Trött – The Hills…

Jag har en grov bloggtroka, storbloggare får inte ha sånt.. Usch så hemskt, allting jag skriver liksom klämmer jag fram. Det känns som att jag har ett litet objekt igång i huvudet, men bara tvingar fram orden. Som t.ex. det jag skriver just nu. Tittar på The Hills, vet inte riktigt vad jag tycker om andras liv i påhittade dokusåpor.

Vet ni att alla i The Hills röker utom Hedi? Men dom visar inte det, och dom fejkar allt drama. En bekant till mig, hennes syster jobbar med den såpan eller ja ”bakom kulisserna”..

Aja jag ska nog försöka vila lite, så vi hörs om några timmar. Är helt utmattad efter bara 2 timmars sömn inatt. Pussar <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Caroline Roxy - Aurora Caroline Roxy - New campaign shoot Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *