Sitter på sushi

Sitter på sushi bar med Dennis och hans flickvän. Vi har snackat massa skit^^ Soooo Paowstyle! Dennis har också sagt att man ska undvika sushi för att det är så mycket kalorier =( Nu måste jag gå hem och spy, jag ska bli size 0! *hihi*

Bild 1947

Dags för viktminskning? Har du bestämt dig? Vi har reserverat din välkomstpremie!
Prova en 2-veckors kur för endast 19:- – DU SPARAR 355:- Erbjudandets totala värde 374:- Smidig och smart Bike computer blir din UTAN KOSTNAD!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - hair thoughts Josephine Qvist - SNABB UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sandra Lindahl - FRÅGESTUND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *