Sömntuta

God eftermiddag!

Efter att jag började umgås med Dess så vaknar jag fett sent. Åååångest! Skulle egentligen åka till Solna och hämta ut ett paket. Ja, Solna ni hörde rätt, det är två par skor om jag inte minns fel. Aja, whatever. Vill egentligen sova mera, men det går ju inte – måste platta håret och fixa löshåret (tvättade det igår så det ser ut som en stor höstack och jag ser ut som ett troll med det på).

Har egentligen ingen lust att gå ut i all denna snö, jag som skulle åkt hem till mamma idag, men om det är så här mycket snö här i stan, så vill jag inte ens veta hur mycket snö det är i Tyresö. En halvmeter? Alma och Ballie som är i Norrland, dom har snöat inne, snön täcker alltså mer en halva dörren och halva fönstren… Läskigt!

Aja, nu måste jag börja fixa mig för jag ska ut och möta Dennis. Så vi hörs snart!

16755_223142785024_604780024_3588174_151744_n
Haha so sweet ^^

Testa din pojkvän!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *