Måste rusha!

Nu ska jag & Dennis dra ut och fixa lite med Apollo, hämta ut biljetterna o.s.v… Btw, är det bara jag som märkt att F.D. stora bloggare börjat skriva vääääldigt mycket skit om mig nu? Aja, avundsjuka paddor, som vanligt…

Aja, nu måste vi rusha, vi hörs snart! <3

Bild 554

Bild 555

Vill du ha läget under kontroll?
Nu kan du prova vår kur i två veckor för bara 19 kronor. Vi bjuder på en Bike Computer! Erbjudandet är värt 355 kronor!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)

You might also like

Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Alexandra Nilsson - Hej då landet, hej då sommaren! Alexandra Nilsson - Festklänningar för höstens alla fester Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *