Godmorgon!

Hello bitches!

Angående inlägget som fanns här under så kan jag konstatera att det inte var jag som skrev det (det togs även bort). Bryr mig inte så mkt om politik 🙂

Alma kom i alla fall hem till mig igår kväll. Vi tittade på film, gjorde ansiktsmasker och rökte vattenpipa. Haha, det gick inte så bra, ingen aning om det är fel på vattenpipan eller på oss som inte kan fixa den 😛 Haha, jaja nu ska vi hoppa in i duschen och börja fixa oss snart. *puss*

twiligt is my religon 012

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *