Trött – The Hills…

Jag har en grov bloggtroka, storbloggare får inte ha sånt.. Usch så hemskt, allting jag skriver liksom klämmer jag fram. Det känns som att jag har ett litet objekt igång i huvudet, men bara tvingar fram orden. Som t.ex. det jag skriver just nu. Tittar på The Hills, vet inte riktigt vad jag tycker om andras liv i påhittade dokusåpor.

Vet ni att alla i The Hills röker utom Hedi? Men dom visar inte det, och dom fejkar allt drama. En bekant till mig, hennes syster jobbar med den såpan eller ja ”bakom kulisserna”..

Aja jag ska nog försöka vila lite, så vi hörs om några timmar. Är helt utmattad efter bara 2 timmars sömn inatt. Pussar <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Winter wonderland Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *