Vi säger God Morgon nu?

Hejhej! Förlåt för en kass uppdatering.. Men läste 300 sidor i Twilight igår typ. Började på bok nummer 3! Shit.. Den är så sjukt bra och spännande även fast jag redan vet vad som händer. Somnade runt 9e i morse och vaknade 5 :O ? Min dygnsrytm är väldigt olika ibland vaknar jag 6, och ibland kl 19.00 .. Haha men det måste väl vara okej.

Har iallfall vart hemma hos lilla Annie. Hämtade lite kläder och så. Ska träffa den sötnosen imorgon också. Thihi =)

Picture0993

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *