Fjortisblogg

Det här är en åsiktsblogg och en fjortisblogg, en modeblogg och en sminkblogg. Ingen politikblogg, och jag står fast vid mina åsikter. Det har jag alltid gjort. Jag är för dålig på att formulera mig i det ämnet och är lättretlig.

Så från och med nu, ska jag inte skriva vad jag tycker om Sveriges mångkultu,r SD och en massa andra saker som har med invandrare och rasism att göra. Tror att jag fått fram det jag vill. Blir bara förbannad på alla idioter som kommenterar dumma saker. Varför gör man det? För att försöka sänka mig? Nej tack, ska kanske plocka bort alla ”politikinlägg” nu och komma in på rätt bana igen. Tack för mig.

ss

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (165)

You might also like

Alexandra Nilsson - #TBT Alexandra Nilsson - Fredagslistan Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet
 • Hanna

  Det blir nog bäst så!

 • Freja

  Vissa är bara helt stöda i huvudet! Du förtjänar inte den skiten och missförstånden! You go girl!

 • Anonym

  goooo paow <3333333333

 • angelica

  Jag tycker att det är bra att du star för vad du tycker.. Men manga svenskar star för vad dom tycker pa internet och vagar inte säga nagonting alls öga mot öga.
  I alla fall bor jag i Turkiet och tar seden dit jag kommer. Jag kan inte komma hit och säga att alla ska leva efter hur jag tycker det skall vara! kram

 • Freja

  Du förtjänar *inte* den skiten och all missförstånd! *You go girl! *

 • Tove "svar på kommentar"

  Nej, jag tycker absolut att du har rätt i allt. Självklart är det här sverige, och då är det inte mer än logiskt att Sverige ska vara svenskt. Men eftersom att det finns orättvisor och krig i världen finns det folk som behöver hjälp, genom att till exempel få invandra i Sverige. Jag tycker absolut inte heller att det är okej att kalla en svensk för hora bara för att hon visar axlarna – absolut inte.
  Men det är viktigt att inte stänga ute de som verkligen försöker.
  Jag läste som sagt alla kommentarer och jag hittade riktigt många utlänningar som står vid din sida trots att de är utlänningar. Glöm inte det, fastän du får tycka som du vill. Men just de som faktiskt står vid din sida och ser upp till dig och det du säger, de förtjänar inte din elakhet när du säger att dom ”jävla babbarna kan dra från din blogg..” eller liknande..

  Men jag tycker faktiskt att du har rätt, samtidigt som det är viktigt att tänka sig in i hur vissa försöker och hur de känner, för livet är inte lika lätt för alla.. Men om jag fick bestämma hade jag minskat stort med antalet invandrare vi tar in varje år, det hade jag faktiskt. Men jag hade fortfarande släppt in, och inte stängt ute invandrare helt och hållet.

 • Ciia

  Var det inte du som ville bli tagen mer seriöst än som för en fjortisbloggare? ”Jag är mer mooooogen”. Var riktiga världen för läskig?

 • Freja

  Du förtjänar *inte* den skiten och missförstånden! *You go girl!*

 • L

  Du får säga vad du vill men du måste tänka på hur du skriver det. Jag tror du behöver prata ut hos en psykolog för det är något fel på dig. Tragiskt

 • ida

  Paow, stå fast vid dina åsikter! Du har inte gjort något som helst fel! KRAM!

 • Anonym

  dina åsikter stämmer. blattar suger kuk

 • rebecca

  Nej, sluta inte med dina politikinlägg. Vi har yttrandefrihet i sverige så du får säga precis vad du vill.

 • Oskar

  Va synd. Då lämnar jag den här bloggen och önskar dig all lycka i framtiden.

 • Louise

  FÖLJ MIN BLOGG handlar om sex och samlevdnad! <3

 • malin

  jag tycker som dig Paow, jag är mer rädd för invandrare när man går ut på kvällarna än svenskar. Det står så mycket om att folk har blivit våldtagna och mördade av invandrare och det är juh inte ett gott exempel. Om ni bara ska klaga på Paow kan in juh bad sticka här ifrån och ta er nån stans, hon skriver vad hon tycker och om du inte gillar de det så kan du bah dra!

  HENNES BLOGG HENNES ÅSIKTER!

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Ärligt? Du gav dig in på det spåret, och sedan blir du förvånad att folk reagerar?

  Kan förövrigt upplysa dig om att du bör kolla upp din statistik bättre angående till exempel våldtäkter.
  2009 anmäldes 5 879 våldtäkter. 40% av dessa beräknas begås av invandrare. Detta är en överrepresentation, Ja, men det betyder inte att 40% av alla invandrare våldtar, utan att 40% av de våldtäkter som anmäls kan kopplas till invandrare.
  (Brå’s preliminära statistik för 2009 är källan)

  Jag rekommenderar dig att läsa boken En riktig Våldtäktsman av Katarina Wennstam. Då kanske du förstår mekanismerna bakom rättsmaskineriet lite bättre och kanske du dessutom förstår lite bättre varför det egentligen är rätt meningslöst att anmäla någon för våldtäkt, såvida du inte är vit överklassbrud med dokumenterat gott leverne alternativt att våldtäktsmannen är missbrukande invandrare.

 • j

  jadu.. det gör du nog rätt i. kände att detta gick jämt lite över styr.. förstår vart du vill komma med allt men helt ärligt så är de nog bättre att hålla tyst om sina åsikter i ett såpass känsligt ämne, då man alltid riskerar att trampa någon på tårna. som vi alla vet så är våran generation EXTREMT lättkränkta. skriv du om ditt liv istället och om vilka kläder du har på dig 🙂 PUSS

 • elin

  jag gillar dina politiska åsikter och inlägg, skönt att ngn vågar stå för vad så många tänker.!

 • Lovisa

  Kan inte du byta desgin din design gör bloggen fett tråkig 🙁 men du är en bra bloggare! satt bytt design 😀 ;*

 • Hocculta

  Jag tycker du ska stå för vad du känner.
  Det är fler än du som upplever samhället på detta viset idag, speciellt unga tjejer och killar.

  Jag tycker att du ger en röst åt unga tjejer som inte vågar säga dessa ”obekväma” saker för det finns ju ett grupptryck att man ska vara och tycka på ett visst sätt.

  Jag brukar inte läsa dessa typer av bloggar men jag fastnade för just din blogg för du ger ett visst hopp om att ungdomar inte har tappat greppet.

 • sandra

  asså du är den sötaste bloggerska ja vet seriöst..

 • Bella

  Du är ju ingen fjortisbloggare, har du sagt förut? 🙂 dubbelmoral? du försöker alltid verka så mogen, och sen när du skrivit något elakt och töntigt så skyller du på att du är så ung och att det är en fjortisblogg. Kanske därför det är så svårt att ta dig på allvar? för du tänker inte igenom vad du skriver, och använder dubbelmoral hela tiden. Och inlägget du skrev om utlänningar var inte igenomtänkt, du måste lära dig att få ut dina åsikter på rätt sätt, annars kan du lika gärna vara tyst om dem. Du kanske bara ville provocera, men det du skrev var bara elakt. Du klagar på att andra inte har respekt, men samtidigt skriver du på ett jävligt respektlöst och elakt sätt? dubbelmoral.

  Men jag hoppas att du börjar skriva lite trevligare inlägg nu istället för massa pms-inlägg som man inte kan ta på allvar 🙂 /puss

 • Julia

  du som inte vill bli förknippad med fjortisbloggar 😛

 • Bella

  Och du skriver ju själv skittaskiga saker om andra, så då kan du ju inte klaga när du får skit tillbaka 😛

 • Linn

  moderaterna är inte som SD.

 • bryshan

  @TripleSex
  Eller betyder de att minst 40% av alla våldtäkter begås av invandrare och de andra 60%:en är osäkra/svenskar. Hur du än vrider och vänder på det så är det ganska uppenbart att ju fler invandrare vi tar in desto fler kvinnor kommer att bli våldtagna då de importerade är uppenbarligen ett våldsamt folk.

  Hatar du tjejer eller gillar du bara att skriva trams?

 • FLASHBACK FORUM

  Förstår att du känner att du inte kan fortsätta pga mordhoten från den odemokratiska extremvänstern.

 • razan

  JAA BRA sKRIV INTE OM sÅNT dU INTE VET!

 • Mats

  Du har fått fram vad du vill och det var starkt gjort av dig. Du är modig. Jag tycker du ska fortsätta att blogga om kläder, mode och annat som intresserar dig. Men dra dig inte för att skriva vad du tycker då det gäller politik och problemen med invandringspolitiken för det. Det ena utesluter inte det andra.

  Vidare tycker jag du ska gå med i SDU och börja gå på möten, engagera dig politiskt. Då når du ut till ännu fler. Stå på dig och låt inte hotande idioter förtrycka dig, hota och skrämma dig eller förstöra och förpesta din vardag genom att kalla dig för hora, kladda på dig då du är ute och så vidare. De som kommer hit ska anpassa sig till det här samhället annars kan de stanna där de kommer ifrån.

  De ”flyr” hit säger de (bara 92% av de som kommer hit och söker asyl är flyktingar enligt FNs definition) från en medeltida kultur som bygger på en sagobok som skrevs på 600 talet. När de kommer hit så försöker de med hot och våld samt terror att ändra på det samhälle de ”flytt” till. Det är helt sanslöst hur det har blivit i det här landet. Det är tur att många Svenskar och invandrare för den delen börjar säga ifrån och inte bara godtar att vissa gör som de vill.

  /Mats

 • FLASHBACK FORUM

  Triplesex:

  I Norge begicks SAMTLIGA överfallsvåldtäkter de senaste 3 åren av UTOMEUROPEISKA invandrare.

  Och i en rapport från 2007 konstaterades de att 75 % av alla våldtäkter begicks av invandrare under 2007 (det är knappast 75& invandrare i Norge, snarare runt 5-10&)

  källa: http://www.politi.no/pls/idesk/docs/…tioslo2007.pdf

  Men detta innebär INTE att alla invandrare begår våldtäkter.
  Det gör det INTE, det är INGENTING jag tror eller stödjer som Sverigedemokrat.

  Som Sverigedemokrat vill jag se våldtäktsmän UTVISADE ur Sverige, de våldtar båda svenska och utländska flickor och förstör deras liv. De har ingen rätt att vara kvar i Sverige.

  Som Sverigedemokrat vill jag begränsa invandringen (vi tar emot lika många asylsökande varje år som Tyskland – som har 82 miljoner invånare – vi har 9…) och lägga pengarna som blir över på resurser att INTEGRERA de invandrare SOM VILL VARA HÄR.

 • Issa

  Det var faktiskt inte speciellt mycket elaka kommentarer du fick, men det var många som inte höll med dig däremot. men dem skrev ju sina åsikter på ett normalt sätt till dig, och att dem tyckte att du hade fel? . Sluta vara så elak själv, och acceptera att alla inte kan tycka som dig.

  Ditt inlägg var mycket taskigare än vad de flesta kommentarer var. Du kanske borde börja se dina egna fel och misstag, INNAN du klagar på andra? för du är ju långt ifrån ett helgon själv.

 • Hocculta

  TripleSex:

  Befolkningen består inte av 40% invandrare eller hur?
  Runt 20% av befolkningen i Sverige är invandrare vilket innebär att det är en OERHÖRD överrepresentation.
  Det betyder även att invandrare är mer benägna att begå våldtäkt än en svensk.

  Svenskarna som består av 80% av Sveriges befolkning begår alltså endast 60%! av alla anmälda våldtäkter.

 • ida

  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3

  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3
  svara på dagens fråga och få en länkning <3

 • Andy

  Dina åsikter behövs mer än du tror i en åsiktsdiktatur som Sverige! Det är ni unga, och i synnerhet tjejer, som framför allt drabbas av den mångkulturella agendan!

 • emmaja0

  Det är så patetiskt. Du ska få skriva exakt vad du vill i din blogg, även om det är många som läser den. Lixom om du hade vatt nån liten skitblogg, typ som min, så hade ingen brytt sig om vad du skrev även om du skrev exakt som du skirver nu. Men nu när du är känd så ska väl folk skita lika mcyket i vad du skriver?. Jag tycker bara att det är patetiskt att du itne ska få skriva vad du vill. Och så skulle jag säga att din blogg e bäst (Y):D

 • Issa

  Du kan inte ta kritik, det är det som är problemet. Du kritiserar gärna andra, men du kan inte ta emot kritiken du får tillbaks.

 • Jackie O

  for those about to f*ck – we salute you. an anonymous and brutally honest blog about what every single one of us thinks of constantly – sex.

  freaks who can’t read decent english – stay out!

 • josefine

  Vill du/ni bli dagens blogg? gå då in och anmäl er nu! 😀

 • Issa

  Jag förstår dig. Men det är bra att du vågade skriva vad du och många andra svenskar tycker och tänker. Synd med alla dess hot från ”nysvenskar”, men å andra sidan bevisar det bara att det du skrev stämmer…

 • Anonym

  alla älskar paoow , så är de bara ! 😀 <3

 • Mats

  RE: TripleSex

  40% av våldtäkterna begås av invandrare säger BRÅs rapprort. Det stämmer. Då ska vi ha klart för oss att det är otillåtet att forska i folks etnicitet. Därför finns det många som varit här bara en kort tid och inte är etniska Svenskar bland de 60% som inte är invandrare i undersökningen också. Här får de ju PUT väldigt snabbt och sedan Svenskt medborgarskap på det, nästan fortare än jag hinner säga ”arbetskraftsinvandring”.

  Dessutom så är invandrarna idag bara 20% av befolkningen. DÄRFÖR är 4=% en ohyggligt hög siffra, detbör vi ha klart för oss. Det lilla landet Sverige har Europarekord i våldtäkter och andra grova våldsbrott. Förra året anmäldes 5000 våldtäkter och bara tio procent av de våldtäkter som begås anmäls. Det är siffror som bara matchas av krigförande länder i Nordafrika.

  Slutligen får inte invandrare hårdare straff än Svenskar för samma brott. Det är tvärtom. Sagoböcker tycker jag du ska hålla för dig själv, inte rekommendera här.. Ungdomarna har annat att läsa.

  /Mats

 • Johanna

  Jag förstår dig. Men det är bra att du vågade skriva vad du och många andra svenskar tycker och tänker. Synd med alla dess hot från ”nysvenskar”, men å andra sidan bevisar det bara att det du skrev stämmer…

 • Bella

  omg du ändrar i kommenterarna :O! såg precis mitt namn och blogg på en kommentar jag absolut INTE hade skrivit!!

 • Luucy

  Svårt det här med politik :/

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Till samtliga som kommenterar mig, jag hatar vare sig kvinnor eller Sverigedemokrater, så slå helst inte ens in på det spåret då det är inkorrekt. Jag bara påpekar att Paow har fel när hon säger att 80% av alla våldtäkter begås av invandrare. Min poäng är att det är dumt att uttrycka åsikter som man inte har belägg för.

 • Angela

  You rock!! keep up with the good work. I just love your blog!
  My name is Angela and I’m from LA (Los Angeles)
  I found your blog for two years ago and I just can’t stop reading it!!
  Maybe you wonder how I can read your blog when I am an american??
  The thing is that I can talk swedish and understand t..but not write. So now you know 🙂
  Don’t take all this shit!! You seems to be a very pretty and nice girl!

  And I hope you understand my little comment here..
  XoXo Angela!!

 • Jenny

  malin skriver:
  2010-02-27 kl 14:43

  jag tycker som dig Paow, jag är mer rädd för invandrare när man går ut på kvällarna än svenskar. Det står så mycket om att folk har blivit våldtagna och mördade av invandrare och det är juh inte ett gott exempel.”

  LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.

  och bra pauw, du bör inte blogga om saker du inte kan uttrycka dig riktigt om, du har rätt till dina egna åsikter men du skriver du på ett väldigt fult sätt, du argumenterar på ett sätt så folk ska ta illa upp. och då bör man hålla sig borta från det.

 • À du

  Fyfan … Kan skriva ett långt vidrigt SMS nu men väljer istället att förklara!!! Här om dagen skrev du om att när man kollAr på fängelsestatisken så är dom flesta som e inne utlänningar, som du sa Mohamed!! Men omdu inte visste så får svenskar mycket mindre straff tex 3månader för våldtäkt medans en blatte får 3 år…klart det e mer blatte i fängelserna då+ att massa svenskar kommer undan för det finns inte tillräckligt med bevis medans en blatte aldrig kommer undan!! Ja e själv utlänning men håller med dig om att sånna som slåss snor osv borde dra ut men de behandlas inte rätt o får inte samma löner osv vilket får dom att leka apa, dampa osv!! Svenskar är lika vidriga o skabbiga som blattar, vi är alla sånna!! Den ända skillnaden e att dom e i ett helt nytt land utan familj vänner osv o att dom behandlas som skit, luft!

 • Anonym

  sluta gnälla paow, det är klart att normala människor reagerar när du skriver som du gör.

 • Anonym

  Du har skämt ut dig rejält haha, både på bloggen o facebook. Så pinsamt att snacka om saker, när man inte kan ett skit 😀 de e fan du som e iqlös

 • Hocculta

  Jenny: Skulle media visa ansiktena på alla som mördar eller våldtar så skulle folk ha annorlunda åsikter än idag se på bara Efterlyst på tv …hur många gånger nämner dom inte ”talar svenska med bryning”.

  Och tala inte om okunskap för att man känner en rädsla, även jag som är 27ig kille känner rädsla för invandrargäng en fredag natt men inte särskilt för svenska gäng, detta är baserat på mina erfarenheter och inget påhitt.

 • Dayana

  bra paow! när du har fattat att du,dina åsikter är skit, att din argumentering är helt jävla sne och att folk sänker dig big time länger du ner. seriöst tror att detta var ditt smartaste drag sen du föddes. inte fan behöver du nån skola! *ironi*

 • Svea

  Det gör du helt rätt i bättre att sluta skriva om något man inte vet ett skit utav.
  Det var du som VALDE att skriva om detta, du blir sne när någon skriver skit om dig på någon blogg och gör värsta grejjen utav det, sen skriver du om utlänningar och ÄNDÅ blir du förvånad över hur folk reagerar.

  Jag kan förstå dig du är ung och vet inte bättre VERKAR det som .
  när du har något argument och vet vad det är du skriver så kan du börja kommentera om utlänningar det e klart att alla har rätt att uttrycka sig MEN till en viss GRÄNS, du verkar inte veta vart den gränsen ligger.

  Men gör så skriv vad du vill det e massa människor som STÖTTADE din blogg och läste den varje dag och fler utav dom var utlänningar du kommer bara få hat nu och mindre läsare.
  Dina åsikter är baserade på okunskap . Ville bara tala om att det finns lika mycket dåliga svenskar som det finns dåliga utlänningar.
  Jag skriver bra och pratar bra jag är född i sverige men ditt sätt att skriva är bara hatiskt, kränkande och ra*istisk… Tråkigt tycker jag trodde verkligen inte att du var sån, det blir nog mindre läsare för dig. Tror inte det e många som vill läsa skiten du skriver spec inte jag…

  Bli inte ledsen sen när man drar alla blondiner över en kam, du gör ju exakt samma sak 😉

 • www.bahu.blogg.se

  men sug apa din fjortisbloggare! ärlgit talat så jävl*a fult utav dig och sitta snacka om flickor med slöjja! sååå jävl* lågt att de inte e sant. jävl*a idiot jäv*el va hade du tänkt? att man ska kommentera snaälla saker eller? klart man blir arg när en liten flicka som dej ska säga saker som e större än sitt egna huvud. o för de första sista gången ja läser din äckliga fjortisblogg. du skriver ändå bara om fjortis saker seriöst väx upP!

 • Sebastian

  ”LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.”

  hagamannen hängdes ut i tidningarna just för att han var svensk och därmed unik bland serievåldtäktsmän. 85% av överfallsvåldtäkter begås av invandrare med utomeuropeisk bakgrund, oftast afrikaner. gängvåldtäkter begås uteslutande av invandrare såvitt jag vet. jag känner inte till något fall av gängvåldtäkt begånget av svenskar, om det finns vill jag gärna se det. saken är inte att svenskar inte begår brott. det är knappast någon som påstår det. saken är att invandrare är KRAFTIGT ÖVERREPRESENTERADE. hur svårt ska det vara att förstå.

 • Anonym

  Aso grejen är om du fortsätter skriva om invandrare osv kommer dom ju såklart fortsätta att skrika hora efter dig osv. Så det är bäst att du håller dina åsikter för dig själv, för du fattar själv om du skriver massa skit om utländska klart dom blir arga på dig! så nu kan du inte klaga på om nån säger nåt till dig.
  jag är själv utländsk och jag har ingenting emot svenskar, men det du skrev är inte okej! Det ja vill komma fram till är att du får skylla dig själv ifall du blir kallad för nåt av några blattar!

 • Nalle

  ”LOL! blev lilla Engla mördad av en invandrare? Therese? Var hagamannen blatte? Nej inte precis. Din rädsla är troligen baserad på OKUNSKAP endast. nu säger jag inte att det bara är svenskar som begår brott, invandrare begår också brott. men svenskar med. glöm inte det.

  och bra pauw, du bör inte blogga om saker du inte kan uttrycka dig riktigt om, du har rätt till dina egna åsikter men du skriver du på ett väldigt fult sätt, du argumenterar på ett sätt så folk ska ta illa upp. och då bör man hålla sig borta från det.”

  Har hon sagt att Englamördaren var invandrare?

  Du är ju förvirrad minst sagt.

 • Photographs by Natalia

  Jävla snorunge. vet du vem du liknar? Lotta på båkmakagatan. haha så jävla ful sluta lek äldre än vad du är =)

 • Anonym

  du skulle ju inte blogga mer idag??

 • Sara

  DIN LILLA ÄCKLIGA SKIT UNGE, SLUTA REDIGERA OCH TA BORT ALLA KOMMENTARER SOM BLIR ÖVER. JÄVLA SVERIGEDEMOKRATISKA STÖRDA MONGOLIDA TJEJ. JAG ÄR 100% SVENSK men stöjdar INTE dina rasistiska inlägg. Den dagen jag får se dig kommer jag vricka din nacke in och ut och se till att du ska anmäla mig också.. Oops det kommer du inte göra. FÖR JAG ÄR JU SVENSK???

  JÄVLA MONGOLID FLICKA ! SLUTA UTTRYCK DIG OM SAKER DU INTE HAR NÅGON ANING OM, FATTAR DU DET? SLUTA UTTRYCK DIG OM SAKER DU INTE HAR NÅGON ANING OM.

  DU VET INGENTING OM SVERIGEDEMOKRATERNA OCH NU GER DU DOM PLÖTSLIGT PUBLICITET. ÅH fan vad du är pantat. Så jävla pantat. Gå till skolan istället din mongolida unge. Där lär du dig åtminstone. Dessutom finns det skillnad på att vara ökänd och känd (känner du till skillnaderna äckel?) – du är ökänd och altså komme du inte få något seriöst jobb. DU kommer tas oseriöst. Ditt smutsiga fjantiga barn. Du kommer bli en hora i mitten av gatan, med 9 barn som du kommer att be bli avsugen av varje dag. God. Hoppas någon våldtar dig en dag så du får lite kuk-vett in i hjärnan :D!!!!!

 • Sara

  bajsa ner rasisten paow – jovisst!

  Ses vi i stockholm? Hell a YEAH.

 • !!!

  Så himla patetiskt!
  Bara för att man har en ÅSIKT så är man helt blåst iu huvet. Visst kanske man inte vet ALL fakta, men en åsikt är en åsikt. Om nu Paow tycket som hon gör, Vad i h*lveta gör det för nå????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ni som hackar ner och säger att hon gör fel och säger att hon rent ut av inte får tycka som hon gör, att det är ´”fel” enligt typ lagen, Borde ni f*n ta och läsa regelboken en gång till,
  Om ni inte vet det alla efterblivna äckel så har vi i Sverige en lag där alla får tycka som dom vill, och har rätt att säga det!
  Fundera en sväng nu på vad ni skriver!!!!!!!!
  Ni tycker paow är rasist, jaha, tyck de da, ni har ju rätten att tycka det, men säg för H*LVETE INTE ATT PAOW INTE FÅR DET!! SOM JAG SA LÄS ERAN J*VLA REGELBOK EN GÅNG TILL. HON HAR RÄTT ATT TYCKA SOM HON GÖR!
  Och för övrigt, så jag håller med. jag blir för h*lvete rädd när jag går på stan om dom dära ”invandrarna” ”blatarna” kommer och går. FÖr i deras J*vla land är det inte så farligt att våldta någon. men WELCOM TO SWEDEN! här är det bland det värsta man kan göra. Sätt alla äckel i en stol i ett rum och säg att ”här i sverige får man inte slåss, ta saker, eller våldta NÅGON accdepterar ni inte detta så åker ni ut ur landet fattar ni det”
  Våldtar dom någon, men skicka hem dom till sina j*vla B länder och sänk inte sverige till ett B land.

 • !!!

  Så klart dom har sin rätt att vara här i sverige, det har dom, så länge dom inte förstör. gör dom det, skicka hem dom till sina b länder…
  Dom som är snälla. ka låt dom stanna då.. DOm är varmt välkommna !

 • !!!

  och PAOW, det är inget fel med att ha slöja det är deras religon, låt dom ha det, det är deras LIV,

 • Anonym

  Varöfr står det att min komentar inväntar granskning???

 • marija

  asså paulina, bara lägg ner och sluta snacka en massa skit.. så jävla irriterande!
  okej vi fattar, du e dum i huvudet, bara lägg ner dina onödiga diskussioner om invandrare och nog med det. ”blablabla blattar e si och så blablabla”… du får tycka vad du vill, men förvänta inte dig att vi invandrare ska hålla tyst. Vi är alla lika, Svarta som vita, och du måste sluta att gå omkring med dina jävla fördomar.. ska jag gå runt och säga att 90% av sveriges befolkning med alkoholproblem är svenskar? Att alla svenskar är på detta och detta viset och lever så här och såhär? Du e så jävla omogen som skriver om detta i din blogg, håll dina förutfattade meningar för dig själv och VÄX UPP!
  // STOLT BLATTE

  Svar: Skillnaden är att de alkoholiserade svenskarna är inte överrepresenterade i samhället jämfört med invandrarna. Dessutom borde du lära dig läsa – jag har inget emot folk, oavsett färg, ursprung, religion o.s.v. om dom bara sköter sig. Vad är det du försöker försvara? Rätten att uppföra sig som ett svin och begå brott? Varför försvarar du det???

 • Jenny

  Jag vill varken ha invandrare som våldtar/mördar osv eller svenskar som gör samma sak i landet jag bor i. Jag vill inte andas samma luft som sådana människor, om man ens kan kalla de för det. Men det blir inte bättre av att skicka ut alla invandrare som många vill, eller att sluta hjälpa invandrare. Vi kanske borde börja tänka efter på HUR vi hjälper dom nya i landet, jag har en bekant vars familj kom hit för ett par år sedan, de ville inte att de skulle jobba! de ville att de skulle gå på soc, för det är billigare för staten i längden! tänka sig..medans de själva ville komma igång fort och arbeta.men de fick inte, och sen får de skit av samhället för att de går på soc..rättvist? Nä men så lever vi i sverige också..

 • marija

  alla rasistiska fucking anonyma kan dra åt fucking helvete!

 • anonym

  (paulina)

  Blir bara förbannad på alla idioter som kommenterar dumma saker.
  Varför gör man det? För att försöka sänka mig? Nej tack, ska blogga bort alla ”politik”
  inlägg nu och komma in på rätt bana igen. Tack för mig

  (jag)

  varför dom skriver ”dumma” kommentarer har jag svar på.
  sv:jo såhära är det,eftersom du skriver en massa om ”invandrare”
  så kan du faktist inte förvänta dig att vi inte tar illa upp.
  vi försöker inte sänka dig.vi försöker bara rätta till dig .
  du får ha vilka åsikter du vill men det jag vill komma till är att du
  kan inte skriva såhära och tro att vi inte tar åt oss.
  du ska inte bry dig om vi är SVART eller VIT om hur vi pratar,
  hur vi kläder oss m.m. vi är glad att sverige tog imott oss.För där vi bodde
  så var det krig p.g.a att USA förstör så mycket. & ingen vet varför heller…
  och jag vill inte att du tar illa upp av min kommentar, men jag trodde
  faktist inte att du var rassistisk. jag förstår inte vad du ville komma med
  dehära igentligen…

  men du har en bra blogg och ja,jag brukade läsa den,
  men inte sen du börja skriva såna inlägg.men i alla fall .
  det var min åsikt av allt dehära.

 • Nicolina

  De e riktigt kul att se att du kommit ur den värsta fjortis tiden, du e riktigt fin och mer äkta nu för tiden 🙂

 • Mårgan Färtjaild

  Det är tyvärr inte lätt att i Sverige ha åsikter som är ”fel”.

 • regina

  varför har invandrare rätt till att kalla svenska tjejer
  – jävla svenne hora!

  och gör man då motstånd och säger tillbaka
  – jävla blatte!

  eller nåt liknande så anaser alla en som rasist! man att bli kallad hora är väl lika mycket skadande till en tjej som det är att bli kallad blatte. fattar inte riktigt sammanhållningen eller vad man ska säga

 • Mandy

  Politik inlägg? Lol du är bara 16 år. Du borde hålla dig till smink och kläder, för detta var ju fruktansvärt stöttande och chockerande att läsa :s

 • Mayaaa

  Jag brukar inte läsa din blogg i vanliga fall utan en kompis till mig bad mig att läsa din blogg, för att se vad du hade skrivit om invandrare. Och jag språrade ut totalt. När jag såg vad DU skrev, för det första för du är en hora och en fjortis behöver man inte höra din politiska inlägg. Du är en rasist verkligen för, enligt dig så tycker du om en svensk våldtar en tjej är de fel men de gör inte så mycket men om en invandrare hade gjort de skulle du verkligen tycka att de är fel och ha personen utvisat. Och om du inte ser något fel med det, så är du verkligen en STOR rasisit … JA HITLER WB. Man vill hellre ha ut personen som dig härifrån vrf ska du vara kvar för? Invandrare har kommit med kultur och visat svenska vad de är Utan invandrare skulle sverige inte var ngt! Men personen som dig PAOW, borde inte vara här för de enda ni gör är att fläsha brösten och bli knullad. HORA! Så snälla du.. innan du slår ner dina hände i tangetbordet och börjar skriva en massa saker om invandrare. Tänk efter för de ÄR DU SOM FÅR SKIT! Så sluta skriv en masa saker som inte är sant. HORA! ha en bra dag.

 • Parisa

  BRA! Äntligen så har du fattat vad du borde skriva om och vad du borde lägga av med. Står du för dina åsikter? HAHAHA världens skämt, du vågar inte ens skriva ditt NAMN när du kommenterar tillbaka. Ska det kallas för att du står för det du säger? Du är så patetisk och feg och vi som är så ”dumma” och skriver taskiga kommentarer vill inte bara sänka dig som du gör med oss invandrare, vi vill att du ska fatta att om du fortsätter så som du gör så kommer du att bli misshandlad. Inte utav mig eller så, utan av folk som blivit riktigt less på dig. Du respekterar inte oss, varför ska vi respektera dig? Vem är du liksom haha.. Oh my god, du är ju en kändis! Nya Madonna liksom.. NOT.

  Bra att du erkänner att din blogg är till för fjortisinlägg, sminkinlägg osv.. det är bra, nu är steg 1 avklarat.. Nu ska du bara erkänna att du är en loser och kommer aldrig bli något stort med din blogg, såna som du är till för att äga en ViVo butik som din pappa lämnat dig.. TUMMEN UPP BITCH 😉
  PUUUUUUUSS!

 • Anonym

  Så jävla rätt har du iaf. Vi har samma åsiker och det är det många som har. De kan inte anpassa sig till våra lagar och regler, dom borde få åka hem !

 • Sanna

  Har du fått många hot? 🙁

 • Daniel

  Hur som helst så är DU rakryggad, det är det som räknas.
  Tro mig, det kommer en tid när även DE kommer att förstå.
  Må gott och ta hand om dig.

 • Anonym

  visst, fine, tyck hur du vill. MEN..! Säg inte att det är 80 % av våldtäkt som är av utländska, för då vet du nog inte vad du pratar om. Och ”Bruna” kan vara födda i Sverige, ha brytning för deras föräldrar pratar sitt språk hemma. Ska du skicka ut föräldrarna som gör sitt bästa för sina barn? Snälla Paulina, ät inte sushi, pizza, cola och det där, åk inte utomlands om du säger så. tänk dig för, du kan få enorma böter för det här också. Du kanske skulle gått igenom vad yttrandefrihet är om du hade gått till skolan.

 • Marri - This is a twister that will destroy U

  jävla hora döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

 • louise

  Jag tycker du ska fortsätta säga dina åskiter, det är kul att höra att nån vågar säga det alla tänker! Fortsätt som du gör! skit i alla blattar de är rätt åt dem att de får höra sanningen!

  keep up the good work 🙂

 • Marri - This is a twister that will destroy U

  Men ta och läs kommentarerna från ditt förra inlägg om invandrare. Det finns många väldigt bra motargument som är så mycket starkare än dina.
  Och vart har du fått din statestik ifrån egentligen?

  Du ÄR rasist för att du har rasistiska åsikter! Seriöst läs igenom dina inlägg om detta. Man märker tydligt att du ser ner på invandrare.
  Fruktansvärt äckligt att ha en sådan syn på människor.

 • Izabella

  Men gud …
  asså get over it?!?
  Det är bara acceptera att DU lever i ett annorlunda sverige nu och det kommer aldrig mer bli ett land där alla heter svensson, andersson, sveasson osv..Nu får du ta o skärpa dig och inse att det kommer finnas lika många solinas, fernandez, ali, shaker osv. Sverige är ett mångkulturellt samhälle and thats it. Deal with it. Sen om många utnyttjar sýstemet så är det fel men många kommer från en taskig bakgrund som du inte har någon aning. Sluta hata och läs på lite mer innan då kommer o säger att alla muhameds voltar stackars små fjortis flickor.
  Den största delen av PEDDOS Är SVENNAAR!!
  Så…Snälla. Aceeptera livet och om du inte gillar det så kan du ju flytta till ett land där det inte finns invandrare som SD HAHAHAH!
  Lycka till.
  Hoppas det blir krig i Sverige så att du får fly och känna hur det känns.
  LÄs på Blonda flicka!

 • Mats

  Ja även ”de” kommer att förstå. Men kommer de att minnas oss som förstod och tacka oss som är klarsynta och såg verkligheten som den är utan PK glasögon? Eller är det glömt då??

  /Mats

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

 • Hellouvicky

  Paow är så sjukt vacker på denna bilden <3

  Asså paow är ju ändå den av dom kända bloggarna som verkligen har mest vett i huvudet ! Asså allvarligt, hon är smart och mogen! Men såklart ska hon också få vara en fjortis , hon ska ju få leva livet som alla andra ! <3

  You go Paow ! <3

  http://hellouvicky.blogspot.com

 • BS

  Eller så blev du bara så OTRLOGT HÅRT ägd lilla flicka.. Du har ingen aning om va du snackar om.. Så håll dig till dina fula kläder och ditt ointressanta liv istället !

 • ina

  dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

 • sejdo von mutta

  fast när man skriver sina åsikter så försöker man inte trycka ner dig. Skit i de som skriver svennehora du ska dö bla bla bla.

  Även om jag älskar din blogg och tycker du e den bästa bloggaren för du e så jordnära och verkligen STÅR för vad du tkr så tkr ja att dina åsikter är riktigt dumma.

  Vi läser dina politiska åsikter och svarar med våra politiska åsikter, och bara för vi inte håller med så betyder det inte att vi kränker dig. Du har all rätt i världen att ha dina åsikter och man ska inte trycka ner någon annan bara p.g.a. de. Däremot ska man inte heller kränka folk för att de inte e som en själv, viktigt & komma ihåg!

  De folk irriterar sig på e nog att du inte stannar där SD gör, d.v.s. invandrarpolitiken, du drar alla över en o samma kam och skriver rasistiska saker. Även om Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti så e de vääldigt duktiga på att dölja det!

 • E

  Nej gör inte det, då har dom ju vunnit och det får aldrig hända. Stå för vad du tycker, sanningen kommer ändå vinna till slut.

 • koumba

  Du har typ skrivit det förut. Kul för dig att du från och med nu inte ska säga dina åsikter i bloggen(vilket jag inte tror håller), från och med nu slutar jag läsa din blogg. Du är ingen storbloggare längre(enligt mig )helt ointeresssant.
  bye

 • elin

  du är den bästa bloggaren ! & den ärligaste !

 • Linda

  synd, paow verkar ha bra åsikter… 🙂

 • Prettytytytyty

  Gulligt att de som faktiskt stöttar dig är rasister.

 • Anonym

  HAHAAHHA ” jag står för de jasäger ! sure varför ska du då ta bort inläggen hahaha … du går fan klädd som en ryssk ho ra

 • a

  jag tycker att din blogg var mycket bättre i somras 🙂

 • Anonym

  woho, så du har börjat tänka nu?:D

 • mimmi

  Islam är en dålig religion så är det bara, säker vf de beter sig som de gör! KORANEN SÄGER BLAND ANNAT ATT MAN FÅR SLÅ KVINNOR! och deras älskade muhammed dödade folk! Seriöst att de är så pantade att de inte fattar att deras religion är bullshit, ren bullshit de som skrev koranen va troligen folk som ville styra och ställa över människor, Ungefär som våran lagbok fast på deras tid. Seriöst om man kan skriva lagböcker etc vf skulle de inte ha kunnat fejka ihop en bok som koranen då, samma sak gäller bibeln.

 • KLICKA HÄR!

  kolla in världens bästa blogg 😀
  kolla in världens bästa blogg 😀
  kolla in världens bästa blogg 😀
  kolla in världens bästa blogg 😀
  kolla in världens bästa blogg 😀

 • anna

  JÄVLA IDIOTER! invandrare är verkligen överpressterade i brott med tanke på att det finns ungefär 1 miljon invandrare och hälften av dem är män! och ändå gör de nästan mer brott än svenskar och vi är några miljoner mer

 • Mickis

  Hahah jag älskar när flashback lägger sig i<3

  Måste bara säga en sak,alla dessa jävla siffror hit och dit,alla säger olika.
  Inse att ingen av er antagligen har rätt siffror och med det påstår jag inte att nån av "sidorna" begår mer brott än den andra.

  Paulina är klumpig på att utycka sig och svenskar är så rädda att bli kallade rasister.
  Vi visar inte bilder på brottslingar som är invandrare,vi sjunger inte nationalsången,vi är inte i kyrkan på våra skolavslutningar.
  Ser ni mönstret,det är VI svenskar som gör allt så rasistiskt.
  De flesta utländska man frågar om de här sakerna säger att vi bara är löjliga.
  Trött på dom här jävla disskusionerna nu,släpp allt bara.
  Det bara kommer rasistiska saker från båda hållen,vi bor alla i samma land och måste samsas.
  INGEN är bättre än nån anna,kom i håg det snälla..
  Och Paulina,lås det här inlägget så ingen kan kommentera rasistiska saker till varandra!

 • Hocculta

  Prettytytytyty: Så är det va, alla som stöttar henne är rasister?
  Har man fel åsikt som är man rasist. Har du inget annat att komma med?
  Snälla gå och lägg dig.

 • fuck them

  seriöst invandrare tror de kan göra vad de vill! de behandlar sina kvinnor som skit! de kan döda sitt barn bara sådär om de tror att hon träffar en kille! det är fan något fel på muslimska män speciellt! Liksom kan ni inte berätta VARFÖR VARFÖR VARFÖR ni beter er som ni gör?! är det bara för att ni inte kan hantera att vårat land är så mycket bättre en era crazy muslim länder?

 • pamela

  det är inte vi som kommenterar dumma saker, utan du skriver dumma saker som inte ens ger någon menning. Så du försöker sänka oss , och skriver rasistiska saker i din blogg som har typ 50 000 läsare, så det är DU som vill sänka oss 🙂

 • Anonym

  det är lika bra att ni invandrare börjar bete er för det finns en gräns och när ni korsar den tillslut som kommer ni alla att åka UT! Jag är fan rädd för invandrar killar de är så jävla äckliga och man vet fan aldrig va fan de kan hitta på, de liksom våldtar en med blicken och tror att bara för att vi tjejer får klä oss hur vi vill så vill vi bli knullade och våldtagna

 • MaxPayne

  Det är synd att du nu har valt att vika dig PAOW, för vi var många från den blogg du tidigare var och rekommenderade ”politiskt inkorrekt”, googla gärna om det är någon som vill vara med och debattera samhällsviktig politik, och stöttade dig här. Vågar till och med säga att det var ett och annat barn som blev näpst.

  Men om du känner att du inte var redo för denna flodvåg utan vill återgå till det du brukar blogga om så förstår vi det med. Det fodras skinn på näsan för att stå ut mot den våg av skit som kommer när man säger sanningen. Men hav tröst, debatten rullar vidare, sista ordet är inte sagt, valet kommer till hösten och då lär nog en och annan invandrarunge som spytt galla här hulka och undra varför han inte får vara så uppkäftig längre eller varför inte folk accepterar att han kallar svenska flickor för ”horor”. Hm, den verbala kapaciteten är inte stor, de använder samma uttryck om och om igen, samt olika uttryck för fekalier.

  Till er andra. Spotta och fräs hur mycket ni vill över mig, jag skrattar bara gott åt det. Och om ni törs, då vet ni var ni kan debattera mot mig och några till. Ett gott råd dock, om ni ska ge er in i debatt med oss, då får ni vara pålästa, inte komma med rinkebysvenska och infantila hot. Kom ihåg googla politiskt inkorrekt om ni törs.

 • Anonym

  åsikt som åsikt, det är modigt att våga stå för vad man tycker när man är 16-17 år! du är stark paulina 🙂

 • Hannah E

  ingen glömmer dina rasistiska inlägg, och framför allt dina pinsamma politik inlägg du suger ursäkta mig. din pappa måste skämas framför allt din mamma för att vara en så trög, okunnig idiot som inte ens går i skola, det är ju bara sååå synd.

  ”jag ser inte svarta som människor” du måste skämta eller hur? du måste bara skämta, det är bara synd om dig ska jag säga många som kmr efter dig good luck

 • Amira

  Skolan lilla gumman skolan

 • MaxPayne

  ”ingen glömmer dina rasistiska inlägg, och framför allt dina pinsamma politik inlägg du suger ursäkta mig”.

  Många vågar hoppa på en stackars 17 årig tjej, men jag märker inte att någon vågar komma och hoppa på oss på ”Politiskt Inkorrekt”. Att häva ur er massa könsord och andra advekvat mot en ensam tjej, det törs ni, men en riktig debatt tör ni inte.

  Jaja, det är som hon säger, det är en sida för ”fjortisar”, och sådana klarar inte av en riktig debatt.

  Och som jag sagt tidigare, häv gärna ut er över mig, det gör mig bara på gott humör. Ta en seriös debatt, då imponerar ni.

 • martin

  Klart du ska fortsätta med din blogg! Men när du sa ifrån och sa vad du tycker så gjorde du något mycket viktigt och visade mer cojones än 99% av alla svenskar! Du är bäst! Och fortsatt lycka med bloggandet!

 • FRIIIIDA

  DOM ÄR STÖRDA! ta inte åt dej!!!!!

  ÄLSKAR DIG PAOW! fortsätt som du gör! du är helt enkelt bäst!
  BÄSTA BLOGGAREN NÅGONSIN! HEHE ♥ ♥ ♥

 • Martin

  Fortsätt med politik! Mycket mer intressant. Man ser tydligt i kommentarerna att det finns många otacksamma och ockupationsbenägna invandrare i detta land.

 • Vadaadaa

  Låt dig inte skrämmas till tystnad. Det är första steget mot en totalitär stat.
  Vi är MÅNGA som står bakom dig.

  Patrasket som kallar dig svennefitta, svenhora bekräftar bara det du skrev i ditt inledande inlägg. Dessa personer vet inte hur man beter sig i civiliserade länder och försöker nu få Sverige att anamma deras medeltida samhällssyn.

 • :D

  ALLA ÄLSKAR PAULINA! (Y) <3

 • Anna

  Du borde sååå fortsätta skriva dina åskiter om detta, kul att läsa faktiskt, så keep going girl!!

 • Fredrik

  Det gör du nog rätt i, tack för ditt civilkurage du är guld värd! Många aktiva sverigedemokrater har inte pallat det sociala PK-trycket så inget mer kan krävas av dig som frilansare. Nu tar snart partiet över på allvar när valrörelsen börjar, vi är aldrig riktigt ensamma!

 • Fatima

  seriöst invandrare tror de kan göra vad de vill! de behandlar sina kvinnor som skit! de kan döda sitt barn bara sådär om de tror att hon träffar en kille! det är fan något fel på muslimska män speciellt! Liksom kan ni inte berätta VARFÖR VARFÖR VARFÖR ni beter er som ni gör?! är det bara för att ni inte kan hantera att vårat land är så mycket bättre en era crazy muslim länder?

  svar : ASSÅÅ FYFAN! SÅ JÄVLA DUMT SKRIVET ! JAG FATTAR INTE HUR DU HADE TÄNKT?
  DU SKRIVER BARA MASSA BULLSHITS ! JAG ÄR MUSLIM SO WHAT ? TROR DU MIN PAPPA DÖDAR MIN MAMMA ERL ? ERL SLÅR HENNE ? DOM ÄSLAKR VARANRA SOM VANLIGA PAR GÖR OCH DU SKA FAN INTE SNACKA SKIT OM MUSLIMER VÅGA INTE ENS. DU GÖMMER DIG BAKOM DATASKÄRMEN VÅGA VISA UPP DIG ISTÄLLET DU HAR FAN INGET FÖR DIG DE MÄRKS .

 • emma

  TUMMEN UPP FÖR DIN BLOGG! 😀

 • Mattias

  Jag är så glad över att en tjej vågar stå för sina åsikter. Väldigt få tjejer vågar det. Keep it up:)

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  À du 2010-02-27 kl 15:11 skrev:

  Det du skrev om utdömda straff för invandrare kontra svenska förövare är helt fel!
  Tvärtom så råder idag en praxis att en svensk förrövare får hårdare straff för ett lindrigare brott än en utländsk förrövare som får ett lindrigare straff för ett allvarligare brott.

  Läs t.ex. http://frianyheter.wordpress.com/

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Paulina, håll ut som alla vi andra och bry dig inte om de orättfärdiga glåporden. Frihet och rättvisa har aldrig vunnits med passivitet så nu kämpar vi alla mot samma mål!
  Efter valet i år när Sverigedemokraterna tagit plats i Riksdagen blir allt lite mindre kontroversiellt och debatten om massinvandringens konsekvenser kan äntligen andas lite välbehövlig ”friskluft”.

 • Anonym

  ”TripleSex – Sex som det ska vara! skriver:
  2010-02-27 kl 14:43

  Ärligt? Du gav dig in på det spåret, och sedan blir du förvånad att folk reagerar?

  Kan förövrigt upplysa dig om att du bör kolla upp din statistik bättre angående till exempel våldtäkter.
  2009 anmäldes 5 879 våldtäkter. 40% av dessa beräknas begås av invandrare. Detta är en överrepresentation, Ja, men det betyder inte att 40% av alla invandrare våldtar, utan att 40% av de våldtäkter som anmäls kan kopplas till invandrare.
  (Brå’s preliminära statistik för 2009 är källan)”

  Så 40% av alla våldtäkter begås av invandrare, i Sverige bor det ca 1,2 miljoner invandrare och ca 8 miljoner svenskar.
  Alltså så bor det ca 6,6 gånger mera svenskar i Sverige än människor med invandrarbakgrund, men ändå står invandringen för nästan hälften av alla våldtäkter.

  I Oslo står män med rötter i mellanöstern och nordafrika för 100% av alla överfallsvåldtäkter.

  Tror ni mig inte så är det bara att googla på våldtäktsmän + Oslo

 • STOLT JUGGE!

  Blir bara förbannad på alla idioter som kommenterar dumma saker. Varför gör man det?

  Svar: Jo för att du startade hela grejen Paulina!!! Tycker att du ska ta bort det du skriver om invandrare innan nån kommer och dödar dig snart!

 • Milliz

  du är bäst Paow!
  hahaha patetiska människor det finns utger sig för att vara dig i en kommentar på min blogg, men jag tog bara bort den! 😉
  Love ya!

 • Melinda Samuelsson

  Om du har egna åsikter inom politiken får du ju självklart skriva dem om det är en åsiktsblogg. Ens egna åsikter behöver inte ha all fakta som en politiksblogg, så skriv om precis vad du vill! Skit i läsarna, det här är DIN blogg!
  Ha det bäst tjejen! <3

 • Therese

  Jag tror det ar lite for sent for det, tror inte du? Sagt ar sagt och gjort ar gjort, du kan ju knappast bara stryka ett streck over allt detta och sen fortsatta dar du var innan dina s.k ”politikinlagg”. Synd, jag (och manga med mig) gillade dig och trodde du var lite annorlunda mot de andra fjortisbloggarna, att du var lite mer an sa. Nu vet vi ju alla var du star for och snalla, ta at dig av vissa kommentarer, det kanske later hart men det ar ett gott rad for du har absolut INTE all den kunskap du behover ha som vuxen nar du gatt ut nian som du verkar fatt for dig – utbilda dig! Du retar dig pa s.k utlanningar som inte kan det svenska spraket ordentligt?? Vad ar din ursakt for ett sa hopplost daligt skrivsprak? Jag lar mig saker varje dag som de allra flesta och kommer aven plugga vidare i sinom tid men i gymnasiet laggs grunden for mkt, att lara sig vara kallkritisk daribland.. nagot du nog skulle behova lara dig.

 • Mathilda

  Paow, det är klart att du får tycka vad du vill. Men jag själv tycker att du ska tänka dig för, DU är i Thailand, NI har hus där och där är NI utlänningar. Som kommer dit och tror att man är något, går annorlunda klädda än vad dom gör osv. Så är det för utlänningar i Sverige med. Du pratar inte korrekt thailändska, eller hur ? ska du inte få bo i Thailand för det? Om man själv reser utomlands och som du säger är där 3-4 månader i rad så tycker jag ännu mer att du ska tänka dig för. Det är synd att du börjat skriva om detta, gillar din blogg och tycker du ska fortsätta som du gör. UTAN att dra in utlänning snacket. vill du inte få massa olika påhopp så håll det för dig själv. Du vet att du har en stor blogg & att det inte är smart att säga EXAKT vad man tycker då. Även om det är frustrerande just för att det är din blogg.. Men i varje fall, Take care.

 • Frida

  Team Paow!
  (absolut inte team Kinza..)

 • Julia

  Så här går det när en liten korkad tjej hoppar av gymnasiet, och inte får en tillräcklig allmänbildning och utvecklar en kritisk framhållning. Du kan ju för fan inte ens stava korrekt och uttrycker dig grammatiskt fel i dina intelligenta inlägg. Gymnasiet samt annan utbildning ger så mycket mer än bara historielektioner, dessa andra saker man lär sig har den här tjejen gått miste om och det märks utifrån vad för person hon håller på att växa upp till. Något att notera i alla fall, detta är typexemplet på en SD-anhängare; en billig, outbildad snorunge av den lägre klassen. Kanske ligger det något i att folk kallar dig för white-trash. Dina föräldrar har uppenbarligen skitit i dig under en lång tid, annars skulle de ha reagerat på att deras dotter strävar efter att leva som en lågklass-finlandsbåtsbitch. För att avsluta: det är inte de fattiga thailändska kvinnorna som gifter sig med svenska män det är fel på, det är männen. Kvinnorna är som prostituerade för att de inte har något annat val och har levt i misär, och svenska/nordiska svin till män som inte har tillräckligt med stake för att hantera en svensk självständig stark kvinna hämtar hit dem, för att ha sin egna lilla sexslav som aldrig säger emot dem. Så ta en bra titt på din egna kära far och se vilket slem han i verkligheten är som köper sin ”fru”. För övrigt så blomstrar barnsexhandeln i tex Thailand just på grund av nordiska turistmän som kommer dit för vad? Just det, för att köpa BARN och kvinnor. Ska Thailand föra protokoll över detta och kanske kasta ut dessa svenska män mitt i akten med kuken dinglande? Varför beaktar du inte alla vidriga handlingar ”vanliga” svenskar begår utomlands? Är de inte lika illa jämfört med vad som begås här? Fan flicka lilla om jag ser dig ute på stan ska jag fanimig köra ner näven i halsen på dig, såna som dig förtjänar inte ens att andas.

 • Frida

  Har läst dina inlägg om just dina åsikter om invandrarpolitiken. Läste också kommentarerna, vilket jag tyckte var ganska roligt. Då jag såg att många invandrare skrev ungefär såhär ”jävla rasist! vi invandrare gör inte sånt etcetc… ni svennar horar runt och super hela tiden och klär er som trash”, det är väl lika rasistiskt isf, om inte ens MER rasistiskt?! Det är skrattretande…

 • louise

  folk kommenterar sånt på min blogg med, inte att ja e rasse utan att ja e ful, osv.. ska alltid hitta fel på varenda bild man lägger in. sen får jag dubbelt så många posetiva kommenterer, o det vet ja att du med får! du är bäst paow låt dom inte trycka ner dig! bloggvärlden är ingenting utan dig!

 • Marta (:

  jag tycker faktiskt att du är modig som står för dina åsikter!
  vissa jämför din och dessies blogg och kallar dom identiska men du har då 90% mer vett i skallen än vad hon har.
  en blogg med tanke bakom är mycket roligare att läsa än en blogg där det bara står om bantning å fest.
  keep up the good style! (:

 • Julia

  Kan säga en sak, och det är att du har så jävla rätt i precis ALLT du säger. Jag är inte rasist för att jag säger att invandringen i Sverige har gått över styr, jag tänker bara på landets ekonomis bästa. Jag är inte rasist för att jag säger att de flesta invandrarna behandlar inte mig med respekt. Jag är inte rasist för att jag kallar någon för neger, förstår inte ens hur folk kan ta det så jävla nedsättande när dom springer runt och kallar oss svennar hit och dit. Tycker bara det är så jävla fel hur dom håller på. Kommer hit och förväntar sig respekt när de flesta inte ger någon tillbaka. Jag ger inte respekterar ingen som inte respekterar mig. Nej men kalla mig för vita benrangel, men kalla mig då inte för rasist, för då är det dom som är rasister, och inte tvärtom!
  Jag diggar dig stenhårt för att du verkligen vågar säga din åsikt. Jag är precis likadan, och jag håller med dig i varenda jävla punkt när det gäller det här.

 • valeria

  Det är nog försent för att bara ändra sig plötsligt. Nu är säkert många jättearga på dig för dina fördomar och det är klart att dem borde vara när du säger sådant om mörkhyade. Har du ingen skam i kroppen? Det här är definitivt sista gången jag läser din blogg, och jag tror många tycker detsamma som jag. Det äckliga är att du inte ens verka stå för det du ”tycker” eftersom du tar bort inläggen och umgås med människor med utländsk bakgrund? du behöver psykisk hjälp… herregud.
  Du älskar att sola solarium och att åka till Thailand, och du hatar mörkhyade typ? DUBBELMORAL

  Dessutom du lilla Paulina, du skriver som en kratta. Du som säger så rassistiska uttalanden borde i alla fall kunna stava rätt eller så?
  Du säger så sjuka saker, trodde du var en mogen och schysst tjej men nu har man fått en helt annan uppfattning om dig.

 • Anonym

  Sänka dig? nejnej, inte alls. Jag anser bara att du drar alla över en kam och du umgås med folk som är utländska? men jag tycker du ska lägga det där åt sidan nu, det räcker. Ta tag i bloggen istället. Men sluta snacka om rasismen och allt. Du gör bara saker och ting värre..

 • Anonym

  du är sjuk i huvudet.

 • Adde

  Helt underbart skrivet. Läser inte din blogg i övrigt utan såg bara på google att du hade fått skit efter dina skriverier om invandrare!
  Stå på dig och fortsätt så.
  Sverigedemokraterna 2010! <3

 • Anonym

  fjortisar äger va<3

 • FJORTIS12

  JAG VILL HA DIG

 • ANONYM

  HAR DU NÅGON KILLE!

 • JEANETTE

  Tkr du är grym att du står för dina åsikter!!!! ;D Du har rätt i vad du säger=)!!

 • eric

  Du har rätt att säga vad du vill, vi lever i en demokrati… än så länge iaf

 • kristin

  Jag gillar att du står för din egna åsikter…
  och önskar att fler personer kunde göra de..
  jag har alltid gjort de och har oftast stått själv för att jag vågat säga mina egna åsikter medans alla andra bara tycker samma som alla andra…
  tycker det är hemskt att folk inte vågar stå för va dom tycker..

  hoppas helgen har vart bra!!:)

 • just jossa

  asså här har vi i allafal någon som vågar säga sinna egna åsikter<33333

 • gabbe

  ja vill knulla din fitta sååå hårt

 • zZZ

  är din fitta trång 🙂

 • katta

  En till som tror hon är snygg
  hahahah a

 • Martin

  ´Tja! Fett skön blogg… Besök gärna min

 • Hej

  Sämst blogg, fjortisjävlar placeras i den 9:e kretsen i helvetet.

  DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

 • emma

  haha knulla festa killar o bada e livet

 • emma

  ja bara skoja plugga e livet

 • cissi

  hej jag älskar din blogg kolla min! 😀

 • G

  När kan du hinna med en dejt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *