Förlåt för en lite halvtaskig uppdatering idag, men gick ju som sagt ut och mötte upp Dennis, hans flickvän och hennes tjejkompis. Vi fikade på Muggen och myste lite, så trevliga människor!

Tyvärr så orkar jag aldrig ta med mig kameran när jag går ut, eller iallfall inte när jag träffar Dennis, hans kamera tar så fina bilder ^^Så jag snodde bilderna från hans blogg som vanligt *hihi*

Vi ska ju träffas imorgon också för att jag, Stephanie och Dennis ska gå till Stora bloggpriset tillsammans. Har en massa att fixa, vill ju inte se överfixad ut när alla är ”nerklädda” och jag vill inte vara för nerklädd när alla är superfixade…

Det blir svårt, men men, jag lyckas nog =) Nu måste jag sova, har en massa att fixa imorgon. Tror också att jag börjar bli sjuk =( Hoppas inte!

Godnatt på er <3

img_5355_72225567

Vinn den helt nya Apple iPad!

img_5363_72226180
Aloe Vera – Ett litet husapotek samlat i en enda växt!

img_5398_72225920
Kraaamkalas 😀

Drömmer du också om den stora dagen?
Ta chansen och var med i det stora bröllopstestet så får du reda på vilken typ av brud du är!
Alla deltagare tävlar även om att vinna lyxig make up för 3000 kr!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *