ääääöö

Jag dricker inte kranvatten.

Bara någonting jag har fått för mig. Inte för att det spelar någon roll tänker ni säkert. Tycker bara att det smakar bättre när det ligger i flaskan.

mums

Jag gillar science fiction-filmer.

matrix

Jag har bott i Täby Kyrkby, Högdalen (fast då bodde jag i pappas pung), Hagsätra och Sköndal .

Ja, Paow har bott i förorten. När vi bodde i Hagsätra var det en som blev mördad i våran port då var det dags att flytta. Min mamma fick mig när hon var typ 20 så därför vi bodde i förorten får jag skylla på. Hum..?

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *