Dagens fråga

fråga

”Tänkte att det kunde bli dagens fråga. Saknar du Dessie något? Älskade er två tilsammans, era bloggar var mycket roligare då.”

Svar: Hej hej..

Det är klart att jag saknar Dessie, eller ja, mer gamla Dessie. Det finns inte så mycket elakt att säga om henne från min sida, vet att hon snackar mycket skit om mig just nu, driver med mig o.s.v…

Men Dessie är nog den mest sjuka människa jag träffat, galen humor och otroligt rolig! Det finns inga ord för hur galen hon kan vara. Det är så att jag älskar Dessie när vi är med varandra, men när man inte är med henne så är hon rätt dålig på att höra av sig när man bestämt att man ska träffas o.s.v.

Jag saknar den gamla Dessie med tre ögonfransar som var lite osäker, men samtidigt hade en sån stor personlighet och en sån utstrålning som är värd att avundas. Men hon är ute och flyger på för höga höjder just nu, hon har blivit lite för trashig men det är nog bara tillfälligt. Och anledning till att Dessie skriver som hon gör är en av anlendingar till att hon aldrig riktigt haft så mycket och så har hon haft mycket familjeproblem. Om man inte haft så mycket så skryter man gärna om det. Men nu när Dessie praktikst taget tjänar mer pengar än hennes mamma så kan jag förstå att hon känner sig lite ”bättre” och känner någon typ av bekräftelsebehov. 

Jag hoppas att hon ”landar” snart och inser att livet inte handlar om fest och alkohol och att ha roligt hela tiden. Ändå så har jag en förståelse för hur hon beter sig eftersom hon haft det så pass jobbigt innan. Och det hoppas jag att ni också har och inte ser en sån ömtålig tjej som en sorts slagpåse att dra ut sina agressioner på. Hon är en bra och rolig tjej som jag väldigt gärna skulle vilja ha tillbaka. För på något sätt så älskar jag henne vad hon än gör mot mig, varför vet jag inte riktigt. Kanske för att hon verkligen fanns där för mig när jag mådde som sämst för ett par år sedan. Men jag tänker ha tålamod och verkligen hoppas att hon hittar ”tillbaka” och börjar ta tag i sitt liv för sin egen skull.

party bitch 090

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *