Fjortisblogg

Det här är en åsiktsblogg och en fjortisblogg, en modeblogg och en sminkblogg. Ingen politikblogg, och jag står fast vid mina åsikter. Det har jag alltid gjort. Jag är för dålig på att formulera mig i det ämnet och är lättretlig.

Så från och med nu, ska jag inte skriva vad jag tycker om Sveriges mångkultu,r SD och en massa andra saker som har med invandrare och rasism att göra. Tror att jag fått fram det jag vill. Blir bara förbannad på alla idioter som kommenterar dumma saker. Varför gör man det? För att försöka sänka mig? Nej tack, ska kanske plocka bort alla ”politikinlägg” nu och komma in på rätt bana igen. Tack för mig.

ss

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

(Visited 175 times, 1 visits today)

165 Comments

 1. Hanna februari 27, 2010 at 2:28 e m

  Det blir nog bäst så!

  Reply
 2. mAJA februari 27, 2010 at 2:29 e m

  Najs =)

  Reply
 3. Freja februari 27, 2010 at 2:31 e m

  Vissa är bara helt stöda i huvudet! Du förtjänar inte den skiten och missförstånden! You go girl!

  Reply
 4. Helen februari 27, 2010 at 2:31 e m

  Goodie paow! 😀

  Reply
 5. Anonym februari 27, 2010 at 2:33 e m

  goooo paow <3333333333

  Reply
 6. angelica februari 27, 2010 at 2:33 e m

  Jag tycker att det är bra att du star för vad du tycker.. Men manga svenskar star för vad dom tycker pa internet och vagar inte säga nagonting alls öga mot öga.
  I alla fall bor jag i Turkiet och tar seden dit jag kommer. Jag kan inte komma hit och säga att alla ska leva efter hur jag tycker det skall vara! kram

  Reply
 7. Freja februari 27, 2010 at 2:34 e m

  Du förtjänar *inte* den skiten och all missförstånd! *You go girl! *

  Reply
 8. Tove "svar på kommentar" februari 27, 2010 at 2:35 e m

  Nej, jag tycker absolut att du har rätt i allt. Självklart är det här sverige, och då är det inte mer än logiskt att Sverige ska vara svenskt. Men eftersom att det finns orättvisor och krig i världen finns det folk som behöver hjälp, genom att till exempel få invandra i Sverige. Jag tycker absolut inte heller att det är okej att kalla en svensk för hora bara för att hon visar axlarna – absolut inte.
  Men det är viktigt att inte stänga ute de som verkligen försöker.
  Jag läste som sagt alla kommentarer och jag hittade riktigt många utlänningar som står vid din sida trots att de är utlänningar. Glöm inte det, fastän du får tycka som du vill. Men just de som faktiskt står vid din sida och ser upp till dig och det du säger, de förtjänar inte din elakhet när du säger att dom ”jävla babbarna kan dra från din blogg..” eller liknande..

  Men jag tycker faktiskt att du har rätt, samtidigt som det är viktigt att tänka sig in i hur vissa försöker och hur de känner, för livet är inte lika lätt för alla.. Men om jag fick bestämma hade jag minskat stort med antalet invandrare vi tar in varje år, det hade jag faktiskt. Men jag hade fortfarande släppt in, och inte stängt ute invandrare helt och hållet.

  Reply
 9. Ciia februari 27, 2010 at 2:35 e m

  Var det inte du som ville bli tagen mer seriöst än som för en fjortisbloggare? ”Jag är mer mooooogen”. Var riktiga världen för läskig?

  Reply
 10. Freja februari 27, 2010 at 2:35 e m

  Du förtjänar *inte* den skiten och missförstånden! *You go girl!*

  Reply
 11. L februari 27, 2010 at 2:36 e m

  Du får säga vad du vill men du måste tänka på hur du skriver det. Jag tror du behöver prata ut hos en psykolog för det är något fel på dig. Tragiskt

  Reply
 12. ida februari 27, 2010 at 2:37 e m

  Paow, stå fast vid dina åsikter! Du har inte gjort något som helst fel! KRAM!

  Reply
 13. Anonym februari 27, 2010 at 2:39 e m

  dina åsikter stämmer. blattar suger kuk

  Reply
 14. rebecca februari 27, 2010 at 2:39 e m

  Nej, sluta inte med dina politikinlägg. Vi har yttrandefrihet i sverige så du får säga precis vad du vill.

  Reply
 15. Oskar februari 27, 2010 at 2:40 e m

  Va synd. Då lämnar jag den här bloggen och önskar dig all lycka i framtiden.

  Reply
 16. Ronja februari 27, 2010 at 2:41 e m

  love you paow <33

  Reply
 17. Louise februari 27, 2010 at 2:43 e m

  FÖLJ MIN BLOGG handlar om sex och samlevdnad! <3

  Reply
 18. malin februari 27, 2010 at 2:43 e m

  jag tycker som dig Paow, jag är mer rädd för invandrare när man går ut på kvällarna än svenskar. Det står så mycket om att folk har blivit våldtagna och mördade av invandrare och det är juh inte ett gott exempel. Om ni bara ska klaga på Paow kan in juh bad sticka här ifrån och ta er nån stans, hon skriver vad hon tycker och om du inte gillar de det så kan du bah dra!

  HENNES BLOGG HENNES ÅSIKTER!

  Reply
 19. TripleSex - Sex som det ska vara! februari 27, 2010 at 2:43 e m

  Ärligt? Du gav dig in på det spåret, och sedan blir du förvånad att folk reagerar?

  Kan förövrigt upplysa dig om att du bör kolla upp din statistik bättre angående till exempel våldtäkter.
  2009 anmäldes 5 879 våldtäkter. 40% av dessa beräknas begås av invandrare. Detta är en överrepresentation, Ja, men det betyder inte att 40% av alla invandrare våldtar, utan att 40% av de våldtäkter som anmäls kan kopplas till invandrare.
  (Brå’s preliminära statistik för 2009 är källan)

  Jag rekommenderar dig att läsa boken En riktig Våldtäktsman av Katarina Wennstam. Då kanske du förstår mekanismerna bakom rättsmaskineriet lite bättre och kanske du dessutom förstår lite bättre varför det egentligen är rätt meningslöst att anmäla någon för våldtäkt, såvida du inte är vit överklassbrud med dokumenterat gott leverne alternativt att våldtäktsmannen är missbrukande invandrare.

  Reply
 20. j februari 27, 2010 at 2:43 e m

  jadu.. det gör du nog rätt i. kände att detta gick jämt lite över styr.. förstår vart du vill komma med allt men helt ärligt så är de nog bättre att hålla tyst om sina åsikter i ett såpass känsligt ämne, då man alltid riskerar att trampa någon på tårna. som vi alla vet så är våran generation EXTREMT lättkränkta. skriv du om ditt liv istället och om vilka kläder du har på dig 🙂 PUSS

  Reply
 21. elin februari 27, 2010 at 2:44 e m

  jag gillar dina politiska åsikter och inlägg, skönt att ngn vågar stå för vad så många tänker.!

  Reply
 22. Lovisa februari 27, 2010 at 2:44 e m

  Kan inte du byta desgin din design gör bloggen fett tråkig 🙁 men du är en bra bloggare! satt bytt design 😀 ;*

  Reply
 23. Hocculta februari 27, 2010 at 2:45 e m

  Jag tycker du ska stå för vad du känner.
  Det är fler än du som upplever samhället på detta viset idag, speciellt unga tjejer och killar.

  Jag tycker att du ger en röst åt unga tjejer som inte vågar säga dessa ”obekväma” saker för det finns ju ett grupptryck att man ska vara och tycka på ett visst sätt.

  Jag brukar inte läsa dessa typer av bloggar men jag fastnade för just din blogg för du ger ett visst hopp om att ungdomar inte har tappat greppet.

  Reply
 24. sandra februari 27, 2010 at 2:45 e m

  asså du är den sötaste bloggerska ja vet seriöst..

  Reply
 25. Bella februari 27, 2010 at 2:45 e m

  Du är ju ingen fjortisbloggare, har du sagt förut? 🙂 dubbelmoral? du försöker alltid verka så mogen, och sen när du skrivit något elakt och töntigt så skyller du på att du är så ung och att det är en fjortisblogg. Kanske därför det är så svårt att ta dig på allvar? för du tänker inte igenom vad du skriver, och använder dubbelmoral hela tiden. Och inlägget du skrev om utlänningar var inte igenomtänkt, du måste lära dig att få ut dina åsikter på rätt sätt, annars kan du lika gärna vara tyst om dem. Du kanske bara ville provocera, men det du skrev var bara elakt. Du klagar på att andra inte har respekt, men samtidigt skriver du på ett jävligt respektlöst och elakt sätt? dubbelmoral.

  Men jag hoppas att du börjar skriva lite trevligare inlägg nu istället för massa pms-inlägg som man inte kan ta på allvar 🙂 /puss

  Reply
 26. Julia februari 27, 2010 at 2:45 e m

  du som inte vill bli förknippad med fjortisbloggar 😛

  Reply
 27. Bella februari 27, 2010 at 2:46 e m

  Och du skriver ju själv skittaskiga saker om andra, så då kan du ju inte klaga när du får skit tillbaka 😛

  Reply
 28. Linn februari 27, 2010 at 2:48 e m

  moderaterna är inte som SD.

  Reply
 29. bryshan februari 27, 2010 at 2:50 e m

  @TripleSex
  Eller betyder de att minst 40% av alla våldtäkter begås av invandrare och de andra 60%:en är osäkra/svenskar. Hur du än vrider och vänder på det så är det ganska uppenbart att ju fler invandrare vi tar in desto fler kvinnor kommer att bli våldtagna då de importerade är uppenbarligen ett våldsamt folk.

  Hatar du tjejer eller gillar du bara att skriva trams?

  Reply
 30. FLASHBACK FORUM februari 27, 2010 at 2:50 e m

  Förstår att du känner att du inte kan fortsätta pga mordhoten från den odemokratiska extremvänstern.

  Reply
 31. razan februari 27, 2010 at 2:50 e m

  JAA BRA sKRIV INTE OM sÅNT dU INTE VET!

  Reply
 32. Mats februari 27, 2010 at 2:50 e m

  Du har fått fram vad du vill och det var starkt gjort av dig. Du är modig. Jag tycker du ska fortsätta att blogga om kläder, mode och annat som intresserar dig. Men dra dig inte för att skriva vad du tycker då det gäller politik och problemen med invandringspolitiken för det. Det ena utesluter inte det andra.

  Vidare tycker jag du ska gå med i SDU och börja gå på möten, engagera dig politiskt. Då når du ut till ännu fler. Stå på dig och låt inte hotande idioter förtrycka dig, hota och skrämma dig eller förstöra och förpesta din vardag genom att kalla dig för hora, kladda på dig då du är ute och så vidare. De som kommer hit ska anpassa sig till det här samhället annars kan de stanna där de kommer ifrån.

  De ”flyr” hit säger de (bara 92% av de som kommer hit och söker asyl är flyktingar enligt FNs definition) från en medeltida kultur som bygger på en sagobok som skrevs på 600 talet. När de kommer hit så försöker de med hot och våld samt terror att ändra på det samhälle de ”flytt” till. Det är helt sanslöst hur det har blivit i det här landet. Det är tur att många Svenskar och invandrare för den delen börjar säga ifrån och inte bara godtar att vissa gör som de vill.

  /Mats

  Reply
 33. FLASHBACK FORUM februari 27, 2010 at 2:50 e m

  Triplesex:

  I Norge begicks SAMTLIGA överfallsvåldtäkter de senaste 3 åren av UTOMEUROPEISKA invandrare.

  Och i en rapport från 2007 konstaterades de att 75 % av alla våldtäkter begicks av invandrare under 2007 (det är knappast 75& invandrare i Norge, snarare runt 5-10&)

  källa: http://www.politi.no/pls/idesk/docs/…tioslo2007.pdf

  Men detta innebär INTE att alla invandrare begår våldtäkter.
  Det gör det INTE, det är INGENTING jag tror eller stödjer som Sverigedemokrat.

  Som Sverigedemokrat vill jag se våldtäktsmän UTVISADE ur Sverige, de våldtar båda svenska och utländska flickor och förstör deras liv. De har ingen rätt att vara kvar i Sverige.

  Som Sverigedemokrat vill jag begränsa invandringen (vi tar emot lika många asylsökande varje år som Tyskland – som har 82 miljoner invånare – vi har 9…) och lägga pengarna som blir över på resurser att INTEGRERA de invandrare SOM VILL VARA HÄR.

  Reply
 34. Issa februari 27, 2010 at 2:52 e m

  Det var faktiskt inte speciellt mycket elaka kommentarer du fick, men det var många som inte höll med dig däremot. men dem skrev ju sina åsikter på ett normalt sätt till dig, och att dem tyckte att du hade fel? . Sluta vara så elak själv, och acceptera att alla inte kan tycka som dig.

  Ditt inlägg var mycket taskigare än vad de flesta kommentarer var. Du kanske borde börja se dina egna fel och misstag, INNAN du klagar på andra? för du är ju långt ifrån ett helgon själv.

  Reply
 35. Hocculta februari 27, 2010 at 2:52 e m

  TripleSex:

  Befolkningen består inte av 40% invandrare eller hur?
  Runt 20% av befolkningen i Sverige är invandrare vilket innebär att det är en OERHÖRD överrepresentation.
  Det betyder även att invandrare är mer benägna att begå våldtäkt än en svensk.

  Svenskarna som består av 80% av Sveriges befolkning begår alltså endast 60%! av alla anmälda våldtäkter.

  Reply
 36. ida februari 27, 2010 at 2:53 e m

  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3

  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3

  Reply
 37. Andy februari 27, 2010 at 2:54 e m

  Dina åsikter behövs mer än du tror i en åsiktsdiktatur som Sverige! Det är ni unga, och i synnerhet tjejer, som framför allt drabbas av den mångkulturella agendan!

  Reply
 38. emmaja0 februari 27, 2010 at 2:55 e m

  Det är så patetiskt. Du ska få skriva exakt vad du vill i din blogg, även om det är många som läser den. Lixom om du hade vatt nån liten skitblogg, typ som min, så hade ingen brytt sig om vad du skrev även om du skrev exakt som du skirver nu. Men nu när du är känd så ska väl folk skita lika mcyket i vad du skriver?. Jag tycker bara att det är patetiskt att du itne ska få skriva vad du vill. Och så skulle jag säga att din blogg e bäst (Y):D

  Reply
 39. Issa februari 27, 2010 at 2:55 e m

  Du kan inte ta kritik, det är det som är problemet. Du kritiserar gärna andra, men du kan inte ta emot kritiken du får tillbaks.

  Reply
 40. Jackie O februari 27, 2010 at 2:55 e m

  for those about to f*ck – we salute you. an anonymous and brutally honest blog about what every single one of us thinks of constantly – sex.

  freaks who can’t read decent english – stay out!

  Reply
 41. josefine februari 27, 2010 at 2:55 e m

  Vill du/ni bli dagens blogg? gå då in och anmäl er nu! 😀

  Reply
 42. Issa februari 27, 2010 at 2:56 e m

  Jag förstår dig. Men det är bra att du vågade skriva vad du och många andra svenskar tycker och tänker. Synd med alla dess hot från ”nysvenskar”, men å andra sidan bevisar det bara att det du skrev stämmer…

  Reply
 43. Anonym februari 27, 2010 at 2:57 e m

  alla älskar paoow , så är de bara ! 😀 <3

  Reply
 44. Mats februari 27, 2010 at 2:57 e m

  RE: TripleSex

  40% av våldtäkterna begås av invandrare säger BRÅs rapprort. Det stämmer. Då ska vi ha klart för oss att det är otillåtet att forska i folks etnicitet. Därför finns det många som varit här bara en kort tid och inte är etniska Svenskar bland de 60% som inte är invandrare i undersökningen också. Här får de ju PUT väldigt snabbt och sedan Svenskt medborgarskap på det, nästan fortare än jag hinner säga ”arbetskraftsinvandring”.

  Dessutom så är invandrarna idag bara 20% av befolkningen. DÄRFÖR är 4=% en ohyggligt hög siffra, detbör vi ha klart för oss. Det lilla landet Sverige har Europarekord i våldtäkter och andra grova våldsbrott. Förra året anmäldes 5000 våldtäkter och bara tio procent av de våldtäkter som begås anmäls. Det är siffror som bara matchas av krigförande länder i Nordafrika.

  Slutligen får inte invandrare hårdare straff än Svenskar för samma brott. Det är tvärtom. Sagoböcker tycker jag du ska hålla för dig själv, inte rekommendera här.. Ungdomarna har annat att läsa.

  /Mats

  Reply
 45. Johanna februari 27, 2010 at 2:58 e m

  Jag förstår dig. Men det är bra att du vågade skriva vad du och många andra svenskar tycker och tänker. Synd med alla dess hot från ”nysvenskar”, men å andra sidan bevisar det bara att det du skrev stämmer…

  Reply
 46. Bella februari 27, 2010 at 3:03 e m

  omg du ändrar i kommenterarna :O! såg precis mitt namn och blogg på en kommentar jag absolut INTE hade skrivit!!

  Reply
 47. Luucy februari 27, 2010 at 3:05 e m

  Svårt det här med politik :/

  Reply
 48. TripleSex - Sex som det ska vara! februari 27, 2010 at 3:05 e m

  Till samtliga som kommenterar mig, jag hatar vare sig kvinnor eller Sverigedemokrater, så slå helst inte ens in på det spåret då det är inkorrekt. Jag bara påpekar att Paow har fel när hon säger att 80% av alla våldtäkter begås av invandrare. Min poäng är att det är dumt att uttrycka åsikter som man inte har belägg för.

  Reply
 49. Angela februari 27, 2010 at 3:07 e m

  You rock!! keep up with the good work. I just love your blog!
  My name is Angela and I’m from LA (Los Angeles)
  I found your blog for two years ago and I just can’t stop reading it!!
  Maybe you wonder how I can read your blog when I am an american??
  The thing is that I can talk swedish and understand t..but not write. So now you know 🙂
  Don’t take all this shit!! You seems to be a very pretty and nice girl!

  And I hope you understand my little comment here..
  XoXo Angela!!

  Reply
 50. Jenny februari 27, 2010 at 3:08 e m

  malin skriver:
  2010-02-27 kl 14:43

  jag tycker som dig Paow, jag är mer rädd för invandrare när man går ut på kvällarna än svenskar. Det står så mycket om att folk har blivit våldtagna och mördade av invandrare och det är juh inte ett gott exempel.”

  LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.

  och bra pauw, du bör inte blogga om saker du inte kan uttrycka dig riktigt om, du har rätt till dina egna åsikter men du skriver du på ett väldigt fult sätt, du argumenterar på ett sätt så folk ska ta illa upp. och då bör man hålla sig borta från det.

  Reply
 51. À du februari 27, 2010 at 3:11 e m

  Fyfan … Kan skriva ett långt vidrigt SMS nu men väljer istället att förklara!!! Här om dagen skrev du om att när man kollAr på fängelsestatisken så är dom flesta som e inne utlänningar, som du sa Mohamed!! Men omdu inte visste så får svenskar mycket mindre straff tex 3månader för våldtäkt medans en blatte får 3 år…klart det e mer blatte i fängelserna då+ att massa svenskar kommer undan för det finns inte tillräckligt med bevis medans en blatte aldrig kommer undan!! Ja e själv utlänning men håller med dig om att sånna som slåss snor osv borde dra ut men de behandlas inte rätt o får inte samma löner osv vilket får dom att leka apa, dampa osv!! Svenskar är lika vidriga o skabbiga som blattar, vi är alla sånna!! Den ända skillnaden e att dom e i ett helt nytt land utan familj vänner osv o att dom behandlas som skit, luft!

  Reply
 52. Anonym februari 27, 2010 at 3:15 e m

  sluta gnälla paow, det är klart att normala människor reagerar när du skriver som du gör.

  Reply
 53. Anonym februari 27, 2010 at 3:17 e m

  Du har skämt ut dig rejält haha, både på bloggen o facebook. Så pinsamt att snacka om saker, när man inte kan ett skit 😀 de e fan du som e iqlös

  Reply
 54. Hocculta februari 27, 2010 at 3:19 e m

  Jenny: Skulle media visa ansiktena på alla som mördar eller våldtar så skulle folk ha annorlunda åsikter än idag se på bara Efterlyst på tv …hur många gånger nämner dom inte ”talar svenska med bryning”.

  Och tala inte om okunskap för att man känner en rädsla, även jag som är 27ig kille känner rädsla för invandrargäng en fredag natt men inte särskilt för svenska gäng, detta är baserat på mina erfarenheter och inget påhitt.

  Reply
 55. Dayana februari 27, 2010 at 3:21 e m

  bra paow! när du har fattat att du,dina åsikter är skit, att din argumentering är helt jävla sne och att folk sänker dig big time länger du ner. seriöst tror att detta var ditt smartaste drag sen du föddes. inte fan behöver du nån skola! *ironi*

  Reply
 56. Svea februari 27, 2010 at 3:25 e m

  Det gör du helt rätt i bättre att sluta skriva om något man inte vet ett skit utav.
  Det var du som VALDE att skriva om detta, du blir sne när någon skriver skit om dig på någon blogg och gör värsta grejjen utav det, sen skriver du om utlänningar och ÄNDÅ blir du förvånad över hur folk reagerar.

  Jag kan förstå dig du är ung och vet inte bättre VERKAR det som .
  när du har något argument och vet vad det är du skriver så kan du börja kommentera om utlänningar det e klart att alla har rätt att uttrycka sig MEN till en viss GRÄNS, du verkar inte veta vart den gränsen ligger.

  Men gör så skriv vad du vill det e massa människor som STÖTTADE din blogg och läste den varje dag och fler utav dom var utlänningar du kommer bara få hat nu och mindre läsare.
  Dina åsikter är baserade på okunskap . Ville bara tala om att det finns lika mycket dåliga svenskar som det finns dåliga utlänningar.
  Jag skriver bra och pratar bra jag är född i sverige men ditt sätt att skriva är bara hatiskt, kränkande och ra*istisk… Tråkigt tycker jag trodde verkligen inte att du var sån, det blir nog mindre läsare för dig. Tror inte det e många som vill läsa skiten du skriver spec inte jag…

  Bli inte ledsen sen när man drar alla blondiner över en kam, du gör ju exakt samma sak 😉

  Reply
 57. www.bahu.blogg.se februari 27, 2010 at 3:29 e m

  men sug apa din fjortisbloggare! ärlgit talat så jävl*a fult utav dig och sitta snacka om flickor med slöjja! sååå jävl* lågt att de inte e sant. jävl*a idiot jäv*el va hade du tänkt? att man ska kommentera snaälla saker eller? klart man blir arg när en liten flicka som dej ska säga saker som e större än sitt egna huvud. o för de första sista gången ja läser din äckliga fjortisblogg. du skriver ändå bara om fjortis saker seriöst väx upP!

  Reply
 58. Sebastian februari 27, 2010 at 3:33 e m

  ”LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.”

  hagamannen hängdes ut i tidningarna just för att han var svensk och därmed unik bland serievåldtäktsmän. 85% av överfallsvåldtäkter begås av invandrare med utomeuropeisk bakgrund, oftast afrikaner. gängvåldtäkter begås uteslutande av invandrare såvitt jag vet. jag känner inte till något fall av gängvåldtäkt begånget av svenskar, om det finns vill jag gärna se det. saken är inte att svenskar inte begår brott. det är knappast någon som påstår det. saken är att invandrare är KRAFTIGT ÖVERREPRESENTERADE. hur svårt ska det vara att förstå.

  Reply
 59. Anonym februari 27, 2010 at 3:35 e m

  Aso grejen är om du fortsätter skriva om invandrare osv kommer dom ju såklart fortsätta att skrika hora efter dig osv. Så det är bäst att du håller dina åsikter för dig själv, för du fattar själv om du skriver massa skit om utländska klart dom blir arga på dig! så nu kan du inte klaga på om nån säger nåt till dig.
  jag är själv utländsk och jag har ingenting emot svenskar, men det du skrev är inte okej! Det ja vill komma fram till är att du får skylla dig själv ifall du blir kallad för nåt av några blattar!

  Reply
 60. Nalle februari 27, 2010 at 3:35 e m

  ”LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.

  och bra pauw, du bör inte blogga om saker du inte kan uttrycka dig riktigt om, du har rätt till dina egna åsikter men du skriver du på ett väldigt fult sätt, du argumenterar på ett sätt så folk ska ta illa upp. och då bör man hålla sig borta från det.”

  Har hon sagt att Englamördaren var invandrare?

  Du är ju förvirrad minst sagt.

  Reply
 61. Photographs by Natalia februari 27, 2010 at 3:38 e m

  Jävla snorunge. vet du vem du liknar? Lotta på båkmakagatan. haha så jävla ful sluta lek äldre än vad du är =)

  Reply
 62. Anonym februari 27, 2010 at 3:39 e m

  du skulle ju inte blogga mer idag??

  Reply
 63. Sara februari 27, 2010 at 3:40 e m

  DIN LILLA ÄCKLIGA SKIT UNGE, SLUTA REDIGERA OCH TA BORT ALLA KOMMENTARER SOM BLIR ÖVER. JÄVLA SVERIGEDEMOKRATISKA STÖRDA MONGOLIDA TJEJ. JAG ÄR 100% SVENSK men stöjdar INTE dina rasistiska inlägg. Den dagen jag får se dig kommer jag vricka din nacke in och ut och se till att du ska anmäla mig också.. Oops det kommer du inte göra. FÖR JAG ÄR JU SVENSK???

  JÄVLA MONGOLID FLICKA ! SLUTA UTTRYCK DIG OM SAKER DU INTE HAR NÅGON ANING OM, FATTAR DU DET? SLUTA UTTRYCK DIG OM SAKER DU INTE HAR NÅGON ANING OM.

  DU VET INGENTING OM SVERIGEDEMOKRATERNA OCH NU GER DU DOM PLÖTSLIGT PUBLICITET. ÅH fan vad du är pantat. Så jävla pantat. Gå till skolan istället din mongolida unge. Där lär du dig åtminstone. Dessutom finns det skillnad på att vara ökänd och känd (känner du till skillnaderna äckel?) – du är ökänd och altså komme du inte få något seriöst jobb. DU kommer tas oseriöst. Ditt smutsiga fjantiga barn. Du kommer bli en hora i mitten av gatan, med 9 barn som du kommer att be bli avsugen av varje dag. God. Hoppas någon våldtar dig en dag så du får lite kuk-vett in i hjärnan :D!!!!!

  Reply
 64. Sara februari 27, 2010 at 3:42 e m

  bajsa ner rasisten paow – jovisst!

  Ses vi i stockholm? Hell a YEAH.

  Reply
 65. !!! februari 27, 2010 at 3:56 e m

  Så himla patetiskt!
  Bara för att man har en ÅSIKT så är man helt blåst iu huvet. Visst kanske man inte vet ALL fakta, men en åsikt är en åsikt. Om nu Paow tycket som hon gör, Vad i h*lveta gör det för nå????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ni som hackar ner och säger att hon gör fel och säger att hon rent ut av inte får tycka som hon gör, att det är ´”fel” enligt typ lagen, Borde ni f*n ta och läsa regelboken en gång till,
  Om ni inte vet det alla efterblivna äckel så har vi i Sverige en lag där alla får tycka som dom vill, och har rätt att säga det!
  Fundera en sväng nu på vad ni skriver!!!!!!!!
  Ni tycker paow är rasist, jaha, tyck de da, ni har ju rätten att tycka det, men säg för H*LVETE INTE ATT PAOW INTE FÅR DET!! SOM JAG SA LÄS ERAN J*VLA REGELBOK EN GÅNG TILL. HON HAR RÄTT ATT TYCKA SOM HON GÖR!
  Och för övrigt, så jag håller med. jag blir för h*lvete rädd när jag går på stan om dom dära ”invandrarna” ”blatarna” kommer och går. FÖr i deras J*vla land är det inte så farligt att våldta någon. men WELCOM TO SWEDEN! här är det bland det värsta man kan göra. Sätt alla äckel i en stol i ett rum och säg att ”här i sverige får man inte slåss, ta saker, eller våldta NÅGON accdepterar ni inte detta så åker ni ut ur landet fattar ni det”
  Våldtar dom någon, men skicka hem dom till sina j*vla B länder och sänk inte sverige till ett B land.

  Reply
 66. !!! februari 27, 2010 at 3:57 e m

  Så klart dom har sin rätt att vara här i sverige, det har dom, så länge dom inte förstör. gör dom det, skicka hem dom till sina b länder…
  Dom som är snälla. ka låt dom stanna då.. DOm är varmt välkommna !

  Reply
 67. !!! februari 27, 2010 at 3:58 e m

  och PAOW, det är inget fel med att ha slöja det är deras religon, låt dom ha det, det är deras LIV,

  Reply
 68. Anonym februari 27, 2010 at 4:05 e m

  Varöfr står det att min komentar inväntar granskning???

  Reply
 69. marija februari 27, 2010 at 4:05 e m

  asså paulina, bara lägg ner och sluta snacka en massa skit.. så jävla irriterande!
  okej vi fattar, du e dum i huvudet, bara lägg ner dina onödiga diskussioner om invandrare och nog med det. ”blablabla blattar e si och så blablabla”… du får tycka vad du vill, men förvänta inte dig att vi invandrare ska hålla tyst. Vi är alla lika, Svarta som vita, och du måste sluta att gå omkring med dina jävla fördomar.. ska jag gå runt och säga att 90% av sveriges befolkning med alkoholproblem är svenskar? Att alla svenskar är på detta och detta viset och lever så här och såhär? Du e så jävla omogen som skriver om detta i din blogg, håll dina förutfattade meningar för dig själv och VÄX UPP!
  // STOLT BLATTE

  Svar: Skillnaden är att de alkoholiserade svenskarna är inte överrepresenterade i samhället jämfört med invandrarna. Dessutom borde du lära dig läsa – jag har inget emot folk, oavsett färg, ursprung, religion o.s.v. om dom bara sköter sig. Vad är det du försöker försvara? Rätten att uppföra sig som ett svin och begå brott? Varför försvarar du det???

  Reply
 70. Jenny februari 27, 2010 at 4:07 e m

  Jag vill varken ha invandrare som våldtar/mördar osv eller svenskar som gör samma sak i landet jag bor i. Jag vill inte andas samma luft som sådana människor, om man ens kan kalla de för det. Men det blir inte bättre av att skicka ut alla invandrare som många vill, eller att sluta hjälpa invandrare. Vi kanske borde börja tänka efter på HUR vi hjälper dom nya i landet, jag har en bekant vars familj kom hit för ett par år sedan, de ville inte att de skulle jobba! de ville att de skulle gå på soc, för det är billigare för staten i längden! tänka sig..medans de själva ville komma igång fort och arbeta.men de fick inte, och sen får de skit av samhället för att de går på soc..rättvist? Nä men så lever vi i sverige också..

  Reply