Hemma hos mammsen nu!

Chacha! Nu blir det bloggning så att det bara räcker och blir över 😉 Mohaha..

Och btw är det rasistiskt att säga guling..? Och att säga svarting, men det är inte rasistiskt att säga viting? Det finns faktiskt flera olika sorters människotyper. Så jag tycker inte att det är rasistiskt någonstans? Sånt har blivit så känsligt nu för tiden, för några år sen vad dom tvungen att ta bort ”Nogger Black” min favorit bara för att det var ”rasitiskt”. Konstigt? Aja whatever.

Fick även ett armband och ett handsmycken. Jag älskar handsmycken. Så snyggt!

jolaah 108

Åååh jag älskar båda smyckena faktiskt. Yippie ;D Tack så jättemycket Fotonich.blogg.se. Ni kan även beställa liknade smycken på hennes hemsida

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)
 • louise

  FÖRSTA KOMMENTAREN 😀

 • Tezz från Kungens Kurva

  Riktigt fina smycken. Gillade speciellt armbandet riktigt mycket.

 • finaste

  finaste paow!!

  älskar din blogg!!<33

 • Bella Manson - kom ihåg namnet!!

  de e så jävla löjligt de där me rasism, typ alla ”utlänningar” (får man säga så? :P) e ju rasistiska mot allt o alla, men de e ingen som klagar på att dom e rasister, men döper vi en glass till nogger black så är vi jätte hemska människor, de e så sjukt!!

  Kolla gärna in på min blogg 😉 tipsar om en bra hemsida där dom säljer riktigt billiga och bra baskläder

  xoxo Bella Manson

 • isa

  hahaha då borde man inte för säga några färger längre. folk över reagerar så jäkla mkt på saker nu förtiden..

 • IDA

  snyggt med handsmycken! 🙂

 • Anna

  Det finns inte alls några ”raser”, hundar har olika raser men inte människan.

 • Anonym

  att säga att vi är olika raser är väll rasistiskt…?

 • Viktbloggen

  Alltså, du är jättesöt, men det var verkligen inte det smartaste du skrivit. Det finns inga männiksoraser ?? Det är pigment som finns för att skydda från solen som ger oss olika hudfärg. inte att vi är olika raser ? Men det vet du nog redan hoppas jag<3

 • cornelia.

  det är väl klart du inte tycker, du är själv vit och det är den vita rasen som generellt anses överlägsen. jag är själv vit och helsvensk men skulle aldrig säga ”guling”, kanske inte för att det skulle vara rasistiskt utan för att människor är mer än sin hudfärg. det fanns ingen anledning för dig att skriva så, mer än att provocera för du vet att folk reagerar på det. och om man vet att folk tar illa upp, kan man inte bara skita i det då? det är inte hela världen att kalla en glass något annat. att som ”bella manson” säger att typ alla utlänningar själv är rasistiska är också helt sjukt fördomsfullt. kan man inte bara se förbi hudfärgen och respektera varandra istället?

 • Linnea

  Enligt mig är det inte rasistiskt att säga ”svarting”, men att säga ”neger” är en helt annan sak, det låter så nedlåtande och dåligt. Men om någon klassar svarting som rasistiskt skulle jag vela veta vad dem kallar den ”rasen” för.

 • My

  Håller med till 100% ang. det där om rasism. Alla i Sverige har av någon anledning blivit väldigt känsliga, jag menar om någon exempelvis skulle uttrycka att man borde minska på antalet utlänningar som tas emot i Sverige så finns det folk som tycker det är rasistiskt… I större delen av värden är det helt naturligt att tänka och tycka så men i Sverige är det tabubelagt:/

 • Ellinor

  Det finns inga raser. läs på din biologi, kvinna!

 • Emma-Lou

  Hmmja, inte bästa bilden direkt :/ Skahalssmycket föreställa en katt eller? Ser lite ut som det, men blir föga osäker… Om du gillar smycken kanske du ska vara med i min tävling där jag lottar ut ett par nya örhängen 🙂

 • Linnéa

  Det är så rätt Cornelia!!! I´m proud of you girl ;)!!! Orka ”paow” med att ta upp känsliga ämnen! Du vet hur folk kommer att reagera.så lek inte förvånad!!! Och så kommenterar en HUND vid namn ”bella manson” att invandrare är själva rasister!! Låt mig fråga en sak hur många invandrare har du sett? Knappast alla eller hur?! Så hur kan du döma ALLA invandrare genom att du har sett typ 2% eller mindre av alla invandrare?! Det är så patetiskt, tragiskt och myvcket fördomsfull! Orka vara en annan människas hund! Öka självförtroende kvinna!!!! Gå på en teraput eller nåt!!!

 • Anonym

  olika raser? oh. my. god. är du seriös?? du kan inte mena att svarta människor & vita människor är helt olika RASER? Alla är människor vafan :S

 • erika

  Dom var riktigt fina, skulle också vilja ha sånna. 🙂

 • ellie

  kanske inte världens bästa bild på smyckerna,men dom såg snygga ut!

 • Sofia

  Jag tycker inte det är rasistiskt att säga guling. Inte svarting, neger, blatte osv heller.
  Jag har absolut inget emot invandrare eller folk med invandrarbakgrund, snarare tvärt om, för jag har kompisar från alla möjliga länder. Min bästa polare t ex är halvturk och halvpolack.
  Är man rasist så har man något emot folk från andra länder. Det är stor skillnad på att ogilla/hata en viss folkgrupp och att kalla en viss folkgrupp för t ex gulingar. Dessutom får vissa blattar skylla sig själva att de blir kallade blattar, för jättemånga kallar ju sig själva och sina blattekompisar för blatte. Då gör de själva det ordet okej att använda. Precis som när fjortisar kallar varandra bitch och hoe, då ger de i princip resten av världen klartecken på att det är okej att kalla dem såna saker.

 • Anonym

  Det finns inte olika raser på människor, alla är homo sapiens.
  säger som cornelia ovanför..
  Varför inte bara säga landet de kommer från istället för alla dehära orden?
  ” Han är spansk, hon är thailändare ” osv osv.
  förresten så har dom kvar den nogger, åtminstone vi.

 • emma

  Sorry Paow, det är biologiskt och vetenskapligt bevisat (mha DNA-analyser) att det inte finns några olika raser. Människan är en enda!

 • -

  Iofs finns det inga raser a människor eftersom det är sjukt liten genetisk skillnad… et är typ mer genetisk skillnad på 100 apor av samma ras än på hela världes människor…

  Nåt sånt iaf…

 • maria

  det är förbjudet enligt lag att säga ”Raser” om människor. Bara så du vet. Idiot.

 • Hell

  Nej lilla gumman, det finns inte flera olika människoraser. Det finns människor. Oavsett hudfärg.

 • ellie

  Om du hade haft lite hjärna hade du inte ens haft denna konversation äggskalle

 • Emma-Lou

  Kunde inte förmå mig att skratta lite åt vissa av kommentarerna i det här inlägget (såväl som förra). Jag undrar om vissa av personerna som kommenterar härinne verkligen själva har gått i skolan? Snälla, lär er skilja på rasism och nazism. Inte för att jag har sett någon kommentar skriva ”nazist” rent ut. Men liknelserna tyder på att de tror att en rasist är en nazist.

  *skrattar högt*

 • Sara

  Att spekulera i omvänd rasism och så är viktigt ibland, hur ett hat växer fram ett annat och så vidare.
  Men en sak tänkte jag att du borde veta, eftersom att du talar inför så många. Det existerar inga människoraser på samma sätt som hundraser, det trodde man i början av 1900-talet. Nu har forskare bevisat att skillnaden mellan till exempel asiater och typ skandinaver inte är tillräckligt stor för att man ska definiera det som en ”ras”, olikheter i pigment det är allt. Men det finns bara en ras inom människan, den mänskliga rasen. Jag hoppas att du inte tar detta som något annat än just ett tips. Puss 🙂

 • cassandraam.blogg.se

  tänkte bara säga att fotonich är min partypingla! 😀
  haha jag är stolt över henne 😉

 • stajjny

  Håller med till 100 % 🙂 Benämning för olikfärgade människor har blivit skällsord. Som att man inte får säga att dom inte är vita, lite weird. Eller ganska så mycket. Vi lever ju ändå på 2000-talet, inte 1700-talet med slavar och shit. Ju mer man separerar med att ”Du är rasist om du säger neger eller svarting!” desto större skillnad blir det ju? Behandla alla lika ist.

 • Anonym

  Folk säger att alla är rasister osv och blabla bara för att man just använder vissa ord, eller tycker att det är för mycket invandring i Sverige t.ex. . Ett t.ex, kolla i USA. Om en svart är stolt kallas det svart stolthet. Om en vit är stolt, kallas det rasism. I dagens samhälle är man rasist för att man umgås med enbart svenskar t.ex! Men en sak undrar jag över och hoppas att någon kan svara på, det är om det nu inte skulle finnas några olika raser, (som så många påstår här, hah) hur ska då rasism kunna förekomma om alla nu tillhör samma ras? Ni säger enbart emot er själva

 • fotonich - smyckedesigner.

  Roligt att du gillade mina smycken 🙂

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  Jattefina, men jag gillar EMMELIST.blogg.se s battre 🙂

 • JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

  Du har så konstiga uppfattningar om saker och ting så att jag blir mörkrädd 🙁

 • En tjock katt i en smal värld

  HAHA raser? Herregud, back to school, paow.

 • Caroline

  Seriöst, det är inte rasistiskt. Det där är nåt som vi vita har uppfunnit, det är vi vita som är känsliga mot ord som viting, guling och svarting. De som är svarta bryr sig inte, det är alltid nån som är vit som blir hets, inte en som är svart. Varför ska vi bry oss? Då ska man inte heller säga röding om en indian till exempel. Då ska man inte heller använda ordet svenne. Nej, det är vi vita som är så jävla löjliga! (Eller ja, inte vi som vågar använda orden då men, alla som hetsar upp sig så mycket för de orden, det är INTE rasism).

 • Emmy

  Jättefina smycken!! Passar dej! 😉 <3

 • sofie

  Håller med, careface på hela rasist-grejjen!

 • je

  MEN ÅH! kan alla sluta vara så rädda att för utlänningar bara för att dom bussar hela släkten på en om man säger negerboll till negerboll typ? dom kommer till sverige, får pengar av sverige utan att behöva jobba, går i stora gäng och slår ner folk som går ensamma. dom kallar svenskar för ”jävla svennar” säger ”jag ska knulla din mamma” till alla som tilltalar dom i stort sett. man är inte rasist för att man tycker att dom borde hålla käften och tänka på hur dom själva beteer sig. och ni som tar så illa upp, sluta läs bloggen då! loosers

 • DUM, DUMMARE, PAULINA

  MEN SERIÖST, så bara för att *NÅGON* kallar dig viting, så kallar du alla som lagar sushi gulingar?
  och vem är det som kallat dig viting? och de bevisar ju bara att du är exakt lika dålig som den som kallat dig viting vilket jag tvivlar på att någon har…

  jag tror inte utlänningarna tar illa upp(eftersom de flesta klagar), jag tror dom bara ifrågarsätter din intelligens och din respekt som du inte har för andra människor, men så kan det bli om man skippar skolan 🙂

 • gdfg

  Det finns inga raser! dessutom vad är det som är svårt at fatta? ordet neger har en väldigt tung betydelse för för vissa. ni får säga det till någon annan, men om någon jävel säger det till mig så kommer jag självklart bli besviken.

 • erika

  Finna bara en ras och det är människa. alla ser annorlunda ut, omg lär dej, därför så ska man bara säga hon och han till folk, liksom var säga svarting eller guling eller viting när alla är människor, vad spelar det för roll, ??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *