Ööööööhm?

Såg att någon liten randomskvallerblogg har gått igång igen, på att jag använder datorn jag fick från till att göra vad jag ville med (den som jag har med i ”Bamsetävlingen”), och jag vet inte om skvallerbloggaren behöver glasögon också, för det är inte den datorn på bilden utan en helt annan (färgen är röd på den på bilden och den är typ 15 tum stor, den jag har i tävlingen är rosa och är 11 tum). Dessutom ser man tydligt att det är en riktig !

Fick en dator från dom i somras också, en lite mindre vit. Datorn jag använder just nu idag är en MAC-dator.

Bara så ni vet, så dras vinnarna i ”Bamstetävlingen” på måndag 😉 Jag lovar dessutom att datorn som är största vinsten garanterat är oanvänd, den är uppackad EN gång och fotograferad så att ni skulle få se den…

Tävla på!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - LA bound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *