*Snaaaaark*

God morgon, eller ja, snarare god eftermiddag!

Vaknade som vanligt vääääldigt sent när man är med Dessie eller ja, när man varit med henne. Eftersom hon sover hela dagarna så kan hon ha hålligång hela natten och jag som kom hem kl 7 på morgonen.

Jag förvånar mig själv hela tiden att jag aldrig blir full, känner mig dock väldigt duktig. Jag hatar att känna känslan ”nu är jag nästan full”, men förut när jag druckit alkohol så brukade jag bli vääääääldigt bakis inte kul. Det är skönt att vakna och må bra.

Nu ska jag försöka vakna lite, sen så bloggar jag mer. Annie har kalas ^^

16855_267413305024_604780024_3790866_131839_n

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *