Godmorgon!

Hello bitches!

Angående inlägget som fanns här under så kan jag konstatera att det inte var jag som skrev det (det togs även bort). Bryr mig inte så mkt om politik 🙂

Alma kom i alla fall hem till mig igår kväll. Vi tittade på film, gjorde ansiktsmasker och rökte vattenpipa. Haha, det gick inte så bra, ingen aning om det är fel på vattenpipan eller på oss som inte kan fixa den 😛 Haha, jaja nu ska vi hoppa in i duschen och börja fixa oss snart. *puss*

twiligt is my religon 012

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *