Det här visste ni inte om mig..

ääääöö

Jag dricker inte kranvatten.

Bara någonting jag har fått för mig. Inte för att det spelar någon roll tänker ni säkert. Tycker bara att det smakar bättre när det ligger i flaskan.

mums

Jag gillar science fiction-filmer.

matrix

Jag har bott i Täby Kyrkby, Högdalen (fast då bodde jag i pappas pung), Hagsätra och Sköndal .

Ja, Paow har bott i förorten. När vi bodde i Hagsätra var det en som blev mördad i våran port då var det dags att flytta. Min mamma fick mig när hon var typ 20 så därför vi bodde i förorten får jag skylla på. Hum..?

(Visited 34 times, 1 visits today)

41 Comments

 1. Anonym januari 12, 2010 at 11:53 e m

  Hagsätra? Där bor jag o d e bra!
  Var bodde ni? Läskigt m ngn som blev mördad….

  Reply
 2. jennifer januari 12, 2010 at 11:54 e m

  varför är folk så rädda för hagsätra? suck

  Reply
 3. My januari 12, 2010 at 11:54 e m

  Jag tycker också att vatten på flaska smakar bättre!

  Reply
 4. Ana januari 13, 2010 at 12:02 f m

  Hejsan!

  Jag måste bara säga att du är sjuuukt söt utan löshåret, visst du är fin med löshåret också men varje gång du lägger upp en bild utan lösr så tycker jag det strålar mer paulina om dig, jag vet inte varför… Men jag tycker att du ska variera lite mer och våga gå ut utan löshår…. Du brukar ju alltid säga att du inte är som alla andra och du vill inte vara som alla andra, nu har du chansen… 🙂 Det går göra massor med fina frisyrer med kort hår också och du har snygg benstruktur så det skulle passa supersnyggt på dig… 🙂

  Kram på dig 🙂

  Reply
 5. Lisa januari 13, 2010 at 12:14 f m

  jag dricker inte heller kranvatten! tycker inte att det smakar gott

  Reply
 6. tove januari 13, 2010 at 12:16 f m

  det där med kranvatten, jag förstår dig verkligen, för oftast i storstäder smakar kranvattnet skit! själv bor man i härjedalen, här har vi världens godaste kranvatten 🙂 haha

  Reply
 7. pimpXprincess januari 13, 2010 at 12:18 f m

  Jag fattar inte varför ni ska se ner på dom som bor i förorten. Varför dra alla över en och samma kamm? :S

  Reply
 8. Malin Hallberg januari 13, 2010 at 12:24 f m

  Du ska bara veta hur mycket jag har sett upp till dig. Du är den smartaste blondinen jag någonsin läst om. Ärligt alltså. Själv driver jag en modeblogg och har väl fötterna på jorden, men är brunett så jag ses som en annan ”klass”
  Du som är blondin, KEEP GOING för du knäcker alla.

  Reply
 9. Servo januari 13, 2010 at 12:30 f m

  Kan du inte skriva om vilka Sci-fi filmer (eller filmer i allmänhet) som du tycker om?

  Reply
 10. Emma-Lou januari 13, 2010 at 12:41 f m

  Skedde mordet i porten där ni bodde? Scary 🙁 Skulle också ha flyttat. Själv bor jag i Huddinge, nära C.

  Reply
 11. Sabine januari 13, 2010 at 1:11 f m

  Bättre mot naturen med kranvatten vet du väl..

  Reply
 12. ZebraFuck januari 13, 2010 at 1:43 f m

  Vilken tid bodde du i Täby Kyrkby? och vilken skola gick du i? 🙂 Jag bor själv där!

  Reply
 13. Wictoria januari 13, 2010 at 2:49 f m

  jag dricker inte heller kranvatten!

  Reply
 14. Therese - Bloggar fran oknen! januari 13, 2010 at 7:28 f m

  Dricker heller inte kranvatten, bara nar jag ar i Sverige eftersom Goteborg har skitgott vatten typ.. Haha. Men dricker verkligen inte evian, smakar skit tycker jag. Oftast blir det Perrier med citron. Gillar bubbelvatten, men nar det ska vara plain sa har jag min favorit som ar local, harifran Dubai.

  Reply
 15. JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG januari 13, 2010 at 8:13 f m

  Förort eller inte – skönt som sjutton att slippa all stadstrafik och äcklig oren luft tycker jag! 🙂
  Det finns inget bättre än att komma ut utanför tullarna när man är i Stockholm och har varit inne i centrum en hel dag. Det är drömmen det! 🙂

  Reply
 16. Anonym januari 13, 2010 at 8:35 f m

  Kranvatten i städerna brukar smaka piss. Bättre ute på landet faktiskt.

  Reply
 17. anna januari 13, 2010 at 9:42 f m

  jag äe söt =)

  Reply
 18. jonna januari 13, 2010 at 10:43 f m

  för det första – det är inte billigt och dricka flaskvatten om du ska jämföra med det du har i kranen. Stockholm – Sverige har väldigt bra vatten – värre i andra länder. inte bra mot miljön – inte för att jag tror att du bryr dig om det egentligen. transportkostnader för att leverera vattnet från var det nu är du köper det. samt att göra massa plastflaskor etiketter osv. det är sånt man inte tänker på när man är 15-16 eller vad du nu är. sen kan man undra om det är så att du blir lurad av de som säljer vatten på flaska. för de har säkert tagit det direkt ur kran. det är inget du kan kolla upp. däremot så finns det läkemedels rester i vattnet som inte kan tas ur ordentligt eftersom människor är dumma och spolar ner medicin i toaletten. och Stockholm har högre halt än New York eller Amsterdam.. värt och tänka på.

  Reply
 19. ellie januari 13, 2010 at 11:43 f m

  att bo i förort eller inte, vad fan spelar det för roll?

  Visst det har blivit värsta saken att inte bo i förort och bla bla bla… men det finns vissa ställen som är värre än andra,så bara för man t.ex bor i täby så är inte det dåligt eller om man bor i spånga eller andra ställen. dra inte alla över en kam!

  Reply
 20. Amsh januari 13, 2010 at 12:49 e m

  Sköndal… Där bor jag! Lovely.

  Reply
 21. olivia januari 13, 2010 at 2:23 e m

  najsy!! =)

  Reply
 22. Sarah januari 13, 2010 at 2:54 e m

  Coolt att du bodde i täby kyrkby, jag bor i täby rätt nära 😀 <3

  Reply
 23. Sofia januari 13, 2010 at 3:20 e m

  Hur kan du bara dricka flaskvatten? Det är pga såna som dig som gör att världen som vi känner den kommer gå under inom 100 år… Har du en aning om hur omiljövänligt det är med alla dessa plastflaskor? Tråkig inställning när norden har det bästa kranvattnet i världen..

  Reply
 24. Anonym januari 13, 2010 at 4:11 e m

  såman ska bränna ner regnskog och annat för att du föredrar kranvatten?

  Reply
 25. emma januari 13, 2010 at 4:30 e m

  vart bodde du när du bodde i sköndal? 😀 själv bodde jag också där för ca 3 år sedan innan jag flyttade =)

  Reply
 26. ebba januari 13, 2010 at 4:47 e m

  HAHAHH pappas pung xdd

  Reply
 27. sofie januari 13, 2010 at 5:27 e m

  Kranvatten är faktiskt nyttigare än flask..

  Reply
 28. Martina januari 13, 2010 at 5:49 e m

  Woho Högdalen är bäst att bo i!

  Reply
 29. C E C I L I A januari 13, 2010 at 5:56 e m

  Jag har också bott i hagsätra (: Vid vintrosagatan!
  Kram =)

  Reply
 30. Ida januari 13, 2010 at 6:49 e m

  HAHHA PAPPAS PUNG AHHAHAHAH OMG

  Reply
 31. Elsie januari 13, 2010 at 7:06 e m

  vart i sköndal och när asså vilket år ? XD 😀 <3

  Reply
 32. Conelia januari 13, 2010 at 7:07 e m

  Att dricka flaskvatten är omiljövänligt!!
  Tänk på det nästa gång!
  Annars gillar jag din blogg!

  Reply
 33. Anonym januari 13, 2010 at 8:45 e m

  VAR I TÄBY KYRKBY BODDE DU? snälla svara!
  älskar din blogg ;b

  Reply
 34. LAAUURAA!!!!! januari 13, 2010 at 8:52 e m

  hahahah ;D jag har bott i stockholm, malmö, holstebro, slagelse, köpenhamn och kokkola…… hmmm… bra om ni ens har hört om alla ställen??? i så fall kan jag tala om att städerna ligger utspridda i sverige, danmark och finland 😉

  Reply
 35. Anonym januari 13, 2010 at 9:50 e m

  shit vad du är cool som har bott.
  vad är det för fel med förorten? ni flesta svennar övedriver som om vi invandrare är monster och ska äta upp er!!

  Reply
 36. Sandra januari 14, 2010 at 12:07 f m

  jag är så trött på er ”stora” bloggerskor som jämt och ständigt klankar ner på förorten. Jag bor själv i ormkärr, precis vid hagsätra bara en bro som skiljer och please give me a break det är inte så farligt som ni får det att låta som. Är man född och uppvuxen i dessa områden så lär man sig att det är inte så farligt som alla andra säger, man ser det hela på ett annat sätt. Liksom folk blir mördade i portar och gud vet vad oavsett vad du bor men bara för att det råkar vara ute i förorten så ska man flytta? Tror nog inte ni skulle göra samma sak där ni bor nu för det är för ”fint”

  Reply
 37. fredric januari 14, 2010 at 10:53 f m

  Kranvatten smakar olika på olika orter och så.
  kommer från ett ställe med egenbrunn. det är så jävla gött aså bättre än på flaska.
  bor nu endast 7km från det ställe och vattnet smackar metall.
  har en bekant som har pissfärgat vatten

  Reply
 38. Anonym januari 14, 2010 at 9:31 e m

  asso att inte dricka kranvatten var det dummaste jag hört 😮
  Vi bor ju för fan i sverige, ett land med RENT och BRA kranvatten -.-
  Tänk typ på alla barn i Afrika som dör varje dag pga att dom inte får något vatten och så ska man i sverige vara en sån jävla brat att man inte ska dricka det :ooo

  Plus att det är ju sån miljöförstöring att transportera rent vatten till ett land som har precis samma rena kranvatten som transporteras!!!

  Lägg ner ffs!

  Reply
 39. Maja januari 15, 2010 at 6:53 e m

  ”så därför vi bodde i förorten får jag skylla på”.

  Sen när blev det pinsamt för alla bloggare att bo i förorten? Jag förstår inte riktigt.

  Reply
 40. Pingback: international piano

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *