Dennis gästbloggar…

Dennis här…

Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter hemma hos världens sötaste tjej och väntar på att hon ska bli klar för stan. =) Nu är det bara en dryg vecka kvar innan vi drar till Egypten och slappar på den heta strandsanden. Jag längtar!

Jag måste kommentera lite angående Stora Bloggpriset och de minderåriga tjejerna som drack alkohol på galan. Jag vill inte hänga ut någon av tjejerna eftersom det verkligen inte är min stil men jag tycker att det är otroligt viktigt att faktiskt påpeka att det serverades alkohol till underåriga på galan! Vid ”legg-kontrollen” kunde man lätt passera genom att bara svara ”Ja.” på frågan ”Är du 18 år?”. Jag var tvungen att fråga efter alkoholfria drinkbiljetter för att få dem eftersom jag inte dricker alkohol OCH är 19 år, vilket verkade vara vääääldigt svårt att förstå för entré-värden.

Det som Paulina har skrivit är sant (jag både hörde och såg det med egna ögon och öron) och jag tycker att det är mycket sorgligt att vissa föräldrar är så pass godtrogna att de tror på allt deras barn säger…

Det var allt för mig! Ha en riktigt fin dag & ta hand om er. Pussar… ♥

Delta i reseundersökningen så är du med och tävlar om en veckas solsemester!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *