Dagens fråga

fråga

Du har ju glugg. Har du några planer på att fixa den ? Inte för att den är ful eller något, svinsöt med andra ord! Har själv glugg och skulle vilja fixa den..

Svar: Hej du!

Det där med mina tänder har varit ett rätt känsligt ämne för mig i många år. Min tandläkare säger att jag måste ha tandställning i 4 år + att dom måste möblera om min mun typ, rycka ut tänder, vänta tills dom går ihop och sen fixa den. Och jag skulle inte få det gratis som jag kankse borde få men eftersom jag inte har några probelm med själva bettet så var det ” bara ett skönhetsfel”..

Nu är det så att jag inte har någon direkt glugg utan mer en sne tand. När många säger ” du har så fula tänder”  osv.. Det är inget fel på mina tänder, dom ser ut precis som alla andras men ända felet är att en av dom inte sitter rakt.

En glugg kan tänkas som svinfult eller charmigt. Själv skulle jag nog vilja fixa den, vilket jag ska göra, men jag känner inte att jag har något behov av att skynda mig på. Jag ska genomgå en plastikoperation där dom sågar av min tand och gör något mer som jag inte kommer ihåg (?) eftersom jag inte har någon ”vanlig glugg”.. Om jag hade haft det så hade jag definetivt behållt det. Vem har sagt att man måste ha raka tänder för att vara vacker?

Är det någonting jag tycker är mindre fint är när tänderna ser ut som man käkat ett piano, typ ligger på varandra. Glugg ser på något sätt rätt personligt ut men ändå inte rörigt. Så om du har en glugg tycker jag faktiskt att man ska vara stolt över det och le ofta och om man tänk om man bråkat med någon som klagar på ens tänder, tänk att det är det enda dom har att klaga på isf. Om man inte hade den så skulle man vara ”felfri”. Och som sagt, ingen är perfekt.=)

glugg1

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil
Kommentarer (103)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Alexandra Nilsson - En dag i Neapel
 • m o a o h l s s o n.

  verkligen inget som helst fel på din glugg, snarare tvärtom =)

 • Kasia

  Det finns ingen bättre självförtroendehöjare än ett riktigt fint leende.
  Jag har själv fixat mina, men hade lite problem än dig dock 🙂
  Kolla resultatet och läs tillvägagångssättet bland kommentarerna, det är ingen jobbig procedur!
  http://updatek.blogg.se/2010/february/plastigt-varre.html#comment

 • Anonym

  Skulle inte du åka till Thailand och fixa dina tänder?

 • Kasia

  Lite ”Mer” problem än dig.
  Skulle det stå

 • ida

  DU, jag hade presis samma problem (fast inte glugg) men bara ”skönhetsfel” med en skev tand den andra till vänster. MEN jag tjatade och ringde och kämpade för att få tandställnin för annars skulle det kostat mig 25 tusen för att få tandställning. Men tillslut 2008 fick jag min tandställning 🙂 och nu har jag bara någon månad kvar sen har jag ”normala” tänder igen. Men jag har faktiskt val att ha en glugg längst fram bara för att det är fint 🙂 Dock har jag genomgått otrolig smärta i över 2 år, och jag är 19 nu. men det va värt det!

 • ebba

  det är charmit och sött, jag vill själv ha det!

 • E mm a

  mihihihi, gluugg e ju skitsött ju!

 • kelsey

  du har ingen glugg , det är sne tand. fattar inte att folk inte fattar det :S

 • melina

  Paulina, personligen tycker jag att din glugg är det som gör dig till den du är. Alltså du är sjukt söt så man har inte tid att tycka att en glugg är fult, det är charmigt som tusan 😀
  Älskar din blogg, vilket du får höra varje dag !
  Men du är verkligen så himla fin !

 • MATHILDA

  jag hade bara en tand som stod ut lite, och lite överbett, men jag fick räls ändå. kämpar man så får man :p

 • ebba

  hade jag haft glugg hade jag vart asglad ju 😀 ser ju skitfräckt och lite charmit ut 🙂

 • Greta

  jag älskar din glugg och tycker inte du ska göra nått åt den! den är as söt 🙂 så dig!

 • www.bahu.blogg.se

  jag är ingen snorunge som ska sitta och kalla dig fula saker och trycka ner dig och försöka få dig må dåligt på ngt sätt eller aa,du förstår nog vad jag menar. men jag måste bara få ut detta. jag har hört och läst mycket om att DU är en lögnare..inte vet jag du kanske drar ngn vit lögn ngngång och alla ska göra en stor sak utav det? för de andra JAG vill inte/gillar inte att du kallar min vän för ”pinsam bög”. vad fan får dig o tro att du kan kalla honom sånt? vad har du blivit? blås ut luften du har i dig SEN snacka,SOM en människa TACK!ja läser aldrig din blogg förutom NÅGONGÅNG då jag råkar ha lite småtråkigt.Men jag fick höra att du kalla min vän för det där och jag blev arg,jättearg.jag har sätt ibland hur fula saker folk säger till dig? hur mycket kritik du får ta och kan tänka mig hur jobbigt det är, både du o ja vet att det inte e kul när folk gör så de är JUST drf jag snackar fint med dig.Jag tycker du ska be om förlåtelse till Qatar.blogg.se och sen så vill jag för ditt bästa alltså.att du tänker 10 ggr om innan du börjar kalla folk du inte känner för fula saker Paulina. Hej

 • Angelina

  Helt ärligt det är inte paulina utan den 🙂 skit söt

 • josefine

  jag har också glögg och var hos tandläkaren i måndags och frågade dom dom kunde göra något åt det, men dom sa bara att det är bra att ha glögg.j

 • ss

  Tja. Tänkte bara berätta att jag själv hade en ganska stor glugg.. eller stor å stor, fick igenom en enkrona men inte en tia så ah då förstår du. Men hursomhelst, jag fick ingen tandställning av tandläkarn och kanske skulle inte ens den hjälpa sa de. Så istället typ byggde han på tänderna med plast så att det gick igen och bara är en jätteliten springa . Ser helt naturligt ut. Ingen som märker. Det kan du göra om du inte vill ha kvar din glugg! 🙂

  • Emmy

   Hej! Vet inte om du kommer se denna kommentaren,men TT ett försök! Såg att du hade fixar ditt mellanrum mellan dina tänder och som du, har jag med ett mellanrum mellan mina tänder som ungefär en enkrona och tycker det är skitfult på mig:/ men när du gjorde det, kostade det något? Isf hur mycket? Och vet du om man behöver betala om man är under 18? (är 17 år)
   Sorry om det blev lite långt och mycket frågor hehe, men är tacksam för svar!!:)

 • dfa

  hej, jag har själv haft glugg tog bort den hos tandläkaren helt grattis eftersom jag är under 18 det tog en kvart genom att bara fylla i mellanrummet. Man gör bara framtänderna större genom att sätta ditt någon sort porslin eller plast på båda tänderna så fylls hålet ut. Jag rekommenderart verkligen det. Gör knappt ont.

 • werwr

  Nej GLUGG är skitfult, ser ut som mjölktänder.. Fan alltså ni tror ni är så morderna hela tiden

 • Anonym

  Är det inte du som ska föreställa den mogna blondin bloggaren ? Du klagar på folk som har ”pianotänder” herregud.. det är någnting man föds med och fyfan hur kan man vara så elak ? Jag har sk. piano tänder vilket innebär att mina främsta tänder sitter längre fram på dem tänderna om sidan.
  Du blir sårad då folk klagar på dig titt som tätt, ändå gör du detsamma. ?..

 • milliz

  Bra skrivet! 😀
  Btw jag har en fråga 🙂
  Du har ju så fin kropp gör du något speciellt för att behålla den eller nåt? 😀

 • Sofia

  HAHAHA, käkat ett piano! Vilken bra jämförelse. 😀
  Jag tycker att en glugg kan vara gulligt. Inte på den tjejen du har på bilden där, men på dig är det fett sött. Det får dig att se mer äkta ut, om man säger så. Inte för att du ser plastig ut eller något, utan mer att du ser ut att ha en personlighet och ja.. Svårt som fan att förklara, haha. Skit samma.

 • juno

  Kan du inte visa din glugg med ett leende? (:

 • Maja

  Äh vad hade du varit utan dina tänder? det är ju så du ser ut och du är inte ful för de.

 • Känd som Mrlove

  Hoppas du och dennis har det bäst i Egypten!

 • Madeleine

  tycker det kan vara fint med glugg.

 • Malin;)

  hej Paow! Jag har haft glugg heeela mitt liv! och jag blev jätte ledsen när jag skulle fixa den pga min tandställning! Mina hörntänder växte fel men nu är allt bra:D Dock så frågade jag om man var tvungen att flytta gluggen, eftersom jag tycker dne är charmig och personlig. Som du säger också:D Jag hade ingen stor glugg, kanske en halv centimeter, men jag gillade den:D Så alla som har glugg där ute! JAG SAKNAR MIN:( (ta upp i din blogg som exempel om du vill) (jag hade tandställning i ett år)

  Anonym;)

 • erica

  jag har glugg, och tycker inte om den på mig :S
  får mig att se så mycket yngre ut 🙁

 • YourLoveDrug

  Vadå inte få det gratis? Lilla gumman, det kostar inget att gå till tandläkaren eller sjuk vård för de som är under 20. -.- De handlar bara om lathet för din del.

 • alice

  PAULINA DANIELSSON
  jag vill bara säga att jag tycker att din glugg är jätte gullig!
  hela du är gullig!
  folk som säger att du har fula tänder vet inte va dom pratar om.
  kram på dig <3

 • Caroline

  Hm, jag skulle råda dig att vänta till du är ett par år äldre i alla fall eftersom tänderna fortfarande kan ändra på sig till man är 20. Dock är tandvård gratis till man är 20, dock tror jag inte det gäller ”skönhetsfel”, när man måste gå till en tandreglerare eller en tandkirurg eller vad det heter.

 • Kajsa

  Fixa inte dina tänder sålänge du inte får problem med dom liksom.
  Dina tänder ser jätte gulliga ut! Det är liksom du med den glugglen.
  En personlig sak! 🙂

 • ellie

  tycker det är fett gulligt med glugg! =)

 • malin

  Hej !

  Jag har själv glugg och för mig har det varit pinsamt och jobbigt att ha det och det är det forfarande. Det känns som jag inte kan le. Men du har helt rätt man ska lära sig och tycka om det man har och se det positiva i det så tack för att du skrev det här det fick mig verkligen att tänka om när det gäller min glugg.

  Kram

 • johanna

  Superbra skrivet! har själv en glugg som jag haft i hela mitt liv. Kanske min personlighet då? 🙂 Men äntligen har tandläkarna satt igång ”projektet” med mina tänder och just nu går jag med någon stålgrej i gommen xD haha.

 • Anonym

  Att ha glugg är bara charmit (behåll den!!!!)
  jag önska faktis själv att jag hade en, hehe

 • lilly

  Fyfan va ful hon va på bilden. De bara för hon har glugg.. Asså man e ful med glugg. Du med. Det förändrar på hela ansiktet man ser ut som ett mongo.

  Vare inte du som skulle fixa dina sär tänder efter jul i thailand lr … orka ljuga
  Men tycker du kommer med många bortförklaringar. Du e jätte ful Spec när du e på semeter…. fattar inte vf… du har smalt ansikte…..

 • josefin

  din blogg är jätte bra och inlägget om gluggen var jätte bra eftersom jag själv har glugg och folk ska ofta kommentera det men jag brukar bara säga att de inte är något jag kan göra åt men det är ändå jobbigt att folk ska gnälla på de, ingen är perfekt. de känns bra att de är folk med glugg som är ”stolt” över de och säger att de inte är något fel på det. du är jätte bra, go girl!

 • Hemen

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

 • Annette

  har aldrig sett att du har glugg…. nu letar jag febrilt efter en bild för jag vill se din glugg… haha…

 • WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE WWW.FOUNDMYSWAG.BLOGG

  Niiiiiiiiiicccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 • Linnea

  Glugg är ju super fint! Tycker du skulle behålla den!!! 🙂

 • anna!

  så du menar dom som har snea tänder ska skämmas?
  det låter som dom som har glugg ska vara stolta för att vi är mer värda haha
  big joke? elr skojar du inte?

 • Jinx

  Jag hade glugg förut, men har ”byggt på” tänderna hos tandläkaren. Gick på kanske 30-40 minuter, kändes inte alls – det enda jag känner är en kant efter det de ”fyllt på” med, som jag slipar ner varje gång jag går till tandläkaren.

 • www.bahu.blogg.se

  Hemen skriver:
  2010-02-18 kl 21:06
  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir

 • sara

  jag har pratat med dig i verkligheten, jag såg dina tänder & jag tycker du var jättesöt ärligt de var charmligt, personligt & de såg inte konstigt ut <3

 • nicole

  Håller med dig 🙂

  /Nicole

 • Anonym

  tycker du är as gullig i det 🙂 behöver verkligen inte ändra på nånting, men det avgör du själv.

 • Anonym

  bra skrivit ;d jag har typ en tand som liggen bakom dom adnra , den synd inte med de har blivit så att jag inte har en tand på den platsen aså en litet mellanrum , men ja vill inte ha tandställning för mina andra tänder är perfekta ,vad tycker du ? ;P

 • maddee

  Du borde le lite oftare på bilder 🙂 Jag har aldrig sett dina tänder? speciellt inte att dom e snea och att du har glugg? De syns ju typ inte 😉 Såndär grej som du själv bara tänker på!

  Love u!

 • maddee

  Du får le lite oftare på bilder 😉 De syns ju ändå inte!

 • isabellealexandra ღ

  jag är nöjd med mina tänder!
  dock ligger ena min framtand LIIITE över den andra men annars är dom perfekta,
  och förresten så ser man inte ens att den ligger lite över den andra eftersom det är såpass litet xD

 • Hanna D

  Det här med att fixa tänderna. Du kommer nog inte behöva ha tandställning 4år. Mina två framtänder i underkäken gick av, och gluggen blev ju väldigt tydligt. Jag fick gå med en ‘bro’ som amn sätter fast på baksidan på de andra tänderna och sedan limma de fast dem. Alltså två fejk tänder. Jag ville slippa tandställning, ville absolut inte! Efter ett år sa de att det var bäst om jag skaffa tandställning, men jag väntade 1,5 år till. De drog ut två tänder i överkäken för att få in mitt överbett. När de väll fått dit tandställningen gick det fort, efter 3 månader hade de dragit fram tänderna i underkäken. Sjukt mycket smärta!
  Jag har haft den i ett år nu, och allt ser så bra ut! Bara överbetet som behövs jobba på.
  Jag rekommendrerar dig verkligen att ta chansen till tandställning. Det är väldigt smärtsamt imellanåt, men det är verkligen värt det!

 • sandra

  precis som de va nån som skrev så är det gratis tills året man skall fylla 20, så för min del är de inte gratis längre fyller 20 i år. plus tycker du skall fixa tandställning det är snyggt me rälls 😛

 • Anonym

  Jag skulle hellre vilja ha raka, vita tänder och en glugg än gula och sneda tänder.
  Jag tycker bara det är charmigt med glugg.

 • Daniel

  Det e ju bara sexigt!!

  Men använd tandpetare så du får bort snask från gluggen!

 • Anonym

  Underbart inlägg!

  ”Vem har sagt att man måste ha raka tänder för att vara vacker?”

 • Anonym

  Underbart inlägg!
  ”Vem har sagt att man måste ha raka tänder för att vara vacker?”

 • eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

  du skrev att ‘ingen är perfekt’..
  du är ju perfekt? 🙂 <3

  fan man tänker inte ens på dendär glöggen 🙂 <3

 • Anonym

  vill du ha spotify premium? gå in här: http://www.spotifypremiumfree.info?join=979 och samla poäng, väldigt enkelt!

 • jennifer :)

  du är jätte söt paow 🙂
  vad har hänt mellan dig och desiree?
  ni va så gulliga ihop ju! älskade era inlägg med bilder på varandra, sjukt söta 🙂
  hoppas du har de bra, sola och bada lite åt mig också 😀 hihi!
  kram

 • anna

  kan du inte visa bild? 🙂 så man kan se?

 • Tanja

  jag tycker verkligen att din glugg är riktigt charmig. behåll den!

 • jennifer

  kan du inte le med tänderna på någon bild? :p

 • Elnas i Storstan

  Det är otroligt charmigt med en liten glugg !=) BEHÅLL BEHÅLL BEHÅLL den =)!

 • Anonym

  jag har EXAKT samma problem som du :O
  jag är 13 och det är ett otroligt känsligt änme för mej, men keep on smiling girl!
  pusspådej <3

 • hanna

  det är otroligt fint att du har så , ja förstår att de kanske inte är så kul men de gör liksom att du är den du är . du ska inte behöva fixa de för du är precis lika fin med det , de är en charm och ja läs dina kommentarer alla tkr de är sött!:)

 • moaa

  Jag är bara tvungen att säga att jag hade också glugg på alla mina (ovan) framtänder, men jag fixade det genom att sätta in plast eller något sånt hos tandläkaren ! 🙂 det varken kändes eller syns, blev jättenöjd över resultat.

 • samantha

  Hej Paow!
  Jag har haft glugg sen jag var liten , hehe..
  Jag hatade min glugg förr och alla gick runt och kallade mig ”gluggen” och massa sånt..
  Men med åren som gick började jag tycka att det var mer och mer charmigt!
  Du passar verkligen i glugg. Bra att du i alla fall inte skämt över den.
  Just nu har jag räls och ska ha det tills jag går ut nian eller något sånt, och jag längtar. För tillslut kommer det var jag som har finare tänder än alla andra. 😉
  Kram <3

 • ida

  glugg eller inte du är jätte fin 🙂
  men därimot borde du inte klanka ner så mkt på andras utseende när ditt eget inte heller är perfeckt. Ingen är perfeckt men man behöver inte trycka ner andra för de 🙂

 • Madde

  jag har glugg och blev jätteglad av detta inlägget. Min mamma tjatar om att det är charmigt, medan jag vill ta bort den 🙂

 • Jeffe

  Det där med gluggen är superenkelt att ta bort! Jag hade glugg, gick till tandläkaren och frågade vad dom kunde göra. Dom plastade skiten! Har hållt i flera år nu. Bästa jag gjort. Gratis var det med.

 • emma

  hahahhah jag fattar fortfarande inte varför det är så många som bryr sig om din glugg, om ni nu inte har det så tycker jag att ni ska vara glada över det om det nu är så fult att ha gulgg, själv tycker jag att det är fint på vissa peersoner, och du är en av dom som jag tycker det är fint på paulina 🙂
  http://emmabjorkroth.blogg.se/

 • Tegan

  Hejhej:D
  Kan inte du lägga ut en bild så man ser hur dina tänder ser ut?

  Tack för en väärldsbäst blogg ! <3

 • Angela

  Jag hade liknande problem som dig och det skulle ENDAST gå att fixa med tandställning.
  Men hittade en tandläkare som är grym och har fixat mina tänder utan tamdställning 🙂

  hör av dig om du vill veta mer 🙂

  kram

 • Anonym

  Sjukt konstigt att du sitter och klagar på andras tänder när du själv blir mobbad för dina varje dag, märks att du inte gillar din glugg, dessutom är faktiskt glugg det fulaste man kan ha i sin mun.

  svar: Du vet ingenting om mig. tog du åt dig för att jag skrev att jag tycker att ojämna tänder är det fulaste så finns ?

 • amanda

  Jag hade oxå jorrdens största garageöppning som min tandläkare plastade igen på 10 min. Det syns ingenting!

  Ha de bra!

 • ida

  tjoho.
  jag kan bara säga att jag har glugg och det är något som jag verkligen tycker om hos mig själv, det hade inte direkt känts som om det var jag utan glugg, så, jag tänker inte fixa min.
  & det tycker jag att du inte heller borde, skitsamma, ditt val.
  glugg är skitfint på vissa iallafall! 😀

 • Therese - Bloggar fran Dubai!

  Det smartaste ar val att fixa fasader isafall?

 • J

  FIXA INTE BORT DIN GLUGG!
  Det är som du säger, personligt och as fint!!!

 • Christina

  jag tycker det är snyggt med glugg, alla kollar konstigt på mig när jag säger det men jag tycker det, kolla hon blonda H&M modellen, hon är skitsnygg MED sin glugg!

 • z a n n y h ♥

  du har inte funderat på fyllning? Visst det håller inte hela livet och det kan lossna och man måste börja om med att fylla igen gluggen osv, men det är en tillfällig lösning 🙂

  Håller med dig om att glugg är charmigt 😉

 • Anonym

  jag har glugg också. hade större innan men den blir mindre hela tiden. min mamma hade lika dant som jag och den har växt igen

 • julia

  Jävligt omoget att skriva att folk som har snea tänder/TÄNDER SOM LIGGER PÅ VARANDRA ÄR FULA? lIKSOM..MAN FÖDS MED DET, OCH DET är inte alltid så lätt att fixa. Själv har jag för många tänder i överkäken, och då är ena framtanden lite över den andra framtanden, men jag är inte ful för det! Jag har velat ha tandställning, men får inte för det är inte tillräckligt allvarligt för att få tandställning. Men jag tycker iaf att du ska sluta upp med att vara en sån bitch! Sluta klaga på alla andras utseende, tänker du inte på att folk blir ledsna och tar illa upp? Om nu glugg är personligt och fint och charmigt, så är tamefan sneatänder som är på varandra det med! Så jävla ytlig du är :S Orka bry sig om tänder egentligen? Man har ju faktiskt ett par läppar som döljer tänderna mest utav tiden. -.-

 • sofielindquist

  jag vill ha en glugg det är fett gulligt:)

 • frida

  det där angående gluggen, de går att fixa utan tandställning,
  min kompis hade de & hon skaffade en ‘platta’ eller vad man ska kalla de för & de syns inte ens att hon har/haft glugg nu längre 🙂 så om du inte vill ha ‘glugg’ så kan du ju prata med din tandläkare om en sån där ‘platta’ eller va de heter 🙂

 • Mindou

  Jag tycker det är lite roligt att du först börjar den där texten så bra, men sen förstör du allt i sista stycket då du ska klanka ner på folk som har tänder som ligger över varandra, när inlägget egentligen verkar handla om att ingen är perfekt och att man är bra som man är. 😉

 • Anonym

  Tack såå himla mycket!! Jag har en glugg, (inte så jättestor men den syns) och jag hatar den, vill helst inte le och sånt för tycker det är fult ( iaf på mej) men du har hjälpt mej otroligt mycket med det hära inlägget + att du har själv en glugg.. Du är så himla söt och du behöver inte skaffa tandställning än väll? Lev livet ist. Iaf så tack och ajdö lingonfrö

  ps. Gluggen passar dej!!!

 • madde

  skit gulligt! 🙂

  besök min blogg ! <3
  puss

 • Evelina

  Hej Paow. Jag har en kompis som har haft glugg, större än din. Och hon bad tandläkaren sätta dit en ”extrabit” typ. Alltså på båda tänderna, så att dom sitter tätare. Så nu har hon ett fint leende 🙂 Men jag tycker inte det är fult med glugg, det är gulligt. Men min kompis blev ju väldigt nöjd. Kram på dig.

 • elin

  fasen vad många har problem med sina täder här i världen :O själv har jag alltid haft perfkta tänder och skulle älska att få ha tandställning bara för att de e snyggt:P

 • Linn

  Jag hade en glugg och det var ett ”skönhetsfel”.. Men jag hare fixat det nu och det var inga problem för mig 😮
  Jag behövde inte betala ett öre och jag behövde bara ha tandställningen i några månader kanske

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *