Bullshit…!

Antagligen så är det fejkat eller någon som är expert på hackeri? För att mitt lösenord till min mejl har fyra olika ord med stora och små bokstäver samt siffror och flera olika symboler som t.ex. ”%&. Så att det går inte att knäcka.

Men jag tror att hon fejkat det bara för att hon inte har något att skriva om? Falsksanning har lixom blivit lite för.. B ? Förut så skrev dom äkta skvaller medans dom nu så lägger dom typ ut en bild och skriver ”omg titta Paows löshår”.. Öh skvaller? Inte dirr. Haha. – den bästa skvallerbloggen nu är hotgossips.blogg.se

fail

Haha så skulle jag aldrig i hela mitt liv formulera mig ? Fejk, fejk och fejk igen, lilla Emelie som inte har någonting att blogga om?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *