Dennis gästbloggar…

Hej allihopa! ♥ Dennis här!

Det är dags för mig att säga ifrån för en gångs skull! Jag är så otroligt trött på en viss stalker och hans minst lika hemska kompis som förföljer mig och Paulina varje dag. Det går inte en dag utan att han ringer, sms:ar och ibland till och med förföljer oss på stan. Jag har sagt ifrån både en och två gånger men han vägrar att sluta. Att han dessutom försöker få sig själv att framstå som en ärlig, trevlig och oskyldig person är ingenting annat än skrattretande och patetiskt. Inget av det som han skrivit om Paulina stämmer – det kan jag intyga.

Det började med att denna kille ljög till Paulina om mig och sade att jag hade dubbelmoral och att jag var dryg samtidigt som han umgicks med mig. Jag blir ledsen när jag får höra sådant om mig själv eftersom jag vet att jag är en trevlig och snäll person som inte vill någon illa. Till mig sade han att Paulina hatade mig och att hon inte ville se mig bara för att vi inte skulle träffa varandra.

Sanningen kommer alltid fram till slut och det har den verkligen gjort. Nu kan denna människa glömma att vi kommer att umgås med honom och jag hoppas att han förstår att vägen till att skaffa fler vänner INTE är att snacka skit bakom ryggen om allt och alla.

Ta hand om er! Puss…

Gratis ÄR gott!
Välj en pocketbok för 0 kr inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *