Skriver av mig lite :)

Jag mår varken dåligt psyiskt eller fysiskt, men jag undrar varför det finns så elaka människor???

Dom tre senaste dagarna så har jag fått väldigt många kränkande och nedlåtande kommentarer om hur ful äcklig och misslyckad jag är? Varför, frågar jag bara mig själv hela tiden? Mitt självförtroende är det absolut inget fel på, för att jag är faktiskt rätt medveten om att jag ser bra ut.

Jag vet att dom nollarna som sitter och kommenterar på det viset inte har något bättre för sig. När jag var liten så blev jag mobbad i skolan. Titta bara vilken vändning det har fått, helt plötsligt så har jag mer framgång och mer hopp än vad dom någonsin kommer att ha. Jag får kommentarer, dom människorna skriver till mig på Facebook, sms:ar och ja, berömmer mig alltid varje gång vi träffas om hur framgånsrik jag har blivit.

Jag kanske är misslyckad för att jag inte har någon gymnasieutbildning, men jag tycker inte att sånt är speciellt viktigt faktiskt (och nej jag uppmuntrar inte folk till att inte gå i skolan), jag kan multiplikationstabellen, jag vet det mesta man behöver veta om religon och jag kan i stort sett flytande engelska och jag vet rätt mycket om geografi. Jag känner själv att jag inte behöver veta mer än så. Det är fine for me.

Jag är uppvuxen under bra omständigheter och min pappa äger ett visst antal mataffärer så jag skulle nog inte gå jobblös i framtiden eftersom jag kan det ”han gör” eller vad man säger. I Sverige kan man ju plugga tills man är 50 år så jag har inte speciellt bråttom. Om jag vill bli frisör så går jag en separat kurs, om jag vill bli kock så går jag en kockutbildning. Jag lägger undan ca 2-3 000 varje månad och tjänar en del pengar som jag bara leker runt med, och min pappa har säkert en halv miljon i fonder till mig som släpps lösa när jag blir 18.

Bara för att jag inte vet just nu vad jag vill göra just nu så betyder det inte att jag är misslyckad! Jag vet en till sak, att bloggen kommer att hjälpa mig en del på traven i framtiden. Om jag söker till Paradise Hotel när jag är 18 så kommer jag in (OBS! Det var bara ett exempel!). Det är inte svårare än så. Men det är inte så jag tänker göra, utan jag vet, jag är 16 år, jag får vara vilsen och inte veta vart jag ska. Jag är inte 18 och arbetslös – det kunde varit värre. Jag vet att jag kommer att bli något, det har jag alltid vetat, men jag vet inte vad. Så punkt slut. God natt

Skicka mig (eller någon annan, fy dig) en present med Sendly.se!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (183)
 • ditt fan ;)

  håller med paow ! , fan va jag älskardig haha. ! 🙂

 • Linda

  j*vligt bra skrivet måste jag säga =) !
  Jag är 18 år och arbetslös, har ingen utbildning heller för den delen haha.
  Men man kan ändå bli något för det, det är ju som du säger.
  Man har hela livet på sig för sånt 🙂

 • Gabriella

  Jag tycker inte att du ska lyssna på vad folk säger, dem som kommenterar att du är ful osv är bara avundsjuka på att dom inte har en stor blogg och inte är lika snygga som dig. Dessutom är man inte misslyckad bara för att man inte har en gymnasieutbildning, man är mer misslyckad om man ska sitta på nätet och kommentera att någon annan person är ful. Fuck them! =)

  Hoppas du får en trevlig kväll!

 • kakjaka

  hahaha asså du är så BÄST!!!!!!!

 • Marissa

  http://truthtobetold.blogg.se – den bästa bloggen om SEX. Här finns Allt inom snusk!

 • David

  Så klokt skrivet Paulina. Du står verkligen med båda fötterna på jorden.
  Keep on doing that sweetie!

  Godnatt-Kram!

 • dani

  grymt bra skrivet! ta inte åt dig av vad dom mobbade personerna skriver.. lixom vem fan är dom till dig? you go paow! <3

 • Gustav

  Bra inlägg, fast du borde lättat upp det emd lite bilder – kanske serier?

 • Anonym

  VA? godnatt? Du skulle ju avsluta bamse-tävlingen! eller har du glömt det?!?! :O

 • emelie

  Du har så himla rätt!
  Vad fan har de för liv som sitter o skriver taskiga kommentarer? Om dom nu tycker du är så misslyckad varför ens gå in här?
  Aja, du är bäst!

 • Louise :)

  Du har verkligen båda fötterna på jorden, paow! 🙂 keep it up, kram

 • Abby

  JAG TJÄNAR PENGAR PÅ MINA MAIL!
  http://mailpengar.se/?r={3CDB4F17-EE7D-4CE5-B664-3E1F1A4ED1CB}

 • M

  men alla är retards, förstår inte hur du orkar bry dig om alla
  nollor ! även fast du kan va lite mja oseriös med ditt liv så tycker jag iaf du är bättre än dom andra fjortisbloggarna, stå på dig 😉

  mergimebytyqi.webblogg.se

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Du är jättefin.

  Tro ingenting annat. Kom ihåg det.

  Alla är värdefulla!

 • Camilla (milliz)

  det är du verkligen inte du är dig själv och har en as grym stil!<3

 • Mirja

  lyssna inte på dom som säger elaka saker!
  det är sådant som förstör söta personer som du!

 • Abby

  Grejen är den att det inte r pengarna som styr arbetet i framtiden. Visst kanske du vill arbeta för din far men vill du bli något mer, läkare, jurist eller annat MÅSTE man ha gymnasieutbildning.
  Visst kan du lugga upp det senare men det komemr synnas och mnga kommer välja bort dig samt pga denna blogg.
  Tråkigt men sant Paulina, din framtid ser inte ljus ut

 • Linda

  Så jäkla stark du är tjejen! I mean it !!

 • camilla

  jag tycker inte att du ska ta åt dig, jag tycker att du är en jätte söt tjej. och ja man har så mkt tid i sitt liv så man behöver inte plugga ihjäl sig när man är ung , de finns mkt tid för de när man är vuxen! jag är 21 år och jag gillar din blogg! du skriver bra och verkar vara en super söt och härlig tjej. fortsätt med de! kram på dig

 • Matilda

  Det är så kul att läsa när du är såhär ärlig, det blir så mycket mer intressant då. jag tror absolut du kommer lyckas utan gymnasiet! Visst det kan bli svårare men vadfan, hur många har inte lyckats innan dig liksom?! 🙂

 • sophia

  F*n vad bra skrivet asså, håller med fullt ut 😀
  Jag kan faktiskt inte tänka mig att du var mobbad när du var yngre, de lär ju bara varit avundsjuka , men jag tycker du är sjukt vacker och skrivet as bra 😀

 • Juliette Holmqvist

  Åh jag bara fullkomligt älskar dig. Känner PRECIS som dig! Du måste vara den enda storbloggare med vett i huvudet. Låt ingen trampa på dig. De som gör det är bara avundsjuka. Det kallas för svensk hedlig avundsjuka och det är inget att ta åt sig. Fan vad du är bra! Gooo Paow!

  http://www.metrobloggen.se/julietteholmqvist

 • ampa

  kära nån. har ingen förklarat detta för dej? utan gymnasiebetyg – inge kockkurs, frisörutbildning osv. ska jag ta det igen för säkerhets skull? har du inga betyg så kommer du inte längre fram på vägen än vad du gör idag. jag är världsbäst på matte , men inte får jag jobb som mattelärare för det. GET IT? men gymnasiet kan du ju hoppa på igen. lycka till!

 • moi

  Skitbra skrivet:) Du är inte dum du inte!

 • Fanny

  Du är fan bäst Paow 🙂 Du är SMART & BLOND 😀 Du är min förebild !<3

 • :)

  bra sakt paulina ! Du är en fin människa & ingen är perfekt .
  Du verkar ha så många tankar på allt bra tankar
  gemfört med dom andra bloggarna .
  Puss på att du är en så ortoligt fin människa
  som oftast vill alla väll ;*

 • kent

  HAHAHAHA JÄVLA SOPA:D du suger! lägg ner din blogg billiga jävel

 • Hellouvicky

  asså paow, folk är bara avundsjuka på dig 🙂 så ta inte åt dig alls.

 • Linnea

  hahaha asså man kan inte låta bli att älska dig!

 • anna

  Men lilla gumman. Okej såhär är det, asså du öppnar dig sjukt mycke på bloggen, visar vart du är sårbar osv. Klart folk hackar där du är känslig. Du la ut inlägg om att du mådde dåligt för du kände dig ful. Av alla människor på internet så är nog 60% bara rent hat mot bloggare, på communitys osv. Men sen äre bara att ta kritiken att va bloggare är nog hårt, och stå upp. För det är verkligen inget fel på ditt utseénde, du verkar som en skön tjej men du tar allt för kritiskt och sånt gillar folk. Du är den bästa av de 3 blonda bloggerskorna och många fler, så don’t give up girl 🙂

 • Stephanie

  Bra skrivet! Fattar själv inte varför folk ska ha så mycket fördommar. Och så mycket elaka saker att skriva till någon bakom datorn med anonyma namn? Eh alla dem som säger elaka saker är bara rädda. Dem står inte ens för deras åsikter..! Om jag tycker något så står jag alltid för det. Och om dem ska sitta och klaga kan dem lika gärna göra det på sig själva ingen är perfekt. Och man ska inte sitta bakom en data och döma någon heller.

  Keep it up Paow! 🙂

 • emmakarlsson

  Såna som kränker en och ger dumma kommentarer, såna kan bara slänga sig i väggen. Du är så fin paow, älskar din blogg värkligen!

 • B

  Kanske du skulle ha en svenska utbildning i alla fall. Jag menar, inlägg där du skriver att du klarar dig själv med din engelska och geografi, men har du aldrig tänkt på att du kanske borde utveckla det svenska språket? Du är ju bloggare, right, du bör då lära dig hur man stavar! När du står på egna fötter senare i framtiden och inte lever på pappas mataffärer, ja då kanske du ångrar att du aldrig gick gymnasiet som alla andra gjort. Ditt liv, ditt val. Jag ger bara ett råd! lycka till paow! <3

 • Anonym

  lilla vän.. strunta i alla avundsjuka apoor !!! ja hoppade själv av gymnasiet,startade ett företag för snart 7 år sen ! och har klarat mig mycket så jävla mycke bättre än de andra som gick i min klass & har bevisat 1000 ggr om att utbildning är inte allt.. utan de är jävlar anamma & viljan som tar en dit man vill !!! aoow fortsatt på ditt sätt Paow & låt ingen sätta sig på dig !! /Maow

 • elinn

  Ingen mår dåligt pga av sig själv. det finns alltid en orsak till det.
  det är något som man på egenhand måste försöka att kämpa genom. du är inte misslyckad, ingen är det.
  hoppas att det blir bättre 🙂

 • Maow

  lilla vän.. strunta i alla avundsjuka apoor !!! ja hoppade själv av gymnasiet,startade ett företag för snart 7 år sen ! och har klarat mig mycket så jävla mycke bättre än de andra som gick i min klass & har bevisat 1000 ggr om att utbildning är inte allt.. utan de är jävlar anamma & viljan som tar en dit man vill !!! aoow fortsatt på ditt sätt Paow & låt ingen sätta sig på dig !! /Maow

 • josefine

  de som kommenterar har väl inget bättre att göra?
  du ska inte ta åt dig vilket jag inte tror att du gör heller. Men det är sjukt patetiskt av de som kommenterar och håller på. Du är en sjukt fin människa. Du är ju mer framgångsrik än de andra, liksom hur kända bloggare är de jämnfört med dig? Hur fina är dom jämnfört med dig? Alltså de är nollor om man jämnför med dig!

 • Jessie

  Håller ABSOLUT med dig! 🙂 Du är vacker och inteligent på ditt eget sätt, jag fattar inte vad alla klagar på om !!!! Alla vill kanske inte sitta bakom skolbänken.. jag förstår dig 100 prosent!

 • louice

  dem som kränker dig är ju fan dumma i huvudet?
  du verkar va en snäll person med bra personlighet,
  så vad fan klagar dom för ? 😮
  och ful är du knappast du är ju skitsöt!
  du ska veta att du kanske är hatad av många
  men älskad av ännu fler!

 • Mariah

  Jag har läst din blogg en hel del, och jag tycker verkligen att du är en stark människa som ha klarat av mycket i livet, det kommer såklart gå bra för dig i framtiden också 🙂

 • Elin♥

  brukar läsa din blogg när jag nt mår bra och annars oxå då 😉
  men du får en att börja gilla sig själv, du leker inte som andra du är bara så J*vla normal och det är så himla bra (y) du är en förebild men kanske inte för skolan 😉 kmr läsa din blogg i evigheter xd

 • Sarah

  Även om man är vacker och ser ut som en modell kan man fortfarande ha dåligt självförtroende. Självförtroende handlar ju mycket om självrespekt och hur man mår inombords. Strunta i vad dom tycker eller skriver till dig. Kämpa på tjejen 🙂

 • Mikaela :))

  du har ett naturligt vackert utseende,
  sen hardu en skön attityd, din blogg är den enda som inte gör mig förbannad .
  (som dessies & kissies – deras bloggar handlar liksom om samma sak) .. du verkar ha mycket innanför pannbenet, & de kommer du långt med =)

  så varför ta åt dig av att en bunt bitches försöker trycka ner dig när dom igentligen vill sitta i just din sits, att va känd igenom bloggen osv!

  du har mycket att ge ..

  tro de eller ej .. men jag tog dig för att va som ”alla andra” bajs bloggare .. men efter att ha läst din blogg så har jag defenitivt ändrat åsikt. du är sjukt go på ngt sätt … rolig humor, bra kritik & framför allt, du vågar ge & ta mer än andra!

  KEEP UP THE GOOD STUFF!

 • evelina!

  så jävla starkt av dig att skriva så!
  du är grym paow.<3

 • Lina

  Du är skit fin tycker jag!! gillar din blogg, keep it up ;DD
  Jag tror att de flesta som skriver sånt bara e avudnsjuka för att du e så fin..
  kramiiz ^.^

 • juhlia

  grymt bra skrivit. lyssna inte på dom som kommenterar elaka grejer.
  folk kanske ser dig som fjortis men ja menar alla har väl haft en fjortisperiod.
  jag tycker INTE du är fjortis. du har grymt skön stil och fortsätt så. du är bäst.
  pöss pårä

 • Pierre

  Jag tycker att det är förjäkligt att du m.fl. drabbas av så mycket hat och skit hela tiden. Ok, ni är inte alltid några änglar själva, men det rättfärdigar inte att andra beter sig som skit. Jag har tidigare skrivit en del om det, klicka in på kategorin bloggvärlden om du är intresserad.

 • malin

  keep up the good work.

 • Nathalie

  Fortsätt med det du gör. Du är grym! Kul att man kan se upp till någon som är 16, när man själv är 18 år 🙂 Din glädje & starkhet smittar verkligen av sig. Ta hand om dig

 • modeblogg

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ”Om jag söker till paradise Hotel när jag är 18 så kommer jag in( det var bara ett exempel)”

 • Sarah

  ta inte åt dig Paow.
  ärligt.du e sööt! och ärligt så har du den perfekta kroppen som många tjejer strävar efter att få.

 • julia

  Man ska inte lyssna på avundsjuka idioter, tycker du verkar vara en grymt smart tjej till skillnad från andra tjejer.

 • cissi

  Hej Paow!
  Jag är 27 år och jag pluggade sönder mig från det att jag var 16 tills jag var 23 – utan att ha en aning om vad jag ville med livet. Visserligen tog jag kortare pauser för att resa mm. men den pressen jag fick från omgivning och lade på mig själv under den tiden gjorde ändock att jag blev sjuk av stress. Det var först sedan jag tog en lång jävla paus som jag kom underfund med vad jag ville göra. Så – bla bla bla – tycker du gör helt rätt i att ta en paus. Som du verkat fatta kan det vara det klokaste du någonsin gjort.

  Dock vill jag som en klok gammal feminist och som konsult inom pr-branschen ge dig det goda rådet att ändå så småningom skaffa dig en utbildning. Din blogg-karriär kan vara över innan du vet ordet av och din pappas pengar likaså (se till att aldrig vara ekonomiskt oberoende av en annan person) . Din kunskap och kompetens är det enda som säkert överlever en finanskris. Tro mig!

  Keep up the good blog / Cissi – the fan

 • sofia

  kan du inte lägga upp en tävling snart ? ^^<3
  btw din blogg äger 🙂

 • josefine

  hm, nu kommer jag låta som alla de du just beskrev, men det är inte så jag menar.. är bara nyfiken, ska du inte gå gymnasium? 🙂 jag menar, har du inga planer alls på det?

 • Anonym

  Tycker inte du ska bry dig om sånt, du kommer alltid ha folk som är elaka och hatar no matter what, men de känner inte ens dig det minsta för att ha fördomar om dig. Tror de har fått fel bild utav dig, men även om de har fått det,tycker jag inte att de har någon rätt alls att vara elaka, för jag slår vad om att du världens finaste och godaste människa, men det är inte direkt som att man kan visa exakt vem man är i en blogg, du har INGENTING att bevisa för NÅGON, du vet vem du är.
  Och faktiskt, så försök se det positivt, och då menar jag inte att de är avundsjuka eller något, för de känner ju inte dig egentligen som sagt. MEN vet du huuur mycket starkare det här kommer göra dig!:) Tro mig, det är svårt, men du kommer verkligen bli starkare, sen när du tittar tillbaks en dag tänker du shit vad mycket jag har gått igenom och ändå är jag här idag och mår bra, vet att det inte är värsta grejen, men tycker ändå att det är så lågt att sitta och kommentera att någon är ful eller misslyckad.
  Vem är de, då menar jag inte just de utan mer allmänt, vem är vi,jag,du, alla som ska döma vem som är fin och inte ? Vem som är misslyckad och lyckad? Jag tror att den enda som kan avgöra det därom dig själv är du. Och så länge du vet om det så behöver du inte oroa dig.
  För du vet att du inte är misslyckad, du vet att du är vacker. Och då menar jag inte när du har fullt med smink och så, Nej , DU är vacker. Alla har sina utseenden, fattar inte varför alla måste försöka trycka ner andra så mycket. Hoppas verkligen inte att du tar åt dig för jag kan förstå att man självklart blir ledsen utav sånt, men du vet att du ÄR bättre än vad du framstår i deras ögon, och om de inte kan se det, så har de inte sett DIG. De har bara skapat en bild av vem du är…Egentligen är det bara du som känner dig själv tillräckligt mycket för att döma dig själv, och bara du.
  Hoppas bara du själv inte är som många andra som kommenterar andras utseenden och så, för du vet ju liksom hur dåligt det känns. Men jag önskar dig all lycka och hoppas du inser hur stark du är som tar dig igenom det här! 🙂

 • Emma

  e verkligen avensjuk på dig Paow!

  SKulle åxå vilja ha pengar som jag kan leka med och slippa tänka att jag inte har några pengar kvar!

  Du har tur! =)D

 • Lisa

  Du ska inte lyssna på någon. Jag är 18 år och har precis börjat 1:an på gymnasiet för andra gången. Skulle egentligen ta studenten i år men var väldigt slapp i skolan och ville inte gå ut trean med två godkänt och resten IG. Visst, det är många som skrattar när jag säger att jag går i ettan men varför ska jag bry mig? Jag har VG-MVG i alla ämnen för jag har lärt mig av mina misstag. Så ta det lugnt så du känner dig redo när det är upp till bevis. 🙂

 • maja

  Tillskillnad från de andra bloggarna har du inte bara yta, utan även ett hjärta. Du ska vara glad att du kommit så långt som du gjort, du behöver inte spela något spel för att lyckas. Du behöver bara vara dig själv.

 • jasmin

  säger bara att du är så jävla grym!

 • Kika in på bloggen :)

  du är grym 🙂 det vad jag om att du är mycket väl medveten om, du verkar vara en av de få bloggerskorna som har någontin innanför pannbenet! jag diggar dig 🙂

 • naasra

  asså för det första så är du jättevacker!
  för det andra så ska du skita fullständigt i livlösa människor som inte har något annat för sig än att hacka på andra folk. Anser du inte att dem vill va dig HAHA. eller aa du förstår dem är väl så passlivlösa att dem ger sig på andra. Plus du är så mycket bättre än kisse pisse eller vad hon heter du förstår saker och ting och härmar inte henne. men men jag läser inte din blogg ofta men den är superbra ska du veta kör ditt eget race och du kommer långt i livet. Låt ingen trampa på dig stå upp för dig själv alltid!:D

 • emma.

  dom som är elaka mår bara dåligt själva och tar ut det på andra. Strunta i dom 🙂

 • maria

  säger precis detsamma, får höra nästan varje dag hur misslyckad jag är för att jag inte går gymnasiet, att man inte kan leva enbart på sitt utsende, att jag har ”lekt” hela livet och blabla. Är bara 16 och har hela livet framför mig. Har också mycket pengar sparade av mina föräldrar, och flera företag i familjen/släkten. Kommer aldrig att vara utan jobb, men man är liksom endå misslyckad? fattar inte hur folk tänker då..
  Är säker på att du också kommer lyckas, och din blogg är den bästa :)!

 • ERIKA

  Det enda som går att göra är att ignorera det. Även om det är svårt! 🙁

 • Anonym

  Pusssssss, du är helt underbar paow!!!!! Fortsätt såhär, du kommer bli stor en dag <3

 • Matilda

  Jag måste bara säga att jag vet hur du känner. Var mobbad från 1:an till 7:an. Och jag har samma problem som dig med gymnasium, fast morsan tvingar mig att hitta en lösning. Jag känner själv att jag inte har en aning om jag vill gå gymnasium, eller vad jag vill gå. Men om jag inte kommer på en lösning så måste jag gå IV. Känner bara att jag redan är allt för skoltrött.

  Keep it up honey, du är värd bättre än idioterna som inte har mycket till liv.

 • marie!

  benjaminssonmarie.blogg.se

 • Emelie

  ska du bli en religiös engelsktalande kartläsare eller nått? du kommer inte långt med multiplikationstabellen gumman..du har lagt ut bilder som kommer göra att inte ens donken vill anställa dig vilket e synd men så är det..man vill inte skämma ut sitt företag med en person som du. stackars din pappa men han bryr sig nog inte.

 • mohahahaha

  söka till paradise hotell! haha det var det roligaste jag harhört! för att komma med där behöver man ju fan bara visa tuttarna offentligt, inte ha ngn ”framgångsrik” blogg. Du är patetisk fula äckliga HOE! gå och DÖ!

 • Kattis

  Jag tycker att du är bäst, och jag ser upp till dig. Den som skriver elaka saker är bara dumma i huvudet och har inga liv. Jag tycker att du ska inte ska lyssna på dem! Din blogg är bäst! Puss puss

 • nikolina

  asso du är sjukt grym & jag tycker verkligen om din blogg och de är de säkert fler som gör så ta inte åt dig av alla skit kommentarer 😉

 • Simon

  Tycker du verkar vara både söt rolig och trevlig 🙂

  Kram från Oslo

 • julia

  Du ska verkligen inte ta åt dig utav dem elaka kommentarerna!
  Kan vara svårt att inte göra det, ibland.
  Men folk är bara avundsjuka, vet du! 🙂

  Du är jättefin, Paow, verkar vara en jättebra tjej, så stå på dig! 🙂

 • johnna

  tycker det var bra skrivet!
  och du är absolut inte ful !!
  jag kanske inte hjälper dig så mycket eftersom jag bara är en av alla andra som kommenterar din underbart fina blogg , MEN jag kan lova att alla som snackar om att du är misslyckad,ful&äcklig vill vara PRECIS som du och går och hänger läpp hela dagarna för att dom inte kan bli som du..
  jag menar hur ska man kunna säga till nån som man inte känner att den är misslyckad? jag fattar iallafall inte..
  och jag vet att det inte bara går att säg ” äsch skit i dom, de är bara avundsjuka idioter” det är viserligen sant men så lätt är det faktiskt inte det har nog alla efarenhet av ..
  jag har också vart med om det jag bor i en stad med inte mer än 10 000 människor här och rätt mycket ungdomar , var med om att alla snacka skit om mig och sa att jag var hur ful som helst och att jag var äcklig, jag mådde piss och kan förstå lite hur du känner men ändå inte , men jag har blivit en starkare person nu men det tar sin tid och att inte människor som inte känner än har bättre för sig än att skriva kränkande kommentarer visar ju bara vilket värdelöst liv man har , seriöst?
  hoppas du mår bra och att det inte drar ner på ditt självförtroende för du är inte ful!
  kramar //johannawagnsson

 • Amanda

  så jävla bra skrivet paulina 🙂

 • josefine

  lyssna inte på dom. är man avundsjuk så är man . ja tycker du är jätte fin och allt:)

 • FREJA :)

  Riktigt bra skrivet Paulina! rakt i nyllet på dom:D!
  diggar din inställning och ditt självförtroende:)
  ta hand om dig, ps. din blogg är den enda jag läser;* puss

 • amnda

  fan va du är bra!

 • Caroline

  Bra inlägg 🙂 Varför ska man ta skit från andra när man vet var man har sig själv? 🙂 De som kommenterar bara elaka saker mår själva psykiskt dåligt (däremot att vara uppriktig och alltid säga vad man tycker är en annan sak, att vara konstruktiv).

 • Elina

  så rätt paulina, du är så himla fin också .. i love you rent ut sagt 🙂
  <3

 • Eva

  haha, så jävla bäst skrivet!!
  Du är hur fin som helst ju, det vet du själv!
  Låt inga andra trycka ner dig, du är ju en helt vanlig människa precis som dom!
  Men det dom inte har är självförtroende & en hjärna, något du har!
  fortsätt med bloggen och ryck upp dig, du fixar ju det här??? :D:D <33

 • isabelle

  bra skrivet!
  låt ingen trycka ner dig paow, du är bäst!
  allt handlar om avundsjuka 😉

 • Roggie

  äsch bry dig bara inte !!

 • Tove

  Det ar himla kul att ga i gymnasiet vill jag bara saga. Alla manniskor man far traffa och faktiskt roliga saker man far lara sig. Studenten! Jag tycker det ar synd att du kanske kommer missa allt detta. Hoppas du andrar dig och borjar om med Alma och Ballie nasta host. Tror att bloggen skulle bli roligare ocksa, inte bara shoppa, festa.. Tycker det verkar pa din blogg som om du ar lite understimulerad intellktuellt. Jag tror du skulle ha kul pa gymnasiet. All the best

 • M I N N A

  BRA SKRIVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

 • Nathalie

  Du behöver mer än multiplikationstabellen om du vill ha ett bra jobb. Kan du bara multiplikationstabellen, bra engelska, geografi och INTE kan religion (var inte så länge sedan du skrev ett fullständigt idiotiskt inlägg om islam t.ex) så finns det inte så många yrken du kan få. Förutom att arbeta för din pappa eller för typ… McDonalds?

  Du borde lära dig bättre svenska. Du kan inte slippa undan från det bara för att du har en blogg och inte ”behöver” någon utbildning, det är snarare så att du behöver gedigen kunskap i svenska EFTERSOM du har en blogg.

  Sedan så vet du knappt hur man stavar till religion, att tro att man vet något och att faktiskt kunna något är två olika saker. Sedan så skulle kanske etik och moral vara en bra kurs för dig att läsa…

  Multiplikationstabellen lär man sig i 2:an. Du ligger alltså lite drygt 10 år efter om du inte kan mer än så. Alltså måste du lära dig matte.

  Som en annan skrev så är det inte bra att göra sig beroende av en annan person, i det här fallet din pappa. Vad händer om du arbetar för honom och ni börjar bråka?

  Sedan det här med Paradise Hotel, du skämtar va? Varför skulle det vara bra för din karriär, jag förstår inte? Det förstör väl snarare.

 • ida

  bara så du vet så måste du ha utbildning för att koma in på både frisör skolan och kockutbildningen! 😛 så e de med alla utbildningar, om du inte tror mej kolla upp de själv. Jag går frisör skolan nu på skärholmen! sökte både dit och til 3 andra, de va samma sak där 😀 så du kommer faktiskt inte långt utan utbildning. om tex 2 personer söker samma jobb så anställer man den med utbildning. samma gäller med intagningsplatser på olika utbildningar! så de spelar ingen roll hur mkt pengar du tjänar på din blogg. vill du någon gång ha ett riktigt jobb så har du missat en bra utbildning i gymnasiet..och tyvärr dina bloggpengar kan inte köpa dej den utbildningen!

 • Anki

  Paulina du är 16 år du är inte vuxen tänk inte så mycket lev livet 😀 jag tycker du har lyckats mycket bättre i livet än många äldre än dig har gjort, och du är inte ful du är jätte söt! Va inte orolig jag vet att de kommer gå bra för dig ! kramar

 • Johanna

  Jag tycker allafall att du är grym!
  Och du äger kissie och dessie HÅRT!

 • Maria

  skit i idioterna bara, ja önskar att jag tog ett lugnt år innan jag började gymnasiet, i tvåan va jag så slutkörd att jag gick in i väggen blev deprimerad och hamna på BUP i en månad. Nu mår jag dock bra igen, men man ska göra det man känner att man vill och orkar. Varför klagar ens folk? Du är 16 år och tjänar redan massa pengar, du verkar smart, lär inte bli några problem alls i framtiden för dig.

 • amanda

  hej paow!

  du har jätte många kommentarer om att du inte borde lyssna på dom som skriver sånt sär bullshit!
  och jag säger det samma, skit i dom. var dig själv och skit i alla falska äckliga människor! jag blir så irriterad över sånna människor! dom har inget liv och derför fuckar dom andras. jag har nyligen varit med om sånt och man blir fett deppi, jag har precis kollat i ett test och jag har typ alla symptomer på depression. det är hemskt och tänk hela tiden positivt om dig själv och ge dig kommentarer för du vill inte komma till den nivån. du är underbar, du har många fans, du är jätte söt,du har en jätte bra blogg och håll dig till dom som bryr sig om dig och sen skiter du i dom andra. jag vet att det inte är lätt, som många fler så har jag gått igenom precis samma sak och nu depp grejen. men det spelar ingen roll hur du ser ut någon kommer alltid kommentera, du är fjortis ,du är för smal bla bla bla! det finns inte så mycket att göra en att bara gå runt med ett leende och fortsätta skriva som du gör!

  glöm aldrig! du är bäst paow

 • Anonym

  du är vacker , kom alltid ihåg hur bra du är <3

 • erika

  Du är inte ful någonstans 🙂 Det ska du ha klart för dig! Du är jätte fin som du är! (‘: Och jag hoppas att detta inlägg öppnar upp ögonen för en del personer.

 • sebastian

  alla behöver en gedigen utbildning!

 • Jesus

  Haha.. Tror du seriöst att du kommer komma långt med din blogg? Har du sett målgruppen för din blogg? Det är massa tjejer på 15 år som gör precis som du och skiter i skolan och festar på helgerna.
  Sen kanske någon agent som desperat letar efter tjejer villiga att knulla i tv för en billig peng..
  Ingen av dem personerna kommer att kunna ge dig bra jobb i framtiden gumman..

  Och du kommer att behöva veta lite mer än multiplikationstabellen för att kunna driva mataffärer…

  Varför kan du bara inte inse att i nuläget är du körd? Arbetsgivare har inget intresse i om att du berättar vad du gjorde i helgen och att du bråkat med Dessie eller gjort en polisanmälan (igen) för alla fjortistjejer som läser och faktiskt tar åt sig det du skriver.

  Jag hoppas det kommer gå dåligt för dig, inte för att jag tycker att du är ful eller värdelös utan för att du är för dum för att inse hur mycket du förstör för dig själv med din blogg. Du hjälper inte din framtid. Framtida arbetsgivare kommer att se ”ditt liv” och tro mig här finns inget positivt att hämta för framtida jobb.

  Ett tips Paow.. Visst lev av dig och festa runt.. Sen när din blogg inte tar hem pengar mer, ta ut din halva miljon och satsa på en utbildning.. Se till att ta bort din blogg och sök senare ett jobb och hoppas att arbetsgivaren inte har läst om dig innan din blogg försvann

 • Annika S

  Tycker du verkar vara riktigt mogen för din ålder som kan ta emot sådana anklagelser och kommentarer från folk som inte känner dig och vars syften endast är att såra dig. Jag tycker du verkar vara en start tjej och jag hoppas inte du låter dessa meningslösa kommentarer påverka dig, det ligger inget i det som sägs och de är inte värda att lyssna på.

 • D.K.

  det är bra att du har bra självförtroende, för helt ärligt så ser du bra ut. ALLA har nåt fel, man kan ju inte vara perfekt precis.. ändå tycker jag att du ser sjukt bra ut, tro inte ajg är lebb nu hahaha!
  Jag är inte den som är mobbad i skolan, verkligen inte.. och har nog aldrig varit det. men hör ofta folk klaga på mitt utseende, kroppen o allt.
  Och det du gör med ditt liv just nu är ditt problem ingen annans, och du kan läsa o ta kurser när du vill. och bloggen ger ju dig mycket pengar. Bra inlägg paow, diggar dig fett mkt. ;d

 • meeeeliiiiisssa

  har man inget snällt o säga behöver man inte säga nått alls, då äre lika bra o hålla käften 🙂

 • Leonie

  Jävligt bra skrivet Paow , jag tycker inte att du ska ta åt dig vad andra personer säger för dem säger det bara för att dem är avundsjuka! (Fast det visste du nog redan) Och du är inte ful , du är jätte fin och det finns flera tusen människor som älskar dig, din blogg och tillomed ditt utseende för du är speciell, rolig och söt! Du ska bara veta hur många personer som har dig som förebild. Du är den där tjejen som alla tjejer drömmer om att vara ! Jag är avundsjuk på ´dig också, jag skulle vilja vara exakt som du, men bara för det så behöver jag inte skriva omogna och påhittade kommentarer om att du är ful osv.. för alla vet att det inte är sant. Dem som skriver det vet också att det inte är sant.
  Jag är avundsjuk på dig (Som så många andra) men det gör mig bara till ett ”fan” eller en beundrare kanske man kan säga..

  Kram på dig Paow, och ha det bäst! /Leonie <3

 • Thesse

  det har blivit jävligt mycket ‘cry me a river’ i din blogg måste jag säga. Kom igen!

 • Amanda

  Det är bra Paulina ! Och ni andra som skrivit elaka kommentarer kan ta och rannsaka er själva innan ni ger er på någon annan!

 • Angelina

  du är inte ful & du är inte patetisk!

 • Anonym

  mycket bra och klokt skrivet paulina.
  du är verkligen jättefin och jag älskar din blogg, keep it up girl! 🙂

 • Kenna

  Ja, du verkar ju ha lite mer vett i skallen än Diareé och Kisset. Plus att du ser bättre ut och absolut inte lika tillgjord.

 • Maja

  Du verkar vara en helt underbar person, Paulina. Det du gör är helt otroligt, jag läser igenom dina kommentarer och jag vet hur mycket skit du får ta, och jag förstår inte hur du orkar. Jag är så jävla imponerad av dig och det är inte ett dugg konstigt att du ibland känner att det tär sönder dig. Det är så många som avskyr sig själva så mycket att de måste hacka på andra, och jag hoppas att du lär dig att aldrig ta åt dig. Avundsjuka och bitterhet är det farligaste vapnet som finns men det enda du kan vinna med är att le och vända ryggen till. Du är en klok, vacker, smart, trevlig och otroligt begåvad tjej. Låt ingen trycka ner dig. Det ÄR okej att må dåligt, att inte orka och att vilja slippa allt skit, men kom ihåg att det är precis vad elaka kommentarer vill att du ska känna. You are way to good to take that shit, Paulina.

 • Moa

  Ja gumman lilla.. Det är vad du tror, du är bara en liten flicka som har för stora förväntningar på livet å samhället. Ha inte de för du kan falla ner när du minst anar det. Lägg ner din blogg innan du gör bort dig ännu mer. Du är bara en liten flicka fortfarande som sumpat dina chanser… Gå på utbildning å lär dej och skaffa dig ett riktigt jobb istället för att sitta å blogga å vara en dum blondin. Det är vad jag tycker, jag säger sanningen. =)

 • Anonym

  Hejsan.. Jag förstår att du undrar varför folk skriver saker, men det gör dem säkert för att dem som ”stör” sig på dig , når ut till dig så lätt här, och dem veeeet att du läser det med.

  Jag tänkte bara på en sak. Du skriver att om jag vill börja läsa så gör jag det senare, men tyvärr, om man inte har gymnasiekompetens så är det inte så lätt att läsa vidare. Jag sökte utbildningen för mitt dröm jobb, har gått 3årig gymnasieutbildning men hade ett mattebetyg som halkade efter. Då kom jag inte in på den utbildningen som jag ville. Skulle det inte vara toppen ifall du sökte gymnasie nu, gick din inriktning som du har valt för dina framtidsdrömmar, ist för att ha visionen att vara fast i din pappas matkedja eller läsa ett ämne vid ”sidan av” Jag tror på dig! Känns inte som du har sååå mycket att göra ändå på dagrna?

 • Carro

  Jag förstår inte riktigt ert skolsystem. Här i Finland anses det som ”normalt” att inte gå i gymnasiet. In fact, så är det mycket fler som börjar på en yrkesutbildning efter högstadiet, än vad det är som börjar gymnasiet. Man kan ändå utbilda sig ”högt”. Jag förstår inte varför man kallar dig fjortisbloggare, för du har ju faktiskt rätt mycket mellan öronen..

 • Hanna

  du är inte alls misslyckad!!!Folk hittar alltid något att klaga på och problemet ligger hos dom och inte hos dig,så tvivla aldrig över vilken fin människa du är.
  Som du skriver så kan man alltid utbilda sig sen och jag tycker bara det är bra att du tar paus från skolan eller slutat skolan för bättre de än att du inte gör bra i från dig och sen får du leva med det.
  Vem vet idag att i 15årsålder-16år ålder vad man vill bil?vad vill man jobba med?
  jag är 25år och vet inte helt 100 vad jag vill göra med mitt liv.
  Våga gå din egen väg för det är ditt liv och det fantastiska är att du bestämmer sj hur du vill ha ditt liv,så tänkt bara på dig sj och dina känslor…
  sköt om dig och tvivla aldrig på hur unik du är=)

 • ida

  Menåh, lyssna inte på dom!
  Det kanske är lite svårt att liksom bara inte bry sig, jag vet inte ..?
  Men du vet att du är en jättefin smal & rolig tjej 😀
  Jag lovar att dom bara är avundsjuka för att du är en sån underbar tjej 😉
  pusshej!

 • tezzih.

  dom är bara anvundsjuka .
  du är vacker & du har bättre liv än väldigt många 16åringar intesant ?
  jag är själv snart 15 & jag har inte fått mitt barnbidrag än, har inga pengar själv 🙂
  vissa har det bättre, och vissa inte haha

 • Emma!

  Du är varken misslyckad eller ful, de idioterna som kommenterar är bara jävligt avundsjuka! jag fattar inte varför de har rätt att sitta och kränka dig, men du får inte skriva minsta lilla grej som uppfattas ”provocerande”, de som kommenterar har gått långt över linjen, nu fr det vara nog!
  Go paulina, fortsätt vad du håller på med, you go girl! 🙂

 • Linda

  riktigt bra skrivet:D you go girl!

 • laura

  jag fårstår precis hur du tänker!!
  det är också något som jag går och tänker mycket på. jag blir alltid så förvånad när jag läser om nån hemskt som nån människa har gjort mot nån annan……

 • Royana

  Go paow Go Paow, du är jäkligt grym alltså & så jäkla klockren, din blogg gör mina dagar lite roligare kan jag säga !

  Fortsätt vara du !^^

 • Emelie

  Måste bara påpeka… Du säger att du har bra självförtroende, för du vet hur bra du ser ut. Självförtroende har inget med hur bra du tycker att du ser ut att göra. Det har med hur bra du tycker att du ÄR att göra. Det är stor skillnad… Kram

 • darjish

  Alltså paow. Så här är det. Du är inte ful eller äcklig eller något sånt. Det är ingen människa här i världen. Det finns människor som man tycker om, och så finns det människor man inte tycker om, That’s it. Och jag tror tyvärr inte att dom är avundsjuka på dig. Det är inte jag. :/ Jag tror att det sitter i att dom inte har något att göra, och bara vill ha sig ett skratt. Klart att det är kul att sitta och skicka kommentarer till nån känd människa som sedan känner sig tvingad att försvara sig. Genom att svara på dessa gör du ju det dom vill att du ska göra. Ignore, ignore, ignore! Det är enda sättet, eller skärp till dig och bli lite som Bella.

  Du behöver inte bli lillgammal och leka 30 bast. Men skippa ”fjortisstilen” Fortsätt med det röda läppstiftet, skippa uringningarna ner till knäna och skaffa dig bättre väner än dessie och fjortiskillarna du hänger med. Dom utnyttjar bara dig? Annars hade dom inte velat synas i din blogg. Tro mig. Man får mer skit för det än man förtjänar.

  Annars verkar du ju som en go tjej, tänk bara på framtiden ibland också och lev inte bara i nuet.

 • sandra

  Jag fattar inte heller varför folk ska vara så elaka? Det finns liksom ingen mening.
  Men vissa kanske mår bättre på de.. Men om jag var du så skulle ja försöka inte bry mig. Jag tycker du är väldigt mogen, naturligt fin och värkar vara jättesnäll så jag tror vissa bara är avundsjuka!

 • Linda

  Jag håller med dig till viss del! Lite dubbel moral på dig då du själv hänger ut och kränker människor, varför får då inte människor hänga ut och kränka dig? (syftar på ”Fisman incedenten m.m.) Det har inget med omognad och göra om man själv är medveten om det, du är nog bara självisk. Hur skulle det vara om du slutade tänka på dig själv för en sekund och göra något gott för andra?

 • Nike

  Du har tur som fan din lilla idiot. Bara för att din pappa tjänar en massa pengar och du tror att din framtid tydligen är säkrad får du slappa runt och göra vad som helst.
  Vem fan vill tänka att man inte bryr sig om utbildning bara för att man vet att det kommer lösa sig ändå? Är du inte ett dugg självständig?

 • Anonym

  Tycker det är så tråkigt att allt alltid ska handla om framgång och hur stor summa pengar man har på kontot. Det finns andra saker i livet man mår bra av.

 • Frida Karlsson- paow är bäst!☆

  jätte bra skrivet paow!!!!!! DU ÄR B-Ä-S-T!!!!!!! bry dig inte om de avundjuska idioterna! som kometenterer! puss på dej paow♥ glöm inte att du än en stjärna☆!!!

 • amanda

  Haha du är verkligen en jättesöt liten tjej. Du har helt rätt i det du säger =)

 • E M E L I E

  du ÄR fin! 😀

 • Milla

  skit i vad andra säger. Var dig själv. Du verkar vara en grym tjej. Jag tror på dig.

 • Emmah

  Varför bryr du dig om vad alla andra tycker och tänker?? Du är du och dom är dom! Varför inte vara nöjd med dig själv och skita i alla andra!!

 • Alexandra

  Allt handlar om avundsjuka! Bry dig inte om dom som håller på, det är ett sätt att försöka sänka dig. Låt dem inte lyckas!

 • Amanda

  De klart folk måse få klaga på dig då du klagar på andra.

 • yyy

  Jag håller helt med dej! Har dom personerna inget bättre för sig än att skriva elaka saker!!!?? Det är faktiskt rätt omoget för den delen också att skriva såna saker!!
  Och att det är många som säger att det dära som hände dej med han utanför dörren din, var rätt åt dej för att du bara snackar¨skit hit å dit, asså det har ALLA gjort någon gång och bara för att en som är lite kändis också gjort det behöver väl inte det bli en sån stor grej av det? Och dom som skriver sånt är nog inte så mycket bättre själva!!! och lå PAOW FÅ BESTÄMMA SJÄLV VAD HON VILL GÖRA!!!!

 • Anonym

  det kommer bli kul att se när du är 18 och du inser att allt inte är så hilma lätt, med jobb och så. men det är bra att du har drömmar 🙂

 • JENNY

  paulina du ska verkligen inte ta åt dig av det dom säger, du vet själv att det bara handlar om avundsjuka! jag tycker du är en så himla söt & fin tjej, en sån ja själv hade kunnat vara kompis med ! (om ja bott i sthlm vill säga haha..)
  jaja ville bara säga att du ska inte ta nån skit, du är en underbar tjej & du har hela livet framför dig 🙂 PUSSPUSS / jenny 15 år skåne

 • ebba

  jag tycker att du verkar vara as skön och fett snäll! men du kanske borde tänka på vad DU skriver..

 • Johanna

  Håller med! Och btw så är du asfin. Såg dig här om dagen 😀

 • Jessica

  Hej du 🙂
  Brukar inte skriva kommentarer men nu måste jag faktiskt göra det. Det här med att man skulle vara misslyckad pga att man inte har någon gymnasieutbildning, det är ju sånt skitsnack. Det är som du säger, man kan plugga hur länge man vill i stort sett. Visst är det väl bra att komma ut i vuxenvärlden och redan ha utbildningen, men herregud, det är 2010 och det är så överskattat att sitta i skolbänken i 12-15 år i sträck. Jag tycker du gör helt rätt som tar ett sabbatsår. Det borde jag också ha gjort efter 9an istället för att ha börjat på den linje jag började, för att sen hoppa av… och såklart börja på en annan som jag också hoppade av eftersom jag var så förbannat trött på skolan.
  Och, jag är 26, snart 27 år gammal och det saknas fortfarande några kurser för mig, trots att jag läst nån kurs då och då på komvux, för att jag ska ha ett fullständigt gymnasiebetyg. Men vad gör det liksom? Jag har ett jobb där jag får in mellan 15-20 000 i månaden. Och det är ju bra mycket mer än vissa som har suttit i sin jävla skolbänk 🙂

  Så, det jag ville ha sagt är väl att jag helt och hållet håller med dig! Och att jag tycker det borde vara obligatoriskt med sabbatsår eftersom det inte är många 15-16 åringar som vet vad dom vill göra resten av sitt liv.

 • Jenny

  Hej Paow tråkigt att du får det , jag ska bara säga att jag tycker du är BÄST !

 • jennie

  glöm inte att man oftast behöver en gymnasieutbildning om man vill in på en frisörskola osv..

 • Anonym

  DOM ÄR BARA AVUNDSJUKA !
  KEEP ON PAULINA ! :D<3

 • Hannah

  Tycker det du skriver är helt rätt.. Du har all tid i världen på dig, ALLA har det.. det är Aldrig försent att hitta din väg om du så är 15 , 19 eller 40.. Du kan alltid hitta rätt.. Man måste bara tro på sig själv.. Och angående dem som kommenterar en massa negativa saker är inget och bry sig om, dem är inte värda att bli upprörd över dem är som små myror på jorden inget att hänga på väggen precis.. 🙂

  KRam

 • IDAAA

  du är ju minst misslyckad av ”fjortis bloggarna” som alla kallar dej kissie och dessie!
  jag tycker inte du är fjortis!
  jag gillar din stil och hur du tänker!
  KRAM

 • Anonym

  säger dom att du är ful ? det stämmer ju fan inte du ser ju ass bra ut dom säger så för dom inte är lika snygg som dig det vet dom själva dom trycker ner en storbloggare för dom vet att dom själva ser ut som stryck. Dom felsta drömmer säckert att få se ut som du. Det är dom personerna som är osäkra på sig själv som sitter och kommenterar en massa skit helatiden

 • Erik

  ja du är nog fan rikast i sverige stumpan, hahaha. Leva på sin pappa? ochen halv miljon kommer du ingenstans med och din blogg tröttnar snart folk på. Du kommer bli mamman som går på socialbigrag när du är äldre så sluta tryck ner din framtid

 • Felicia

  Fett bra är du, att alla andra är avundsjuka på dig pga deras småfjuttbloggar kan dom väl ha det..? Du är snygg och har en framgångsrik blogg.
  Även om du provocerar litegrann är du ju känd och tjänar fan så mycket mer än vad dom gör/gjorde i din ålder.
  Folk vet iaf vem du är..

  Go Paow 🙂

 • matilda

  håller verkligen med dig. men kan inte fälla en massa dumma kommenterar till en person man inte känner. jag tror verkligen att du är en grymt snäll och söt tjej, och det är onödigt att vissa tror en massa skit om en som dom inte ens vet är sant.
  du ska inte ta åt dig av sånt där, och det tror jag inte heller att du gör, men det kan vara ganska jobbigt att få en massa negativa och kritiska kommentarer hela tiden. du har en framgångsrik blogg och har många läsare, vilket göra tt det också finns många olika sätt att ta dig på, men inte fan kan det vara negativt nej.

  kör tjejen, du är grym! (:

 • Anonym

  fortsätt va dej själv sötnos

 • linnea

  Helt rätt! jag tycker att du ska strunta helt i vad andra säger, du har det nog mycket bättre än vad många andra har det isverige, du kanske må vara bortskämd. men vafan? du är ju undgom för fan? Varför ska folk hålla på och skriva sånna hära saker, jo för dom är helt enkelt avundsjuka! Du ska verkligen stå upp för vem du är, och skita i vad andra säger.. Och det märker jag att du gör, varför skulle dom inte tycker om dig ens gå in på din blogg och läsa dina inlägg? Dom är helt enkelt avundsjuka! och du har en mycket bättre blogg än vad kissie har, du är ärlig. Hon fjantar ju på hela tiden!
  You rock girl! kramar linnéa

 • alida

  Dom e bara avundsjuka, det är därför dom gör som dom gör. Synd att de ska behöva gå ut på dig.

 • Anonym

  hahaha utan gymnasiet kommer du inte långt lilla paow… du är tragisk… tror att du kan leva på bloggen.. fan jag trodde du var smart. man är inte smart om man bara kan multiplicera xD damn girl.. you are screwed!

 • Sofia

  När du skriver såna här personliga och genomtänkta inlägg så fattar man verkligen att du är jävligt smart egentligen, även om du har fått den där blondinbloggarstämpeln i pannan. Det var nog bland det klyftigaste du någonsin har skrivit. Väl talat!

 • SWEET KAYLEE

  Du kan inte gå nån yrkesutbildning om du inte har slutbetyg från gymnasiet. Då måste du plugga alla poäng från gymnasiet på typ komvux först vilket tar minst 3 år.

 • madelene

  tycker du är suuuupersöt 🙂

 • emelie

  Jag gillar verkligen dig Paow. Men du kan inte tro att allt är så otroligt jävla lätt.. Du kan fan inte tro att du kan ha en blogg med så mkt läsare (dvs vara en offentligt person) utan att få kritik? Det är så självklart. Det är ingen dans på rosor. Klart du får ta en massa skit i bloggen, men sen provocerar du också lite, och du får ta konsekvenserna av det. Du hör ju på ordet ”provocera”, vissa kan göra vad som helst när dom blivit för provocerade. Säga, skriva och göra vad som helst. Du kan ju inte va så korkad att du inte begriper det..

  Tror du att vi ska vara tyst om vad vi tycker? Om det ändå vore så bra va? Du, Kissie och Diarrè är fan lika blåsta. Förlåt, men det börjar som en karaktär för er, men de går för långt och ni kommer inte tbx till verkligheten.

  Man kan skylla på att de är en image, men det är ju trots att du som gör allt detdär. Inte din karaktär. Man kan inte vara två personer.

  Men som sagt, jag gillar dig egentligen och tycker inte att du är så procerande och så. Men det händer naturligtvis, och du får stå för det!

 • carolin

  hej !
  Jag ville bara säga att dem som är så elaka och helt totalt onödiga , behlver ju inte ens komentera ..
  Om dom tycker så behöver dom väl inte kolla din blogg då, eller ?
  Det var väl deras val o göra de, om om nu tycker att du är så ful och blablabla fattar jag inte varför dom ens läser din blogg .
  Dom är ju bara så onödigt uttåkade såfall ?
  Jag tycker iallafall att din blogg är jätte fin Paow och att du skriver förståligt med massa bra bilder !
  En sån blogg du har borde ingen hacka på , du borde istället vara som en förebild för dem .
  Men jag tror inte att allt hänger på dem, om du vill ha snälla,söta komentarer får du nog vara likadan tillbax på svar, behöver man tex inte skriva elakt tillbax för då tycker domju ännu värre om dig .
  Men jag fattar värkligen inte varför dem hackar på ditt utseende som är helt otroligt fint !
  Till skillnad från ”kissie” har du ett naturligt fint ansikte och en kropp som alla flickor/kvinnor önskar sig ,
  Som hon skrev till dig på facebook; 2.har du anorexia eller ?
  Och ?
  Du är smal, och du trivs med de, ellerhur ?
  Annars skulle du väl äta upp dig mer i vikt.
  Asså jag fattar inte varför dessa onödiga komentarer, hack hack hack hack…
  Kan inte alla bara ta o ägna sig åt sitt eget liv istället för o hacka på andra ?
  Visst.. jag tycker att komentaren åvanför har en aning rätt i de sista hon sa, det är trottsallt du som gör det till vad de blir, de måste du hålla med mig om !
  Att ta all skit är tufft, men då får man också lägga märke till vad man gör så att folk känner som dom skriver.. du själv kanske gör saken bättre genom o kolla på någon annans kändisblogg och då ser du vad dom gör för fel.. du kanske gör samma sak ?
  Vem vet.. bloggläsarna !
  Det är ju dem som ser upp till er, dig..
  Så lita på komentarerna ,men ta inte åt dig så att du börjar hacka tillbax, som jag sa.. de gör bara saken värre .
  Ha det jätte bra, och fotsätt med vad du gör, för jag tycker det är helt perfekt som det är !
  pussar och kramar 🙂

 • Anonym

  Eftersom KOMVUX ska försvinna om några år så kommer du inte ha chansen att studera till du är 50. Ingen kommer få den chansen. Så du kanske borde ta tag i det ändå.

 • Frida

  Alla dömmer så lätt.

  Du är jättesöt och jag tror säkert att du är härlig utanför bloggen också 🙂

 • Rebecca

  Du har helt klart rätt, man kan bli vad man vill så länge man vill!
  Du är verkligen inte misslyckad för att du inte går i skola, som sagt man kan ta upp det sen.
  Grymt bra är du, verkligen jätte söt oxå!
  Puss <3

 • emma

  bry dig inte. + du är den enda vettiga bloggaren. puss

 • Anonym

  du ”ampa” längre upp.. min kompis är 16 år och har haft jobb på en mataffär som hennes pappa äger, rätt länge. Så jo, det kan vara perfekt för paow ifall hon har en pappa som äger massa ställen 🙂 hur lätt som helst att få jobb då!

 • Anonym

  Alltså.. Du skrev ju i en tidning att du inte var en ”bra förebild”. Hm.. Då kan du ju inte sitta här och säga att dem är ”dåliga” haha. Men jag tycker det är omoget att skriva dumma kommentarer men det är inget man behöver skriva ett inlägg om lite onödigt enligt mig, för dem kommer ju inte sluta skriva elakt. Dem kommer nog bara bli värre när du kränker dem.

 • sonja

  ja tycker att du e en bra bloggare och så, men innan du börjar klanka ner på oss bloggläsare och säga att vi är elaka med dej, så kan du väl själv sluta skriva elakt om folk i din blogg, så jävla onödigt !

 • sanna

  Lyssna inte på dom, dom är bara avensjuka på dej för att dom är så fula och äckliga
  du är en underbar person och du både söt och snygg, du är defenetift inte misslyckad, Du är grymt snäll och det är det som gör att du får vara bloggare, skit i dom bara ,

  Love u poaulina <3

 • Anonym

  Asså du säger att folk skriver att du e ful osv? Medans du själv sitter och klankar ner på folk. Skriver att Amir är fet och att Dessies kompis är ful o.s.v. så skyll dig själv ifalldu får massa skit tillbaka, det förtjänar du ju, så jävla idiotiskt inlägg sluta tyck synd om dej själv!

 • Sonja

  Du ska inte lyssna på dom dära avundjuka jävlarna! Jag ”avundar” inte dig, du är inte min idol, men jag ogillar dig inte. Du är precis som alla andra. Det enda som skiljer dig från vanliga är att du är rik, känd osv. Det är bara därför dom väljer dig att tracka ner på, för du är känd. Men du duger precis som du är och du är verkligen INTE ful! Förstår inte hur man kan säga så. Och dessutom, om du var misslyckad, vad är isåfall dom som sitter där och trackar ner på dig när dom själva är små okända nolifers? Bara min åsikt hahah! 😉 Kram! 🙂

 • uma

  Det ä grymt att du tar upp det här. Och du vet ju själv om att du ÄR vacker, jättesöt och allt det där. Och jag tycker att det är underbart att ditt självförtroende inte rubbas av detta. FAN VAD DU ÄR BRA! Kram!

 • jag är skit anonym

  gumman. tänk bara positivt. dem är avundsjuka! du är en framgångsrik o snygg brud! keep up the good work!

 • Anonym

  Lyssna ente på dem paulina 🙁

 • sara

  för alla bra jobb krävs det alltid minst gymnasial utbildning, men du kanske vill sitta i kassan på ICA? vad vet jag..

  Svar: Definiera ett bra jobb? Det finns otroligt många som har bra jobb utan att fullgjort gymnasial utbildning. Du vet nog inte så mycket, det är hela problemet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *