Blåögd?

Beställde hem ett par linser från www.fargadelinser.com. . Helt blå, tyvärr så får jag jätteont i ögon av linser men dom var helt klart skitsnygga! Jag kanske vänjer mig, eller tips?

Lite kul att variera ibland ^^ eller hur? Gå in på fargadelinser.com och kolla och berätta vilka ni tycker är snyggast!

töttttis 115

töttttis 117

Såg att de just nu sänkt pris 179:-/par! Fargadelinser.com har släppt nya linser, som inte fanns när jag beställde – gnistrande blå ögon med Brilliant Blue, smaragdgröna med Gemstone Green eller vackra grå ögon med Sterling Grey.

(Visited 46 times, 1 visits today)

74 Comments

 1. januari 7, 2010 at 9:02 e m

  yäääää nr 1

  Reply
 2. januari 7, 2010 at 9:02 e m

  nr 1

  Reply
 3. YÄY januari 7, 2010 at 9:03 e m

  YÄY NR 1

  Reply
 4. ida januari 7, 2010 at 9:04 e m

  ser man anorlunda med linserna? 🙂

  Reply
 5. Din Idol! januari 7, 2010 at 9:05 e m

  Snyggt,
  MEN… DINA ÖGONFRANSAR?! WTF? HAHAHAHAHAHAHA

  Reply
 6. Emelie januari 7, 2010 at 9:08 e m

  😀 😀 😀 😀 😀

  Reply
 7. Anna. januari 7, 2010 at 9:09 e m

  Fina ^^ <3

  Reply
 8. alva januari 7, 2010 at 9:11 e m

  jag har också köpt linser från den hemsidan, dom passar perfekt får inge ont alls, fast jag beställde oliv-gröna och bruna!
  hare bra paulina!

  Reply
 9. Anonym januari 7, 2010 at 9:12 e m

  Grymt snyggt !!

  Reply
 10. Thell januari 7, 2010 at 9:12 e m

  As snyggt ju 🙂

  Reply
 11. Julia januari 7, 2010 at 9:12 e m

  Fint det blev. 🙂

  Reply
 12. Amanda januari 7, 2010 at 9:13 e m

  Dåligt gjord ögonfransförlängning. Snyggt med färglinser dock!

  Reply
 13. Bella januari 7, 2010 at 9:15 e m

  coola 😛 vill oxå ha blå ögon,men vågar ej 🙁

  Reply
 14. Anonym januari 7, 2010 at 9:16 e m

  vad ahr du för färg egentligen då?

  Reply
 15. alva januari 7, 2010 at 9:20 e m

  måste alla jävlar klaga hgela tiden? men hallå??, mina öonfransar blir iaf alltid sådär när jag har duschat tvättat ansiktet? inte för att jag vet om du har gjort de men!
  tycker bara att de är så omoget att klaga hela tiden!
  visst hon är en bloggare med hur många läsare som helst, men bara för de ska man inte slänga dumma kommentarer! jag mena tänk om någon skulle säga något dumt om er hela tiden? Jag tycker att hon gör de bra som vågar skriva och publicera så mycket om sig själv när hon är så ung…

  Reply
 16. Emma januari 7, 2010 at 9:22 e m

  Vad häftigt 🙂 är man inte vad med linser så har man lite sjukt i början…

  Reply
 17. Malin januari 7, 2010 at 9:24 e m

  Kolla på min blogg 🙂 Linserna är as bra !

  Reply
 18. Pierre januari 7, 2010 at 9:26 e m

  Hur mycket fick du för att skriva det inlägget?

  Reply
 19. mea januari 7, 2010 at 9:29 e m

  Du borde gå till en optiker innan du skaffar linser, dom visar hur du sätter in, tar ut, tips om de skaver och viktiga råd. Tyvärr var jag dålig med det, lär sig väl av sina misstag, men jag rengjorde inte ordentligt, blablabla, tog inte hand om linserna och mina ögon, så idag ahr jag haft linser i typ 5 år, men för 1 år sedan fick jag börja med droppar i ögonen som hjälpte mot de onda. Måste ta dom varje dag nu, morgon och kväll, bara för jag inte kunde sköta de bättre?! ahh… blir så arg på mig själv nu! haha ! Lycka till iaf, och kolla upp de med en optiker. Jag får inte ha färglinser längre 🙁

  Reply
 20. ebba januari 7, 2010 at 9:31 e m

  testa att ta ut och sätta in dom igen 😛 jag har alltid linser och ibland gör dom lite ont…

  Reply
 21. Nathalie januari 7, 2010 at 9:31 e m

  Jag beställde också därifrån, men de passade inte alls.. var för ”djupa” eller vad man ska säga så de flyttade sig hela tiden åt sidan så jag såg vindögd ut 😛 Dessutom såg jag skitsuddigt i dem så jag orkade inte krångla med dem

  Reply
 22. julia januari 7, 2010 at 9:32 e m

  Det är snyggt med blått! Har också tänkt testa det, faktiskt! 🙂

  Reply
 23. isabelle januari 7, 2010 at 9:33 e m

  du vänjer dig gumman <3

  Reply
 24. Julia januari 7, 2010 at 9:33 e m

  snygga!

  Reply
 25. Sara och Maria januari 7, 2010 at 9:33 e m

  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀
  KOLLA VÅÅÅÅÅÅRAN FOOOOOTOBLOGGGG!!!:D 😀 😀 😀 😀

  Reply
 26. felli januari 7, 2010 at 9:38 e m

  haru mjuka linser? isf testa d 😉

  Reply
 27. elinor januari 7, 2010 at 9:43 e m

  Snyggt!
  man vänjer sig ganska snabbt med linser 🙂

  Reply
 28. Anonym januari 7, 2010 at 9:44 e m

  jag tyckte att de va roligare att läsa din blogg när du var mer ”fjortisbloggare”. nu är du så vanlig, och de gör de tråkigt. kollar bara på din blogg ibland när jag inte har annat för mig. menmen du gör som du vill!

  önskade att du & dessie kunde bli vänner igen 🙁

  Reply
 29. - januari 7, 2010 at 9:54 e m

  Det tar bara lite tid för ögonen att vänja sig vid linserna. Blinka inte på typ 30 sek lr något så går det över 😉

  Reply
 30. Mimmi januari 7, 2010 at 9:55 e m

  Linser ska inte göra ont. Ta ut och beställ i rätt storlek.

  Reply
 31. olivia januari 7, 2010 at 9:58 e m

  vad fint! =)

  Reply
 32. Anonym januari 7, 2010 at 10:15 e m

  då är ja inte ensam, ja köpte ett par där fast bruna dom gjorde jätte ont:(
  så gick och kolla dom antagligen kan de vara att dom är gamla eller något liknande hlt kass:(

  Reply
 33. sarah januari 7, 2010 at 10:20 e m

  Mycket fint 🙂 Kolla så att du inte har satt in den fel väg, det brukar ge en jäkligt skav känsla och det flödar tårar! kram

  Reply
 34. Camie januari 7, 2010 at 10:20 e m

  OBS! Viktigt angående linser, alla har olika ögon alltså kan den där linsen vara fel för dig. Mitt tips är att du går till en optiker och provar ut en storlek hos dem, de berättar även hur man sköter dem. HAR DU FEL LINSER SÅ KAN DU SKADA ÖGAT PERMANENT! Var rädd om din syn! Kram

  Reply
 35. Anonym januari 7, 2010 at 10:22 e m

  andvänd dom bara några timmar åt gången i början,
  så vänjer du dig, och kolla så du inte fått in någon liten partikel innan
  för linsen, jag har sapphire blue från färgadelinser just nu, och jag har
  jätte jätte mörka bruna ögon, och det funkar bra!
  älskar deras linser & din blogg 🙂

  Reply
 36. sofie januari 7, 2010 at 10:26 e m

  Jag som tycker bruna är så snyggt ju! Själv har jag isblå har folk sagt…

  Reply
 37. Emma januari 7, 2010 at 10:26 e m

  Hej Paulina!
  Jag beställde också färglinser därifrån utan styrka för det var snyggt, men det är ett år sen nu ungefär och jag har fått börja med styrka för linserna förstörde mina ögon. så där ont gör det hela tiden för de är helt fel storlek på dom där linserna och de är inte alls bra för ögonen. Jag råder dig att absolut inte använda dem! Finns en anledning till varför de är så billiga 🙂

  Reply
 38. read it! januari 7, 2010 at 10:28 e m

  Brukar vara så i början. Om man inte är van med att använda linser.
  Så var det i början för mig med. Nu känns det inte alls!
  Har haft likadana linser som du, nästan varje dag i 2 år nu .
  Känns inte ens som man har dom i..
  Men sälvklart vande sig ögonen med linserna mycket tidigare..

  Först ska du bara ha linserna i ca 3 timmar . Sedan kan du öka tiden .
  Efter några/nån dag så är det precis som vanligt!
  blir nog askalas

  Reply
 39. felicia januari 7, 2010 at 10:31 e m

  kan du inte skriva vilken färg du har? vill ha dom där! asfina:D

  Reply
 40. josefin januari 7, 2010 at 10:36 e m

  Gå till en optiker vissa kan inte ha linser och då förstör man ögonen om man använder de! Har jag för mig iaf!

  Reply
 41. elin januari 7, 2010 at 10:43 e m

  jag älskar mina blå linser! har tre par olika blå, fast att jag har blåa ögon:O hahah!!

  Reply
 42. denise januari 7, 2010 at 10:43 e m

  Använd ögondroppar rikligt medans du har linserna i….
  Så vänjer du dig ganska snabbt o det skyddar ögonen från att torka ut.
  Använd dock inte linserna speciellt ofta, jag använde bruna förr dagligen o har fått nedsatt syn på båda ögonen sen dess… ett tips!

  Reply
 43. Anonym januari 7, 2010 at 10:52 e m

  det kan ta ett tag innan man vänjer sig 🙂
  har själv haft typ precis såna du har!

  Reply
 44. pernilla januari 7, 2010 at 10:53 e m

  Det behöver inte va pga linser de gör ont i ögonen, det kan vara linsvätskan också.
  Jag har vanliga linser, inte färgade, och jag fick byta linsvätska för jag tålde inte den, och de va just den ReNu jag hade först! 🙂
  grym blogg btw ♥

  Reply
 45. Gea januari 7, 2010 at 11:01 e m

  Guud va fina!

  Reply
 46. Anna januari 7, 2010 at 11:04 e m

  Har använt samma märke på mina färgade linser men dom satt inte bra för dom var för stora för mitt öga och de märket har bara en storlek. De skavde i ögat och gjorde ont så jag bytte till ett annat märke där dom hade olika storlekar och då blev de mycke bättre, kände inte att jag hade nå linser i ögonen 🙂 Lycka till!

  Reply
 47. lisa januari 7, 2010 at 11:30 e m

  jag har linser pga synfel. men i början fick jag grymt ont av dom också. det kliade och hade sig. men man måste vara envis och ha i dom ändå. om det bara är för några timmar liksom. grymt fint förretsen! puss

  Reply
 48. ★ HANNA ★ januari 7, 2010 at 11:34 e m

  har också beställt därifrån fast bruna 🙂

  Reply
 49. emma januari 7, 2010 at 11:39 e m

  oj vad dina ögonfransar har blivit förstörda efter förlägningen

  Reply
 50. hanna januari 7, 2010 at 11:40 e m

  när jag först skaffade linser så gick jag på en ögonundersökning för de sa att alla ögon inte klarar av linser. Om det gör ont så gå till nån optiker och fråga de vad som är fel. ser att många där uppe skriver att det gör ont i börjar innan man vant sig och det är inte sant. I början så kanske det känns lite konstig i ögonen men det ska inte göra ont! om det gör ont så är det något fel på linserna antagligen.

  Reply
 51. Sanne januari 7, 2010 at 11:46 e m

  Skit snyggt! 🙂

  Reply
 52. Amanda januari 8, 2010 at 12:34 f m

  Jag har beställt linser från den hemsidan också, jag fick ont i ögonen dem första dagarna, men de är för man inte är van, men jag lovar man vänjer sig efter ett tag, så du får stå ut några dagar! 🙂

  Reply
 53. felicia januari 8, 2010 at 12:49 f m

  awesome, brukar du använda linser?

  Reply
 54. Isa♥ januari 8, 2010 at 1:27 f m

  Hej paow!
  jag har hittat kisseies privata blogg, elelr nte direkt privata
  eller den hon hade när hon var 16,
  det är bilder på kisse i trash yeans och bilder på henne som 15/16 åring,
  har skrivit ett inlägg om det.
  kolla i senaste inläggen på KISSE!!
  så har jag länk till hennes blogg och en bild på henne.
  älskar din blogg!<3

  Reply
 55. Julia januari 8, 2010 at 2:06 f m

  Hej!
  Jag har ett jätte bra tips när de kommer till linser! Om man inte är van kan de såklart ta ett tag innan ögonen vänjer sig. Men om de gör riktigt ont och svider så är de nog ludd eller dam som du har på händerna som du inte ser. Sätter du in linserna kommer de då in i ögat.
  Så de jag brukar göra är att jag tvättar händerna men jag torkar dom inte med en handduk. Jag skakar dom lite och ”let it drip dry” xD Att ha händerna lite fuktigt är ingen fara!
  Hoppas de funkar!
  Puss Julijah

  Reply
 56. Emilia:D januari 8, 2010 at 6:50 f m

  Jag har linser för att jag ser dåligt och det gjorde AS ont i början, fick reda på att det kan bero på att det är en liten ”luft bubbla” under linsen. Bara att ta fingret och röra lite på linsen och sen går den över..

  Reply
 57. gina januari 8, 2010 at 8:02 f m

  använd linser ca 1 timme några dagar i veckan så att dom hinner anpassa sig efter dina ögon, om du fortfarande har ont då bör du kolla om det fastnat smuts i dom!

  Reply
 58. ellen januari 8, 2010 at 11:52 f m

  första gången jag testade linsen sved det mkt , men sen om man har i såna där saltvaten droppar typ så svider det inte alls, iallafall inte min:)

  Reply
 59. Saga januari 8, 2010 at 11:55 f m

  Jag blev nästan blind av färgade linser. Hade skit bra syn innan jag testade sånna och nu har jag glasögon! Riktigt dåligt.

  Svar: Du får nog förklara det där, för vad jag förstår finns det inga risker med varken vanliga eller färgade linser… Låter mer som en skröna.

  Reply
 60. ida januari 8, 2010 at 12:47 e m

  jag köpte bruna typ förra året , i början så skver dom och det kan var lite obekvämt men efter ett tag så märker man inte ens att man har i dom 🙂

  Reply
 61. Bella januari 8, 2010 at 2:00 e m

  Visst kan det klia av linserna lite i början, men det ska inte göra ont. Isåfall får du nog kontakta optiker.
  Men du kanske också kan ha satt i dem åt fel håll? Jag vet inte om det finns något rätt/fel med färgade linser men med vanliga för synfel kan det göra jätteont om man sätter i dem åt fel håll.

  Reply
 62. Diana januari 8, 2010 at 2:10 e m

  man vänje sig med linser finns inte så mkt andra tips

  Reply
 63. Cajsa januari 8, 2010 at 3:44 e m

  Jättefint 😀

  Reply
 64. Anonym januari 8, 2010 at 3:50 e m

  Du kommer att vänja dig. Första gången jag hade linser gjorde det precis inte ont,
  men jag kände att det var något i ögonen och det var lite irriterande. Men när jag hade användt dom i typ 2-3 dagar så kände jag inte av dom längre. Nu använder jag färgade linser nästan varje dag. Inget problem alls! Var bara noga med att rengöra dom o.s.v.

  Reply
 65. jennie januari 8, 2010 at 5:23 e m

  du var fin i blå ögon 🙂

  Reply
 66. LINDA januari 8, 2010 at 7:31 e m

  Som flera säger så är det olika storlekar, och man ska ha sin storlek – jag har själv tittat på den sidan och storlekarna är för stora. Jag har använt linser över ett år och kollar regelbundet hos min optiker att det inte krånglar. Sen kan det vara att du har torr ögonvätska, alltså så att inte ögat fuktar linsen och den blir ”torr” och kan klia, sticka och vara sjukt irriterande. Jag har väldigt fet ögonvätska vilket innebär att jag ska ha endagslinser annars kan linserna bli väldigt ”grumliga”- om jag har månadslinser. Så gå gärna till en optiker, det kommer du tjäna på!

  Reply
 67. amandalingefeldt januari 9, 2010 at 1:32 f m

  droppa i några droppar med linsvätska i linsen innan du använder dom, för det brukar alltid bli smuts kvar i linsen innan de ska stoppas in i ögat. använder också färgade linser, men gör jag inte ren dom innan jag stoppar in dom i ögat så irriterar dom och svider.

  kram amanda

  Reply
 68. Har själv linser januari 9, 2010 at 2:55 f m

  Hej!

  jag har själv linser (istället för glasögon) och det gjorde ont i början! men ett tips är att du droppar lite linsvätska i ögonen när du har linserna i (ha helst inte smink då, eftersom det kan rinna lite) sen blinkar du lite så brukar det kännas bättre:) det tar ett tag till ögonen vänjer sig. ett tips bara 🙂

  Kram

  Reply
 69. Cajsa januari 14, 2010 at 9:38 f m

  Hej!
  Jag har också linser fårn den sidan.
  Fast jag vet inte om jag hade just den färgen men liknande.
  Jag har haft dom i ungefär en vecka nu. Men mina gjorde också ont i början men gör inte det nu 🙂
  Jag älskar dom och ska besälla fler i olika färger.

  Kramiz Cajsa <33

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *