Hello boys and girls!

Nu mår jag bra, vet inte riktigt, men mitt blodsocker åker upp och ner som en berg-och-dalbana och mina hormoner dansar tango typ. Har känt mig ledsen, glad, illamående och till och med bölat för ingenting…

Kanske behöver mer pepp än elaka kommentarer nu. Men men, jag klarar mig! Imorgon så ska jag faktiskt gå ut! Och då ska jag handla. Är trött på att bara ligga hemma! Känns så värdelöst, nu ska jag äntligen ta tag i allting! Min blogg kommer att bli bättre om jag mår bättre psykiskt. Det funkar nog inte att ligga framför TV:n och vänta (på vad då?), borde nog ta tag i saker i stället.

Vi börjar med att jag ska läsa ut Twilight för tredje gången! 🙂 Aja.. Sen så ska jag titta på filmen, sen ska jag sova så vi hörs förmodligen imorgon bitti!

Bild 312

Posted in: Livsstil
Kommentarer (113)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Caroline Roxy - Urban Deli Alexandra Nilsson - Höstlistan Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *