Vi säger God Morgon nu?

Hejhej! Förlåt för en kass uppdatering.. Men läste 300 sidor i Twilight igår typ. Började på bok nummer 3! Shit.. Den är så sjukt bra och spännande även fast jag redan vet vad som händer. Somnade runt 9e i morse och vaknade 5 :O ? Min dygnsrytm är väldigt olika ibland vaknar jag 6, och ibland kl 19.00 .. Haha men det måste väl vara okej.

Har iallfall vart hemma hos lilla Annie. Hämtade lite kläder och så. Ska träffa den sötnosen imorgon också. Thihi =)

Picture0993

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *