Fan!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Varit i stan med Johnny och Ola. Haft trevligt och ätit på Tacobar. Träffat mamma och köpt en tröja, men min kamera har trasig j*vla ”&((&)€//%)%)#)#/%%/”. Fattar inte hur jag lyckas, j*vla pisskvalitet. Jag är ensam hemma inatt. Trååååk!

Vad kan man göra? 4 kameror på två månader och man kan ju inte blogga med dåliga cambilder i varje inlägg. *Suck*

Bild 458
Snackar med min favvo stalker och visar upp min middag som jag lagade. Gott – not!

PrivatVPN är till för dig som vill vara anonym på nätet. Bli premium-kund idag!

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Sandra Lindahl - Min 25-års fest!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *