Svar på ett par frågor

Hej Paulina, varför bråkar du med Annie?

Svar: Hej hej. Jag vet inte riktigt om man ska kalla det bråka, men Dessie lånade jackan när vi var i Örebro för att hennes var blöt (hon hade ställt sina snöiga skor i sin jacka) och jag ville ha på mig min kappa från Meex. Nu var det så att Annie ringde till mig och hade en väldigt dålig attityd och sa att jag förstört hennes jacka… Och sen så dog mitt batteri och jag kände inte för att ringa upp när hon var så otrevlig i telefonen.

Annie är en väldigt snäll och gullig person, men för det mesta så är hon bitchig och bitter och verkar trött på livet på något sätt. Vad vet jag? Jag är nog inte heller en så bra kompis när det gäller att höra av sig, men hon är nästan bara med sin pojkvän hela tiden och vill planera när man ska ses. Jag är en rätt spontan person.

Blev väääldigt förvånad när hon hängde ut Dess i bloggen?! Trodde verkligen att hon var den sista människan på Jorden som skulle göra ngt sånt. Vi ska byta tillbaka våra saker och sen skiljas som bekanta. Inte mer en så 🙂

picture0814_49486220_61024662

Vad har hänt med Josef?

Svar: Ja, det kan man ju undra. Jag vet inte ens var jag ska börja. Har aldrig träffat en människa som ljuger eller snackar så mycket skit! Såååå falsk, vi bråkar inte utan jag har bara valt att inte umgås med hnm.

Lyssnade inte på vad andra sa tills jag upptäckte vad han sagt. Har pratat med både Rosanna, Amir och Alexandra om vad han sagt och inte sagt. Jag och han brukade snacka skit om Amir (när jag och Amir bråkade) och så när han var med Amir brukade han snacka skit om mig. Han har ljugit för Dennis och sagt att jag sagt att jag hatar hnm, jag känner inte honom men jag har aldrig sagt ett ont ord om honom – snarare bara bra saker, medan Josef sagt att han är dryg elak och att han absolut inte vill träffa honom. När jag pratade med Dennis så lät det annorlunda.

Sen så hade han sagt till Dennis att jag vill ta med honom till Ibiza, Gud jag har aldrig ens haft några planer på att åka dit. Han snackar skit om exakt alla andra bögar jag umgås med och hänger ut Daniel i sin blogg som pinsam?!

Sen så driver han en skvallerblogg(http://gaygossips.blogg.se/) och gästbloggar i skvallerbloggar för att få mer läsare och snackar skit om mig till Amir och Kissie, inte okej. Finns så mkt jag har att säga om den killen…

16855_272067655024_604780024_3807612_4534514_n

Posted in: Livsstil
Kommentarer (79)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Alexandra Nilsson - Höstlistan Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *