Happy bitch!

Folk börjar förknippa mig med Blondinbella, som typ öööhh… Booring? Nej tack, för den delen, visst Blondinbella är söt och jättetrevlig, men jag är bara 16 och kanske typ 13 i huvudet om inte yngre (om ni får säga ert…). Har bara blivit lugn dom senaste två veckorna. Jag är som två olika människor på vintern och på sommaren, tyvärr.

Vet inte riktigt varför jag är så tråkig på vintern. Tror att det fryser ner mina roliga hjärnceller eller något. Tycker inte om när det är kallat.. Man kan inte ha klackskor på sig =(

snyggast.se 022Haha titta fjortisarna :O i somras haha..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *