Blåögd?

Beställde hem ett par linser från www.fargadelinser.com. . Helt blå, tyvärr så får jag jätteont i ögon av linser men dom var helt klart skitsnygga! Jag kanske vänjer mig, eller tips?

Lite kul att variera ibland ^^ eller hur? Gå in på fargadelinser.com och kolla och berätta vilka ni tycker är snyggast!

töttttis 115

töttttis 117

Såg att de just nu sänkt pris 179:-/par! Fargadelinser.com har släppt nya linser, som inte fanns när jag beställde – gnistrande blå ögon med Brilliant Blue, smaragdgröna med Gemstone Green eller vackra grå ögon med Sterling Grey.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet är uppbyggt av slumpen.. Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - I Oktober kommer även mina träningskläder! Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *