Hemma hos mammsen nu!

Chacha! Nu blir det bloggning så att det bara räcker och blir över 😉 Mohaha..

Och btw är det rasistiskt att säga guling..? Och att säga svarting, men det är inte rasistiskt att säga viting? Det finns faktiskt flera olika sorters människotyper. Så jag tycker inte att det är rasistiskt någonstans? Sånt har blivit så känsligt nu för tiden, för några år sen vad dom tvungen att ta bort ”Nogger Black” min favorit bara för att det var ”rasitiskt”. Konstigt? Aja whatever.

Fick även ett armband och ett handsmycken. Jag älskar handsmycken. Så snyggt!

jolaah 108

Åååh jag älskar båda smyckena faktiskt. Yippie ;D Tack så jättemycket Fotonich.blogg.se. Ni kan även beställa liknade smycken på hennes hemsida

(Visited 44 times, 1 visits today)

46 Comments

 1. louise januari 12, 2010 at 10:32 e m

  FÖRSTA KOMMENTAREN 😀

  Reply
 2. Ida januari 12, 2010 at 10:33 e m

  omg, raser….!

  Reply
 3. finaste januari 12, 2010 at 10:33 e m

  finaste paow!!

  älskar din blogg!!<33

  Reply
 4. Bella Manson - kom ihåg namnet!! januari 12, 2010 at 10:37 e m

  de e så jävla löjligt de där me rasism, typ alla ”utlänningar” (får man säga så? :P) e ju rasistiska mot allt o alla, men de e ingen som klagar på att dom e rasister, men döper vi en glass till nogger black så är vi jätte hemska människor, de e så sjukt!!

  Kolla gärna in på min blogg 😉 tipsar om en bra hemsida där dom säljer riktigt billiga och bra baskläder

  xoxo Bella Manson

  Reply
 5. Berit januari 12, 2010 at 10:40 e m

  jahaja, livet leker.

  Reply
 6. isa januari 12, 2010 at 10:42 e m

  hahaha då borde man inte för säga några färger längre. folk över reagerar så jäkla mkt på saker nu förtiden..

  Reply
 7. IDA januari 12, 2010 at 10:44 e m

  snyggt med handsmycken! 🙂

  Reply
 8. Anna januari 12, 2010 at 10:47 e m

  Det finns inte alls några ”raser”, hundar har olika raser men inte människan.

  Reply
 9. Anonym januari 12, 2010 at 10:47 e m

  att säga att vi är olika raser är väll rasistiskt…?

  Reply
 10. Viktbloggen januari 12, 2010 at 10:48 e m

  Alltså, du är jättesöt, men det var verkligen inte det smartaste du skrivit. Det finns inga männiksoraser ?? Det är pigment som finns för att skydda från solen som ger oss olika hudfärg. inte att vi är olika raser ? Men det vet du nog redan hoppas jag<3

  Reply
 11. cornelia. januari 12, 2010 at 10:48 e m

  det är väl klart du inte tycker, du är själv vit och det är den vita rasen som generellt anses överlägsen. jag är själv vit och helsvensk men skulle aldrig säga ”guling”, kanske inte för att det skulle vara rasistiskt utan för att människor är mer än sin hudfärg. det fanns ingen anledning för dig att skriva så, mer än att provocera för du vet att folk reagerar på det. och om man vet att folk tar illa upp, kan man inte bara skita i det då? det är inte hela världen att kalla en glass något annat. att som ”bella manson” säger att typ alla utlänningar själv är rasistiska är också helt sjukt fördomsfullt. kan man inte bara se förbi hudfärgen och respektera varandra istället?

  Reply
 12. Linnea januari 12, 2010 at 10:49 e m

  Enligt mig är det inte rasistiskt att säga ”svarting”, men att säga ”neger” är en helt annan sak, det låter så nedlåtande och dåligt. Men om någon klassar svarting som rasistiskt skulle jag vela veta vad dem kallar den ”rasen” för.

  Reply
 13. My januari 12, 2010 at 11:02 e m

  Håller med till 100% ang. det där om rasism. Alla i Sverige har av någon anledning blivit väldigt känsliga, jag menar om någon exempelvis skulle uttrycka att man borde minska på antalet utlänningar som tas emot i Sverige så finns det folk som tycker det är rasistiskt… I större delen av värden är det helt naturligt att tänka och tycka så men i Sverige är det tabubelagt:/

  Reply
 14. Ellinor januari 12, 2010 at 11:03 e m

  Det finns inga raser. läs på din biologi, kvinna!

  Reply
 15. Emma-Lou januari 12, 2010 at 11:04 e m

  Hmmja, inte bästa bilden direkt :/ Skahalssmycket föreställa en katt eller? Ser lite ut som det, men blir föga osäker… Om du gillar smycken kanske du ska vara med i min tävling där jag lottar ut ett par nya örhängen 🙂

  Reply
 16. olivia januari 12, 2010 at 11:05 e m

  najsit!!

  Reply
 17. Linnéa januari 12, 2010 at 11:05 e m

  Det är så rätt Cornelia!!! I´m proud of you girl ;)!!! Orka ”paow” med att ta upp känsliga ämnen! Du vet hur folk kommer att reagera.så lek inte förvånad!!! Och så kommenterar en HUND vid namn ”bella manson” att invandrare är själva rasister!! Låt mig fråga en sak hur många invandrare har du sett? Knappast alla eller hur?! Så hur kan du döma ALLA invandrare genom att du har sett typ 2% eller mindre av alla invandrare?! Det är så patetiskt, tragiskt och myvcket fördomsfull! Orka vara en annan människas hund! Öka självförtroende kvinna!!!! Gå på en teraput eller nåt!!!

  Reply
 18. Anonym januari 12, 2010 at 11:07 e m

  olika raser? oh. my. god. är du seriös?? du kan inte mena att svarta människor & vita människor är helt olika RASER? Alla är människor vafan :S

  Reply
 19. erika januari 12, 2010 at 11:09 e m

  Dom var riktigt fina, skulle också vilja ha sånna. 🙂

  Reply
 20. ellie januari 12, 2010 at 11:12 e m

  kanske inte världens bästa bild på smyckerna,men dom såg snygga ut!

  Reply
 21. Sofia januari 12, 2010 at 11:14 e m

  Jag tycker inte det är rasistiskt att säga guling. Inte svarting, neger, blatte osv heller.
  Jag har absolut inget emot invandrare eller folk med invandrarbakgrund, snarare tvärt om, för jag har kompisar från alla möjliga länder. Min bästa polare t ex är halvturk och halvpolack.
  Är man rasist så har man något emot folk från andra länder. Det är stor skillnad på att ogilla/hata en viss folkgrupp och att kalla en viss folkgrupp för t ex gulingar. Dessutom får vissa blattar skylla sig själva att de blir kallade blattar, för jättemånga kallar ju sig själva och sina blattekompisar för blatte. Då gör de själva det ordet okej att använda. Precis som när fjortisar kallar varandra bitch och hoe, då ger de i princip resten av världen klartecken på att det är okej att kalla dem såna saker.

  Reply
 22. Anonym januari 12, 2010 at 11:18 e m

  Det finns inte olika raser på människor, alla är homo sapiens.
  säger som cornelia ovanför..
  Varför inte bara säga landet de kommer från istället för alla dehära orden?
  ” Han är spansk, hon är thailändare ” osv osv.
  förresten så har dom kvar den nogger, åtminstone vi.

  Reply
 23. natties januari 12, 2010 at 11:19 e m

  Vad snyggt! 😀

  Reply
 24. emma januari 12, 2010 at 11:23 e m

  Sorry Paow, det är biologiskt och vetenskapligt bevisat (mha DNA-analyser) att det inte finns några olika raser. Människan är en enda!

  Reply
 25. - januari 12, 2010 at 11:25 e m

  Iofs finns det inga raser a människor eftersom det är sjukt liten genetisk skillnad… et är typ mer genetisk skillnad på 100 apor av samma ras än på hela världes människor…

  Nåt sånt iaf…

  Reply
 26. maria januari 12, 2010 at 11:33 e m

  det är förbjudet enligt lag att säga ”Raser” om människor. Bara så du vet. Idiot.

  Reply
 27. Hell januari 12, 2010 at 11:38 e m

  Nej lilla gumman, det finns inte flera olika människoraser. Det finns människor. Oavsett hudfärg.

  Reply
 28. ellie januari 12, 2010 at 11:39 e m

  Om du hade haft lite hjärna hade du inte ens haft denna konversation äggskalle

  Reply
 29. Emma-Lou januari 12, 2010 at 11:43 e m

  Kunde inte förmå mig att skratta lite åt vissa av kommentarerna i det här inlägget (såväl som förra). Jag undrar om vissa av personerna som kommenterar härinne verkligen själva har gått i skolan? Snälla, lär er skilja på rasism och nazism. Inte för att jag har sett någon kommentar skriva ”nazist” rent ut. Men liknelserna tyder på att de tror att en rasist är en nazist.

  *skrattar högt*

  Reply
 30. Sara januari 12, 2010 at 11:45 e m

  Att spekulera i omvänd rasism och så är viktigt ibland, hur ett hat växer fram ett annat och så vidare.
  Men en sak tänkte jag att du borde veta, eftersom att du talar inför så många. Det existerar inga människoraser på samma sätt som hundraser, det trodde man i början av 1900-talet. Nu har forskare bevisat att skillnaden mellan till exempel asiater och typ skandinaver inte är tillräckligt stor för att man ska definiera det som en ”ras”, olikheter i pigment det är allt. Men det finns bara en ras inom människan, den mänskliga rasen. Jag hoppas att du inte tar detta som något annat än just ett tips. Puss 🙂

  Reply
 31. cassandraam.blogg.se januari 12, 2010 at 11:45 e m

  tänkte bara säga att fotonich är min partypingla! 😀
  haha jag är stolt över henne 😉

  Reply
 32. emmy januari 12, 2010 at 11:48 e m

  sjukt fina ! 😀

  Reply
 33. stajjny januari 13, 2010 at 1:57 f m

  Håller med till 100 % 🙂 Benämning för olikfärgade människor har blivit skällsord. Som att man inte får säga att dom inte är vita, lite weird. Eller ganska så mycket. Vi lever ju ändå på 2000-talet, inte 1700-talet med slavar och shit. Ju mer man separerar med att ”Du är rasist om du säger neger eller svarting!” desto större skillnad blir det ju? Behandla alla lika ist.

  Reply
 34. Anonym januari 13, 2010 at 2:11 f m

  Folk säger att alla är rasister osv och blabla bara för att man just använder vissa ord, eller tycker att det är för mycket invandring i Sverige t.ex. . Ett t.ex, kolla i USA. Om en svart är stolt kallas det svart stolthet. Om en vit är stolt, kallas det rasism. I dagens samhälle är man rasist för att man umgås med enbart svenskar t.ex! Men en sak undrar jag över och hoppas att någon kan svara på, det är om det nu inte skulle finnas några olika raser, (som så många påstår här, hah) hur ska då rasism kunna förekomma om alla nu tillhör samma ras? Ni säger enbart emot er själva

  Reply
 35. Caroline januari 13, 2010 at 1:08 e m

  Seriöst, det är inte rasistiskt. Det där är nåt som vi vita har uppfunnit, det är vi vita som är känsliga mot ord som viting, guling och svarting. De som är svarta bryr sig inte, det är alltid nån som är vit som blir hets, inte en som är svart. Varför ska vi bry oss? Då ska man inte heller säga röding om en indian till exempel. Då ska man inte heller använda ordet svenne. Nej, det är vi vita som är så jävla löjliga! (Eller ja, inte vi som vågar använda orden då men, alla som hetsar upp sig så mycket för de orden, det är INTE rasism).

  Reply
 36. Emmy januari 13, 2010 at 3:20 e m

  Jättefina smycken!! Passar dej! 😉 <3

  Reply
 37. sofie januari 13, 2010 at 5:26 e m

  Håller med, careface på hela rasist-grejjen!

  Reply
 38. je januari 13, 2010 at 6:11 e m

  MEN ÅH! kan alla sluta vara så rädda att för utlänningar bara för att dom bussar hela släkten på en om man säger negerboll till negerboll typ? dom kommer till sverige, får pengar av sverige utan att behöva jobba, går i stora gäng och slår ner folk som går ensamma. dom kallar svenskar för ”jävla svennar” säger ”jag ska knulla din mamma” till alla som tilltalar dom i stort sett. man är inte rasist för att man tycker att dom borde hålla käften och tänka på hur dom själva beteer sig. och ni som tar så illa upp, sluta läs bloggen då! loosers

  Reply
 39. DUM, DUMMARE, PAULINA januari 13, 2010 at 6:54 e m

  MEN SERIÖST, så bara för att *NÅGON* kallar dig viting, så kallar du alla som lagar sushi gulingar?
  och vem är det som kallat dig viting? och de bevisar ju bara att du är exakt lika dålig som den som kallat dig viting vilket jag tvivlar på att någon har…

  jag tror inte utlänningarna tar illa upp(eftersom de flesta klagar), jag tror dom bara ifrågarsätter din intelligens och din respekt som du inte har för andra människor, men så kan det bli om man skippar skolan 🙂

  Reply
 40. gdfg januari 13, 2010 at 8:11 e m

  Det finns inga raser! dessutom vad är det som är svårt at fatta? ordet neger har en väldigt tung betydelse för för vissa. ni får säga det till någon annan, men om någon jävel säger det till mig så kommer jag självklart bli besviken.

  Reply
 41. erika januari 13, 2010 at 10:24 e m

  Finna bara en ras och det är människa. alla ser annorlunda ut, omg lär dej, därför så ska man bara säga hon och han till folk, liksom var säga svarting eller guling eller viting när alla är människor, vad spelar det för roll, ??????

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *