Bom bom paow!

God morgon!

Faaan att jag vaknade typ nyss, hur lyckas man försova sig till sin ögonfransförlängnins-tid ? Jag som har en plåtning idag, då skulle det behövas. Det som ser så fult ut när dom börjat bli ”glesa” ååh -.- Och Dess får jag inte heller tag på. Hon och Jotte har säkert haft sex hela natten för två dagar utan sex så får hon abstines typ?

Aja nu ska jag börja klä på mig sen så bär det iväg till plåtningen. I tumba!! ;O

sleepy_23077173

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Ellinor Bjurström - En hörna är klar Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *