See you in court!

Aja, måste vila och tänka lite, jag ska till polisen imorgon. Jag kan ju tycka att dom borde ha bättre för sig än att ta upp blogginlägg som jag ”skrivit” eller ja folk snarare fejkat för att sätta dit mig.

T.ex. som en bekant till mig blev våldtagen för ca ett år sedan, och det fallet togs upp nyss och då gick det inte att lösa, men en oskyldig liten flicka som råkar irritera många människor på internet tar dom upp efter en vecka även fast anklagelserna inte stämmer?

Tur att jag har en av Sveriges bästa advokater. Mohaha ni kan ju gissa vem det är? Aja, whatever, nu ska jag vila lite och måla tånaglarna. Man är ju tjej, daah? Hehe.

damnsss

Busring och få din inspelning skickad till din e-mail!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *