”Du kan inte njuta av din semester”

Svar: Jo det kan jag ;D finns nog ingenting som rör mig i ryggen tror jag.. Jag tycker ändå som jag vill och skriver det jag känner för. Och jo, jag njuter av min semester, om ni bara visste 😀 Kanske lite avundsjuka??

Angående mig mig och Steffi, vi slutade umgås p.g.a. av att hon krävde att jag skulle höra av mig och jag vill inte höra av mig till någon som kräver det. Så jag slutade bara höra av mig helt och sa till henne som det var att jag inte ville umgås med henne längre.

Då började hon gå runt till alla mina vänner, t.ex. Annie, Steffi o.s.v… Ringa till dom och börja snacka skit om mig. Sen vad jag tycker om det är en annan sak. En dag så ringde hon mig från ingenstans och vi snackade ut och jag tänkte ”well vi kanske kan vara kompisar, behöver bara inte berätta någonting för henne”. Sen så kommer hon hem till mig en dag med sina två killkompisar och vi sitter framför datorn, och då så kommer vi in på Amir, som jag var vän med och vi började prata så jag visste rätt mkt hur det var mellan honom och Kissie), aja så ser Steffi att han skrivit ett inlägg om Dessie och det, som endast var för att kolla hur Kissie reagerade, så frågade Steffi och jag sa som det var.

Tror du inte att hon träffar sin idol Kissie samma dag och sitter och snackar skit om mig och även går och säger ”Amir snackar JÄTTE mycket skit om dig till Paow” vilket verkligen inte var så jag uttryckte mig. Dom blir bästisar för tillfället, inte för att jag bryr mig om dom egentligen bara bra för Alexandra som i alla fall har 3 vänner hon kan ”lita på”, men Kissie snackade rätt mycket skit om henne till Amir typ sa ”hon är så jävla fet den paddan, och hennes kläder hon hade igår sig på festen? hon tror typ att vi är bästisar”…

Aja, varför jag inte umgås med henne är för att hon blir kompis med mig en dag och sen för att komma närmare Kissie så snackar hon skit om mig till henne. Vet att Kissie blir arg och avundsjuk på mig varje gång jag träffar Amir, och gick i taket när jag var hemma hos Rosanna.. Haha! Sen angående Marie Polsjö, nej som sagt så har jag nog  lärt mig att man inte dömer folk efter utseende, jobb osv.. Rätt svårt när jag själv har 50,000 människor som dömer mig varje dag.

Nu ska vi boka en resa till Dolphin house när man åker ut i Röda havet och badar med delfiner ;D

(Visited 40 times, 1 visits today)

54 Comments

 1. Lady from sweden februari 18, 2010 at 9:47 e m

  Njut av resan!!!
  Jag vill åka till USA igen, hälsa på min rika värdfamilj och spela bort pengar i vegas 😀

  Reply
 2. Josefine februari 18, 2010 at 9:53 e m

  Hur orkar du hålla på?

  Reply
 3. Sannapanna februari 18, 2010 at 10:01 e m

  Att vara vuxen är att inte låta sig bli provocerad eller skriva/prata skit om någon. Du skulle vinna mycket på att sluta engagera dig i vad andra tycker, tänker eller gör.

  Och framför allt… snacka inte skit om bloggare med bloggare.

  Jag tror att den killen du nu är med i Egypten är rätt bra för dig. Loosa inte honom för en skitsak, som du sedan skriver om i bloggen.

  Kör ditt race och skit i andra… typ Kissie, för hon har ändå lyckts förstöra allt för sig och sin framtid… tros sina 1,2 miljoner läsare.

  Reply
 4. www.bahu.blogg.se februari 18, 2010 at 10:01 e m

  men sug av amir istellet snorunge , när man e på semester ska man skita i allt o bara njuta vafan göru egentligen SÅÅ MOBBAD TJEJ

  Reply
 5. KLACKARNA I TAKET februari 18, 2010 at 10:06 e m

  Hej! Vi är två tjejer från Örebro med klackarna i taket, Linnéa född -90 och Elina -92 som nu är tillbaka efter en lång bloggpaus. Hoppas ni är med oss! 🙂

  Reply
 6. MELIKEE. februari 18, 2010 at 10:09 e m

  Fyfan vad najs, akta så du inte blir uppäten av hajar 🙂

  Reply
 7. Idda februari 18, 2010 at 10:09 e m

  kolla in min blogg 😉

  Reply
 8. marie februari 18, 2010 at 10:12 e m

  du ska alltid leka så oskyldig! som om du inte snacka för mkt , du har för lång tunga!

  Reply
 9. Caroline februari 18, 2010 at 10:13 e m

  Visst gillar du Buffy the vampire slayer. Jag har lagt upp det bästa avsnittet någonsin på min blogg, en megavideo länk. Det kanske du kan njuta av på din semester 🙂

  carolinethoren.blogg.se

  Reply
 10. Angelina februari 18, 2010 at 10:14 e m

  hmmm det låter inte så jävla bra ..

  Reply
 11. Anonym februari 18, 2010 at 10:19 e m

  Du är en äcklig jävla skitunge!

  SVar: Och ändå så läser du min blogg 🙂 ?

  Reply
 12. Nadja februari 18, 2010 at 10:23 e m

  puss ♥

  Reply
 13. Anonym februari 18, 2010 at 10:26 e m

  Du skulle tjäna så mycket Paow på att inte snacka skit själv, för jag antar att du också snackar en hel del skit om folk? Annars skulle du antagligen inte veta så mycket om vad andra har snackat skit om , om du själv inte snackar skit. Dessutom så kan du sluta leka så jävla vuxen, du är inte mer vuxen än alla andra töntiga bloggare som skriver ut alla sina onödiga bråk i bloggen. Om man bråkar så står man för vad man säger och säger det face to face. Så jävla fegt att skvallra och skriva skit om varandra i bloggen.

  Reply
 14. MYSTERY BOY februari 18, 2010 at 10:26 e m

  Kissie verkar inte ligga särskilt högt upp på listan över folk du gillar. Spana in senaste inlägget i min blogg och få dig ett gott skratt. Du får gärna publicera bilden om du vill skämma ut henne lite mer 😉

  http://mysteryboy.blogg.se/

  Reply
 15. louice februari 18, 2010 at 10:27 e m

  du e bäst

  Reply
 16. stella februari 18, 2010 at 10:28 e m

  jag var där för några veckor sedan! hoppas ni verkligen har fint väder när ni åker dit för det är så underbart att kolla på delfinerna där samtidigt som man kollar på koralleven! skit häftigt njut verkligen!!!!

  Reply
 17. lea februari 18, 2010 at 10:31 e m

  att du bryr dig så.
  jag läste inte ens, antar att det är ditt vanliga skitsnack

  Reply
 18. Kristina februari 18, 2010 at 10:31 e m

  Du borde skaffa bättre vänner, eller det är inte enkelt nej men såna som inte backstabbar iaf.
  Du får vänta med att berätta saker till människor som sprider också ett tag tills du värkligen litar på de så att de inte gör det 🙂
  good luck!

  Reply
 19. Malin februari 18, 2010 at 10:33 e m

  Hej!
  Har ett tips till er, var i Hurghada för ett år sedan, jätte mysigt. Men känner igen mig mycket med det du skriver.. Försäljarna kan vara enormt påfrestande. Gäller att vara tuff och rakt på sak.

  Men det jag ville tipsa om är marinan i Hurghada, nytt, modernt och har bra standard. Är också väldigt petig med maten och de restauranger där som är väldigt mysiga. Maten var god och fräsch.

  Sen om ni hinner och har lust borde ni åka till Kairo och se pyramiderna, ett minne för livet! Njut av resan och fortsätt vara precis som du är!

  Reply
 20. [FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog februari 18, 2010 at 10:44 e m

  Hur sjutton orkar du med sånt drama hela tiden Paulina? Är du en drama-queen? Och hur orkar ni med att kriga via era bloggar, ni säger att ni är så mogna. Ändå kan ni inte lyfta på luren och ta det över telefon som vettiga människor gör? Lägg ner allt skitsnack från alla håll och lev ERAT liv istället och skit i andras?

  Reply
 21. jennifer :) februari 18, 2010 at 10:46 e m

  du är jätte söt paow 🙂
  vad har hänt mellan dig och desiree?
  ni va så gulliga ihop ju! älskade era inlägg med bilder på varandra, sjukt söta :p
  hoppas du har de bra, sola och bada lite åt mig också hihi!
  kram

  Reply
 22. Anna februari 18, 2010 at 10:48 e m

  Vill också vara utomlands ! 😀

  Reply
 23. jennifer :) februari 18, 2010 at 10:55 e m

  aha, okej.
  jag förstår dig, så de är drf?
  när folk gör så så kommer man alltid ihåg att man inte kan lita på dem!
  har vart i samma situation som du 😮
  ha de bra med alla delfiner 🙂
  kram

  Reply
 24. BRUNETTBLOGGEN februari 18, 2010 at 11:01 e m

  skit i att skriv om all drama! vi vill höra roliga saker 🙂

  Reply
 25. Lina februari 18, 2010 at 11:09 e m

  Va gärna med i TÄVLINGEN på min blogg 😉 <3
  Puss <3

  Reply
 26. Anonym februari 18, 2010 at 11:11 e m

  hur fan orkar du?

  Reply
 27. sarah februari 18, 2010 at 11:15 e m

  kolla in min blogg sötnosar

  Reply
 28. matildac februari 18, 2010 at 11:30 e m

  är det inte dyrt att ha med sig internettsak utomlands? (A)

  svar: det finns på hotellet 😀 puss

  Reply
 29. kanky februari 18, 2010 at 11:38 e m

  undrar bara hur fixade du allt med plugget och så? fick du inte ta med böcker och så?

  Reply
 30. Bea februari 18, 2010 at 11:43 e m

  Paow, jag måste erkänna jag tyckte inte om att läsa din blogg förut men har börjat se en annan sida av dig än jag gjorde då. Men nu när du skriver sånt här, och börjar bry dig för mycket om andra som du inte ens har med att göra så sjunker du faktiskt. Kan du inte bara skita i dom, låta dom bråka på sina håll och du håller dig till ditt? Skriv om dina vänner och din familj och håll bråk borta. Det blir nog bäst så för alla. Jag skulle vilja se att du är den mogna bloggaren utav alla i dessa bråk, tror du har mest potential till det.

  Reply
 31. shiet februari 18, 2010 at 11:45 e m

  Du kräver ju också att folk ska höra av sig. Du vädjar ju här i bloggen till dina vänner/ovänner/föredetta vänner och allt vad ni fjortisar kallar det.

  Reply
 32. Anonym februari 19, 2010 at 7:40 f m

  GOOOO PAOW GO PAOW GOOOOOO PAAAAAAOW!

  Reply
 33. Emma februari 19, 2010 at 8:53 f m

  Du gnäller på att Steffi vill att du hör av dig varje dag, att det är därför du beter dig såhär. Och vad är det du har sagt om Dessie de senaste gångerna ni bråkat? Att hon ALDRIG hör av sig eller när du ringt henne 200 gånger på en timme svarar hon inte. Hycklare är ordet jag tänker på när jag läser detta, du är patetisk.

  svar: Du kan inte dömma mig via en blogg. Och om du gör det, då är det du som är patetisk stumpan

  Reply
 34. amanda februari 19, 2010 at 9:13 f m

  hahah, seriöst !
  E du dum eller gör du dig till ?
  som om inte DU krävde att dessie skulle höra av sig hela tiden då ? :s
  och varför tror du att alla avundas dig ?
  vad är det du har som är så speciellt ?
  väx upp.

  Reply
 35. FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA februari 19, 2010 at 9:19 f m

  FRÅGA:
  har du och isolde någon kontakt längre??????????

  kul om du svarar 😛 kraam<33

  Reply
 36. Amanda februari 19, 2010 at 9:57 f m

  Men alltså, hur ids du? Du behöver inte försvara dig HELA tiden. Du njuter nog inte av din semester om du sitter och bloggar en massa när du är utomlands.. Och lägger ner tid på sånt här. Väldigt rörig text också.

  Reply
 37. Narmin februari 19, 2010 at 10:00 f m

  Hej Paow <3 Jag hade skickat in en idolbild till dig , nån chans att du kan visa alla idolbilder du fått in ? 🙂

  Reply
 38. erika februari 19, 2010 at 10:03 f m

  du skriver att du inte vill vara med någon som kräver det.
  Hmm ? Krävde inte du väldigt mycket av dessie när du som du sa själv att du ringde var femte minut till henne ? dubbelmoral?

  Reply
 39. Nanna februari 19, 2010 at 10:10 f m

  Problemet är att ni allihop har för lite att göra. Er vardag påminner om mina sommarlov när jag var i 12-årsåldern. Vi var 5-6 tjejer som umgicks mycket, och vi tjafsade jämt. Ni inte bara tjafsar, ni för ert krig inför hela svenska folket. Patetiskt!.
  Skaffa er ett liv! börja plugga, jobba och använd hjärnan åtminstone 8 timmar om dagen. Ni borde ha insett vid det här laget att pengar och party inte är allt i livet. Man måste ha ett mentalt innehåll också.

  Reply
 40. Milena februari 19, 2010 at 11:02 f m

  Checka in min blogg!:D

  Reply
 41. evelina februari 19, 2010 at 11:15 f m

  klokt skrivet.
  hade själv en glugg mellan framtänderna ett tag, men har fixat till det nu.
  men det kan omöjligt ta mer än 6månader att få ihop gluggen om du har fint bett och inget fel på dina övriga tänder?
  kostar gör det inte eftersom du är under 18år. lycka till!

  Reply
 42. carro februari 19, 2010 at 3:45 e m

  hopppas ni har battre lycka an oss nar ni aker pa dolphin house, vi akte pa den och fick inte se en enda delfin =( och snorklingen var inte heller ngt speciellt. men som sagt hopppas ni far syn pa ngn 😀

  Reply
 43. Anonym februari 19, 2010 at 4:56 e m

  HAHAH!! du skriver att du blev sur på dessie för att hon inte hörde av sig?! du krävde av henne att hon skulle höra av sig annars blev du skitsur, du gör ju samma sak mot steffi?! du hör inte av dig, hahahahah jävla tönt

  Reply
 44. Mindou februari 19, 2010 at 7:00 e m

  Om det inte rörde dig i ryggen skulle du väl inte skriva om det? Och såklart att Steffi kräver att du hör av dig, man hör ju av sig till sina vänner, hallå?

  Reply
 45. Anonym februari 19, 2010 at 7:33 e m

  litee omoget saagt tycker jaag angående att du intee vill höra av dig bara för hon krävde deet dåå bordee du förståå dessies situation du krävde av henne att höraa sig och hon gjordee det tydligen intee då blev duu så arg och sksrev massa skiit om att hon är en som inte kan höraa av sig i allaa fall min poäng är att du är like dålig för du sänktee dig själv till hennes nivvå … jaa gillaar din blogg jättee myckeet men se till att intee strula till det för du har dennis vvid din sidaa starkaree blir du inte utav deet .. aktaa dig paaooww <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33< du är så skön tjej tycker jaa

  Reply
 46. elin februari 20, 2010 at 1:06 e m

  alla dina väner verkar idioter.. är du felfri då?

  Reply
 47. Linnea februari 21, 2010 at 8:33 e m

  Dolphin house? Åh det är jättefint där! Jag har varit där och det är nästan så att man vill bo under vattnet där efter det! ;3 Tyvärr så blåste det ganska mycket när jag var där, Men man får väl hoppas att det inte gör det för er (:

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *