jag inte har en bitch-attityd klagar folk inte. Så det handlar inte om hårfärg, utan om personers attityd och strävan efter att tro att dom är störst, bäst och snyggast

  Reply
 36. Nike december 26, 2009 at 12:51 e m

  Blondiner blir inte dömda. Det beror ju på vilken sorts blondin man är – och där är det inte hårfärgen som spelar roll. Snälla sluta med dina ointelligenta uttalanden. Jag förstår att du vill på nåt sätt komma bort från den hära blondinimagen du skaffat dig, men man kan ju inte säga att det här hjälper dig direkt. Det blir faktiskt bara värre.

  Reply
 37. Anna december 26, 2009 at 12:59 e m

  Hahaha ska du snacka om att döma?! Hahahaha!! Hela ditt inlägg dömer du brunetter för dom är tydligen avundsjuka på er blondiner? Och alla andra inlägg som du har skrivit skit om folk, fast du inte ens känner dom.

  Och snälla… Det är en jävla hårfärg. Väx upp. Se bara på dig. Du måste jämnt dra upp ”åh varför är brunetter mer accepterade än blondiner?” Det är dom inte. Bara i din lilla värld. Allt handlar om hur man beter sig och upp för sig! Hur har du betet dig den här senaste veckan? Pinsamt…

  Känner många blondiner som är mogna och hur jävla goa som helst. Har inget ego och allt handlar inte bara om dom själva. Det är bara du som fortfarande är lite fjortis, som tänker som en fjortis.

  Reply
 38. Nicole 12 år med en skit irriterande mamma december 26, 2009 at 1:00 e m

  BLONDINER AR SNYGGARE, smartare och i min familj accepteras de mera, thats it! Man ska inte vara brunnet, sager min mamma man ska se ut sahar: Gucci/Lv vaska, blondin, sota tjejiga klader, mycket smink, jag menar hon skamer ut mig, jag ar 12 år och hon tvingar mig att se ut sa, taskigt tycker jag, hon drar med mig till skonhetssalonger och later de fixa mig och mitt utséende, jag ar brunnet men mamma fargar mitt har blont, vi bor i hollywood och hon pratar engelska med mig, tranar på gym och drar med mig pa modevisningar som jag sen ska ga catwalk pa! usch, Var glada att ni bor i Svergie och har föräldrar som accepterar er för den ni är! // Nicole

  Reply
 39. moe december 26, 2009 at 1:02 e m

  wow, du har verkligen ingenting i skallen ellerhur? blekt bort alla hjärnceller kanske?

  Reply
 40. Malin december 26, 2009 at 1:09 e m

  Jag tror faktiskt inte att det är så. Folk drar oftast inte alls alla blondiner över samma kam. Faktiskt så tror jag att man mer fokuserar på ett helhetsintryck av personen. Brunetter kan också vara jävligt rubbade och iq-befriade. Men blondiner som er fjortisbloggare (typ du, Dessie och Kissie).. Tro fan att ni blir särbehandlade om man tänker på hur ni sminkar er, vilka ni umgås med, hur ni klär er och framförallt era omogna betéenden (i era bloggar, jag vet inte hur ni är IRL). Era personligheter lyser av er ganska så mycket i era bloggar, ska ni veta. Om ni inte är jävligt bra på att fejka.

  PEACE OUT!

  Reply
 41. iah december 26, 2009 at 1:13 e m

  *accepterade* Har du inte gått i skolan? 😮

  Reply
 42. dr jones december 26, 2009 at 1:17 e m

  *NYA SEX BLOGGEN*
  *NYA SEX BLOGGEN*
  *NYA SEX BLOGGEN*
  *NYA SEX BLOGGEN*

  Reply
 43. Gratis december 26, 2009 at 1:17 e m

  Du hatar att dömmande människor, men det gör du ju exakt mot brunhåriga? jag är född blond och blond förknippas med sex. Det är därför vi får mer uppmärksamhet.

  Reply
 44. mimmie december 26, 2009 at 1:18 e m

  Håller precis med, själv har jag varit blondin men nu brunett !
  När jag var blond, asså dom dömer inte en, utan dom säger mer, gud så blond du är ? , när man kanske säger något fel. Och när man då nu är brunett säger dom, du är fortfarande lite blond i skallen.
  Så dom menar då att blondiner är dumma. & brunetter är vadå smarta?, aja mycket komplicerat, men jag tkr du är perfekt precis som du är 🙂

  Reply
 45. Anonym december 26, 2009 at 1:25 e m

  Hahahaha. Märks att du är väldigt ung när du tror att folk generellt tänker så.

  Reply
 46. Anonym december 26, 2009 at 1:27 e m

  För det första så är brunetter mer feminina, blondiner är bara wnb.. ni försöker ha så mycket rosa och skryta som en gossip girl så man ska tro att ni är riktigt tjejiga.. och eftersom kissie är blond och ful och irriterande tror man ju att alla blondiner är det… blondiner e också snygga och man accepterar dom men jag menar gå man runt i riktigt korta kläder som ni gör under sommaren och har 100 kilo smink och skriker och piper vart ni än är så drar man ju oftast över alla blondiner över en kam .. men jag gillar dig och dessie och ni är grymt vackra. jag berättar bara vad dom flesta tycker men jag tycker alla ska vara lika accepterade, det är ju licksom bara en hårfärg 🙂

  Reply
 47. elin december 26, 2009 at 1:28 e m

  ”Att blondiner är mer femenima” är det din dömande åsikt?

  Du sitter ju och dömmer i hela ditt jävla inlägg och har gjort det 1000 ggr förr!
  Shiiiit alltså. Du är fett omogen och JAG VET du har sagt det, typ 1 miljon ggr men det är skit jobbigt när du ska sitta och spela vuxen. Det är du och ditt pack till vänner som får den sortens uppmärksamhet och då tror du alla råkar ut för det.

  Sköönt att du skrev det här för det gav mig en anledning att sluta läsa din blogg

  Reply
 48. Lolle december 26, 2009 at 1:33 e m

  hatar också när folk dömer!
  USCH

  Reply
 49. R E B E C C A | Bloggen om allt! december 26, 2009 at 1:35 e m

  Ha-ha. Jag tycker inte att blonda är finare än brunetter. men jag tycker inte tvärtom heller. men dom flesta fjortisarna som finns överallt i är ju porrblonda eller något liknande. Så blonda blir ju oftast förknippade som fjortisar även fast man inte direkt har en sådan attityd. Men lever man som jag. Så är fjortis de värsta man kan vara. har man ngn gång idomin på läpparna eller så, så finns de väldigt stor risk för att bli lerslagen. Så här är både fjortis och emos förbjudna. Väldugt dåligt tycker jag!

  Reply
 50. BELLA december 26, 2009 at 1:39 e m

  Bara du slutar dömma andra.
  Det stör sig folk på.
  Man ska inte kasta sten i glas hus.
  Igår sa du att du fnös åt folk.

  OM DU SLUTAR, SLUTAR FOLK DÖMA DIG!!

  Reply
 51. Aina december 26, 2009 at 1:39 e m

  Jag tor det beror på om man har blonderat hår eller neutral färg… Bara min tanke

  Reply
 52. elin december 26, 2009 at 1:48 e m

  ja, troligen är dom det. man brukar säga att dom ser mer mogna ut. men jag vet inte

  Reply
 53. e december 26, 2009 at 1:55 e m

  din blogg design är helt sjukt tråkig och ful

  Reply
 54. Anja december 26, 2009 at 1:55 e m

  Varför är det bara blondiner som klassificerar folk efter hårfärg? Människans livsstil sitter väl inte i håret? Tror flera som läser det här inlägget tänker: Om man är blond: ”Precis! Alla bara klankar ner på oss, de är avundsjuka för att de inte är lika sexiga.. stackare..”
  Resten av världen tänker: ”Suck när ska blondiner fatta att de inte är något special?”

  Hade det varit så att man blev snyggare o sexigare som blond hade betydligt fler färgat håret blond ju?

  Glöm inte att de som anses vara världens snyggaste kvinnor är brunetter (Megan Fox, Angelina Jolie, Eva Longoria etc). Blondiner som Pamela Anderson är B och typiskt 90-tal. Det är stor skillnad på att vara Pamela Blondin (så som Dessie och Kissie verkar vilja vara?! (Du känns faktiskt mer äkta än så Paow, be happy for it)) O skillnad på blondiner som Cameron Diaz och Systrarna Olsen. Som inte framstår som så jäkla blåsta. Pamela-Blondier gör bara bort sig själva genom att tro och utstråla : Guuuud va sexig jag är..

  Så förklara var avundsjukan ligger i?

  Reply
 55. Vera december 26, 2009 at 1:59 e m

  Men tänk på Kissie och Desiree. Hela sveriges tonåringar vet vilka det är. Det flesta ser dom som idioter. Att det lever barbie liv och bara bryr sig om sig själv. Dom skapar en ganska bra förklaring trots att det har blekt håret. Men det är inte bara håret. Sminket kan också chaffsa till det.

  Reply
 56. Nouba december 26, 2009 at 2:00 e m

  Att du framstår som en korkad blondin har helt andra orsaker än avundsjuka, det handlar heller inte om att man har förväntningen att du skall vara korkad, utan att du faktiskt gång på gång framställer dig som en oerhört dålig människa!

  Att skriva skit om dina vänner så fort dem inte dansar efter din pipa är inte en fin egenskap, och att hänga ut dem på din blogg är rent utsagt vidrigt!

  Fast det som är ändå värre är att du lämnar ut din egen familj här i bloggen, skriver skit både om din pappa och hans nya fru. Det är riktigt riktigt avskyvärt!

  Jag har full förståelse för att dina fd vänner inte längre vill umgås med dig, det verkar räcka med att inte svara i telefon när du ringer för att du ska spy din jävla galla över dem här på bloggen.

  Du är den enda av de sk”kända” bloggarna som gör på det här viset. Också därför folk i allmänhet tycker mycket illa om dig. De större bloggerskorna tex Dessie och Kissie pratar mycket strunt de också. Men de är mogna nog att inte skriva ut skit om sina vänner.

  Kontentan=
  Du är bara hemsk och obehaglig, Medan de andra bloggarna bara är öppet provokativa! Jag hoppas att du SKÄMS!

  Reply
 57. Emelie december 26, 2009 at 2:01 e m

  Det är skillnad på att vara sönderblonderad och pantad än att vara äkta blond och ”normal”.

  Reply
 58. Hanna december 26, 2009 at 2:05 e m

  vill du ha den fantastiska ”jag är rädd-frisyren” som pauly D i Jersey Shore? Kolla in videon för att få hans personliga hår-tips. Obs! Endast för douches!! 😉

  /EXIback

  Reply
 59. Lindaaah december 26, 2009 at 2:08 e m

  asså att man ens orkar skriva ett inlägg om detta? -.-

  Reply
 60. pau december 26, 2009 at 2:11 e m

  Men lägg av med dina töntiga och dåliga diskussioner!
  Usch, visar bara att du är som dom andra fjortisbloggarna.

  Reply
 61. anonym december 26, 2009 at 2:18 e m

  för att blondiner e fucking dumma horer o brunetter e mkt snyggare o smartare blondiner bara tror att dem e snygga men på riktigt e dem horer o fula=)

  Reply
 62. frida :) december 26, 2009 at 2:28 e m

  Jag holler me 🙂

  Reply
 63. leahpeah december 26, 2009 at 2:29 e m

  Antagligen för att hårfärgen blond oftast inte existerar. Det finns få få fååå månniskor med naturligt platina, och färgar någon det kan man oftast med säkerhet peka ut den personen och säga att den har ändrat hårfärg. Resultatet blir väl att det känns mer plastiskt och oseriöst, speciellt när denna hårfärg gärna förknippas med diverse porraktriser. En annan sak som jag läste i en tidning är att om man kan peka ut en person och säga att den har färgat hår osv anses personen som fåfäng, och fåfänga förknippas i sin tur med att man bryr sig mer om sitt yttre än själva arbetet. Vet inte, men det är väl något att tänka på.

  Reply
 64. Anonym december 26, 2009 at 2:45 e m

  Det är för att såna idioter som Kissie och Linda Rosing osv. förstör för oss blondiner

  Reply
 65. jessica december 26, 2009 at 2:46 e m

  jag håller med dig

  Reply
 66. sofie december 26, 2009 at 2:59 e m

  jag har aldrig uppfattat det på det sättet. Det beror faktiskt på personen och inte hårfärgen, du skulle fortfarande uppfattas likadant även om du färgar håret brunt.

  Reply
 67. anamaria december 26, 2009 at 3:14 e m

  ”döm aldrig någon”
  ska ju komma från rätt käft oxo!

  Reply
 68. elin december 26, 2009 at 3:50 e m

  Jag tror att det handlar om att alla tjejer som tex. Linda Rosing osv. är blondiner, man rankas som dum blondin för att andra tjejer gjort bort sig i tv eller så. Jag personligen älskar blondt hår & önskar att jag passade bättre i det än brunt, men ser ut som ett litet barn när jag har blondt hår.. Keep going Paulina, you rock.

  Reply
 69. julia december 26, 2009 at 4:06 e m

  jag tycker det är helt rätt skrivet jag

  Reply
 70. lisa december 26, 2009 at 4:09 e m

  det här är bara om vissa blondiner : äckliga , ger fitta till vem som helst, kaxiga , tror dom är något dom inte är, spelar över bakom skärmen, gillar att vara falska och snacka skit, ljuger, super sig fulla, vill alltid ha uppmärksamhet på ett dåligt sätt.

  Reply
 71. Sabina december 26, 2009 at 4:31 e m

  Håller med dig ,, fast jag e brunett 😛

  Men jag hatar verkligen inte dig! Även om du tkr du är omogen så Finns det vissa som inte träffat dig men Tycker om dig väldigt mkt! <3

  Reply
 72. Anonym december 26, 2009 at 4:44 e m

  kan inte du skriva vad ditt fina rosa läppstift/läppglans är för sort och vart du har köpt det:D Jag älskar det du har högst upp på sidan. &vad använder du för mascara?
  puss.
  älskar din blogg.

  Reply
 73. Hanna december 26, 2009 at 4:53 e m

  Jag håller med.

  Jag hatar inte dig & jag tycker om din blogg!

  Reply
 74. Sandra december 26, 2009 at 4:58 e m

  Jag tror anledningen till det är att blondiner spelar mer på att de verkligen är trögare än vad de är. Sen har det bara blivit så att man ser blondiner som ”billigare” än vad man ser brunetter . Tror att just det har mycket med att göra att blondiner låtsas va dumma. Vissa skämmer ju ut sig mer än andra och de finns ju faktiskt de som hoppar i säng med vem som helst . Sjuk värld egentligen. .

  Reply
 75. Sandra december 26, 2009 at 4:59 e m

  Haha , du har verkligen ”mogna” läsare som ens orkar kommentera att de va ett onödigt inlägg. . Du har medel åldern på 13-14 va? 😉

  Reply
 76. Frida december 26, 2009 at 5:02 e m

  Ärligt så spelar det ju ingen roll om man är blondin eller brunett? Te.x man brukar säga att om man är blondin är man osmartare och allt. Det är inte sant. Jag är blond, jag är smart, fattar j*vligt mkt osv. Bara för att tex jag är blondin betyder det inte att jag är osmart. Jag känner folk som är brunetter och är MYCKET osmartare än jag o så. Men iaf, det är bara för att såna Pamela Anderson (eller vad hon nu heter) förstorar brösten och blonderar håret, alla såna som håller på med sånt dära, har gjort att världen tror att bara för att man är blond så ska man ha förstorat brösten, färgar håret tusen gånger och vara hur j*vla osmart som helst. Men det är ju inte heller sant. Liksom, Nicole Kidman? Ashley Tisdale? Paris Hilton? osv, dem har ju inte förstorat brösten eller nåt. Aja, det jag vill säga är: DET SPELAR INGEN ROLL VILKEN HÅRFÄRG MAN HAR, SMARTHETEN SITTER I HUVET INTE PÅ HUVET!!!

  Reply
 77. Nagy december 26, 2009 at 5:08 e m

  jag känner precis tvärt emot, blondiner får större uppmärksamhet än brunetter.

  Reply
 78. olivia december 26, 2009 at 5:36 e m

  bra skrivet paow! =)<33

  Reply
 79. Sunny december 26, 2009 at 5:42 e m

  Det är bara brunetter som är mest accepterade. Jag har svart hår för det är det jag passar bäst i, och jag har en piercing. Då kallar folk mig automatiskt emo. Jag klär mig inte som ett ens. Jävla idioter det finns. Dom finaste hårfärgerna är svart och blont tbh.

  Reply
 80. hanna december 26, 2009 at 6:01 e m

  bra skrivet !
  alla stämmer ju FAN ;o <3

  Reply
 81. jessica december 26, 2009 at 6:05 e m

  Fan vad bra du är paow.. <3

  Reply
 82. Clara december 26, 2009 at 6:15 e m

  Men Paulina. Du har dömt mig? I din blogg. Du har till och mig ägnat ett helt inlägg åt mig. Haha

  Reply
 83. Clara december 26, 2009 at 6:16 e m

  Eller nej, TVÅ inlägg åt mig 😉

  Reply
 84. Chanel december 26, 2009 at 6:35 e m

  jag tror det är för att många förknippar blonda med barbie och som lätta att få i säng och en aning ”slampiga”. eftersom att inget av det är speciellt bra så får väl blonda sämre rykte. Alla Hugh Hefners flickvänner har varit blonda och alla dem har vikt ut sig så ja det är inte så konstigt..?

  Reply
 85. amana december 26, 2009 at 6:39 e m

  Du dömer själv kristna och ”emos”. Så varför kan man inte döma blondiner?
  Jag sj dömmer inte blondiner alls, men kan förstå varför blondiner som har pushup, rosa läppstift och urringningar förknippas med t.x.e kissie, natasha, linda rosing(tho’ linda rocks!), olinda, osv.
  Om man tror att blonda är blåsta så är det än sj som e blåst som tror att IQn ligger i hårfärgen haha. Men däremot hatar jag blondiner som påstår att blonda har det roligare, AHHAHAHAHAHAA WTF?

  Reply
 86. Anonym december 26, 2009 at 6:39 e m

  vbcf

  Reply
 87. amanda december 26, 2009 at 6:40 e m

  du dömmer sj kristna och ”emos”. Så varför inte dömma blondiner? Du har sj sagt att blondiner har det roligare än mörkhåriga, WTF HAHA.
  Jag dömmer inte alls blondiner, men är det så farligt med folk som gör dt? Jag menar, alla dömmer alla. Ingen är perfekt. Man måste vara så precis i Sverige. Det är det jag hatar med sverige. Tänk om Lady gaga var ifrån sverige, undra hur många skivbolag som skulle vilja ha en sån grym cool utstickande person..? ingen. För man får inte sticka ut i Sverige.

  Reply
 88. Linnéa december 26, 2009 at 6:41 e m

  känner igen mig. när jag var blond var jag bara något sött och ingen tog mig seriöst men nu när jag är brunett respekterar folk mig. allt bra konstigt!

  Reply
 89. Maria december 26, 2009 at 7:01 e m

  De där är ju inte sant någonstans?

  Reply
 90. elin december 26, 2009 at 7:57 e m

  för att så många blondiner gör bort sig på tv och sånt, mer blondiner än brunetter.

  Reply
 91. amanda december 26, 2009 at 8:03 e m

  HEJ PAOW!

  Vilken dubbelmoral du visar. Hoppas du läser alla kommentarer du får! 🙂 Mitt tips till dig är att sluta blogga och börja plugga, häng särkilt med på genusundervisningen.

  Och för att trösta dig så har du lite fel. Det är bara puckon som tror att människor med blont hår är dummare än andra, inte ”alla”.

  Reply
 92. alice december 26, 2009 at 8:43 e m

  ah fast… om en hårfärg bara är en hårfärg och du inte gillar att man dömmer efter det. varför dömma rödhåra för att vara läbbar, hm inte riktigt sant alla gånger va?

  Reply
 93. Pluppen;* december 26, 2009 at 9:29 e m

  Jag hatar nt deii,du har bra åsikter och jag älskar din blogg!!

  Reply
 94. Stephanie december 26, 2009 at 11:26 e m

  Sant det du skriver. Man ska inte döma folk efter hårfärg.

  Själv vill jag så gärna passa i blont för jag älskar den hårfärgen och den är så fin men hatar att jag inte passar i det.. Jag vill inte vara brunett.. 🙁 Men trots allt det är ju bara en hårfärg. Hoppas jag är blond i mitt nästa liv xD!

  Reply
 95. Anonym december 27, 2009 at 12:01 f m

  Brunetter er mer akseptert enn blondiner fordi de fleste blondiner er så jævla bimboer. Og tenker kun på hår, sminke og klær! Og som oftes er prono/glamour modeller blondiner. Og itillegg virker dem dumme. Så klart er ikke alle blondiner slik, men de som er sånn ødelegger faktisk ryktet til andre jenter som slett ikke er sånn 🙂

  Reply
 96. nathalie december 27, 2009 at 12:03 f m

  antagligen för att många ”blondiner” beter sig på ett speciellt sätt, jag menar skulle en från typ Egypten läsa kissies blogg så skulle ju den tro att alla blondiner i hela Sverige var så! Och även att hon spelar så är det ingenting som dem vet. Men oftast så är ju blondiner brunetter från början och är fake blondiner dessutom.. Och tänk på hur vårat samhälle ser ut idag också.. Det är inte så konstigt faktiskt, därför jag färgar håret brunt istället haha ^^ Eller ja, de ser finare ut också men ändå! (;

  Reply
 97. Anonym december 27, 2009 at 12:44 f m

  Man dömmer dig inte efter ditt blonda hår utan för det du skriver…

  Reply
 98. matilda december 27, 2009 at 4:01 e m

  djupa tankar.

  du har inte reflekterat över att det är såna som du som gör att blonda döms på förhand?

  Reply
 99. hej hej december 27, 2009 at 5:09 e m

  Du dömmer ju dömande personer! Du säger att du hatar dem. Tror du inte att det finns en anledning till att vissa personer är mer dömande än andra?

  Reply
 100. Linnéa december 28, 2009 at 2:20 e m

  Blondiner ser oftast yngre ut än dom är, medan mörkhåriga ser äldre ut. Detta är bevisat. Hög ålder är dessutom ofta kopplat till kunskap, man har varit med om mycket och är därför klok. Eftersom att blondiner i sin tur ser yngre ut, är det väl då inte helt ologiskt att de Verkar okunnigare?

  Reply
 101. trött på blondinkomentarer december 30, 2009 at 12:07 f m

  Jag tycker du har helt rätt asså. Ni som säger att ” alla i sammhället ser inte alls ser ner på blondiner och bla bla bla” ni har nog aldrig levt en hel dag som blondin och ni har ingen aning om vilka idioter det finns som dömmer än bara för att man e blondin och att det enda vi gör e att strula runt och e bortskämda men hur många smarta och framgångsrika blonda kvinnor finns det inte??

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *