Allt handlar om att våga

Jag vågar klä mig lite annorlunda, trots att jag får flera 100 kommentarer om att det jag har på mig är fult. Men helt ärligt då är jag inte rädd för att sticka ut. Jag klär mig inte så annorlunda, men jag ser defenetivt inte ut som ”alla andra”..

Jag har alltíd vart en person som vill ha en annorlunda klädstil, sneekers jense och hoodtröjor har aldrig vart min grej. Men det är jobbigt när man på något sätt ”skapar mode” för ungdomar. Jag har nog ingen speciell ”stil” egntligen utan sätter mest på mig det jag tycker är snyggt. Men som te.x i sommras så använde jag väldigt mycket färgladda kläder såsom seriserosa chokgrönt och turkost. Sen så var jag på en klubbfest i slutet slutet av sommaren och då såg alla ut som jag (bokstabligt talat).. 

Modet i år är annorlunda galet och fulsnyggt, Perfektion är so last year. Det är det här året Lady Gaga klädstil faktikst passar in. Jag är inte rädd för att våga, eller pröva. Så att ni som klagar på mina kläder är rädda för att våga, tråkiga. Våga pröva något nytt! Synd att folk alltid bryr sig så mycket om vad andra tycker.Bild 443  Outfit

Kontroll på vikten?
Om inte, ta emot din välkomstpremie! En tvåveckors kur för bara 19 kronor! Du får en Bike Computer och DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - No surfing pics yet...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *