Saaaarkasm

Jag drev med att spy -.- Att folk tar allting så bokstavligt. Jag och Dennis drev ju bara lite?

Han är ett dietfreak och äter bara hälsosamt men han skulle aldrig uppmana folk till att svälta sig och spy upp maten. Han tvingar mig att äta den jäveln asså -.-

Nej, men jag är inte speciellt matglad, och jag dör hellre än att spy = därför jag inte dricker alkohol, och undviker att gå ut på vintern och när jag gör det, så har jag nästan alltid handsprit med mig. Jag äter ofta rätt mat som jag tänker ”smakar det illa om man spyr upp det?”.

Att kräkas och se människor må illa är värre för mig än att se någon avrättas om jag ska vara ärlig! Har haft jobbigt att äta hela mitt liv då för att jag haft problem med magen villket ledde till illamående och därefter så försvann min matlust.

Så förut när min s.k. ”ätstörning” var så var det inte för något ideal utan för att jag åt så lite under flera år gjorde att jag helt enkelt inte blev sugen på mat. Inte för att jag ville vara smal. Nu är jag hyfsat nöjd med min kropp, vill bara börja bygga lite muskler så att jag inte ser så ”klen” ut..

Så jag är en sarkastisk människa, ta inte allt så bokstavligt! Visst tänker jag på det jag äter, t.ex. äter jag inte donken o.s.v. Så glöm inte det ! Puss på er fina läsare ♥

Anorexi III-770702
Inte direkt någonting jag strävar efter..

Vinn den helt nya Apple iPad!

(Visited 434 times, 1 visits today)

48 Comments

 1. Sandra Norman februari 2, 2010 at 9:58 e m

  aj, jag vet hur det är det där med matlusten, det är riktigt jobbigt faktiskt! Kan då inte tänka mig hur det skulle vara att ha det så hela tiden, tokigt!
  Jag själv har bara haft det under kortare perioder..

  http://sandrhaa.blogg.se

  Reply
 2. Pinky februari 2, 2010 at 10:00 e m

  Finns inget värre än att spy.

  //Pinky

  Reply
 3. matilda februari 2, 2010 at 10:05 e m

  Jag är lite likadan, faktiskt. Fast jag kan inte äta med händerna utan att tvätta dem först. Och då får jag inte ens nudda mina kläder mellan det att jag torkar dem och tar i mackan. Ska jag äta godis ur en påse måste jag ”trycka upp” godisarna och sedan ta dem direkt i munnen från påsen, så jag inte rör den med händerna. Sen dricker jag aldrig mycket alkohol heller. Så lite lika är vi 🙂

  Reply
 4. Julia februari 2, 2010 at 10:07 e m

  3dje?

  Reply
 5. mimi februari 2, 2010 at 10:09 e m

  att man kan va så smal och inte ha dött innan e juh helt knas:s

  Reply
 6. Helen februari 2, 2010 at 10:13 e m

  That’s good Paow 🙂

  Reply
 7. Malin;) februari 2, 2010 at 10:14 e m

  Fy fan vad äkligt! Trirr allvarligt talat att jag ska spy! Hon akn inte väga mer en 20 kilo..OMG OMG så jävla sjukt!! Men jag tycker du har heelt rätt paow!

  Puuss, kolla in min blogg sweeties!

  Reply
 8. Bella februari 2, 2010 at 10:19 e m

  haha, tänk att alla kan ta saker som det så allvarligt.. har de ingen sarkasm?

  Reply
 9. isa februari 2, 2010 at 10:22 e m

  hahahha … ahh. öh

  Reply
 10. MODEBLOGG februari 2, 2010 at 10:30 e m

  nej det är bara fult och äckligt men tyvärr strävar många unga tjejer på att se ut så!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 11. Johanna februari 2, 2010 at 10:31 e m

  Oh fy, skulle aldrig vilja gå omkring som ett skelett! Inte för att jag skulle kunna heller, (mat<3) hahahahha 😀

  Reply
 12. Linn februari 2, 2010 at 10:33 e m

  Samma här, dör typ helldre än att spy. Jag har samma sorts ätstörning brukar ha det i perioder då jag inte äter och mår skit illa, faktiskt just nu.
  Brukar få det på vintern nu när alla magsjukor går…

  Reply
 13. Steffi februari 2, 2010 at 10:39 e m

  Fy fan vad äckligt (bilderna)

  Reply
 14. Nattazah februari 2, 2010 at 10:39 e m

  Hemskt!!
  Men vad jag tkr är att det är lika elakt att säga spinkis som att säga fetto tll någon.
  Jag håller med dig paow.
  Jag sj är underviktig, men jag har iaf inte anorexia och jag e nöjd med min kropp, men bland inte :/

  Reply
 15. bella februari 2, 2010 at 10:40 e m

  HEJ PAOW!
  du gillare ju twilight hahah 🙂
  så vad tycker du om att Bella thorne ( född 97, 12 år) kanske ska spela den äldre renesmee?

  kolla länken, visst passar hon SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SNYGG!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=UAKc8tPrBeo

  Reply
 16. bella februari 2, 2010 at 10:42 e m

  hej paow!
  du gillar twilight va? HAHa 😉
  vad tycker du om att bella thorne ( född 97, 12 år) ska spela den äldre renesmee?
  kolla länken, hon passar tycker jag såååååå damn snygg!

  http://www.youtube.com/watch?v=UAKc8tPrBeo

  Reply
 17. fanny februari 2, 2010 at 10:46 e m

  måste bara nämna att när jag gick i femman-sexan-sjuan och halva åttan hade jag också ngefär samma problem. kanske värre? jag var sjukligt rädd för att kräkas! otroligt rädd.
  det hindrade mig från massor, och jag är också väldigt smal. 170 cm lång och väger 47 kg… det som hjälpte mig, var hypnos. du borde prova, det är otroligt.
  det hjälpte mig, jag är med handen på hjärtat inte ett dugg rädd för att spy längre.
  jag kan berätta mer om du vill. eller berätta om kontakter inom hypnos, ”känner” ju han som hjälpt mig, otrolig man. finns fler, naturligtvis kostar det, tror jag betalade sammanlagt 2000 kr. men det är värt varenda krona.
  maila gärna 🙂 om du har besvär med det tycker jag absolut att du ska göra något åt det!

  Reply
 18. emelie februari 2, 2010 at 10:47 e m

  ush så jävla smalt,ett skelett

  Reply
 19. Emma-Lou februari 2, 2010 at 10:47 e m

  Sorgligt, och då syftar jag på bilderna som jag för övrigt har sett tidigare. bygga muskler kan ju vara en idé, men kör inte på för hårt, för du har inte växt färdigt än = du kan paja kroppen totalt annars…

  Reply
 20. Lina februari 2, 2010 at 10:50 e m

  oj, shit va smala :O & jag tyckte att jag va smal xD

  Reply
 21. Ellie februari 2, 2010 at 11:29 e m

  Haha jag fattade iaf att du drev^^ Nej men klart man ska tänka på vad man äter, men det ska inte heller gå till överdrift!

  Reply
 22. lillblondin februari 2, 2010 at 11:32 e m

  Usch, det där är ju verkligen inte snyggt någonstans!

  Reply
 23. emma. februari 2, 2010 at 11:34 e m

  usch , äckligt smala :/

  Reply
 24. Anna februari 2, 2010 at 11:45 e m

  MEN fy innihelvete :O

  Reply
 25. iloveyou paow februari 2, 2010 at 11:50 e m

  haha Dennis har visst smittat av sig med den sista kommentaren ” puss på er mina fina läsare <3" men det är bra paow, alla älskar dennis för han är jävligt bra på att blogga och snäll och trevlig mot sina läsare… och jag tror du är på god väg 🙂

  Reply
 26. Amanda februari 2, 2010 at 11:57 e m

  Även om det inte äör ett skämt så är det ju inget roligt att skoja om. Jag tar åt mig som fan. En av mina närmaste vänner är anorektiker, hon väger 42 kg och strävar efter att gå ner till 33 kg. Hon ska rpova ett bantningspiller där bara ETT pilller kostar 100 kr. Väldigt effektivt alltså.
  Även om du skoja, så, tänk dig lite för bara. För du dissar folk som är döende. Som att hänga ut cancersjuka.

  Reply
 27. Foofie februari 3, 2010 at 12:01 f m

  Dom på bilderna ser ju typ döende ut, dom ser ut som Auswitch fångar. Förstår inte varför vissa vill se ut sådär. Det finns liksom inget sexigt med att se döende ut.

  Reply
 28. Elnas februari 3, 2010 at 12:15 f m

  Håller med dig att de är riktigt vidrigt att spy!

  Reply
 29. noshin februari 3, 2010 at 12:36 f m

  kan du hjälpa oss med att lägga iconen från bloggportalen på våran blogg någonstans på sidan ?

  Reply
 30. Anonym februari 3, 2010 at 8:00 f m

  dom är ju fiNa?

  Reply
 31. sandra februari 3, 2010 at 8:01 f m

  sådär vill ju dessie se ut

  Reply
 32. sofia februari 3, 2010 at 8:03 f m

  Bra sagt paow! 🙂
  Jag menar man kan alltid bry sig om sig själv, Men man behöver inte skriva som visa andra bloggare skriver hela tiden att det är sjukt äckligt att va fet eller om man är lite tjcokare, Mullig osv.. Jag menar du har en perfekt kropp! Och du borde va nöjd, Men du borde absolut inte bli smallare 🙂 Kram på dig ! <3

  Reply
 33. sofia februari 3, 2010 at 8:07 f m

  Och också jag menar hur många unga läser inte din, dessies, kissies blogg? Det är det jag menar det finns säkert jätte många som är mulliga/tjocka som läser era bloggar och så mår dom så dåligt och får dåligt självförtronde för att dom känner sig fula och tjocka när dom läser det (Inte just det här inlägget då da!) 🙂
  men dom mesta inläggen du skriver om vikt handlar ju mest om dig och din vikt, det är bra för jag tycker inte man ska skriva om sånt (som kissies & dessies) och skriver tjocka lår som går i ihop är så jävla äckligt typ. Eller så jag menar hur många får inte dåligt självförtronde för det av dom tjocka barnen..

  Men du skriver bra paulina!

  Reply
 34. sofie februari 3, 2010 at 10:58 f m

  yes, well spoken.

  kan ju passa på att nämna för er som tar sånt där på allvar att det inte löser några problem att spy upp maten.

  det är en myt att det inte ”gör något” att/vad man äter om man spyr upp det. kroppen är en ganska fantastisk apparat i den bemärkelsen, så även om du spyr upp det direkt så har den redan hunnit ta åt sig ca 20% av kalorierna som du har stoppat i dig. om man väntar mer än 15 minuter så hinner kroppen plocka på sig ännu mer..

  därför – bättre äta nyttigt och i måttliga mängder än att trycka i sig fet och onyttig mat som man sedan spyr upp. samma antal kalorier man får i sig hur man än vänder och vrider på det. 😉 dumt att må dåligt i onödan liksom.

  Reply
 35. olivia februari 3, 2010 at 2:13 e m

  spy är så himla hemskt! =(

  Reply
 36. Josefine februari 3, 2010 at 2:26 e m

  Nej fy, så tror jag inte någon vill se ut. Om man vill göra det så har man ju helt klart något fel..

  Reply
 37. Linnea februari 3, 2010 at 4:14 e m

  De ser ju bara äckliga ut :S

  Reply
 38. Camille februari 3, 2010 at 5:14 e m

  haha, dom där pinnsmala människorna e ju bara äääckliga

  Reply
 39. Sarah februari 3, 2010 at 5:18 e m

  ööh ere hemskt om jag säger att jag veeeeeerkligen vill bryta av hennes arm? :S

  Reply
 40. ida februari 3, 2010 at 5:47 e m

  Okej att man vill vara hälsosam och smal men du behöver inte skämta om sådanna saker som är en livshotande sjukdom för andra!Du säger att man inte skulle ta de så allvarligt! Men jag har anorexia/bullemi och har spyr flera gånger om dagen pga min sjukdom.Ska ja bara då skratta och ta dedär som ett skämt!Då skulle inte skriva att du ska gå hem och raka av allt hår för att se ut som en person med cancer som blivit strålbehandlad och sen skriva haha!Det skulle du aldrig skämta om, men ja fattar inte va som gör de rätt för er bloggare att skämta om ätstörningar precis hela tiden och uppmana folk att äta extremt lite och lägga ut bilder på tex smala ben men skriva att dom är tjocka! Att ha en ätstörning är en sjukdom, en jävligt svår sjukdom kan ja berätta för dej! Har vart nära att dö och ja har fått hjärtatack 2 gr.!Menar du sen då att ja ska ta de som ett skämt när du driver om något som är mitt hellvette!Och i varje skolklass är de ca 1-2 personer som har ätstörningar, och många av dom läser säkert både din och andras bloggar!Okej om man inte vill vara nåns förebild, men e man en skl kändis blir man atomatiskt de eftersom du är känd!Måste man då trycka ner och få andra att må dåligt!

  Reply
 41. .. februari 3, 2010 at 8:20 e m

  jag antar att du inte går ut på vinter och använder handsprit för att inte få vinterkräksjukan eller någon annan sjukdom men det som gör att vi blir sjuka på vintern är att vi är inne mer på vintern och där sprids sjukdomar mycket lättare. skulle därför tipsa om att vara ute mer på vintern om du inte vill bli sjuk 🙂 dessutom så blir man inte sjuk eller förkyld av att det är kallt ute

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *