Svar: Jo det kan jag ;D finns nog ingenting som rör mig i ryggen tror jag.. Jag tycker ändå som jag vill och skriver det jag känner för. Och jo, jag njuter av min semester, om ni bara visste 😀 Kanske lite avundsjuka??

Angående mig mig och Steffi, vi slutade umgås p.g.a. av att hon krävde att jag skulle höra av mig och jag vill inte höra av mig till någon som kräver det. Så jag slutade bara höra av mig helt och sa till henne som det var att jag inte ville umgås med henne längre.

Då började hon gå runt till alla mina vänner, t.ex. Annie, Steffi o.s.v… Ringa till dom och börja snacka skit om mig. Sen vad jag tycker om det är en annan sak. En dag så ringde hon mig från ingenstans och vi snackade ut och jag tänkte ”well vi kanske kan vara kompisar, behöver bara inte berätta någonting för henne”. Sen så kommer hon hem till mig en dag med sina två killkompisar och vi sitter framför datorn, och då så kommer vi in på Amir, som jag var vän med och vi började prata så jag visste rätt mkt hur det var mellan honom och Kissie), aja så ser Steffi att han skrivit ett inlägg om Dessie och det, som endast var för att kolla hur Kissie reagerade, så frågade Steffi och jag sa som det var.

Tror du inte att hon träffar sin idol Kissie samma dag och sitter och snackar skit om mig och även går och säger ”Amir snackar JÄTTE mycket skit om dig till Paow” vilket verkligen inte var så jag uttryckte mig. Dom blir bästisar för tillfället, inte för att jag bryr mig om dom egentligen bara bra för Alexandra som i alla fall har 3 vänner hon kan ”lita på”, men Kissie snackade rätt mycket skit om henne till Amir typ sa ”hon är så jävla fet den paddan, och hennes kläder hon hade igår sig på festen? hon tror typ att vi är bästisar”…

Aja, varför jag inte umgås med henne är för att hon blir kompis med mig en dag och sen för att komma närmare Kissie så snackar hon skit om mig till henne. Vet att Kissie blir arg och avundsjuk på mig varje gång jag träffar Amir, och gick i taket när jag var hemma hos Rosanna.. Haha! Sen angående Marie Polsjö, nej som sagt så har jag nog  lärt mig att man inte dömer folk efter utseende, jobb osv.. Rätt svårt när jag själv har 50,000 människor som dömer mig varje dag.

Nu ska vi boka en resa till Dolphin house när man åker ut i Röda havet och badar med delfiner ;D

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *