En ”strandfri” dag.

Hello bitches!

Idag så körde vi en strandfri dag, rätt skönt om jag ska vara ärlig. Vi åkte runt till olika sevärdiheter, gick på fiskmarknaden och fyfan vad det luktade. Åkte till Marinan (ett nybyggt privatomårde med bra restunrager och där turister bor i sina feta båtar) och så åkte vi till någonting som rörde mig så mycket.

Vi åkte nämligen till ett ”djurhem” som drevs av en tysk kvinna, dom hade 7 kameler, 80 hundar, 260 katter, 17 åsnor, 80 getter och 14 kaniner. Alla djur var utsatta djur som blivit illa behandlade eller lämnade att dö på gatan. Jag beundrar verkligen människorna som la ner hela sin själ i det för helt egna pengar. Hon har även en liten internetsida där man kan hjälpa till att donera pengar. Jag tipsar er om när den kommer upp i veckan, eftersom det bara finns två djurhem i hela Egypten. Det är verkligen bra med såna människor. Jag vill så gärna hjälpa till men det är så svårt, så jag tänkte donera ett par tusen när jag kommer hem.

Sen så dog kameran och då åkte vi vidare till Hurgadahs finaste område, men då dog Dennis kamera. Fan! Aja, min dag har varit bra 😀

flyngandääh kameler 018
Jag och en av vovvarna 😀

flyngandääh kameler 035Ååh så söt 😀

flyngandääh kameler 054
Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

flyngandääh kameler 060

flyngandääh kameler 420
Haha ser ut som en tahiländare x) Vid marinan

flyngandääh kameler 407

flyngandääh kameler 503

Gubben som hatade oss för att vi inte köpte något och kallade mig hora på arabiska.. Haha trodde att religion förknippades med respekt? Hade visst lite fel…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (163)

You might also like

Josephine Qvist - GODMORGON Alexandra Nilsson - Time files.. Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *