Måste rusha!

Nu ska jag & Dennis dra ut och fixa lite med Apollo, hämta ut biljetterna o.s.v… Btw, är det bara jag som märkt att F.D. stora bloggare börjat skriva vääääldigt mycket skit om mig nu? Aja, avundsjuka paddor, som vanligt…

Aja, nu måste vi rusha, vi hörs snart! <3

Bild 554

Bild 555

Vill du ha läget under kontroll?
Nu kan du prova vår kur i två veckor för bara 19 kronor. Vi bjuder på en Bike Computer! Erbjudandet är värt 355 kronor!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen med VG Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *