Vem vill ha en råtta för 20 000 ?

Okej, nu verkar det bli ”att alla bloggare ska köpa hund” en sån där liten sak som dom villa använda som en accessoar ? Jag tycker att det är hemskt att köpa en sån liten sönderavlad hund bara för att, visst är dom söta, men jag vill inte köpa en otroligt dyr liten råtta. Dom allra minsta har oftast problem med andningsorganen osv.. Nej tack till att följa ”Paris-Hilton-Trenden”..

Eftersom jag är uppvuxen med Dobermann och Akita Inu så funderar vi på att köpa en Rottweiler, Amstaff, en Doberman eller kanske en Bulldog. Jag vet hur otroligt mycket ansvar en hund innebär, och hur mycket motion en hund kräver, så jag vet precis vad jag ger mig in på, då jag har en Rottweiler i Thailand (och nej, den är inte där själv, den bor i vårat hus där även min plastmammas föräldrar bor).

Det är då alternativen för att vi håller på att kolla på hus faktiskt. Det är djurplågeri att ha en stor hund i lägenhet.

58770201_82c3172412Världens finaste hundras!

(Visited 122 times, 1 visits today)

216 Comments

 1. Emelie januari 3, 2010 at 9:42 e m

  vad har hänt med riktiga paow ?..

  Reply
 2. amy januari 3, 2010 at 9:43 e m

  Dvärgpinschrar är också väldigt mysiga hundar. Dock är dom vakthundar. Vår dvärgpinscher morrar om de går någon utanför gatan osv. Men är vääärldens mysigaste iaf!! Och dom tror dom är stora dessutom! Superduper verkligen!

  Reply
 3. emelie januari 3, 2010 at 9:44 e m

  Jag håller med dej att den är världens finaste hundras

  Reply
 4. Anonym januari 3, 2010 at 9:44 e m

  Är du dum elr? Tänkt kanske på att man köper den hunden för man gillar rasen? precis som du skriver att du vill ha en doberman elr rottweiler för du tkr dom är fina?! Ofta det är ngt bättre isf? kan man ju lika gärna säga att du köper en sån för att tro att du är så jävla frän? Och det är INTE djurplågeri att ha en hund i en lägenhet om den får rätt motion och får kma ut nog mkt ?! loooooool

  Reply
 5. Jenny januari 3, 2010 at 9:46 e m

  Har hund i lägenhet o det är inte djurplågeri, det handlar om hur mkt motion den får. Kan lika gärna få mindre motion om den bor i hus då ägarna tror att det räcker att släppa ut den i trädgården….tror inte du var ute med ”din” hund 4-5 ggr om dagen på promenad, varav en var lång..

  Reply
 6. CARRO januari 3, 2010 at 9:47 e m

  håller med dig! ge mig en bulldog istället, en engelsk 😀

  Reply
 7. Mejjah(: januari 3, 2010 at 9:47 e m

  Känns härligt att någon bloggare har sånt bra ansvar, somt ar hand om en rottweiler(Y) Och jag håller med om att rottweiler är en fin hund, älskar den rasen!<3
  Du verkar gilla rätt stora och ansvarsfulla hundar, det gör jag också.
  Tummen upp för dig Paow!(Y)<333

  Reply
 8. Lisa januari 3, 2010 at 9:47 e m

  Åh Dobermann, Rottweiler o Amstaff fyfan va vackra o bra hundar om dom har rätt husse/matte, ((:

  Reply
 9. Sandra januari 3, 2010 at 9:47 e m

  Jag håller med dig!!!!

  Paow ÄGER!!!!

  We love you girl :D:D <3<3<3<3<3

  Finaste hunden. jag vill ha en sån, det är riktig hund.

  Reply
 10. Ellen januari 3, 2010 at 9:47 e m

  Skönt att höra dig säga att du hellre vill ha din hund i en villa.

  Reply
 11. Clara januari 3, 2010 at 9:49 e m

  Jag tycker du har helt rätt angående Paris Hilton-trenden. Varför ha ett litet djur man bara kan klä ut och ha i sin väska, som också är djurplågeri? Min hund är en blandras och är bara litelite mindre än en rottwailer. Hon är världens finaste, min solstråle. Jag skulle aldrig någonsin sätta på henne kläder, eller bara ha henne som nån mode accesoar.
  I’m on your side, Paulina!

  ps. jag har inget emot folk som har en chihuahua och behandlar den som en HUND

  Reply
 12. pimpXprincess januari 3, 2010 at 9:49 e m

  Tyvärr är bulldoggs också sönderavlade. Dock har inte alla problem och ska inte ha det om man tar hand om den väl och ser till att den inte har något fel sedan födseln. Själv vill jag faktiskt ha just en engelsk bulldogg, eftersom den rasen passar min livsstil bäst. Jag skulle även vilja ha en stor hund, men jag tror inte att jag skulle orka med det just nu, tyvärr.

  Reply
 13. ninni januari 3, 2010 at 9:49 e m

  det är inte djurplågeri att ha en hund i lägenhet, hallå eller? allvarligt talat. visst, hundar kanske trivs bättre i stora ytor men om man likaväl går ut med sin hund ofta och på långe promenader spelar det fan ingen roll. jag gillar dig paow, men nu har du faktiskt lite fel.

  Reply
 14. sofie januari 3, 2010 at 9:49 e m

  Paow, ärligt så börjar du bli en sur gammal kärring.

  Reply
 15. johanna januari 3, 2010 at 9:49 e m

  stora hundar skare va 🙂 inga sånna små pluttar 😛

  Reply
 16. Kimberley Ann januari 3, 2010 at 9:49 e m

  Varför är det djurplågeri att ha en hund i en lägenhet?
  Så du anser att jag plågar min hund när jag låter mina morföräldrar tar hand om min hund? För de bor i en lägenhet, men om jag ska vara ärlig så var det där nog det sämsta påståendet på länge.

  Reply
 17. PuffinBoo januari 3, 2010 at 9:49 e m

  ????????? Djurplågeri o ha hundar i lägenheter????? Har du nånting innanför pannbenet? När jag hade mina två pitbulls så gick det utmärkt att ha dom i lägenhet o inte fan var jag djurplågare för det??? Så länge dom får motion och vara ute mkt så gör det ingen skillnad! Pucko!!!

  Reply
 18. KLara januari 3, 2010 at 9:50 e m

  Håller HELT med dig ! Asså dom är ju söta, men fatta att ha dom ? Boooooring -.-
  Den är skit söt ju den hunden du tänker köpa, mkt finare och sötare <3

  Reply
 19. frida januari 3, 2010 at 9:51 e m

  åh vad fin hund! 🙂

  Reply
 20. Anna januari 3, 2010 at 9:52 e m

  Du resonerar något annorlunda tycker jag om att det är djurplågeri att ha hundar i lägenheter. Hunden mår väl exakt likadant även fast man bor i en lägenhet. Man motionerar ju hunden precis som vanligt och går ut på promenader och tar hand om den väl.
  Därimot om hunden skulle bo i förfärliga levanadsförhållanden så är det en annan sak.
  Men som sagt, en frisk och glad hund i en lägenhet mår ju inte sämre av att bo där än i ett hus eller i en villa.

  Reply
 21. anna januari 3, 2010 at 9:52 e m

  heregud, det enda du gör nuförtiden är att ta upp saker som kissie gör/ tänker göra. bara för att hon nu sa skaffa sig en liten hund måste du kritisera det? oookeej?
  hitta på nåt eget att skriva om. sista gången jag besöker din blogg. bye

  Reply
 22. ThelittleW januari 3, 2010 at 9:53 e m

  Rottweiler är en jättefin ras! Var nära på att köpa en sån men det blev en annan ras som är ännu större 🙂

  Reply
 23. ebba januari 3, 2010 at 9:55 e m

  japanska spetsar är asfina.. 🙂 vill ha en sån. fast skulle aldrig orka ta hand om den. räcker med min hamster 😀

  Reply
 24. Anna januari 3, 2010 at 9:56 e m

  Vad vet du ens om avel och hundar i allmänhet? Kanske är dags att läsa på lite innan man yttrar sig.

  Reply
 25. Anonym januari 3, 2010 at 9:58 e m

  Djurplågeri med hundar i lägenhet?
  Hahaha, dagens skämt!
  Det dummastte du någonsin sagt tror jag

  Reply
 26. Madde januari 3, 2010 at 9:58 e m

  dom hundarna är otroligt fina 🙂

  Reply
 27. Anna januari 3, 2010 at 9:59 e m

  Samojed och husky är dom finaste hundraserna som finns.. 🙂 <3
  kolla gärna annibananix.blogg.se

  Reply
 28. merrie januari 3, 2010 at 10:01 e m

  sant det dära sista under bilden ,p

  Reply
 29. Bella januari 3, 2010 at 10:01 e m

  asså du verka tro att bara för du tänker på ett sätt, så har alla andra som tänker annorlunda fel? 😛 lol.

  Reply
 30. ge mig gärna svar januari 3, 2010 at 10:02 e m

  men din fula häxa, det är inte djurplågeri att ha hunden i lägenhet så länge den får den motion den behöver. men det är väll kanske självupplevt de där me djurplågeri….du som spelar så jävla smart jämt? jävla uppmärksamhetssökande stackare. vad har du fått för uppväxt egentligen svara gärna på det?

  Reply
 31. Nea januari 3, 2010 at 10:03 e m

  du har så rätt paow!!

  Reply
 32. ERICAPERZZON januari 3, 2010 at 10:03 e m

  Du gillar stora hundar, vissa gillar mindre hundar? Ska inte folk få ha vilken hundras dom vill?
  Jag har själv en chihuahua och är supernöjd med det:) Vill inte ha en stor hund helt enkelt. Jag har dock inte min chihuahua som någon accessoar! Hon får ett täcke när det är kallt ute. Inga kläder eller sådant. Jag bär henne i folkmassor av den enkla anledningen att hon kan bli söndertrampad annars. Men att små hundar skulle vara sämre än stora tycker jag inte:)

  /E

  Reply
 33. Anonym januari 3, 2010 at 10:04 e m

  HELT RÄTT, FINASTE RASEN !

  Reply