Dagens fråga

fråga

”Vad hände med rottisen som du hade i Tahailand? Köpte du den och bara lämnade den där? Fyfan jävla djurplågare!”

Svar: Som många av er inte vet så bor jag i Thailand ca 3-4a månader om året. Vi skaffade ett hus där och där hade min plastmamma än liten cockerspaniel (eller hur det nu stavas?), men hon började känna sig lite ensam, så när vi åkte till en marknad i Thailand så blev jag helt kär i min lilla vovve. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag skulle aldrig kunna köpa ett liv, ett djur, och bara lämna det.

Och i Thailand så fungerar det lite annorlunda, hundarna kräver inte lika mycket tid. Där köper man dom när dom är små och så låter man dom springa på tomten och leker med dom lite då och då, inte lika puttinuttigt som det är i Sverige.  Men men.. Jag gav i alla fall all min uppmärksamhet till honom.

Så för 8.000 bhat så blev han min. Vi var i Thailand ca 2 månader och jag var med honom 24 timmar om dyngnet och han sov alltid i min säng i Thailand, (självklart så vaccinerade vi honom) sen så var vi ju tvungna att åka hem. Men min plastmammas pappa bor i vårt hus, typ tar hand om trädgården och sånt, så vovvarna är aldrig ensamma. Nu har vi 7 hundar där för att han erbjöd sig att ta hand om ett par valpar som lämnats för att dö :(men vi ska åka tillbaka snart och hälsa på 😀

n604780024 1995740 6081466 Rolex♥
En bild på när lillskiten var 6 veckor. (Jag vet att hundarna ska vara 8:a veckor men i Thailand så är dom dumma och ta ifrån hundarna från mamman alldeles för tidigt för att dom ska vara mindre och då är det lättare och sälja tydligen :/)
thauland 09 igen 016
En bild på Rolex som är tagen sist jag var där 🙂

(Visited 47 times, 1 visits today)

78 Comments

 1. Sofie februari 26, 2010 at 12:11 e m

  Huvudaken är ju att någon ser till honom,.. om det är du eller plast pappa spelar väll ingen roll

  Reply
 2. Linnea februari 26, 2010 at 12:13 e m

  aw så söt 🙂

  Reply
 3. En tjock katt i en smal värld februari 26, 2010 at 12:15 e m

  Fast då är det ju inte din hund egentligen. Visst, du har pröjsat honom, men det är inte du som tar hand om honom större delen av året. Jag tycker nog att det är din plastmammas pappas hund.

  Reply
 4. Caroline februari 26, 2010 at 12:19 e m

  Håller med föregående. Det är ju snarare den som tar hand om djuret som ”äger” det. Så om jag köper en katt till exempel, men låter min syster ha den hemma hos sig och ta hand om den… Är det fortfarande min då?

  Reply
 5. Sanna februari 26, 2010 at 12:19 e m

  fan va gött att bo i thailand ett par månader om året..vart har ni huset ?

  Reply
 6. sarah februari 26, 2010 at 12:26 e m

  så jävla söt hund 🙂

  Reply
 7. Agnes februari 26, 2010 at 12:27 e m

  jag har också haft en rottis 🙂 dom är så jäkla underbara 🙂 älskar din blogg !

  Reply
 8. camilla februari 26, 2010 at 12:34 e m

  men vilken idiotisk fråga… de är väl klart att paoulina inte bara skulle lämna hunden där å sen skita i den. så gör väl ingen svensk? lr?

  Reply
 9. Linnéa februari 26, 2010 at 12:37 e m

  FY FAN VAD SÖT

  Reply
 10. anonym februari 26, 2010 at 12:39 e m

  Hej. jag älskar din blogg. och jag undrar hur mycke du väger och hur lång du är för du har en jätte snygg kropp 😀

  hoppas du svarar

  Reply
 11. kassye februari 26, 2010 at 12:40 e m

  Oj den är ju söt =)

  Reply
 12. amanda februari 26, 2010 at 12:45 e m

  naaaaw vad gullig!.

  Reply
 13. Bede februari 26, 2010 at 12:46 e m

  Det blev både bu och bääää när du berättade att du gillar Sverigedemokraterna.

  Vi är många som kommer att rösta SD.

  SD är både större än V, KD, C och kommer snart att vara det tredje största partiet

  Stå på dig och skaka av dig alla påhopp.

  Reply
 14. Luucy februari 26, 2010 at 12:52 e m

  Supersöt hund!

  Reply
 15. sarah februari 26, 2010 at 12:53 e m

  Kolla in min blogg om ni vill se bilder på vad som kan hända om man solar för mycket solarium!

  Reply
 16. nattieochvikkie februari 26, 2010 at 12:54 e m

  Besök gärna vår tvillningblogg. Vi bloggar om allt möjligt från hur det är att vara tvilling till vad vi gör. Har du någongång undrat något över tvillingar, så är det bara att fråga! Vi svarar på allt! Ha det bäst sötnos 🙂

  Reply
 17. sofia februari 26, 2010 at 12:58 e m

  haha! Vilken underbar hund! 😀

  Reply
 18. Fridah februari 26, 2010 at 12:58 e m

  Herregud, att folk orkar!

  Reply
 19. sophia februari 26, 2010 at 1:01 e m

  nämen gud så söt hund <3 haha

  Reply
 20. UUUUUURK februari 26, 2010 at 1:07 e m

  jävla utlänningar, ingen av dem vet hur man tar hand om ett djur

  Reply
 21. nici februari 26, 2010 at 1:16 e m

  ni måste bara läsa!

  Reply
 22. nici februari 26, 2010 at 1:18 e m

  läs! läs! läs!

  Reply
 23. Idda februari 26, 2010 at 1:19 e m

  kolla in min blogg!!!!!

  Reply
 24. p februari 26, 2010 at 1:23 e m

  camilla skriver:
  2010-02-26 kl 12:34

  men vilken idiotisk fråga… de är väl klart att paoulina inte bara skulle lämna hunden där å sen skita i den. så gör väl ingen svensk? lr?

  du jag kan lova dig att det är jävligt många som gör så !
  om du inte visste d finns d jälvgt många djurplågare i sverige med !
  lol

  Reply
 25. Hemen februari 26, 2010 at 1:25 e m

  FAAN VA SÖÖÖT HUND :O

  Reply
 26. Hemen februari 26, 2010 at 1:26 e m

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  😀

  Reply
 27. Annika februari 26, 2010 at 1:27 e m

  hahaha, ”hundar i thailand kräver inte lika mycket tid” Öh…nehej, så motion och stimulering är inte lika viktigt för det är i ett annat land. ….? hahahahaha. O grisar flyger ja.

  Reply
 28. Mathilda februari 26, 2010 at 1:32 e m

  Aså halå? hur orkar nån hålla på sådär?
  Ortooligt söt vovve 😀 vill också ha, men jag har min galna lurvboll att ta hand om.

  Reply
 29. matilda februari 26, 2010 at 1:35 e m

  uhhhhhh..
  du är hemsk som sponsrar den typen av avel. fy fan.
  hade högre tankar om dig.

  Reply
 30. Anonym februari 26, 2010 at 1:37 e m

  är de sant att du fikade med dessie igår ?! 😀
  kul att ni börjar hitta tillbaka till varann.

  Reply
 31. me. februari 26, 2010 at 1:41 e m

  SHIIIT vilken söt hund!

  Reply
 32. Olivia februari 26, 2010 at 1:44 e m

  Man ska helst inte köpa hund från marknaderna. Många av dem är inte vaccinerade mot rabies.

  Reply
 33. Anonym februari 26, 2010 at 1:45 e m

  SÖÖÖÖT :DDDDD

  Reply
 34. linneagrahn februari 26, 2010 at 1:50 e m

  Hej 🙂 Jag vet att det här inte handlar det minsta om just det här inlägget men jag måste få det sagt. När jag började läsa din blogg så umgicks du flitigt med Dessie. Du VAR en omogen vilsen tjej, som man bara fick kli på. Varje gång jag läste din blogg byggde jag upp en ilska inom mig. Men jag märker verkligen nu, vilken det var som gjorde att det blev så. Du är ju faktiskt en helt grym bloggerska och jag älskar din blogg mer för varje dag! Förstör inte detta nu 🙂

  Föresten, gud vilken fin hund! 🙂

  Reply
 35. Nadja februari 26, 2010 at 1:55 e m

  Åh vad söt! Känner han igen dig när du kommer?

  Reply
 36. belle februari 26, 2010 at 2:00 e m

  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3
  Kolla in min blogg<3

  Reply
 37. Hanna februari 26, 2010 at 2:09 e m

  Hej Paulina,
  Låter som att du endå bryr dig om hunden. Var nyss till Thailand och mådde allmänt dåligt över hundarnas tillstånd där. Trafiken var extremt farlig och vi såg en överkörd liten hundvalp på gatan. Hundar i Thailand behandlas nästan som ohyra och restaurangägarna lägger ut kött med gift i för att bli av med dem. Sedan är rabies ganska vanligt, sjukdomen som även smittar människor vid bett och salivkontakt har 100 % dödlighet för människa som djur, hoppas ni vaccinerat Rolex mot det.

  Reply
 38. Wictoria februari 26, 2010 at 2:15 e m

  http://mewictoria.blogg.se/category/tavlingar.html
  Rösta & Tävla!
  http://mewictoria.blogg.se/2010/february/26-februari-gissa-kandisen.html
  Gissa & Vinn!
  http://mewictoria.blogg.se/category/tavlingar.html
  Rösta & Tävla!
  http://mewictoria.blogg.se/2010/february/26-februari-gissa-kandisen.html
  Gissa & Vinn!
  http://mewictoria.blogg.se/category/tavlingar.html
  Rösta & Tävla!
  http://mewictoria.blogg.se/2010/february/26-februari-gissa-kandisen.html
  Gissa & Vinn!
  http://mewictoria.blogg.se/category/tavlingar.html
  Rösta & Tävla!
  http://mewictoria.blogg.se/2010/february/26-februari-gissa-kandisen.html
  Gissa & Vinn!

  Reply
 39. Sandra februari 26, 2010 at 2:15 e m

  Pallade inte läsa inlägget 😛 Men skit söt hund iaf 🙂 Kram

  Reply
 40. johannah' februari 26, 2010 at 2:19 e m

  gud va söt hund 🙂

  Reply
 41. erika februari 26, 2010 at 2:19 e m

  sjuke jävel som frågar en sån idiotisk fråga väx up liksom.
  Hur orkar man ens hålla på så hur jävla barslig får man bli du är så jäkla skämmig om du frågar flera sånna dumma frågor det är säkert du som fråga om hon var rasse med. men sjukt söt hund.

  Reply
 42. sofie februari 26, 2010 at 2:20 e m

  Föjt din blogg i snart ett år och under den tiden har du vart i Thailand max en månad :S:S:S

  Reply
 43. Emma-Lou februari 26, 2010 at 2:21 e m

  Det är bra att hunden tas omhand av goda människor 🙂

  Reply
 44. ebba februari 26, 2010 at 2:25 e m

  fan va sööt! jag dör kan man få henne/honom! gullleeeee

  Reply
 45. Pauline februari 26, 2010 at 2:27 e m

  En hund kräver inte mindre stimulans bara för att den är köpt i ett annat land. Så din ”Och i Thaiand så fungerar det lite annorlunda, hundarna kräver inte lika mycket tid”-inställning håller inte. Där är beviset på att du verkligen inte borde vara hundägare.

  Reply
 46. Julia februari 26, 2010 at 2:27 e m

  men sa inte du att du inte gilalde hundar?:O

  Reply
 47. Kissie februari 26, 2010 at 2:41 e m

  söt:)

  Reply
 48. FISSY februari 26, 2010 at 2:46 e m

  BARA FÖR ATT MINA FÖRÄLDRAR OCKSÅ HAR HUS I THAILAND 🙂

  Reply
 49. Fanny februari 26, 2010 at 2:52 e m

  Bra blogg=)

  http://happyness.devote.se
  läs bloggen om, självkänsla,
  löshårsgudie, mina bilder,
  sanningen om KISSIE, inre
  skönhet och mycket mera! <3

  Reply
 50. MICAH februari 26, 2010 at 2:53 e m

  Fan vad fint thailand är! och sötiiiiis hunden alltså!<3

  Reply
 51. Mieee februari 26, 2010 at 3:16 e m

  ”Och i Thaiand så fungerar det lite annorlunda, hundarna kräver inte lika mycket tid. Där köper man dom när dom är små och så låter man dom springa på tomten och leker med dom lite då och då. Inte lika puttinuttigt som det är i sverige. Menmen.. Jag gav iallfall all min uppmärksamhet till honom.”

  ——————-

  hundarna kräver inte lika mycket tid?? man ska inte låta hunden springa på tomten bara, man ska MOTIONERA dem, gå en tur för att deras hjärna ska aktiveras.

  En hund ska absolut INTE sitta instängd på en gård där man leker med dem då o då!!!

  Reply
 52. Linnea februari 26, 2010 at 3:45 e m

  sööt<3

  Reply
 53. elin februari 26, 2010 at 3:46 e m

  super söt!
  Verkligen helt sjukt :):)

  Reply
 54. Mickis februari 26, 2010 at 3:59 e m

  asså de 2 översta komemntarerna,visst de kanske har rätt men fyfan va onödigt gnäll..

  Reply
 55. Anonym februari 26, 2010 at 4:05 e m

  asså gud vad sööööt! 😀

  Reply
 56. martina februari 26, 2010 at 4:48 e m

  gud va sööt 😀

  Reply
 57. sara februari 26, 2010 at 4:51 e m

  fan vad fin! <3

  Reply
 58. Nicole februari 26, 2010 at 5:33 e m

  Problemet med rottisar om man inte träffar dem för mkt så kan dom glömma vem ägaren är och plötsligt attackera dig om den inte känner igen dej,hundar i andra länder som thailand blir aggressivare när dom bor på tomten för dom får inte lika mkt stimulans som när man rastar ut dem, jag har också flera hundar i chile som min moster tar hand om och en av dem är en rottisblandning som var skitsöt som valp,jättesnäll. Sist jag var där försökte den attackera mig så min mosters man var tvungen att skjuta den,för aggressiv och det är mkt barn som leker utanför deras gård. Min moster blev chockad av hans beteende men det var bara för han inte rastades,levde på tomten och var fastkedjad. Så till dig gumman försök att ge honom mkt uppmärksamhet,rasta ut den,låt den träffa människor,rottsar brukar inte vara aggressiva mot andra hundar som dom redan känner och andra hundar överhuvudtaget,de skäller men dom är lite fegisar när de träffar en hund med högre rang som är dominant,rottisar jättebra familjehundar om dom uppfostrats rätt men som sagt det är ingen hund för nybörjare för dom har en tendens att döda människor,det är världens falrigaste hund mot människor iafall. Många tror de kamphundar men nej nej nej,väldig sällsynt se en rottis döda en annan hund men ett barn eller en människa är mkt vanligt i andra länder. Bara förra året i sydamerika har rottweilerhundar dödat minst 20 barn och i frankrike,spanien,usa ohhh många många.Kollar nyheterna varje dag från sydamerika,frankrike,usa,spanien så jag vet att det händer och det är vanligt,även i sverige har det hänt att rottisar biter barn och människor. Det är brukshundar och måste stimuleras så detta inte händer. Jag förstår det är din lilla bebis,du känner honom sen valp men jag säger det av egen erfarenhet.Min kompis hade en rottis jättesööt snäll men när hon skaffade barn började han morra mot barnet och dom var tvugna ge bort hunden till nån som inte har barn,ska man skaffa en rottis ska det vara en valp som är van vid barn.

  Reply
 59. Nicole februari 26, 2010 at 5:35 e m

  och jag vill inte skrämma dig 🙂 men tyvärr så är dom där hundar avlade för vakt,bruks och det är arbetshundar men dom kan bli bra familjehundar om dom får den stimulans dom behöver. Vill man inte ha en hund man ska jobba med ska man skaffa en chihuahua eller en annan lättare ras.
  Harebra p.s din blogg äger 🙂

  Reply
 60. DSFGHJK februari 26, 2010 at 5:56 e m

  ååååh så sööööööt 😀

  Reply
 61. Louise februari 26, 2010 at 6:14 e m

  Gud så fin han är! Rottis är min absoluta favoritras 🙂

  Reply
 62. Foofie februari 26, 2010 at 6:14 e m

  Hahah! Nej Paow, hundar behöver lika mycket fysisk och psykisk stimulans oavsett om de kommer från sverige eller thailand. Och till ”Nicole” som säger att rottisar har en tendens att döda människor, eh nej? Hunden blir vad man gör den till. Det finns inga hundar som har en tendens att döda människor, däremot hundar som får fel uppfostran eller ingen uppfostran alls kan få för sig att bli aggressiva. Men det finns inga hundar som helst som har tendenser att döda människor. Sen attackerar inte en hund dig bara för att den inte känner igen dig, dom attackerar om de känner sig hotade. Du snackar så jävla mycket smörja ”Nicole”

  Reply
 63. Alexandra februari 26, 2010 at 7:06 e m

  gud vilken söt video!:)

  Reply
 64. viola februari 26, 2010 at 7:21 e m

  Åh gud så söt! Jag dör lite.. 🙂 kram

  Reply
 65. evelina februari 26, 2010 at 7:33 e m

  ”Och i Thailand så fungerar det lite annorlunda, hundarna kräver inte lika mycket tid. ”
  Trodde du var en av de smarta bloggerskorna, men det är du tydligen inte. Den mest korkade meningen jag någonsin skådat på din blogg.
  En hund är en hund, och kräver EXAKT lika mycket tid var de än befinner sig. Speciellt en rottweiler. Annars blir de olyckliga hundar, vilket din hund säkerligen är om den har en matte med så låga tankar om sin hund… Bara för att hundar inte har något värde i Thailand betyder det inte att hunden kräver mindre….

  Reply
 66. Antto februari 26, 2010 at 10:18 e m

  nu e de inte så att valparna måste vara 8 veckor för att man ska fåå ta hem dom. 6 veckor är helt ok, men minimi och 8 veckor går också. men vi har fått hem alla våra hundar när de var 7 veckor. SKRIV INTE OM SAKER DU INTE VET, tack!

  Reply
 67. Anonym februari 26, 2010 at 11:31 e m

  ”(Jag vet att hundarna ska vara 8:a veckor men i Thailand så är dom dumma och ta ifrån hundarna från mamman alldeles för tidigt för att dom ska vara mindre och då är det lättare och sälja tydligen :/)”

  Därför man inte bidrar till att sånt fortsätter. Det dummaste man kan göra är att betala för en sån hund. Varför inte bara ta hand om hemlösa hundar istället?

  Och vadå att hundarna inte kräver lika mycket tid?
  Det är inte annorlunda bara för att de är från Thailand. En hund är alltid en hund och de är flockdjur. De måste ha sällskap.

  Reply
 68. elin februari 27, 2010 at 12:41 f m

  vafan spelar det för roll vem som äger den? det som hon försökte få fram här var väl att hon inte lämnade den?

  Reply
 69. Anonym februari 27, 2010 at 6:42 e m

  hahah fyfan vad söt 😀

  Reply
 70. Anonym februari 28, 2010 at 12:26 f m

  NEJ! vad du e helt körd i huvudet! du ser dig själv som någon jävla djurvän! men hallå HELA JÄVLA THAILAND STÅR FAN FÖR DJURPLÅGERI! skulle man skämts om jag hade varit svensk och åkt ner där över sommaren eller ännu värre att bo där! och ja gud vad du e pantad bara för att hunden kommer från thailand behöver den INTE ha mindre uppmärksamhet och omvårdnad! Du e fan en jävla djurplågare! liksom du tycker synd om hundarna som skulle bli lämnade till döden så du köpte dom? liksom hallå vet du hur många djur som blir dödade i onödan? Du e ingen jävla djurvän och du äter kött? Kött är djur! Och då dör oskyldiga djur! så förfan tänk!!!!!!!!!!! Sluta ät kött sluta ha en massa pälsar och skit! DÅ kan du kalla dig en djurvän!

  Reply
 71. Anonym mars 2, 2010 at 7:46 e m

  Antto. Det är förfan lag på det din parasit

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *