Godmorgon!

Om vi säger såhär. Nu börjar mitt år på riktigt! Har inte riktigt känt mig som mig själv dom senaste dagarna. Hello 2010!

Måste vara dum i huvudet som vaknar så tidigt när det inte finns någonting att göra, men that’s cool ^^ Tyvärr så vaknar dom flesta av mina vänner runt 2 typ. Inte bra.. Så  jag får väl åka in till stan själv och shoppa! I really need to do it. Något ångestdämpade som får mitt illamående att försvinna (nej, det var inte borta). Aja whatever. Vi hörs snart!

Lots of Kisses <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *