Skriver av mig lite :)

Jag mår varken dåligt psyiskt eller fysiskt, men jag undrar varför det finns så elaka människor???

Dom tre senaste dagarna så har jag fått väldigt många kränkande och nedlåtande kommentarer om hur ful äcklig och misslyckad jag är? Varför, frågar jag bara mig själv hela tiden? Mitt självförtroende är det absolut inget fel på, för att jag är faktiskt rätt medveten om att jag ser bra ut.

Jag vet att dom nollarna som sitter och kommenterar på det viset inte har något bättre för sig. När jag var liten så blev jag mobbad i skolan. Titta bara vilken vändning det har fått, helt plötsligt så har jag mer framgång och mer hopp än vad dom någonsin kommer att ha. Jag får kommentarer, dom människorna skriver till mig på Facebook, sms:ar och ja, berömmer mig alltid varje gång vi träffas om hur framgånsrik jag har blivit.

Jag kanske är misslyckad för att jag inte har någon gymnasieutbildning, men jag tycker inte att sånt är speciellt viktigt faktiskt (och nej jag uppmuntrar inte folk till att inte gå i skolan), jag kan multiplikationstabellen, jag vet det mesta man behöver veta om religon och jag kan i stort sett flytande engelska och jag vet rätt mycket om geografi. Jag känner själv att jag inte behöver veta mer än så. Det är fine for me.

Jag är uppvuxen under bra omständigheter och min pappa äger ett visst antal mataffärer så jag skulle nog inte gå jobblös i framtiden eftersom jag kan det ”han gör” eller vad man säger. I Sverige kan man ju plugga tills man är 50 år så jag har inte speciellt bråttom. Om jag vill bli frisör så går jag en separat kurs, om jag vill bli kock så går jag en kockutbildning. Jag lägger undan ca 2-3 000 varje månad och tjänar en del pengar som jag bara leker runt med, och min pappa har säkert en halv miljon i fonder till mig som släpps lösa när jag blir 18.

Bara för att jag inte vet just nu vad jag vill göra just nu så betyder det inte att jag är misslyckad! Jag vet en till sak, att bloggen kommer att hjälpa mig en del på traven i framtiden. Om jag söker till Paradise Hotel när jag är 18 så kommer jag in (OBS! Det var bara ett exempel!). Det är inte svårare än så. Men det är inte så jag tänker göra, utan jag vet, jag är 16 år, jag får vara vilsen och inte veta vart jag ska. Jag är inte 18 och arbetslös – det kunde varit värre. Jag vet att jag kommer att bli något, det har jag alltid vetat, men jag vet inte vad. Så punkt slut. God natt

Skicka mig (eller någon annan, fy dig) en present med Sendly.se!

(Visited 23 times, 1 visits today)

183 Comments

 1. ditt fan ;) januari 18, 2010 at 9:15 e m

  håller med paow ! , fan va jag älskardig haha. ! 🙂

  Reply
 2. Linda januari 18, 2010 at 9:16 e m

  j*vligt bra skrivet måste jag säga =) !
  Jag är 18 år och arbetslös, har ingen utbildning heller för den delen haha.
  Men man kan ändå bli något för det, det är ju som du säger.
  Man har hela livet på sig för sånt 🙂

  Reply
 3. Gabriella januari 18, 2010 at 9:17 e m

  Jag tycker inte att du ska lyssna på vad folk säger, dem som kommenterar att du är ful osv är bara avundsjuka på att dom inte har en stor blogg och inte är lika snygga som dig. Dessutom är man inte misslyckad bara för att man inte har en gymnasieutbildning, man är mer misslyckad om man ska sitta på nätet och kommentera att någon annan person är ful. Fuck them! =)

  Hoppas du får en trevlig kväll!

  Reply
 4. kakjaka januari 18, 2010 at 9:17 e m

  hahaha asså du är så BÄST!!!!!!!

  Reply
 5. David januari 18, 2010 at 9:18 e m

  Så klokt skrivet Paulina. Du står verkligen med båda fötterna på jorden.
  Keep on doing that sweetie!

  Godnatt-Kram!

  Reply
 6. dani januari 18, 2010 at 9:19 e m

  grymt bra skrivet! ta inte åt dig av vad dom mobbade personerna skriver.. lixom vem fan är dom till dig? you go paow! <3

  Reply
 7. Gustav januari 18, 2010 at 9:20 e m

  Bra inlägg, fast du borde lättat upp det emd lite bilder – kanske serier?

  Reply
 8. Anonym januari 18, 2010 at 9:21 e m

  VA? godnatt? Du skulle ju avsluta bamse-tävlingen! eller har du glömt det?!?! :O

  Reply
 9. emelie januari 18, 2010 at 9:21 e m

  Du har så himla rätt!
  Vad fan har de för liv som sitter o skriver taskiga kommentarer? Om dom nu tycker du är så misslyckad varför ens gå in här?
  Aja, du är bäst!

  Reply
 10. Louise :) januari 18, 2010 at 9:21 e m

  Du har verkligen båda fötterna på jorden, paow! 🙂 keep it up, kram

  Reply
 11. M januari 18, 2010 at 9:24 e m

  men alla är retards, förstår inte hur du orkar bry dig om alla
  nollor ! även fast du kan va lite mja oseriös med ditt liv så tycker jag iaf du är bättre än dom andra fjortisbloggarna, stå på dig 😉

  mergimebytyqi.webblogg.se

  Reply
 12. Camilla (milliz) januari 18, 2010 at 9:24 e m

  det är du verkligen inte du är dig själv och har en as grym stil!<3

  Reply
 13. Mirja januari 18, 2010 at 9:25 e m

  lyssna inte på dom som säger elaka saker!
  det är sådant som förstör söta personer som du!

  Reply
 14. Abby januari 18, 2010 at 9:25 e m

  Grejen är den att det inte r pengarna som styr arbetet i framtiden. Visst kanske du vill arbeta för din far men vill du bli något mer, läkare, jurist eller annat MÅSTE man ha gymnasieutbildning.
  Visst kan du lugga upp det senare men det komemr synnas och mnga kommer välja bort dig samt pga denna blogg.
  Tråkigt men sant Paulina, din framtid ser inte ljus ut

  Reply
 15. Linda januari 18, 2010 at 9:25 e m

  Så jäkla stark du är tjejen! I mean it !!

  Reply
 16. camilla januari 18, 2010 at 9:26 e m

  jag tycker inte att du ska ta åt dig, jag tycker att du är en jätte söt tjej. och ja man har så mkt tid i sitt liv så man behöver inte plugga ihjäl sig när man är ung , de finns mkt tid för de när man är vuxen! jag är 21 år och jag gillar din blogg! du skriver bra och verkar vara en super söt och härlig tjej. fortsätt med de! kram på dig

  Reply
 17. Matilda januari 18, 2010 at 9:26 e m

  Det är så kul att läsa när du är såhär ärlig, det blir så mycket mer intressant då. jag tror absolut du kommer lyckas utan gymnasiet! Visst det kan bli svårare men vadfan, hur många har inte lyckats innan dig liksom?! 🙂

  Reply
 18. sophia januari 18, 2010 at 9:26 e m

  F*n vad bra skrivet asså, håller med fullt ut 😀
  Jag kan faktiskt inte tänka mig att du var mobbad när du var yngre, de lär ju bara varit avundsjuka , men jag tycker du är sjukt vacker och skrivet as bra 😀

  Reply
 19. Juliette Holmqvist januari 18, 2010 at 9:27 e m

  Åh jag bara fullkomligt älskar dig. Känner PRECIS som dig! Du måste vara den enda storbloggare med vett i huvudet. Låt ingen trampa på dig. De som gör det är bara avundsjuka. Det kallas för svensk hedlig avundsjuka och det är inget att ta åt sig. Fan vad du är bra! Gooo Paow!

  http://www.metrobloggen.se/julietteholmqvist

  Reply
 20. ampa januari 18, 2010 at 9:28 e m

  kära nån. har ingen förklarat detta för dej? utan gymnasiebetyg – inge kockkurs, frisörutbildning osv. ska jag ta det igen för säkerhets skull? har du inga betyg så kommer du inte längre fram på vägen än vad du gör idag. jag är världsbäst på matte , men inte får jag jobb som mattelärare för det. GET IT? men gymnasiet kan du ju hoppa på igen. lycka till!

  Reply
 21. moi januari 18, 2010 at 9:28 e m

  Skitbra skrivet:) Du är inte dum du inte!

  Reply
 22. Fanny januari 18, 2010 at 9:29 e m

  Du är fan bäst Paow 🙂 Du är SMART & BLOND 😀 Du är min förebild !<3

  Reply
 23. :) januari 18, 2010 at 9:30 e m

  bra sakt paulina ! Du är en fin människa & ingen är perfekt .
  Du verkar ha så många tankar på allt bra tankar
  gemfört med dom andra bloggarna .
  Puss på att du är en så ortoligt fin människa
  som oftast vill alla väll ;*

  Reply
 24. kent januari 18, 2010 at 9:31 e m

  HAHAHAHA JÄVLA SOPA:D du suger! lägg ner din blogg billiga jävel

  Reply
 25. Hellouvicky januari 18, 2010 at 9:32 e m

  asså paow, folk är bara avundsjuka på dig 🙂 så ta inte åt dig alls.

  Reply
 26. Linnea januari 18, 2010 at 9:33 e m

  hahaha asså man kan inte låta bli att älska dig!

  Reply
 27. anna januari 18, 2010 at 9:33 e m

  Men lilla gumman. Okej såhär är det, asså du öppnar dig sjukt mycke på bloggen, visar vart du är sårbar osv. Klart folk hackar där du är känslig. Du la ut inlägg om att du mådde dåligt för du kände dig ful. Av alla människor på internet så är nog 60% bara rent hat mot bloggare, på communitys osv. Men sen äre bara att ta kritiken att va bloggare är nog hårt, och stå upp. För det är verkligen inget fel på ditt utseénde, du verkar som en skön tjej men du tar allt för kritiskt och sånt gillar folk. Du är den bästa av de 3 blonda bloggerskorna och många fler, så don’t give up girl 🙂

  Reply
 28. Stephanie januari 18, 2010 at 9:34 e m

  Bra skrivet! Fattar själv inte varför folk ska ha så mycket fördommar. Och så mycket elaka saker att skriva till någon bakom datorn med anonyma namn? Eh alla dem som säger elaka saker är bara rädda. Dem står inte ens för deras åsikter..! Om jag tycker något så står jag alltid för det. Och om dem ska sitta och klaga kan dem lika gärna göra det på sig själva ingen är perfekt. Och man ska inte sitta bakom en data och döma någon heller.

  Keep it up Paow! 🙂

  Reply
 29. emmakarlsson januari 18, 2010 at 9:38 e m

  Såna som kränker en och ger dumma kommentarer, såna kan bara slänga sig i väggen. Du är så fin paow, älskar din blogg värkligen!

  Reply
 30. B januari 18, 2010 at 9:38 e m

  Kanske du skulle ha en svenska utbildning i alla fall. Jag menar, inlägg där du skriver att du klarar dig själv med din engelska och geografi, men har du aldrig tänkt på att du kanske borde utveckla det svenska språket? Du är ju bloggare, right, du bör då lära dig hur man stavar! När du står på egna fötter senare i framtiden och inte lever på pappas mataffärer, ja då kanske du ångrar att du aldrig gick gymnasiet som alla andra gjort. Ditt liv, ditt val. Jag ger bara ett råd! lycka till paow! <3

  Reply
 31. Anonym januari 18, 2010 at 9:39 e m

  lilla vän.. strunta i alla avundsjuka apoor !!! ja hoppade själv av gymnasiet,startade ett företag för snart 7 år sen ! och har klarat mig mycket så jävla mycke bättre än de andra som gick i min klass & har bevisat 1000 ggr om att utbildning är inte allt.. utan de är jävlar anamma & viljan som tar en dit man vill !!! aoow fortsatt på ditt sätt Paow & låt ingen sätta sig på dig !! /Maow

  Reply
 32. elinn januari 18, 2010 at 9:39 e m

  Ingen mår dåligt pga av sig själv. det finns alltid en orsak till det.
  det är något som man på egenhand måste försöka att kämpa genom. du är inte misslyckad, ingen är det.
  hoppas att det blir bättre 🙂

  Reply
 33. Maow januari 18, 2010 at 9:39 e m

  lilla vän.. strunta i alla avundsjuka apoor !!! ja hoppade själv av gymnasiet,startade ett företag för snart 7 år sen ! och har klarat mig mycket så jävla mycke bättre än de andra som gick i min klass & har bevisat 1000 ggr om att utbildning är inte allt.. utan de är jävlar anamma & viljan som tar en dit man vill !!! aoow fortsatt på ditt sätt Paow & låt ingen sätta sig på dig !! /Maow

  Reply
 34. josefine januari 18, 2010 at 9:40 e m

  de som kommenterar har väl inget bättre att göra?
  du ska inte ta åt dig vilket jag inte tror att du gör heller. Men det är sjukt patetiskt av de som kommenterar och håller på. Du är en sjukt fin människa. Du är ju mer framgångsrik än de andra, liksom hur kända bloggare är de jämnfört med dig? Hur fina är dom jämnfört med dig? Alltså de är nollor om man jämnför med dig!

  Reply
 35. Jessie januari 18, 2010 at 9:40 e m

  Håller ABSOLUT med dig! 🙂 Du är vacker och inteligent på ditt eget sätt, jag fattar inte vad alla klagar på om !!!! Alla vill kanske inte sitta bakom skolbänken.. jag förstår dig 100 prosent!

  Reply
 36. louice januari 18, 2010 at 9:43 e m

  dem som kränker dig är ju fan dumma i huvudet?
  du verkar va en snäll person med bra personlighet,
  så vad fan klagar dom för ? 😮
  och ful är du knappast du är ju skitsöt!
  du ska veta att du kanske är hatad av många
  men älskad av ännu fler!

  Reply
 37. Mariah januari 18, 2010 at 9:43 e m

  Jag har läst din blogg en hel del, och jag tycker verkligen att du är en stark människa som ha klarat av mycket i livet, det kommer såklart gå bra för dig i framtiden också 🙂

  Reply
 38. Elin♥ januari 18, 2010 at 9:43 e m

  brukar läsa din blogg när jag nt mår bra och annars oxå då 😉
  men du får en att börja gilla sig själv, du leker inte som andra du är bara så J*vla normal och det är så himla bra (y) du är en förebild men kanske inte för skolan 😉 kmr läsa din blogg i evigheter xd

  Reply
 39. Sarah januari 18, 2010 at 9:43 e m

  Även om man är vacker och ser ut som en modell kan man fortfarande ha dåligt självförtroende. Självförtroende handlar ju mycket om självrespekt och hur man mår inombords. Strunta i vad dom tycker eller skriver till dig. Kämpa på tjejen 🙂

  Reply
 40. Mikaela :)) januari 18, 2010 at 9:44 e m

  du har ett naturligt vackert utseende,
  sen hardu en skön attityd, din blogg är den enda som inte gör mig förbannad .
  (som dessies & kissies – deras bloggar handlar liksom om samma sak) .. du verkar ha mycket innanför pannbenet, & de kommer du långt med =)

  så varför ta åt dig av att en bunt bitches försöker trycka ner dig när dom igentligen vill sitta i just din sits, att va känd igenom bloggen osv!

  du har mycket att ge ..

  tro de eller ej .. men jag tog dig för att va som ”alla andra” bajs bloggare .. men efter att ha läst din blogg så har jag defenitivt ändrat åsikt. du är sjukt go på ngt sätt … rolig humor, bra kritik & framför allt, du vågar ge & ta mer än andra!

  KEEP UP THE GOOD STUFF!

  Reply
 41. evelina! januari 18, 2010 at 9:44 e m

  så jävla starkt av dig att skriva så!
  du är grym paow.<3

  Reply
 42. Lina januari 18, 2010 at 9:44 e m

  Du är skit fin tycker jag!! gillar din blogg, keep it up ;DD
  Jag tror att de flesta som skriver sånt bara e avudnsjuka för att du e så fin..
  kramiiz ^.^

  Reply
 43. juhlia januari 18, 2010 at 9:45 e m

  grymt bra skrivit. lyssna inte på dom som kommenterar elaka grejer.
  folk kanske ser dig som fjortis men ja menar alla har väl haft en fjortisperiod.
  jag tycker INTE du är fjortis. du har grymt skön stil och fortsätt så. du är bäst.
  pöss pårä

  Reply
 44. Pierre januari 18, 2010 at 9:45 e m

  Jag tycker att det är förjäkligt att du m.fl. drabbas av så mycket hat och skit hela tiden. Ok, ni är inte alltid några änglar själva, men det rättfärdigar inte att andra beter sig som skit. Jag har tidigare skrivit en del om det, klicka in på kategorin bloggvärlden om du är intresserad.

  Reply